Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben okuldan geldim herkes gitmiş:26:
maytap bende bu yaz alıştırayım diyorum ama daha kçük sanırım wc olayı için.kaslarını kontrol edebilmesi için zorlamayın kendi haline bırakın diyor dr'lar.19 aylık benim oğlumda ama artık alışsın istiyorumda onun pek niyeti yok..altını bile aldırtmamak için köşe bucak kaçıyor nasıl yapacağız bilmem.

banuuum gene yakalayamadım seni cnmm...

tebrikler canım

teşekkürler bilgilendirme için canım

tek tekk satılıyormuu lastikler bend ealayımm bende dün ykm de gördüm 3lüsü 15 tl

tek satılmıyor die biliyordum bennn
bu arada akşam akşam gümledi benim monti
yediigm saçma sapan şeyle ryüüzndne cnm istedigi için degil tabiki
içinde bulundugum saçma durumdann dolayı

protein beni bekleisn artık bu hafta

Hepsiburada.com : Delta Pilates Bandı ( Tere Bant ) Yeşil - Ds 435 | Spor ve Fitness
bide delta 65 cm top siparişi vberiyorum .bunun genişliği zorluk derecesi iyimi bilen desin bişiler

cnm boyun 175 cm'e kadar olanlar 65 cm'lik topu kullanıyor 175'ten uzunlar 75cm top kullanıyor.ben 75'lik top kullanıyorum delta benimkide memnunum.lastikte 15 cm eninde olanlardan olsun.resimlere bakmadım ama bu dediklerim iyi cnm ben kullanıyorum.

banum lastik tekte satılıyor.alırsan dediğim gibi 15 cm'lik alın.ve orta sertlikte yada sert bi lastik aldın.en yumuşağını tavsiye etmiyorlar.kasları hissetmeniz açısından....

selam hatunlar bugünkü menümü yazıp kaçıyorum;

sabah : yarım elma - standart kahvaltım

öğlen : sebzeli mantaralı omlet - salata- yoğurt

akşam : patlıcan yemeği - yoğurt- domates

şimdide bir portakal yiyip yatıcam. hepinize hayırlı geceler....

günaydınnnnn

dün kaçamkalı bir günndü yinee
benim gibi biri strese girmiycke valla saçma sapan sebeplerle kenimi veriyorum yemeyee
abartılıda dgeildi yediigm ama yine artıdayımmm,acaba bu monti ile alakalı bir durum muu

bu nasıl bir kısır döngü bn anlamıyorum ya
dünyayı yiyorlar 100 gr artıda çıkıyorla rbiz hemen 1 kilo artıda çıkıyoruz 1 günde

Son düzenleme:

aynen walla banum.ben yıllardır dikkat ediyorum hala cnm...1-2 gün etmesem hemen +'ları görüveriyorum.montide bazı şeyleri hiç yemediğimidenmi yoksa bünyedenmi bilmiyorm.burdaki hemen herkesetede aynı sorun var farkındaysanız.az başka bişeyler yesek hemen rtıyor kilomuz.herşeyden azar azar yesek böyle olmazmı ki acaba?bende onu çözmeye çalışıyorum.bu arada montyie uyan bi çikolata yaptım ama aebenim ne der bilmem geldiği vakit sorarız bakalım...
benim bu günde koro çalışmam var miniklerimle...az sonra çıkıyorum..görüşürüz kıslar akşama...

yaaa valla bilmiyorumki bende çözemedimmmm zilim bu çelişkiyi
acaba bazı şeylir yemeyip 1 günde yeidigmiz için mi böle oluyor ama dün yediklerimm gerçekten artı çıkaracak kadar degildi beni:2::2::2:

benimde bu noktada bazen kafam karışıor işte
korumaya geçtigimizde hemen geirmi gelcke kilollarrr az bişiy yemedeee

selam montici güzeller...:87:

menümü yazayım...

