kolanın adını zehir diye degiştirseler ne olur .
ben tadını bile unuttum desem . arada bir fanta içerdim . en son ne zaman içtim .?hatırlayamadım :44:
eve de almıyorum bebelerede vermiyorum .belki dışarı çıkınca fırsattan istifade bazan içiyorlar .ama genelde ayran ilk terçihleri.
neslişim . şuan motiven çok güzel . sakın küçükde olsa kaçamak düşünme çünki bu bılaşıcıdır bir küçük kaçamagın ardı çorap sökügü gibi gelir .ve sonra inana toparlaması haftalar alır montinin en kötü yanıda bu işte .
ama kaçamaksız 2 ayı tamamla sana 1 paket bitter benden .
kıslar yarın büyük ihtimal akşama misafirim var ...
sabah gelmeye çalışırım ...
yarın için kilo bildirimlerini unutmaz vee sabahdan yaparsanız .şimdiden teşekkür ederim ....
inşallah cumartesi yaparım listeyi .
Yok yokkk aeben ablacımmm...Kendime son şans verdimm ve yerinde gittiğimi düşünüyorumm...
inşş yaza fit bir anne adayı olmak istiyorummm...Rabbim meleğimi yollar inşş...
Beni kovsanızda kapıdan çıkar bacadan girerimmm...Hamiş kalana kadar hiçbir yere gitmiyorumm....
Benden benimde montiden kurtulmam söz konusu olmayacakkk....
Destekleriniz için çokçokçokkk sağolunnnnn...
selam kızlar
alıntı yapamadımda mariacım normalde fazla yiyorum yani miktar olarak fazla oluyo yediğim şeyler hele salata çok fazla yiyip şişiriyorum karnımı sonra gaz yapıyo kocaman karınla dolaşıyorum .bu sabah aklıma geldş kıtlıktan çıkmadımya azaltıcam öğünlerimi.aslında o şekildede veriyorum aebencim ama karnım hep şiş dolaşıyorum.nolucak benim bu karnım bilmiyorum .bugün biraz karın germe ameliyatı topiğinde dolaştım off benim harcım değil çok acı çekiyolar .ama spor mekikte yapamıyorum sırtım ağrıyo bu sefer .şu mekik aletleri varya sırt destekli onlar işe yarıyomusur acaba merak ediyorum
maytabımpilatesi denedinmi??selam kızlar
alıntı yapamadımda mariacım normalde fazla yiyorum yani miktar olarak fazla oluyo yediğim şeyler hele salata çok fazla yiyip şişiriyorum karnımı sonra gaz yapıyo kocaman karınla dolaşıyorum .bu sabah aklıma geldş kıtlıktan çıkmadımya azaltıcam öğünlerimi.aslında o şekildede veriyorum aebencim ama karnım hep şiş dolaşıyorum.nolucak benim bu karnım bilmiyorum .bugün biraz karın germe ameliyatı topiğinde dolaştım off benim harcım değil çok acı çekiyolar .ama spor mekikte yapamıyorum sırtım ağrıyo bu sefer .şu mekik aletleri varya sırt destekli onlar işe yarıyomusur acaba merak ediyorum
bugünün tarihini ve bu sayfayı bir yere not alıyorumm ablacımmm...
inşşş...2 ay sonra bitterime kavuşurummmm....:56:
hoşgeldin banum .ii gecelerrrr
anneme gitmiştim yeni geldim
umarım herkes iidirrr
bne bu ara biraz tatsız ve keyifsizimmmm
tatsızz olaylar yaşıyorum
laraşum sende hoşgeldin ... Kilo bildirimleri tam olsun yaparım inşallahben uğrayamadım hi. Kusura bakmayın o kadar yoğun ve yorgunum ki kendimden geçtim kilom 69 oldu bu arada ama kaçamak yapmak zorunda kaldım regl oldum ve dayanılmaz krizler yaşadım çok hızlı kilo vermek ümidim yok açıkçası yavaş olsun kalıcı olsun istiyorum bu arada tekrar belirteyim benim tarı 1,5 kg fazla tartıyor
Umarım sizler iysinizdir aeben listeyi yapta veren arkadaşlarımızı görüp motive olalım canım yaaaaaaaaaaaa
tebrikler beyazım .. Bak nasılda gitti geçen hafta boşuna moral bozdun . Fıstıklarda omasa daha aşagı olurdun .selam kızlar hepinize günaydın. Cumanız mübarek olsun .
Bugün tartıda 88,6 çıktım. En son 89,8 dim. Biraz daha verirdim ama dün akşam misafirim vardı ve ben fıstığı fazla kaçırdım sanırım. Yoksa salı günüde aynı çıkmıştım. 200-300 gr. Daha farkederdim yoksa. Sağlık olsun. Geçen hafta 100 gr. Vermiştim. Kilo verenleri tebrik ediyorum hepinizin gönlünce olsun.
güle güle büyütsün inşallah .aeben ablam cağlayanım doğum yaptı ama siteye hiç girmiyor bende baska bi arkadastan duydum onlar telf dada görüşüyorlardı haberi varmıs o yüzden.
gelmesi yakındır ama çünkü baya oldu
ben...
geçen hafta : 56.800
bu hafta : 56.500
giden : 300
eşim
geçen hafta : 100.300
bu hafta : 99.500
giden : 800
herkese günaydınn maalesef gelemiodumm işten çıkarıldım çünkü çok zorlar günler geçiriorummmçok üzgünümmm ekmeğimle oynadılar resmen
selam kızlar hepinize günaydın. Cumanız mübarek olsun .
bugün tartıda 88,6 çıktım. en son 89,8 dim. biraz daha verirdim ama dün akşam misafirim vardı ve ben fıstığı fazla kaçırdım sanırım. yoksa salı günüde aynı çıkmıştım. 200-300 gr. daha farkederdim yoksa. sağlık olsun. geçen hafta 100 gr. vermiştim. kilo verenleri tebrik ediyorum hepinizin gönlünce olsun.
Ben...
geçen hafta : 56.800
bu hafta : 56.500
Giden : 300
Eşim
Geçen Hafta : 100.300
bu hafta : 99.500
Giden : 800
günaydın montici fıstıklar
mariacım yoğurdum dolaptan acaba omu yapıyodur gazı ama yanında yediklerim sıcak yani bilmiyorumki
aebencim platesi denemezmiyim zamanında senlede yapmıştık hatta 10.20 de kaçıyoduk:))ama 1 hafta 10 gün anca yaptım inanılmaz bi sırt ağrısı oldu bende
netten araştıriimde bari başlangıç seviyesinden başliim ay valla daraldım göbeğim dışında canımı sıkan bi yerim yok
kilom
56.3
geçen perşembe 57.5 di
günaydınnn sabitim bu hafta 64.1
Herkese merhabalarr
hepinşz iyisinizdir umarım özledim sizleriii
offffffffffffffffffffffff mimummm cok uzuldum yaaaaaaa.ama söyle dusun her iste bir hayir vardir belki böylesi daha hayirlidir.hic üzülme ekmeginle oynayanlari rabbim görüyor.insallah daha iyi bir is bulursun yürekten dua ettim senin icin hakkinda hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?