Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bir sorum var: Montide adet dönemlerinde kilo verme hızı yavaşlıyor mu?

Girmişken dünkü menümü de yazayım:

Uyanınca:
Yarım elma

Sabah
Klasik monti kahvaltısı

Öğle
Sebzeli tavuk, salata, ayran (Yeri gelmişken sorayım. Sebzeli tavuğun içinde havuç vardı. Ben onları ayıklayıp yedim. Olur mu?)

Akşam
Patlıcan musakka (Patlıcanlar közlenmiş), salata, yoğurt

Yatarken
Yoğurt

Son düzenleme:
blackys üzülme cnm..senin tek çıkışın plates.bende bundan 5 ay evvel tayt giymezdim.(birazda takıntıydı sanırım çünki odun gibi bacakları olanlar bile rahatlıkla giyiyorken ben 57-58 kg halimle giymiyordum kalçam geniş ve üst bacaklarım kalın diye)
platese başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra incelme ve sıkılaşma başladı.4.haftanın sonunda gerçekten çook büyük bir değişim oldu.herkesin farkettiği.şimdi herşeyi o kadar rahat giyiyorumki cnm..o takıntımdan eser kalmadı tabiisi.hep diyorum burdada..spor olmayınca verdiğin kloda çok farkedilmiyor.5 kg verdiysen 3 kg vermiş gibi görünüyorsun.ama sporla 3 kg versen 5 kg vermişsin gibi oluyor.ve zayıflarken yumuşayan baldırlar,popiş,kollar,karın vs..sıkılaştığı için daha bir fitt görünüyorsun cnm..spor yapmıyorsan mutlaka yap.ve neren kalınsa o bölgeye yoğunlaşarak yap sporunu..mutlaka faydasını göreceksin...

meyvem bu arada sen pubiğin acımamaması için büyük toplada yapabilirsin cnm yerdeki hareketleri..

neslihan ben bu aralar alzaymerlı gibiyim cnm olmadığını fark edemedim bile walla kusura bakma.evelki günde yazmıştım çok unutkanlaştım.sanırım yoğunluktan olsa gerek.işlerim acaip yoğunlaştı.kaça bölünüyorum bir bilseniz:26:

yoğurt içinde bir öğünden bişey olmazdı:yağlıda olsa yeseydin nolcak bir öğünden cnm..

canım ben callanetics yapıyordum ama bu aralar cok yoğunum uyku bile uyumuyorum. ama haftaya tekrar başlayacağım :85:

cnm ben cvpliim sorularını ..
adet döneminde her vücut su tuttuğu için hangi düyette olursa olsun 1-2 kg fazla çıkmanız son derece normaldir..adet bitince eski haline döner vücut.adet dönemi boyunca bol bol su tüket.
birde sebzeli tavuktaki havuçlar işi bozmuş biraz ama yapacak bişeyin olmadığı durumlarda yiyeceksin mecburen etini.suyu karışıyor etede ama mecburiyetten yemişsin.olsun bir seferi affeder monti amca

Kızlarrr demin wc. gittimm ve adet oluyorum çok şükürr...Bakalım inş. dahada sökülmeye başlarr...
Acaba tarçının mı Narın mı yararı var????:26:

Birde Çarşamba günü yüzmeye başlıyoruz..Haftada iki gün...
Geri kalan günlerde yürüyüş yapacağımmm...
Ay ben bu sefer çok iktidarlı çıktımmm..
Kendime inanamıyorum...Çok şükür artık bozmammm bozmayacağımmmmm......
Herşeye rağmenn monti ile hayata devammmmm...

İyi ki varsınızzz...

Benimde kardeşim üstü çok ince kalça ve bacak ları kalın..Plates mi önerirsiniz...Oda benimle yüzmeye başlıyor...

zillicim çok hoşsun canım dedektif gibi resminide çekmişin... teşekkürler resim için...bu arada ojelerin rengi çok tatlı

maytapcım çok yiyorum diyosun ama menüde bişi yokki tatlım..psikolojik olarak mı öyle hissediyosun kendini acaba...afiyte olsun canım...

meyvemm bu aralar çok kararsızsın şekerim montiye başlamasanda glisemik indekse dikkat et derim ben kilo vemrenit etikler canım

selam canım güzel ama protein yok dikkat... yarın yumurtalı kahvaltı yap istersen ya da et ye canım afiyet olsun...

güzel olmuş canım afiyet olsun

canım allah kolaylık versin işlerinde...menülerin güzel olmuş...maydonoz suyunuda dene mutlaka işe ayrıyo ama civan perçemi çayıda iyi geliyo adet için...mayonesi bilmem ama o çok yağlı oluyo bide yumurtadan yapılıyo bence kilov ermeyi durdurabilir serbest olsa bile...

kız sen neden moralini bozuyosun bakim bacaklar bir anda gitmezki öyle zamanla gider ama canım ya..pilates yapabilirsin bencede işe yarar belkim üzüzlme canım ya ideal kilona inince illa bi incelme olur...

afiyet olsun canım...

