Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün tartılma günümdü. İkinci hafta bitti. Adet dönemimde 1 gram bile vermemişim.

66,5 kiloyla başlamıştım. İlk hafta 65,1'e düştüm. Bugün de tartıldığımda aynı kilodaydım. Ama ben bunun sebebini adet dönemine bağlamıyorum. Çünkü hafta içinde 64,5 kiloyu görmüştüm. Ama haftasonu taze iç baklalı enginar yedim. Hemen ertesi gün tartıldığımda 65,1'dim. Bence bakladan diye düşünüyorum.

Dünkü menümü de yazayım:
Uyanınca yarım elma
Sabah monti kahvaltısı
Öğle kıymalı yumurta (2 yumurta ile)
Akşam metabolizma hızlandıran kabak çorbası, yoğurtlu semizotu salatası

slm kıslar...ancak gelebildim.sabahtan ev ileri ve yemeklerimi yaptım.koştura koştur okula az evvel eve oğluşu doyur yatır ancak sırayı kendime getirebildim.
bu arada kendime kendi uydurduğum bi tatlı yaptım yine..tadı hoş oldu..o hep yaptığım sütlü incir tatlısını bu sefrrde kakolu yaptım ve çikolatalı puding gibi oldu oğlum bile bayıldı

plates konusuna gelince maytabım...
aebenime yerden göğe kadar katılıyorum,plates yapın diyorum başkada bişey demiyorum..
ağrıyan ve çalışmamaktan tutulmuş olan kaslarınızı öyle bir açacakki siz bile inanamayacaksınız..duruşunuz değişecek,boyunuz daha uzun görünecek,aynadaki görüntünüze siz bile inanamayacaksınız..bacaklarınız poponuz göbişiniz sımsıkı olacak...sabahları kalktığınızda heryeriniz tutulmuş vaziyette kalkmaktan kurtulacaksınız.lastik gibi bir vücudunuz olacak
daha ne isterizki değilmi..oh misss olacağız yaza kadar misss..fıstık .....

aebenim o dediğin hareket ben yıllardır salonda spor yapıyor olmama rağmen yaparken zorlanıyorum.ayağımın ucunu kanepenin altına takıyorum kalkmasın diye daha rahat oluyor.öyle yapınca belime kadar kaldırabiliyorum hatta kendimi,dene bak sende...

ve hareketleri doğru yapmassanız randıman alamassınız kızlar..karın kapalı olacak ebrunun dediği gibi.bunun içinde karınını çekebildiğiniz kadar içeri çekeceksiniz.bu demek değil ki nefesini çekerek karnı çekiyoruz..
karnı içeri çekerek tutmak için kasları kullanın o zaman nefesinizi tutmak zorunda kalmassınız ve bi süre sonra bırakmassınız...

kolları geri atarak yerde yaptığımız karın egzersizini ele alalım mesela...
o hareketi yaparken kolları geri doğru uzatırken,sırtı ve beli yere yapıştırın,pubiği hafifçe yukarı kaldırın ve (nefesinizi değil) karın kaslarınızı içeri çekin...bunu başladığınız gibi yapamayabilirsiniz bu çok normal.ama bir haftaya kalmadan doğru olarak yaparsınız hiç merak etmeyin..plates bttikten sonrada deneyin tekrarlayın mutlaka doğruyu yaparsınız bi süre sonra...

birde banum ilk aşamayı hafta yapman yeterli cnm.sonra 2.aşamaya yani daha zor hareketlere geçebilirsiniz...ilk bir ay bile zorlanmanız çok normal.birde hareketleri yaparken mutlaka pencereyi yada balkon kapısı vs..açın hava girsin içeri.hem çok terlemessiniz hemde oksijeni bol bol çekersiniz ciğerlere...haydin koaly gelsinn kıslar....

canım reglden fazla geldin...... haftaya 64 500 dan daha aşagı gelirsin tabi montini bırakmassan .
baklaya suç bulma .baklagil niyetine kurusu yeniyor .yeşilide haydı haydı ....
bu arada kıslar pişirdim baklayı . benim damak tadıma pek uymuyor . degişik bir kokusu var gaz kokusu gibi...
maytabım sana göndereyim .
zilim kolaygele ......
canım o hareketi dedigin gibi yapmak kolay, evet . diger türlüde yapabiliyorum ama azda olsa ayaklarım yerden kalkıyor .kafamı bacaklarıma degdirebiliyorum epeydir .arka bacak kaslarım uzadı iyce .
karın içine çekmekde zamanla .ama nefesinizi tutarak olmuyor tabi .bi kaç hafta yapın bakın nasıl kapanacak kaburgalar .

selam kızlar keyifli bir gün geçiriyorsunuzdur umarım...

menümü yazayım...

