herkese günaydınn maalesef gelemiodumm işten çıkarıldım çünkü çok zorlar günler geçiriorummmçok üzgünümmm ekmeğimle oynadılar resmen
saol canımm umarımmm daa isini bulurum onlarda Allahlarından bulur dua edin baanaa
dualarim seninle canim
ay canım tanışmıyoruz ama çok üzüldüm senin için...
inşallah hakkında hayırlısı olur canım herşeyde bi hayır vardır üzülme
saol canım çok teşekkür ederim
teşekkür ederimmm evet tanışmıyoruz ama ben burda çok güzel vakit geçirdimmm bu durumlardan beri giremiyordum
ii gecelerrrr
anneme gitmiştim yeni geldim
umarım herkes iidirrr
bne bu ara biraz tatsız ve keyifsizimmmm
tatsızz olaylar yaşıyorum
bazan şilik oluyor bendede sebebesiz maytabım . hafif videolardan bul genelde sene başlarında hafif oluyor .pilates .günaydın montici fıstıklar
mariacım yoğurdum dolaptan acaba omu yapıyodur gazı ama yanında yediklerim sıcak yani bilmiyorumki
aebencim platesi denemezmiyim zamanında senlede yapmıştık hatta 10.20 de kaçıyoduk:))ama 1 hafta 10 gün anca yaptım inanılmaz bi sırt ağrısı oldu bende
netten araştıriimde bari başlangıç seviyesinden başliim ay valla daraldım göbeğim dışında canımı sıkan bi yerim yok
kilom
56.3
geçen perşembe 57.5 di
olsun banum sabitkalmakda iyidir . her hafta kilo verilecek diyede bişi yok . gerçi sen bunları bizden iyi biliyorsun artık ..günaydınnn sabitim bu hafta 64.1
diyarım. gel ankaraya taşın ben seni bizim şirkete alayım olmıycak böyle .çalışmanında bi sınırı var yavv .Herkese merhabalarr
hepinşz iyisinizdir umarım özledim sizleriii
marıacım düzenli mönülerinin mukafatını görüyorsun ..günaydın kızlar...
geçen hafta:66.5
bu hafta:65.5
tam 1 kilo yaşasın monti...
:26:miraayım sabah aklımdan geçtin inan nerde bu kız ne yaptı diye geçti içimden .herkese günaydınn maalesef gelemiodumm işten çıkarıldım çünkü çok zorlar günler geçiriorummmçok üzgünümmm ekmeğimle oynadılar resmen
BENİM MİSAFİR YARINA KALDI .
bazan şilik oluyor bendede sebebesiz maytabım . hafif videolardan bul genelde sene başlarında hafif oluyor .pilates .
kilon içinde tebrikler .1 aya kalmadan 53 sün .bünyenizin kıymatini bilin vallahi.
olsun banum sabitkalmakda iyidir . her hafta kilo verilecek diyede bişi yok . gerçi sen bunları bizden iyi biliyorsun artık ..
diyarım. gel ankaraya taşın ben seni bizim şirkete alayım olmıycak böyle .çalışmanında bi sınırı var yavv .
marıacım düzenli mönülerinin mukafatını görüyorsun ..tebrikler .
:26:miraayım sabah aklımdan geçtin inan nerde bu kız ne yaptı diye geçti içimden .
üzülme kuzum rabbım bir kapıyı kapatır başka kapıyı açar . şu mübarek günün hatrına sana daha iyi bir iş versin İNŞALLAH .
istemiyorsan yeme balıkla mecbur tutmuyorum .size kalmışsağol ablam sizin desteklerinizine payı var sizden öğrendim düzenli menü oluşturmayı...
bugünkü menümüde yazayım hemen...
sabah:yarım greyfurt, 4 kuru kayısı, 2 hurma (canım çok meyve çekti bugün)
kahvaltı: 1 dilim tb ekmek, 1 kk peynir, maydonozlu salatalıklı salata, 4 zeytin
öğle:haşlanmış brokoli ve karnabahar, yoğurtlu semizotu salatası
ara:1 elma
akşam:ızgara balık, bol yeşil salata, 2 kaşık yoğurt...(yoğurt yemesem bir sorun olur mu ablam?:26:)
istemiyorsan yeme balıkla mecbur tutmuyorum .size kalmış
afiyet olsun ... Istersende 1 dl peynir yiyebilirsin . Balık ardına .
tam tersi mariama balık bozuksa yogurtla yedinmi kusturup seni kurtarıyor . Geçen gün tv de b dr da demişti aynını . Taze balıkla yenmesinin hiç sakıncası yok .ay benim evhamlı annem zehirlenirsin filan diyo da ondan dedim ablamYoksa yerim yani bi sorun olmaz benim için...duruma göre olmazsa salatayı peynirli yaparım ablam teşekkürler...
tam tersi mariama balık bozuksa yogurtla yedinmi kusturup seni kurtarıyor . Geçen gün tv de b dr da demişti aynını . Taze balıkla yenmesinin hiç sakıncası yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?