[/URL]

bu diz üstü çoraplarla mini elbise giymek ne zaman kısmet olcak :84:

bugün delirdim ben iyice bozdum kafayı bu kilolarla :84:

Son düzenleme:
selam kızlar...:80:

menüm...

Sabah: yarım greyfurt, 5 hurma
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle: Fırında balık, bol salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: yeşil mercimek salatası, 1 kase yoğurt, 1 kase sebze çorbası

afiyet olsun canım

Kızlar öğlen yemeğinden gelirken Market uğradımm...

ÜLKER GOLD un %70 lik bitter çik. vardı... :26:
Bende yiyebiliyormuyummm...
almadım size sormadan...

Kızlar öğlen yemeğinden gelirken Market uğradımm...

ÜLKER GOLD un %70 lik bitter çik. vardı... :26:
Bende yiyebiliyormuyummm...
almadım size sormadan...

canım ilk aşamada pek tavsiye edilmiyor ama dayanamıycam daha büyük kaçamak yaparım yoksaaa dersen al bitane bitter at derin doruncuya.(dolapta olunca her açtıkça 1-2 kare yersin diye dedim
çook canın çekerse 1-2 karecik yersin arada bir.yani hafta 1 falan.ama arkadaşlar kayısı yada inciri kakaouya batırıp yiyyorlar oda çikolata ihtiyaçlarını gdermek için cnm..

topikte çikolata konusu aldı başını gidiyor herkes aşeriyor çikolataya
montiye uyan bi çikolata icad etmek farz oldu....nasıl yapsam ne etsem ...:26::26:
bi montilato(monti çikolata) icat etsem...durun bulucam az kaldı

selam kıslar ....
iş güç derken geç kalıyorum.. sabahlarımıda spor aldı ançak geliyorum .

neslişim çuku konusunda zilimin dediklerine katılıyorum ....

zilim çuku içad etmek için 3 şeye ihtiyacın var benden fikir vermesi içadda sana aid
iyi pişmiş Ezilmiş kuru kayısı .. BOLLLLLLL kakao .ve bide vanilya katınmı süper olur ...
sadece biraz sert olmaz okadar tadınını denemek lazım .

reglim için bol nar ye bugünlerde mesliş iyce söksün ...
aynı gün regl olduk . bu ay neçok siştim ben dün iyidim bu sabah balon gibiyim . onca su içiyorum vala hala ellerim kütük gibi. ..bunda ilaçlarımın etkiside var tabi ..
afiyet olsun maria ..
karbonhidrat ögünlerinin haftada 10 ögünü geçmemesine dikkat ediyorsundur zaten . tüm haftayı hatırlayamıyorum
DUYURU DUYUYRU :102::102::102:

1 adet erkek ismi aranmaktadırrr :107::107::107::107::107:
CİHAN.

bebik demişken meyve çaglayan çiçekden ne haber dogum yaptımı kıs. senin haberin vardır .
AFİYET OLSUN BEYAZIM . DİGER GÜNLER PROTEİN AÇIGINI KAPATORSIN .
hoşgeldin nazlım ..
mönünde herzamanki gibi harika ... kilonda fıstık 56 ya düşmüşsün .

neslişim gelip gelmeyeni takip edemiyorum canım benim . öyle oluyorki 1.2 hafta yapıp sonra ortadan kaybolan okaaadarrrr çokki . gerçi seni çok motive görüyorum kovsakda biryere gitmessin .

mönülerinede baktım umarım güzümden bişi kaçmadı ..
öncelikle harikasın sende büyük motivasyon görüyorum buda demekdirki yaza seni hedefinde görecegiz ..

