Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablam selamlar olsun nasılsın

ay unutmuşum ben evet hatırladım ablacım k. bakma kafam uçmuş

bende seni çokd eğer verdiğim biri gibi görüyorum ikinci annem gibi

menümüde yazayım sen burdaykenn

Sabah:
yarım greyfurt, 1 kuru incir, limon suyu
Kahvaltı: 2 tane t.b. ekmekli tost, az peynir, 3 zeytin, domates salatalık
Öğle:Domates soslu biftek, koca bir kase salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: sporda olcam çıkınca 1 elma yerim
Akşam: mantarlı omlet, yoğurtlu semizotu
Ara: belki meyve canım isterse o da...

ablam benimhalılar eski anneannemin halılarını getirmiştim bekar evi olucak die ondan canım acıyor..
bana minder top sart lastiği corapla idare edebilirim suan için..

ayy evet tatil 3 gün sürdü pazartesi salıyıda ben tatil yaptım :90::90:
ancak bu sabah basladım toparlanmaya.. yine cok almamısm dimi ablamm
zaten bu defa yicem die gittim hiç pişman değilim yediğime aldığımada iikide yemisimm
bundan sonra böyle her gittiğimde kendimi kasmadan yicemmm

afiyet olsun .....

aşagıda seni görüyorum eddoras ablam .
nasılsın çokdandır görmüyorum seni

afiyet olsun haklısın fazla kasmamak lazım .

mayvem çorap lastgı yerine pilates lastigini almanı şiddetle öneririm .. topunu almasanda olur ama lastik ŞART BENCE . ben o ebrunun kulandıgı 3lü lastigi 24 lr. almıştım .
pilates yaparken şu aklınızda olsun hareketleri kaslarınızı hissederek yapın yoksa etkisini göremessiniz.

meyvem bende var met cnm.bende h.buradadan almıştım.delta hepsinin markası.çok memnunum.hem fiyatları uygun.hemde sağlamlar cnm..benimkide 4,5 mm.standardı o zaten.benimde pubik ve legen kemiklerim yerlere geçiyor met olmadan.bazen oğluma kaptırıyorum ağlamasın diye almıyorum elinden halım kalında olsa kemiklerim çok acıyor.ben yere yatınca drek legen kemiklerim değiyor vücudumdan önce çünki.ben daha evvel aerobic yaparkende aynı sorun oluyordu.spor salonunda halıda yok sert zemin.3 met üst üste seriyordum .millet yatağını serdin yine diyordu napiim kemiklerin üstünde et fazla olmayınca batıyor.
deltayı tavsiye ederim rahatlıkla cnm.fiyatıda uygun 18-20 lira falandı yalnış kalmadıysa aklımda.
lastik konusunda aebenime sonuna kadar katılıyorum.metsiz olur ama lastiksiz olmaz.ben met yokkende yere battaniye serip yapıyordum.oda işimi görğyordu ama lastiğim gelene kadar muss çorabımla denedim hiç lastik gibi olmuyor cnm.kaslarımı istediğim gibi hissedemedim çorapla.ve lastik alırken dikkat edilecek en önemli unsuz eni..15 cm olmalı cnm.3'lü satılanlar 7.5 cm oluyor.arkadaşım almış kullanamıyor.ayağımdan kaçıyor yaparken elime koluma yüzüme çarptı dedi.ve sağlamlık açısından da 15 cm daha iyiymiş.arada pudralıyorum ben yapışmaya başlayınca.küçük topta şart.oda çok ucuz 3-4 lira falandı. ama büyük top almayabilirsin.alsanda oluuur almasanda olur yani..büyük topra yapılan hareketlerin tamamı yerdede yapılıyor cnm...

zilim ozamn ben 4.5 luk mattan alıyorum..
yoksa plates hayatım sona ericek battaniyeylede olmuyor çünkü denedim yok mümkün değil..
lastik de alayım ben en iisi sipariş verirken dediğn gibi olmusken hepsi olsun küçük ttopla yapılan hiç bi video yok zilim bende ondan küçük top almıcam belki ilerde cd ve küçük top alırım ..
ayy sevgilim alcak bide bunları ben almıcam ona ileteyim verdiğiniz bilgilerii :1
:

aebencim yoğurt ve meyve demişsin ama düşün ben uyumadım hiç nası acıktım gece onlar sadece araya renklendirme olurdu :) şimdi markete gitcem sebze alıp onu pişircem gece onu yerim bugün de uykusuz bu gece :2:

kıslar bu akşam migrosa gittim.hazır gitmişken %99 kakaolu ve %85 kakaolu çikolataları kimselere çaktırmadan resimledim telimle. reyon çok kalabalık olmasa rafta çekecektim ama kadının biri bir tablet çikolata için reyondaki tümm çikolataları inceledi ve ben ancak elime alıp çekebildim
elim kolumda doluydu umarım işinizi görecek kadar olmuştur foto...
alıp yiyecek olanlara afiyet olsun efeeemm

Eklentiler

• $06042011390.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
semizotu poşetinden dolayı sorry kızlar
görünce dayanamadım 5 bağ aldım walla yerim artık bütün hafta napiim..çok seviyorum...her sabah salatasını yaparım tabak dolusu..sabah olsada peynirli-zeytinli salatasını yapsam diye bakıyorum walla..atlar bile ben kadar ot yemiyordur:86::86:

kimse yok topic'de herkes sülümanı izliyor sanırım...yarın sabah görüşürüz ...

