GSelam canlarrr.....
Umarım bildirim için geç kalmamışım ablacımmm...Sabah kan vermeye gittim gelincede ofis çok yğoundu igremedimm...Ancak girebildim...(adetin3. günü kan tahlili yaptırım dedim..6 ayda bir yaptırıyorum da)
Evet gelemi kiloma...:):) (çizelgeyide bir ara değiştiririm...
[B]Başlangıç; 28.03.2011
Başlangıç; 83,1
geçen hafta:81,1 (01.04.2011)
bu hafta:79,9 (08.09.2011)
tam 1,1 kilo yaşasın monti.....sizlerde yaşayınnnn...
İnş. birer birer gider...70 lileri görmek beni dahada motive etti..Ama tek hedefim bu ay sonuna kadar 76-74 gelmek çünkü 74 ü son 4 yılda hiçç görmedim....Vay be 4 yıl önce 72-73 geliyordum...AHHAHHHHHH...[/B]
kızlar balıkla yoğurt yememeni nedeni aslında balığın bozuk olamsıyla alakası yok.. balık bozuksa zaten zehirlenirsin, yoğurt zehirlenmeyi hızlandırabilir mi belki evet. ama asıl konu protein zehirlenmesidir arkadaslar. eğer cok fazla protein alırsa vücut zehirleme yapar. bunun nedeni de vücutta protein yıkılırken amonyak açığa çıkar. çok zehirlidir. ve cok fazla protein demek kanda fazla amonyak demek. köpekbalıklarının da ilginç bir özelliği vardır bu arada onu da söyleyeyim:92: kanlarında amonyak oranı baya yüksektir ama hayvanlara hiçbişi olmaz. işte böyle o yüzden balıkla süt ürününü yemeyin diyorlar
Hepsiburada.com : Delta Pilates Bandı ( Tere Bant ) Yeşil - Ds 435 | Spor ve Fitness
bide delta 65 cm top siparişi vberiyorum .bunun genişliği zorluk derecesi iyimi bilen desin bişiler
günaydınnnnn
dün kaçamkalı bir günndü yinee
benim gibi biri strese girmiycke valla saçma sapan sebeplerle kenimi veriyorum yemeyee
abartılıda dgeildi yediigm ama yine artıdayımmm,acaba bu monti ile alakalı bir durum muu
bu nasıl bir kısır döngü bn anlamıyorum ya
dünyayı yiyorlar 100 gr artıda çıkıyorla rbiz hemen 1 kilo artıda çıkıyoruz 1 günde
aynen walla banum.ben yıllardır dikkat ediyorum hala cnm...1-2 gün etmesem hemen +'ları görüveriyorum.montide bazı şeyleri hiç yemediğimidenmi yoksa bünyedenmi bilmiyorm.burdaki hemen herkesetede aynı sorun var farkındaysanız.az başka bişeyler yesek hemen rtıyor kilomuz.herşeyden azar azar yesek böyle olmazmı ki acaba?bende onu çözmeye çalışıyorum.bu arada montyie uyan bi çikolata yaptım ama aebenim ne der bilmem geldiği vakit sorarız bakalım...
benim bu günde koro çalışmam var miniklerimle...az sonra çıkıyorum..görüşürüz kıslar akşama...
günaydınnnnn
dün kaçamkalı bir günndü yinee
benim gibi biri strese girmiycke valla saçma sapan sebeplerle kenimi veriyorum yemeyee
abartılıda dgeildi yediigm ama yine artıdayımmm,acaba bu monti ile alakalı bir durum muu
bu nasıl bir kısır döngü bn anlamıyorum ya
dünyayı yiyorlar 100 gr artıda çıkıyorla rbiz hemen 1 kilo artıda çıkıyoruz 1 günde
aynen walla banum.ben yıllardır dikkat ediyorum hala cnm...1-2 gün etmesem hemen +'ları görüveriyorum.montide bazı şeyleri hiç yemediğimidenmi yoksa bünyedenmi bilmiyorm.burdaki hemen herkesetede aynı sorun var farkındaysanız.az başka bişeyler yesek hemen rtıyor kilomuz.herşeyden azar azar yesek böyle olmazmı ki acaba?bende onu çözmeye çalışıyorum.bu arada montyie uyan bi çikolata yaptım ama aebenim ne der bilmem geldiği vakit sorarız bakalım...
benim bu günde koro çalışmam var miniklerimle...az sonra çıkıyorum..görüşürüz kıslar akşama...
Selam kızlarcımmmm nasılsınız. Bizden eskilerden sanırım sadece Maytap var, çok eskilere inemedim son birkaç sayfaya bakabildim. Aebenim yok mu ?? Nasıl gidiyor MAytapcım ve beni tanıyan varsa herkese selamlar...
ya arkadaslar hayatı akısına bırakın yiyin ya ben 22 yasındayım 1,60 boy 43 kilo düşünebiliyormusununz yok gibi bişeyim 2boyutluyum ya ön arkaalamıyorum bi türkü çok üzülüyorum balık etlı kadınlar daha seviliyo içiniz rahat olsun siz böle çok güzelsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?