sabah:yarım greyfurt,4 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek fırında kızarmış, az peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle:Haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt ve salata
Ara:1 elma, 1 kase çilek
Akşam:Mantarlı omlet, 2 kaşık yoğurt, 2 salatalık

masumcum benim bünyemde öyle az bişi fazla yiyim hemen tartı fırlıyo yaw...

canım stres tetikliyo işte birazda kasma kendini rahat ol canım ya her şey olacağına varır uamrım herşey yoluna girer senin için

ay zillicim bende öyleyim evet az yesekte olmuyo galiba yine + gösteriyo tartı sinir bozucu bir şey...sen yine tarifleri döktürceksin anlaşılan çkolata sevenler ekran başına

kolay gelsin canım sana

ya arkadaslar hayatı akısına bırakın yiyin ya ben 22 yasındayım 1,60 boy 43 kilo düşünebiliyormusununz yok gibi bişeyim 2boyutluyum ya ön arka alamıyorum bi türkü çok üzülüyorum balık etlı kadınlar daha seviliyo içiniz rahat olsun siz böle çok güzelsiniz:)

Selam kızlarcımmmm nasılsınız. Bizden eskilerden sanırım sadece Maytap var, çok eskilere inemedim son birkaç sayfaya bakabildim. Aebenim yok mu ?? Nasıl gidiyor MAytapcım ve beni tanıyan varsa herkese selamlar...

selam kızalr hepinize günaydın, iyi pazarlar. bu hafta protein ağırlıklı beslenmem gerektiği için ben öğlen ve akşam yumurta yedim.bunun bi sakıncası olur mu? bana kalırsa faydası oldu gibi. dayanamadım tarıtaya çıktım.iyi bir farklılık var.

Selam kızlarcımmmm nasılsınız. Bizden eskilerden sanırım sadece Maytap var, çok eskilere inemedim son birkaç sayfaya bakabildim. Aebenim yok mu ?? Nasıl gidiyor MAytapcım ve beni tanıyan varsa herkese selamlar...

referans ben seni hatırladım canım selam. geçen sene beraber yapmıştık burda. aeben ablam hala burda. sağolsun herkese yardımcı oluyor. sen naptın kiloları ben tekrar geri aldım. Allaha şükür veriyorum.

balkık et olsam hadi neyse dicem. akışına bırakırsak da olmuyo işte. ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum herşeyden önce. sende çok zayıfmışsın ama. bol bol gece yatmadan önce abur cubur ye. belki troitlerinde de bişey olabilir. çok zayıflık veya çok kilolu olanlarda troit testi yapıyolar bildiğim kadarıyla. ama şu var ki sen daha şanslısın. hiç olmazsa istediğin canının umduğu şeyleri yiyebilirsin hem de çatlayıp patlayana kadar. ama ben yesem içimde hep bir pişmanlıkla, bana ne kadar kilo aldırır düşüncesiyle yiyorum. o kadar şey var ki canımın çekip yiyemediğim. herşeyden önce herkesin 1 lokma ye nolcak demesinden bay geldi. anlatamıyosun derdini. işte o bir lokma bile zarar bana. bilseler içimin ne kadar gittiğini canımın çektiğini belki o kadar ısrar etmezler. bide şu var. amaaaan ne dert ediyosun alan almış, alan almış demekle herşeyi salıversek ben sonumu biliyorum. Allah hiçbirimizin azmini bozmasın inş. daha çok azim katsın. inş. herkes istediği bedene kiloya iner. çünkü fazla kilolu olmanın verdiği sıkıntıyı ancak yaşayan biliyor. inş. sende istediğin kiloya çıkarsın. yada kabul edersen ben sana şırıngayla takviye yapayım. bak parada almam. seve seveee

mrb kızlar ben dukan diyetin yapıyodum yulaf kepeği bulamadım e ekmek iyi birşey değil evet ama en azından kahvaltıda en azından bir öğünde yenmesi gerek bence. neyse işre okudum bu beslenme şeklini ama kafamda oluşturamadım yani anlayamadım nasıl menü oluşturacağımı yardımcı olursanız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…