Son düzenleme:
günaydın kızanlar.
dün uğrayamadım evde değildim akşamda geç geldim ödev falan doğru yatağa sonra :)
dün sabah
tost
yeşil zeytin domates
öğle
tavuk döner
haşlanmış sebze
yoğurt
akşam
maalesef bişey yok
canım hiç bişey istemedi ,iştahımda yoktu anlamadım
zaten öğlende çıkardığım kadar döner yiyemedim bugün yerim artık altta duruyo dolabın .hazır iştah yokken değerlendirelim.ben bide kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum çok fazla yedikçe zayıfla ya:)) öğünlerimi kısmayı düşünüyorum artık

günaydın monti cıtırlarııı ...

Kalbimin bi tarafı montiye basla diyor beynimin bi tarafı kim uğrascak onla diyor
kalan bosluklarda diyeti tümden bırak diyor

Ayy benim zayıflamakdan cok sıkılasmaya ihtiyacım varr

selam kızalar gününüz aydın olsun. meyvecim hayırlı olsun yoksa bebiş mi bekliyosun

dünkü menüm:

sabah : yarım elma

standart monti kahvaltım

öğlen : yoğurt, sebzeli mantar sote (salata yemedim içinde bolca domates vardı)

akşam : salata, yoğurt, taze fasulye

meyvecık evlı degıl tatlım muhtemelen bır arakadası ıcın soruyordurr

günaydınlar montici hatunlar ben menülerimi burda paylaşmaya devam edeceğim artık

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
1 adet salatalık

ara
1 portakal

akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
yoğurt
salata

Selam kızlar...Citesiden beri giremiyorum...:26:
Gerçi kimse sormamış ama ben yinede sebeplerimi açıklıyam...
Hafta sonu sınavlarım vardı...Pazar günüde annemlere gittim....
Orda kaldık p.tesi sabahtan işe ordan gittim..
Ofiste işler çok yoğun...Akşamlarıda evde değilim bu hafta
Bir yeğenin ödevi var p.tesiye onu yetiştiriyoruz...Köy maketi yapıyoruz..
O yüzden nete kk.ya giremiyorum maalesef...
Neyse menülerimi yazayım...:89:

C.tesi günü; (6.günüm)
Sabah ; Fix monti kahvaltı
Öğlen; Sebze Haşlama + ızgara Tavuk + Salata + Ayran
Akşam; Miğdem çok rahatdızdı sadece tarçınlı yoğurt ve nar yedim.

Pazar günü; (7.günüm)
Sabah; fix monti kahvaltı
Ara; Bir adet yeşil elma
İkindi; Fırında kızarmış patlıcan + yoğurtlu cevizli
Akşam;( Geç yedik. Annemlerdeydim..) Taze faulye + salata + ekmeksiz 2 adet köfte.

Pazartesi; (8.günüm)
Sabah; Monti fix kahvaltı
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuk Sote + yoğurtlu brokoli.
Ara; çilek + Kivi
Akşam; Menemen + sAlata (Eşimin halasında yiğenin ödevini yapıyorduk..Yoğurt ta normaldi yiyemedim..)

Salı; (9.günüm)
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuklu salata
Ara; çilek + Kivi
Akşam; patlıcan kırmızı biber közlemesi + brokoli + yoğurt+makarna. (Yine halamlardaydık ve benim için 8 dk.makarna haşlamış yemek zorunda kaldım az olarak tabi..

Çarşamba; (10.günüm)
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuklu Salata.
Ara; Tarçınlı süt
Akşam; Kuru Fasulye + sAlata + Yoğurt
Ara; Nar

Kızlar ben c.tesiden beri wc problemi çekiyorum... ki aralarda gördüğünüz gibi kuru kayısı yediğim halde...:94:
Ve adet de oldum ama denmeyecek kadar yokk...Sadece wc de geliyor oda bir damla..Ama orkide gelen bir şey yokkk....
Maydanoz suyu önerir misiniz?:97:

Birde bir şey soracamm..Salı günü öğlen yemeğinde sipariş ederken salata sossuz istedim..Sonra salata sosunda mayonez olduğunu öğrendim...Monti de Mayonez yasak mı?
Aklımda kaldı geçen biri burada tarif verirken azcık da mayonez koyun gibi bir şey hatırladım da..Aklım karıştı...

Bu arada sabah tartıda – leri gördümmm....Çok şükürrr...Wc+adet problemim olduğu halde böyle bir şey görmem beni daha da motive ediyooo...
İyi varsın Monti...:
52:

Okadar yoğunum ki bu cevabımı da önce worde yazdım sonra buraya koplayabildim....

okadar yoğunum ki bu cevabımı da önce worde yazdım sonra buraya koplayabildim....

canım ben sana yazıcaktım ama girmeyince gecmişi okumazsın da görmezsin die yazmadım..

Tatlım sormussun ben izmitliyimm cok seviyorum izmiti asığım ona gerci bu günlerde herseye asığım ben

selam kızlar durduk yere moralimi bozdum resmen
yarın annem geliyor otele yanına giderken şık olmak istedim. blazer ceketimi siyah tayt ve topuklu ayakkabıyla giyeyim dedim. aslında kot da var aklımda ama tayt daha şık duruyor. neyse giyindim baktım aynadan bacaklarım hala kalın :84::84::84::84: off ama ben bunu giymek istiyorum. insanın istediği şeyi giyememsi / kendine yakıştıramamsı ne kadar kötü bir duygu :85:

nedense google a blazer ceket tayt kombinleri yazdım tesadüfen bir kızın blogu açıldı. kızda bir fizik var.. çeşit çeşit blazerları mini eteklerle taytlar la giymiş taş gibi resmen.. kıskandım kızı resmen moralim bozuldu ya :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…