mayonezi çok az olmak kaydıyle yiyebilirsin canım .yani o gün montin saglam..
bi önceki mesajımda yazmıştım sanırım boll nar ye bugünlerde.
yogurt konusundada eger ögününüde karbonhidrat yoksa . yaglı yogurtdan o ögün için zarar gelmez .ama alışkanlık haline gitirmeyin ...normalda y.y. yogurt işinizi görür .sırf yagsız yogurt almanıza gerek yok .

kabızlık için ise salata porsiyonlarını artır . burda bi uyrın var malum yag konusunda fazla kısıtlamamız yok (z.yag ) ama nede olsa hepsi yag oyüzden salataya eklediginiz yagları abartmayın derim ben ve tabi yemeklerede .
balkcım ablan olrak şunu söyleye bilirim . anlıyorum genç bekar olunca her şey gibi fizikde süperolsun diyorsunuz tabikide olsun . ama bence hayat bunlara odaklı olmamalı . eminimki sen şu an bulundugun kiloda bile birçok genç kızımızın imrenerek bakacagı bir fizikdesin . bence bunun içn mutlu olmalısın . herkes manken ölçüsünde olamaz.olmamalıda . her insan boyuyla posuyla bakışıyla vs kendidir ve bi başkasına benzemez .şunu düşün sen özelsin çünki başka benzerin yok .
balkcım mönü vermiyorsun ne saatde ne yedin bilemiyoprumki yarum yapayım . madem geç yatıyorsun akşam yemeginide geç yap ona göre bunu sen ayarlaya bilirsin . benim kastetdigim ise gece karbonhidrat almamanı önermemdi . çünki sen epeydir karbonhidratı kısıtlıyorsun . birden bukadar yüklernirsen hemde gece vakti . kilo konusunda istedigini elde etmen zor olur .
matabım böyle yiyerekde kilon gidiyorsa niye kasıyorsunki ..? eger yok gitmiyor diyorsan lafım yok .
birde çok aç kalmakda sonrası için iştah patlamasına neden .en azından ögün atlamak yerine meyve ye .

kıslar yarın büyük ihtimal akşama misafirim var ...
sabah gelmeye çalışırım ...
yarın için kilo bildirimlerini unutmaz vee sabahdan yaparsanız .şimdiden teşekkür ederim ....
inşallah cumartesi yaparım listeyi .

Ozaman en azından bu ay sonuna kadar sabretmek...En azından ilk 40 günü sabredeyimmm...
Ya benim çikolatadan çok canım frambuağazlı pasta istiyoooo....:):)
Adet oluyorum a sanırım ondannn....

İcat etsen valla süpperrr olarrrrr zilicimmm...

Hmmm tmm ablamm ozmnnnn...bir süre bana yok çuku muku....:):):):)
15 gündür nerde ise yemiyorum bir sürü 15 günler daha yemiyim bari.....

Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorumm...Ben çok feci kola bağımlısı biriydimm...
Ve geçen sene ağustosta aç miğdeye 2 kutu içtikten sonra coladan tiksinmiştimm...ogün bugündür içmiyorummm....

kolanın adını zehir diye degiştirseler ne olur .
ben tadını bile unuttum desem . arada bir fanta içerdim . en son ne zaman içtim .?hatırlayamadım :44:
eve de almıyorum bebelerede vermiyorum .belki dışarı çıkınca fırsattan istifade bazan içiyorlar .ama genelde ayran ilk terçihleri.

neslişim . şuan motiven çok güzel . sakın küçükde olsa kaçamak düşünme çünki bu bılaşıcıdır bir küçük kaçamagın ardı çorap sökügü gibi gelir .ve sonra inana toparlaması haftalar alır montinin en kötü yanıda bu işte .
ama kaçamaksız 2 ayı tamamla sana 1 paket bitter benden .

Yok yokkk aeben ablacımmm...Kendime son şans verdimm ve yerinde gittiğimi düşünüyorumm...
inşş yaza fit bir anne adayı olmak istiyorummm...Rabbim meleğimi yollar inşş...

Beni kovsanızda kapıdan çıkar bacadan girerimmm...Hamiş kalana kadar hiçbir yere gitmiyorumm....
Benden benimde montiden kurtulmam söz konusu olmayacakkk....

Destekleriniz için çokçokçokkk sağolunnnnn...

aeben ablam cağlayanım doğum yaptı ama siteye hiç girmiyor bende baska bi arkadastan duydum onlar telf dada görüşüyorlardı haberi varmıs o yüzden.
gelmesi yakındır ama çünkü baya oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…