blackys üzülme cnm..senin tek çıkışın plates.bende bundan 5 ay evvel tayt giymezdim.(birazda takıntıydı sanırım çünki odun gibi bacakları olanlar bile rahatlıkla giyiyorken ben 57-58 kg halimle giymiyordum kalçam geniş ve üst bacaklarım kalın diye)
platese başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra incelme ve sıkılaşma başladı.4.haftanın sonunda gerçekten çook büyük bir değişim oldu.herkesin farkettiği.şimdi herşeyi o kadar rahat giyiyorumki cnm..o takıntımdan eser kalmadı tabiisi.hep diyorum burdada..spor olmayınca verdiğin kloda çok farkedilmiyor.5 kg verdiysen 3 kg vermiş gibi görünüyorsun.ama sporla 3 kg versen 5 kg vermişsin gibi oluyor.ve zayıflarken yumuşayan baldırlar,popiş,kollar,karın vs..sıkılaştığı için daha bir fitt görünüyorsun cnm..spor yapmıyorsan mutlaka yap.ve neren kalınsa o bölgeye yoğunlaşarak yap sporunu..mutlaka faydasını göreceksin...
meyvem bu arada sen pubiğin acımamaması için büyük toplada yapabilirsin cnm yerdeki hareketleri..
neslihan ben bu aralar alzaymerlı gibiyim cnm olmadığını fark edemedim bile walla kusura bakma.evelki günde yazmıştım çok unutkanlaştım.sanırım yoğunluktan olsa gerek.işlerim acaip yoğunlaştı.kaça bölünüyorum bir bilseniz:26:
yoğurt içinde bir öğünden bişey olmazdı:yağlıda olsa yeseydin nolcak bir öğünden cnm..
Bir sorum var: Montide adet dönemlerinde kilo verme hızı yavaşlıyor mu?
Girmişken dünkü menümü de yazayım:
Uyanınca:
Yarım elma
Sabah
Klasik monti kahvaltısı
Öğle
Sebzeli tavuk, salata, ayran (Yeri gelmişken sorayım. Sebzeli tavuğun içinde havuç vardı. Ben onları ayıklayıp yedim. Olur mu?)
Akşam
Patlıcan musakka (Patlıcanlar közlenmiş), salata, yoğurt
Yatarken
Yoğurt
Eki Görüntüle 173202
kıslar bu akşam migrosa gittim.hazır gitmişken %99 kakaolu ve %85 kakaolu çikolataları kimselere çaktırmadan resimledim telimle.reyon çok kalabalık olmasa rafta çekecektim ama kadının biri bir tablet çikolata için reyondaki tümm çikolataları inceledi ve ben ancak elime alıp çekebildim
elim kolumda doluydu umarım işinizi görecek kadar olmuştur foto...
alıp yiyecek olanlara afiyet olsun efeeemm
günaydın kızanlar.
dün uğrayamadım evde değildim akşamda geç geldim ödev falan doğru yatağa sonra :)
dün sabah
tost
yeşil zeytin domates
öğle
tavuk döner
haşlanmış sebze
yoğurt
akşam
maalesef bişey yok
canım hiç bişey istemedi ,iştahımda yoktu anlamadım
zaten öğlende çıkardığım kadar döner yiyemedim bugün yerim artık altta duruyo dolabın .hazır iştah yokken değerlendirelim.ben bide kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum çok fazla yedikçe zayıfla ya:)) öğünlerimi kısmayı düşünüyorum artık
günaydın monti cıtırlarııı ...
Kalbimin bi tarafı montiye basla diyor beynimin bi tarafı kim uğrascak onla diyor
kalan bosluklarda diyeti tümden bırak diyor
Ayy benim zayıflamakdan cok sıkılasmaya ihtiyacım varr
selam kızalar gününüz aydın olsun. meyvecim hayırlı olsun yoksa bebiş mi bekliyosun
dünkü menüm:
sabah : yarım elma
standart monti kahvaltım
öğlen : yoğurt, sebzeli mantar sote (salata yemedim içinde bolca domates vardı)
akşam : salata, yoğurt, taze fasulye
günaydınlar montici hatunlar ben menülerimi burda paylaşmaya devam edeceğim artık
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 portakal
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
yoğurt
salata
Selam kızlar...Citesiden beri giremiyorum...:26:
Gerçi kimse sormamış ama ben yinede sebeplerimi açıklıyam...
Hafta sonu sınavlarım vardı...Pazar günüde annemlere gittim....
Orda kaldık p.tesi sabahtan işe ordan gittim..
Ofiste işler çok yoğun...Akşamlarıda evde değilim bu hafta
Bir yeğenin ödevi var p.tesiye onu yetiştiriyoruz...Köy maketi yapıyoruz..
O yüzden nete kk.ya giremiyorum maalesef...
