Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydınn maalesef gelemiodumm işten çıkarıldım çünkü çok zorlar günler geçiriorummm çok üzgünümmm ekmeğimle oynadılar resmen

ay canım tanışmıyoruz ama çok üzüldüm senin için...

inşallah hakkında hayırlısı olur canım herşeyde bi hayır vardır üzülme

saol canım çok teşekkür ederim

teşekkür ederimmm evet tanışmıyoruz ama ben burda çok güzel vakit geçirdimmm bu durumlardan beri giremiyordum

evet canım eski sayfalarda görüyorudum seni send eski monticilerdensin...ay canım allah yardımcın olsun inşallah

ii gecelerrrr
anneme gitmiştim yeni geldim
umarım herkes iidirrr
bne bu ara biraz tatsız ve keyifsizimmmm
tatsızz olaylar yaşıyorum

banum bir kaç gündür pek sık giremiyor olduğundamıdır nedir içime doğdu wallahi cnm..bişeylerin yolunda gitmediğini hissettim..inşallah canını sıkan şeyler bir an evvel hallolur tatlışım...kilon içinde üzülme cnm.her hafta vereceksinn diye bir kaide yokkki.alma bu hafta oda yeter cnm...

MİMUŞ canııımm hiç üzülme tatlım.her iş yerinde buna benzer tatsızlıklar oluyor malesef .yalnızımın dediği gibi yapanları allaha havale et cnm.sen çok gençsiz ve çokta güzelsin.eminim daha ne işler bulursun,çalışırsın..sen üzüleceğine seni kaybeden o şirket üzülsün bence tatlım..daha iyi ve hayırlı işler çıkarır allah karşına inşallah..

ay zilimmm o senin güzelliğin çok saol cnmm bu arada 73.4 ümm zilimm:) bu ii bi haber en azından

BENİM MİSAFİR YARINA KALDI .

bazan şilik oluyor bendede sebebesiz maytabım . hafif videolardan bul genelde sene başlarında hafif oluyor .pilates .

kilon içinde tebrikler .1 aya kalmadan 53 sün .bünyenizin kıymatini bilin vallahi.
günaydınnn sabitim bu hafta 64.1
olsun banum sabitkalmakda iyidir . her hafta kilo verilecek diyede bişi yok . gerçi sen bunları bizden iyi biliyorsun artık ..

Herkese merhabalarr

hepinşz iyisinizdir umarım özledim sizleriii
diyarım. gel ankaraya taşın ben seni bizim şirkete alayım olmıycak böyle .çalışmanında bi sınırı var yavv .
günaydın kızlar...

geçen hafta:66.5

bu hafta:65.5

tam 1 kilo yaşasın monti...
marıacım düzenli mönülerinin mukafatını görüyorsun .. tebrikler .
herkese günaydınn maalesef gelemiodumm işten çıkarıldım çünkü çok zorlar günler geçiriorummm çok üzgünümmm ekmeğimle oynadılar resmen
:26:miraayım sabah aklımdan geçtin inan nerde bu kız ne yaptı diye geçti içimden .
üzülme kuzum rabbım bir kapıyı kapatır başka kapıyı açar . şu mübarek günün hatrına sana daha iyi bir iş versin İNŞALLAH .

saol ablammm dualarınıza ihtiyuacım varrr

sağol ablam sizin desteklerinizine payı var sizden öğrendim düzenli menü oluşturmayı...

bugünkü menümüde yazayım hemen...

Sabah:yarım greyfurt, 4 kuru kayısı, 2 hurma (canım çok meyve çekti bugün)
Kahvaltı: 1 dilim tb ekmek, 1 kk peynir, maydonozlu salatalıklı salata, 4 zeytin
Öğle:Haşlanmış brokoli ve karnabahar, yoğurtlu semizotu salatası
Ara:1 elma
Akşam:Izgara balık, bol yeşil salata, 2 kaşık yoğurt...(yoğurt yemesem bir sorun olur mu ablam?:26:)

istemiyorsan yeme balıkla mecbur tutmuyorum .size kalmış
afiyet olsun ... Istersende 1 dl peynir yiyebilirsin . Balık ardına .

istemiyorsan yeme balıkla mecbur tutmuyorum .size kalmış
afiyet olsun ... Istersende 1 dl peynir yiyebilirsin . Balık ardına .

ay benim evhamlı annem zehirlenirsin filan diyo da ondan dedim ablam yoksa yerim yani bi sorun olmaz benim için...duruma göre olmazsa salatayı peynirli yaparım ablam teşekkürler...

ay benim evhamlı annem zehirlenirsin filan diyo da ondan dedim ablam Yoksa yerim yani bi sorun olmaz benim için...duruma göre olmazsa salatayı peynirli yaparım ablam teşekkürler...
tam tersi mariama balık bozuksa yogurtla yedinmi kusturup seni kurtarıyor . Geçen gün tv de b dr da demişti aynını . Taze balıkla yenmesinin hiç sakıncası yok .

