referans ben seni hatırladım canım selam. geçen sene beraber yapmıştık burda. aeben ablam hala burda. sağolsun herkese yardımcı oluyor. sen naptın kiloları ben tekrar geri aldım. Allaha şükür veriyorum.
refim seni görmek ne güzel canım benimm ..Selam canım ben bırakalı 1 seneyi geçti 67 ile bırakmıştım şimdi 71 kiloyum ama hakettim yani tamamen ben bozdum monti amcamın suçu yok :) Geçen hafta spora başladım çalışıyorum ve genelde ofis dışındayım internete çok az giriyorum o yüzden giremiyorum birde konsantre olmam lazım spora başladım ama iştahım çok yerinde ne yazıkki... Sen kaç kilo aldın ne kadar zaman bıraktın?? offf yeniden başlamayı çok istiyorum ama motivasyon eksik...
banum vucud yemedigimiz şeyleri unuttugu için yiyince hemen depoya geçiyor canım benim ...yaaa valla bilmiyorumki bende çözemedimmmm zilim bu çelişkiyi
acaba bazı şeylir yemeyip 1 günde yeidigmiz için mi böle oluyor ama dün yediklerimm gerçekten artı çıkaracak kadar degildi beni:2::2::2:
benimde bu noktada bazen kafam karışıor işte
korumaya geçtigimizde hemen geirmi gelcke kilollarrr az bişiy yemedeee
ay işıltısı senide anlıyorum diyemiycem canım çünki hayatımda genç kızlıkdan bu yana kilo sorunun var . şükür fazla kalmadı artık göze batan bişiyiöm yok ama doya doya yemek yemek istiyorum ... sen en azından bu yönden şanslısınya arkadaslar hayatı akısına bırakın yiyin ya ben 22 yasındayım 1,60 boy 43 kilo düşünebiliyormusununz yok gibi bişeyim 2boyutluyum ya ön arkaalamıyorum bi türkü çok üzülüyorum balık etlı kadınlar daha seviliyo içiniz rahat olsun siz böle çok güzelsiniz:)
Selam kızlarcımmmm nasılsınız. Bizden eskilerden sanırım sadece Maytap var, çok eskilere inemedim son birkaç sayfaya bakabildim. Aebenim yok mu ?? Nasıl gidiyor MAytapcım ve beni tanıyan varsa herkese selamlar...
selam kızalr hepinize günaydın, iyi pazarlar. bu hafta protein ağırlıklı beslenmem gerektiği için ben öğlen ve akşam yumurta yedim.bunun bi sakıncası olur mu? bana kalırsa faydası oldu gibi. dayanamadım tarıtaya çıktım.iyi bir farklılık var.
mrb kızlar ben dukan diyetin yapıyodum yulaf kepeği bulamadım e ekmek iyi birşey değil evet ama en azından kahvaltıda en azından bir öğünde yenmesi gerek bence. neyse işre okudum bu beslenme şeklini ama kafamda oluşturamadım yani anlayamadım nasıl menü oluşturacağımı yardımcı olursanız sevinirm
hoşgeldin handeucar...yapacaksan montin hayırlı olsun...montide doyana kadar yemek var aç kalmak yok..ve sabahları ekmek yiyebiliyorsun(tambuğday) kahvaltı malzemelerini alarak işe başlayabilirsin.(yağsız peynir bim aknaz,migros ve carrefoursa lıght peynirleri uygunve tam buğday ekmeğini) arkadaşların menülerini okuyarak benzer şekilde menüler oluşturabilirsin.takılıp sormak istediğinherşeyi sor.hepimiz cevaplarız...mrb kızlar ben dukan diyetin yapıyodum yulaf kepeği bulamadım e ekmek iyi birşey değil evet ama en azından kahvaltıda en azından bir öğünde yenmesi gerek bence. neyse işre okudum bu beslenme şeklini ama kafamda oluşturamadım yani anlayamadım nasıl menü oluşturacağımı yardımcı olursanız sevinirm
Selam canım ben bırakalı 1 seneyi geçti 67 ile bırakmıştım şimdi 71 kiloyum ama hakettim yani tamamen ben bozdum monti amcamın suçu yok :) Geçen hafta spora başladım çalışıyorum ve genelde ofis dışındayım internete çok az giriyorum o yüzden giremiyorum birde konsantre olmam lazım spora başladım ama iştahım çok yerinde ne yazıkki... Sen kaç kilo aldın ne kadar zaman bıraktın?? offf yeniden başlamayı çok istiyorum ama motivasyon eksik...
