HAYIRLIGÜNLER OLSUN EFEM .....
marıam demiştim daha evvel 16 yaşında kızım var . senide onun yerine koydum demiştim zaten .
albümde resimlerimiz var canım bakmak istersen .
zamanla hepsi inecek banum .biraz sabır . 5 li rakamlara inince büyük ölcüde gececek .
meyvem benim minderim yok . oturma odası yada salonda yapıyorum ben halılarımda baya kalın gerek kalmıyor yani .
tabe senin kemiklerin batıyordur .ben o kıvamda deyilim .şaka bi yana bu konuda minderi olanlar cevap versin .
ben opilatesde olmazsa olmazım lastik . küçük topumda var.kalıncada halım . bana yetiyor .
memleket tatilin kısmaı sürdü ne?:44: 2.300. artın .1 300 gitmiştir şimdiye . kalanda gider .saglık olsun ...
aeben ablam selamlar olsun nasılsın
ay unutmuşum ben evet hatırladım ablacım k. bakma kafam uçmuş
bende seni çokd eğer verdiğim biri gibi görüyorum ikinci annem gibi
menümüde yazayım sen burdaykenn
Sabah:yarım greyfurt, 1 kuru incir, limon suyu
Kahvaltı: 2 tane t.b. ekmekli tost, az peynir, 3 zeytin, domates salatalık
Öğle:Domates soslu biftek, koca bir kase salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: sporda olcam çıkınca 1 elma yerim
Akşam: mantarlı omlet, yoğurtlu semizotu
Ara: belki meyve canım isterse o da...
ablam benimhalılar eski anneannemin halılarını getirmiştim bekar evi olucak die ondan canım acıyor..
bana minder top sart lastiği corapla idare edebilirim suan için..
ayy evet tatil 3 gün sürdü pazartesi salıyıda ben tatil yaptım :90::90:
ancak bu sabah basladım toparlanmaya.. yine cok almamısm dimi ablamm
zaten bu defa yicem die gittim hiç pişman değilim yediğime aldığımada iikide yemisimm
bundan sonra böyle her gittiğimde kendimi kasmadan yicemmm
meyvem bende var met cnm.bende h.buradadan almıştım.delta hepsinin markası.çok memnunum.hem fiyatları uygun.hemde sağlamlar cnm..benimkide 4,5 mm.standardı o zaten.benimde pubik ve legen kemiklerim yerlere geçiyor met olmadan.bazen oğluma kaptırıyorum ağlamasın diye almıyorum elindenhalım kalında olsa kemiklerim çok acıyor.ben yere yatınca drek legen kemiklerim değiyor vücudumdan önce çünki.ben daha evvel aerobic yaparkende aynı sorun oluyordu.spor salonunda halıda yok sert zemin.3 met üst üste seriyordum .millet yatağını serdin yine diyordu napiim kemiklerin üstünde et fazla olmayınca batıyor.
deltayı tavsiye ederim rahatlıkla cnm.fiyatıda uygun 18-20 lira falandı yalnış kalmadıysa aklımda.
lastik konusunda aebenime sonuna kadar katılıyorum.metsiz olur ama lastiksiz olmaz.ben met yokkende yere battaniye serip yapıyordum.oda işimi görğyordu ama lastiğim gelene kadar muss çorabımla denedim hiç lastik gibi olmuyor cnm.kaslarımı istediğim gibi hissedemedim çorapla.ve lastik alırken dikkat edilecek en önemli unsuz eni..15 cm olmalı cnm.3'lü satılanlar 7.5 cm oluyor.arkadaşım almış kullanamıyor.ayağımdan kaçıyor yaparken elime koluma yüzüme çarptı dedi.ve sağlamlık açısından da 15 cm daha iyiymiş.arada pudralıyorum ben yapışmaya başlayınca.küçük topta şart.oda çok ucuz 3-4 lira falandı. ama büyük top almayabilirsin.alsanda oluuur almasanda olur yani..büyük topra yapılan hareketlerin tamamı yerdede yapılıyor cnm...
selam kızalar gününüz aydın olsun. meyvecim hayırlı olsun yoksa bebiş mi bekliyosun
dünkü menüm:
sabah : yarım elma
standart monti kahvaltım
öğlen : yoğurt, sebzeli mantar sote (salata yemedim içinde bolca domates vardı)
akşam : salata, yoğurt, taze fasulye
meyvecık evlı degıl tatlım muhtemelen bır arakadası ıcın soruyordurr
okadar yoğunum ki bu cevabımı da önce worde yazdım sonra buraya koplayabildim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?