Neyse menülerimi yazayım...:89:
C.tesi günü; (6.günüm)
Sabah ; Fix monti kahvaltı
Öğlen; Sebze Haşlama + ızgara Tavuk + Salata + Ayran
Akşam; Miğdem çok rahatdızdı sadece tarçınlı yoğurt ve nar yedim.
Pazar günü; (7.günüm)
Sabah; fix monti kahvaltı
Ara; Bir adet yeşil elma
İkindi; Fırında kızarmış patlıcan + yoğurtlu cevizli
Akşam;( Geç yedik. Annemlerdeydim..) Taze faulye + salata + ekmeksiz 2 adet köfte.
Pazartesi; (8.günüm)
Sabah; Monti fix kahvaltı
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuk Sote + yoğurtlu brokoli.
Ara; çilek + Kivi
Akşam; Menemen + sAlata (Eşimin halasında yiğenin ödevini yapıyorduk..Yoğurt ta normaldi yiyemedim..)
Salı; (9.günüm)
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuklu salata
Ara; çilek + Kivi
Akşam; patlıcan kırmızı biber közlemesi + brokoli + yoğurt+makarna. (Yine halamlardaydık ve benim için 8 dk.makarna haşlamış yemek zorunda kaldım az olarak tabi..
Çarşamba; (10.günüm)
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuklu Salata.
Ara; Tarçınlı süt
Akşam; Kuru Fasulye + sAlata + Yoğurt
Ara; Nar
Kızlar ben c.tesiden beri wc problemi çekiyorum... ki aralarda gördüğünüz gibi kuru kayısı yediğim halde...:94:
Ve adet de oldum ama denmeyecek kadar yokk...Sadece wc de geliyor oda bir damla..Ama orkide gelen bir şey yokkk....
Maydanoz suyu önerir misiniz?:97:
Birde bir şey soracamm..Salı günü öğlen yemeğinde sipariş ederken salata sossuz istedim..Sonra salata sosunda mayonez olduğunu öğrendim...Monti de Mayonez yasak mı?
Aklımda kaldı geçen biri burada tarif verirken azcık da mayonez koyun gibi bir şey hatırladım da..Aklım karıştı...
Bu arada sabah tartıda – leri gördümmm....Çok şükürrr...Wc+adet problemim olduğu halde böyle bir şey görmem beni daha da motive ediyooo...
İyi varsın Monti...:52:
selam kızlar durduk yere moralimi bozdum resmen
yarın annem geliyor otele yanına giderken şık olmak istedim. blazer ceketimi siyah tayt ve topuklu ayakkabıyla giyeyim dedim. aslında kot da var aklımda ama tayt daha şık duruyor. neyse giyindim baktım aynadan bacaklarım hala kalın :84::84::84::84: off ama ben bunu giymek istiyorum. insanın istediği şeyi giyememsi / kendine yakıştıramamsı ne kadar kötü bir duygu :85:
nedense google a blazer ceket tayt kombinleri yazdım tesadüfen bir kızın blogu açıldı. kızda bir fizik var.. çeşit çeşit blazerları mini eteklerle taytlar la giymiş taş gibi resmen.. kıskandım kızı resmen moralim bozuldu ya :84:
Bir sorum var: Montide adet dönemlerinde kilo verme hızı yavaşlıyor mu?
Girmişken dünkü menümü de yazayım:
Uyanınca:
Yarım elma
Sabah
Klasik monti kahvaltısı
Öğle
Sebzeli tavuk, salata, ayran (Yeri gelmişken sorayım. Sebzeli tavuğun içinde havuç vardı. Ben onları ayıklayıp yedim. Olur mu?)
Akşam
Patlıcan musakka (Patlıcanlar közlenmiş), salata, yoğurt
Yatarken
Yoğurt
selam kızlar...:80:
menüm...
Sabah: yarım greyfurt, 5 hurma
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle: Fırında balık, bol salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: yeşil mercimek salatası, 1 kase yoğurt, 1 kase sebze çorbası
[/URL]
bu diz üstü çoraplarla mini elbise giymek ne zaman kısmet olcak :84:
bugün delirdim ben iyice bozdum kafayı bu kilolarla :84:
ay canım üzülme ama ya vericeksin nasılsa incelcek bacakların bozma moralini
Kızlar öğlen yemeğinden gelirken Market uğradımm...
ÜLKER GOLD un %70 lik bitter çik. vardı...:26:
Bende yiyebiliyormuyummm...
almadım size sormadan...
reglim için bol nar ye bugünlerde mesliş iyce söksün ...Kızlarrr demin wc. gittimm ve adet oluyorum çok şükürr...Bakalım inş. dahada sökülmeye başlarr...
Acaba tarçının mı Narın mı yararı var????:26:
Birde Çarşamba günü yüzmeye başlıyoruz..Haftada iki gün...