tam tersi mariama balık bozuksa yogurtla yedinmi kusturup seni kurtarıyor . Geçen gün tv de b dr da demişti aynını . Taze balıkla yenmesinin hiç sakıncası yok .

ay öylemiymiş ablacım tamam çok sağol bilgilendirdiğin için anneme söyliyim hemen

senin menülerindede görüyodum ben hep zaten hatta sen geçmişte bir yerlerde kızlara demişsin ben hep böyle yadim bişi olmadı diye bencede bi sakıncası olmaz heralde...

mimuuuu
üüzldüm cnmmm inş herşey yoluna girer zmanla

zilimmmm
yirim ben senii tatlı cadımmm evet cnm yolund agitmeyen şeyler var
bakalımmm yok kilo için deil sıkntımm haftaya gider napalımm
birde haftada 2 gün protein bana fazr oldu

GSelam canlarrr.....

Umarım bildirim için geç kalmamışım ablacımmm...Sabah kan vermeye gittim gelincede ofis çok yğoundu igremedimm...Ancak girebildim... (adetin3. günü kan tahlili yaptırım dedim..6 ayda bir yaptırıyorum da)

Evet gelemi kiloma...:):) (çizelgeyide bir ara değiştiririm...

[B]Başlangıç; 28.03.2011
Başlangıç; 83,1
geçen hafta:81,1 (01.04.2011)
bu hafta:79,9 (08.09.2011)

tam 1,1 kilo yaşasın monti.....sizlerde yaşayınnnn...

İnş. birer birer gider...70 lileri görmek beni dahada motive etti..Ama tek hedefim bu ay sonuna kadar 76-74 gelmek çünkü 74 ü son 4 yılda hiçç görmedim....Vay be 4 yıl önce 72-73 geliyordum...AHHAHHHHHH...[/B]

Kızlşarr verenleri tebrik edyorummm...Veremeyenlerde bence de üzülmeyinn çünkü..Biliyorum Monti arada oyun oynar ve gram oynamaz...Geçen sene az mı çektimm..hatta böyle oluncada mücadele etmeyip bırakmıştımm...Keşke bırakmasaydımm...En azından kilomu vermiş belkide şimdi bir bebek bekliyor olacaktımmm...Keşkee....

Bu arada mimucum Rabbim Sabırlar versin canım ya...Maddi durum herşeyi tetikliyor valla...İnsanın hayatla mücadelesi zorlaşıyor...Rabbim yar ve yardımcın olsun...

kızlar balıkla yoğurt yememeni nedeni aslında balığın bozuk olamsıyla alakası yok.. balık bozuksa zaten zehirlenirsin, yoğurt zehirlenmeyi hızlandırabilir mi belki evet. ama asıl konu protein zehirlenmesidir arkadaslar. eğer cok fazla protein alırsa vücut zehirleme yapar. bunun nedeni de vücutta protein yıkılırken amonyak açığa çıkar. çok zehirlidir. ve cok fazla protein demek kanda fazla amonyak demek. köpekbalıklarının da ilginç bir özelliği vardır bu arada onu da söyleyeyim:92: kanlarında amonyak oranı baya yüksektir ama hayvanlara hiçbişi olmaz. işte böyle o yüzden balıkla süt ürününü yemeyin diyorlar

Dünkü menümü yazayım;

Sabah; monti fix kahvaltı...
ara; kayısı
öğlen; brokoli+taze fas.+yoğurt+salata
ara; kivi + çilek
akşam; karnıbahar tavuk lu + yoğurt + salata (halamlardaydık yavrumannem sağolsun benim için karnıbahar yapmış akşam et yemiyorum dedim de tavuklu yapmış.....Birşey değil halamlarada montiyi alıştıracam çaktırmadam çaktırmadan 70 yaşından sonra...:):):)

mimucum her şerde vardır elbet bi hayır.çokta üzülme rabbim daha iyisini nasip etsin sana
verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerdde üzülmesin haftaya inşallah 2 katı verirler:))
aebencim plates başlangıç seviyesini indirdim ebruyla yarım saat yapmışım hiç farkında değilim .zorlamadı şimdi belleğe yükleyip tvden seyretmek için ara verdim ben bunu yaparım hergün olmasada gün aşlırı.yarım saat daha kaldı onuda yapayım.
ufaklığa wc alıştıriim diye sabah beri cebelleşiyorum ama tık yok hep üzerine işedi rahatsız olsun diye değiştirmedim .ama olmadı .canımdan bezince bez bağliim dedim bezini görünce bi sevindiki sormayın .ben napıcam bu elşkıyayla bilmiyorum

maytapp
nereden indrdin cnm başlangıç sveiyeisni bend eindireyim kaç gündür spora bilee
baktıgım ykkk saçama sapan sebepler yüzündenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…