ışılcım sana çoK kere yazdın canım ama sanırım mesajlarımı okumuyorsun ..aslında 52 ye kadar beklesem 2 hafta kadar, sonra spor yapsam 50-52 arası guzel oluyorum cunku fıt oluyorum sımdı rejımde kaslarım da eridi hıc spor yapmadım rejıme dayandım.
bıraz daha bekleyeyım aslında 54 yıne de cok cuknu 52 oluayım sonra sıkılasırım en ıyısı
banum geçmiş olsun ...maytapcım
bu arada tşk edeirm linki göndermişsinnn ama mesjarım silindiii yanlışıkla onud aislmişimsana zahmet yeniden yollarmısınn kaç dk sürüyor acaba,bende sabah yürüyüşe başlıycam ve sonr plates yapıcma günün uygun saatlerindee
birdee ne kadar sonraa geçtin 2. dvd ye
maytabım pilatesde pilates . diyorum canım . bencede kilon iyi bikaçhafta daha monti 1.aşama yaptıkdan sonra 2.aşamaya geç .sporla .ben bazan ara versem pilates her daim hayatımda 3 senedir .. ve çok büyük etkisini görüyorum .. insanın duruşu degişiyor ... buyuma göre kilom fazla olmasına ragmen kasların yogun oldugundan daha az kiloda gösteriyorum .günaydın kızlar
masumcum mailime bakiim o siteye üye olmuştum ondan sonra indirmiştim yoksa her gün siliniyo benim geçmiş başka türlü bulamam.
ya bişi diicem
şimdi ben sigarayı bıraktığım için kilo almıştım ya onun yoksunluk sıkıntılarını atlattım gibi ama bu seferde istediğimi yemeyerek bu sıkıntı oluşuyo bende .hatta sigarayı bırak sıkıntı kilo al sıkıntı vermeye çalış sııkıntı hayattan bezmiş bi halim var
.aslında kilom hiç fena değil.ben sıkılaşmayamı çalışsam acaba kilo vermek yerine
bu plates beni sıkılaştırır sanrım .ebru yanlış yapıyo ,nefes alışları doğru değil falan yazmış bazı yerlerde ama aebencim faydasını görmüştü platesin hala yapıyomusun canım:)bu sabah hafif bi sırt ağrısı var umarım ilerlemez.
bide anlamadığım bişey var mesela karnını içeri çek al nefes diyo hatun karnım içerdeyken nefes alamıyorum tık kalıyorum pozisyonum bozuluyo bu sefer nefes alıcam diye falan derken nefessiz kaldığım çok oluyo .bide şu kaburga işini çözemedim kapalı açık nerden anlıcam bunu bilmiyorum.kapat kaburganı diyo nerden kapatıcaz sanki kapısı var:)
masumcum rica ederim canım gönderilen mesajlarımdan yollamak gelmedi aklıma sabah sabah:))))gittim maillerimi karıştırdım buldum falan :)
kimseler gelmemiş bu saate kadar
senin ikizlerinmi var canım 2 tanede bende var 9 ve 2.5 yaşlarında
topuma göz diktiler büyük çıktı üzerine oturdu ufak çıkmak istedi küçük topu gelip ayaklarımın ucundan aldı falan kuduruk
bazen ebruya sen devam et ebru benden bu kadar dedim kıkırdadılar pek hoşlarına gitti anaları yerde debelenirken :))))neysem şimdi arzum onan varmış çok severim onu izliicem
tam pirinç yeniyo bende hiç yemedim marketlerdede görmedim bakmadımmı ki hiç . basmati pirinci diye geçiyo .. yanlız ekmek yerine koyun baklagil gibi.aebencim yapıcam nasipse platesi
bide bi soru 1. aşamada kabuklu pirinç yeniyomu ben hiç yemedim ama kuzen soruyo muallakta kaldım yenebiliyorsa çok faydalıymış araştırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?