Geri kalan günlerde yürüyüş yapacağımmm...
Ay ben bu sefer çok iktidarlı çıktımmm..
Kendime inanamıyorum...Çok şükür artık bozmammm bozmayacağımmmmm......
Herşeye rağmenn monti ile hayata devammmmm...
İyi ki varsınızzz...
Benimde kardeşim üstü çok ince kalça ve bacak ları kalın..Plates mi önerirsiniz...Oda benimle yüzmeye başlıyor...
afiyet olsun maria ..selam kızlar...:80:
menüm...
Sabah: yarım greyfurt, 5 hurma
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle: Fırında balık, bol salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: yeşil mercimek salatası, 1 kase yoğurt, 1 kase sebze çorbası
CİHAN.DUYURU DUYUYRU :102::102::102:
1 adet erkek ismi aranmaktadırrr :107::107::107::107::107:
AFİYET OLSUN BEYAZIM . DİGER GÜNLER PROTEİN AÇIGINI KAPATORSIN .selam kızalar gününüz aydın olsun. meyvecim hayırlı olsun yoksa bebiş mi bekliyosun
dünkü menüm:
sabah : yarım elma
standart monti kahvaltım
öğlen : yoğurt, sebzeli mantar sote (salata yemedim içinde bolca domates vardı)
akşam : salata, yoğurt, taze fasulye
hoşgeldin nazlım ..günaydınlar montici hatunlar ben menülerimi burda paylaşmaya devam edeceğim artık
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 portakal
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
yoğurt
salata
neslişim gelip gelmeyeni takip edemiyorum canım benim . öyle oluyorki 1.2 hafta yapıp sonra ortadan kaybolan okaaadarrrr çokki . gerçi seni çok motive görüyorum kovsakda biryere gitmessin .Selam kızlar...Citesiden beri giremiyorum...:26:
Gerçi kimse sormamış ama ben yinede sebeplerimi açıklıyam...
Hafta sonu sınavlarım vardı...Pazar günüde annemlere gittim....
Orda kaldık p.tesi sabahtan işe ordan gittim..
Ofiste işler çok yoğun...Akşamlarıda evde değilim bu hafta
Bir yeğenin ödevi var p.tesiye onu yetiştiriyoruz...Köy maketi yapıyoruz..
O yüzden nete kk.ya giremiyorum maalesef...
Neyse menülerimi yazayım...:89:
C.tesi günü; (6.günüm)
Sabah ; Fix monti kahvaltı
Öğlen; Sebze Haşlama + ızgara Tavuk + Salata + Ayran
Akşam; Miğdem çok rahatdızdı sadece tarçınlı yoğurt ve nar yedim.
Pazar günü; (7.günüm)
Sabah; fix monti kahvaltı
Ara; Bir adet yeşil elma
İkindi; Fırında kızarmış patlıcan + yoğurtlu cevizli
Akşam;( Geç yedik. Annemlerdeydim..) Taze faulye + salata + ekmeksiz 2 adet köfte.
Pazartesi; (8.günüm)
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuk Sote + yoğurtlu brokoli.
Ara; çilek + Kivi
Akşam; Menemen + sAlata (Eşimin halasında yiğenin ödevini yapıyorduk..Yoğurt ta normaldi yiyemedim..)
Salı; (9.günüm)
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuklu salata
Ara; çilek + Kivi
Akşam; patlıcan kırmızı biber közlemesi + brokoli + yoğurt+makarna. (Yine halamlardaydık ve benim için 8 dk.makarna haşlamış yemek zorunda kaldım az olarak tabi..
Çarşamba; (10.günüm)
Ara; Kuru Kayısı
Öğlen; Tavuklu Salata.
Ara; Tarçınlı süt
Akşam; Kuru Fasulye + sAlata + Yoğurt
Ara; Nar
Kızlar ben c.tesiden beri wc problemi çekiyorum... ki aralarda gördüğünüz gibi kuru kayısı yediğim halde...:94:
Ve adet de oldum ama denmeyecek kadar yokk...Sadece wc de geliyor oda bir damla..Ama orkide gelen bir şey yokkk....
Maydanoz suyu önerir misiniz?:97:
Birde bir şey soracamm..Salı günü öğlen yemeğinde sipariş ederken salata sossuz istedim..Sonra salata sosunda mayonez olduğunu öğrendim...Monti de Mayonez yasak mı?
Aklımda kaldı geçen biri burada tarif verirken azcık da mayonez koyun gibi bir şey hatırladım da..Aklım karıştı...
Bu arada sabah tartıda – leri gördümmm....Çok şükürrr...Wc+adet problemim olduğu halde böyle bir şey görmem beni daha da motive ediyooo...
İyi varsın Monti...:52:
balkcım ablan olrak şunu söyleye bilirim . anlıyorum genç bekar olunca her şey gibi fizikde süperolsun diyorsunuz tabikide olsun . ama bence hayat bunlara odaklı olmamalı . eminimki sen şu an bulundugun kiloda bile birçok genç kızımızın imrenerek bakacagı bir fizikdesin . bence bunun içn mutlu olmalısın . herkes manken ölçüsünde olamaz.olmamalıda . her insan boyuyla posuyla bakışıyla vs kendidir ve bi başkasına benzemez .şunu düşün sen özelsin çünki başka benzerin yok .selam kızlar durduk yere moralimi bozdum resmen
yarın annem geliyor otele yanına giderken şık olmak istedim. blazer ceketimi siyah tayt ve topuklu ayakkabıyla giyeyim dedim. aslında kot da var aklımda ama tayt daha şık duruyor. neyse giyindim baktım aynadan bacaklarım hala kalın :84::84::84::84: off ama ben bunu giymek istiyorum. insanın istediği şeyi giyememsi / kendine yakıştıramamsı ne kadar kötü bir duygu :85:
nedense google a blazer ceket tayt kombinleri yazdım tesadüfen bir kızın blogu açıldı. kızda bir fizik var.. çeşit çeşit blazerları mini eteklerle taytlar la giymiş taş gibi resmen.. kıskandım kızı resmen moralim bozuldu ya :84:
balkcım mönü vermiyorsun ne saatde ne yedin bilemiyoprumki yarum yapayım . madem geç yatıyorsun akşam yemeginide geç yap ona göre bunu sen ayarlaya bilirsin . benim kastetdigim ise gece karbonhidrat almamanı önermemdi . çünki sen epeydir karbonhidratı kısıtlıyorsun . birden bukadar yüklernirsen hemde gece vakti . kilo konusunda istedigini elde etmen zor olur .aebencim yoğurt ve meyve demişsin ama düşün ben uyumadım hiç nası acıktım gece onlar sadece araya renklendirme olurdu :) şimdi markete gitcem sebze alıp onu pişircem gece onu yerim bugün de uykusuz bu gece :2:
matabım böyle yiyerekde kilon gidiyorsa niye kasıyorsunki ..? eger yok gitmiyor diyorsan lafım yok .günaydın kızanlar.
dün uğrayamadım evde değildim akşamda geç geldim ödev falan doğru yatağa sonra :)
dün sabah
tost
yeşil zeytin domates
öğle
tavuk döner
haşlanmış sebze
yoğurt
akşam
maalesef bişey yok
canım hiç bişey istemedi ,iştahımda yoktu anlamadım
zaten öğlende çıkardığım kadar döner yiyemedim bugün yerim artık altta duruyo dolabın .hazır iştah yokken değerlendirelim.ben bide kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum çok fazla yedikçe zayıfla ya:)) öğünlerimi kısmayı düşünüyorum artık
canım ilk aşamada pek tavsiye edilmiyor ama dayanamıycam daha büyük kaçamak yaparım yoksaaadersen al bitane bitter at derin doruncuya.(dolapta olunca her açtıkça 1-2 kare yersin diye dedim
çook canın çekerse 1-2 karecik yersin arada bir.yani hafta 1 falan.ama arkadaşlar kayısı yada inciri kakaouya batırıp yiyyorlar oda çikolata ihtiyaçlarını gdermek için cnm..
topikte çikolata konusu aldı başını gidiyorherkes aşeriyor çikolataya
montiye uyan bi çikolata icad etmek farz oldu....nasıl yapsam ne etsem ... :26::26:
bi montilato(monti çikolata) icat etsem...durun bulucam az kaldı
selam kıslar ....
iş güç derken geç kalıyorum.. sabahlarımıda spor aldıançak geliyorum .
neslişim çuku konusunda zilimin dediklerine katılıyorum ....
zilim çuku içad etmek için 3 şeye ihtiyacın var benden fikir vermesi içadda sana aid
iyi pişmiş Ezilmiş kuru kayısı .. BOLLLLLLL kakao .ve bide vanilya katınmı süper olur ...
sadece biraz sert olmaz okadar tadınını denemek lazım .
Ozaman en azından bu ay sonuna kadar sabretmek...En azından ilk 40 günü sabredeyimmm...
Ya benim çikolatadan çok canım frambuağazlı pasta istiyoooo....:):)
Adet oluyorum a sanırım ondannn....
İcat etsen valla süpperrr olarrrrr zilicimmm...
Hmmm tmm ablamm ozmnnnn...bir süre bana yok çuku muku....:):):):)
15 gündür nerde ise yemiyorum bir sürü 15 günler daha yemiyim bari.....
Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorumm...Ben çok feci kola bağımlısı biriydimm...
Ve geçen sene ağustosta aç miğdeye 2 kutu içtikten sonra coladan tiksinmiştimm...ogün bugündür içmiyorummm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?