Sabah:
greyfurt,kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek,az peynir,zeytin,domates salatası
Öğle:Fırında balık sebzeli,salata,yoğurt,5 tane badem
Ara:1 elma,1 kase çilek
Akşam:Haşlanmış kabak,cacık,1 ceviz

aeben ablam kestane için ne diyorsun montide yasak olabilir mi acep yemedim de yani meraktan soruyorum anneanem gelcekde getirebilir gelirken...:78:

CANİM mm bi,liyorum spor yapmalıyım sımdılerdde aldıgım kalorı o kadar duusuk kı sen de dıyorsun o yuzden spor yapcak takadım halim kalmıyor aksam da evde yemegı yedım mı ne spor ne bısey ıstegı kalıyor dırek uyuyayım dınleneeyım dıyorum
neyse kılom 54 küsürlerdeydı cuma günü kılo ölcümü yapamadım hiç hep cumartesı pazarlara kaldı cuma hep en ust kılomda oluyorum nedense,
bu hafta devam etmeyecektım spor yapıp normal yemege geceyım dıyordum ama 54 küsürüm 52 olayım 51 küsür olayım ozaman sıkılasırım yani 2 hafta daha devam edıcem zaten cok sıkı devam etmıyorum proteın, sbah 1 dılım ekmek yıyordum 2 dilim yyıyeyım mıgros uno ekmek ya da bım ısparta ekmekcık ekmegı ıle. oglen proteın ve salata aksam da aynı
gecen hafta 3 oglen nohut ve kuru fasulye yedım

yanı sbh
montı kahvaltısı 1 domates 1 tb dl ekmek 1 kb kt peynır
oglen salata yogırt sebze veya ızgara tavuk veya ton
aksam da salata yogrt yemek veya yumurta
gece de meyve bazen , bazen 10 adet badem veya antep
(geceyle aksam yemegım arasında 10 dakika var sadece, meyve yıceksem 1.5 saat gecırıyorum)

gun iiçinde aralrda cay ara ara turk kahvesı falan

menum buydu cicim canım hep aynı yedım
gecen hafta 3 ögun kuru fasulye nohut yedım oglenlerı
baska bır cıkıntılıgım olmadı ınan hsonu kacırıyorum sadece cok az o kadar. o da mecburen.. eve işten gec cııkıyorum dışarda oluyorum ac kalıyorum tüm gun falan

böyle öptum sızı sevıyorum

2 hafta daha montı ve spor sokucam araya, olmazsa evde yaparım sporumu salona gıtmem şart degıl. tugba özayın cdsı vardı ona baka baka yaparım.

Son düzenleme:
slm herkese....okula gitmeden bakayım size dedim ama çok giren yazan olmamış...öğleden sonra ve akşam okuldayım,aralarda fırsatını bulursam girerim yine..görüüşürüz kıslar..

diyarking ...

başlama tarihi.......23.07.2010

ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)
11 hafta..........77.200 gr.
12.hafta .........76 800gr.
13 hafta .........tartılmamış ..
14 hafta ........ 75 800 gr...
15 hafta ........ 74 700 gr.
16 hafta .........77 200 gr.
17 hafta ........ 79 100 gr.
18 hafta .........77 000 gr.

19 hafta .........74 800gr.
20 hafta .......... bildirmedi......
21.hafta ......... 75 100 gr.(kaçamaklı )
22 hafta ......... 73 800 gr...

diyarım tekraR BİZİMLE ...

ilk hafta ......... 75 000 gr.
1.hafta ..........72 600 gr..
2.hafta ..........71 100gr
diyarım bi süre sabit.......

5.hafta .........72 400 gr.
6.hafta .........71 600 gr.
7.hafta ........bildirmediiiiii

Ablam nasıl bildireyim ben diyet yapamıyorum artık savrulup gidiyorum öyle bazı günler ne bulsam yiyorum acıkmadığım halde bazı günler yemedne kesiliyorum epey bi dağıttım kendimi o yüzdne yüzüm yok birde buraya artan kilomu yazmaya pskolojik bir durum motive olmam lazım senide utandırmak istemiyorum yeni arkadaşlarada kötü örnek olmak istemiyorum ama sende bana hakver şimdi öğlen yemeğini sayayım sana:
mantarlı unlu çorba,pirinçli dolma,makarna,salata,kısır,cacık vardı. ben hergün evden getireyim mecburen dolma salata cacık yedim. yani ne kadar yırtınsamda montiyi yapamıyorum. kahvaltıyı evden getiriyorum ontiye uygun ama öğlen ipin ucu kaçıyor. birde biliyorsun en az gece 12 ye kadar burdayım. akşam yemeğide montiye uymuyor. walla yoruldum kendimden...geçen hafta spor salonu ile konuştum en azından mesai kalmadığım hergün giderim diyorum haftada 3 kere bile olsa kardır belki motive olurum yada sıkılaşırım..

ama çok özledim hepinizi motivasyon vermenizi önerilerinizi...öpüyorum sizi..okuyorum yanınızdayım...

diyarim uzulme canim yaa.hepimiz döne dönem saliyoruz surekli diyet psikolojisi ne kadar insani yoruyor en iyi ben bilirim heralde yedigim yemek degil zehir sanki cunku surekli kilo alicam diye düsünüp hep mutsuz oluyorum,senin mesailer daha ne kadar böyle devam etcek kuzum.bende mayisin sonunda türkiyeye gidiyorum bir yandan cok seviniyorum bir yandan bu kilolarla nasil insan icine cikicam diye dusunuyorum.gecen carsambadan beri montiye basladim ama bakalim 5 kilo bile gitse yeter.buraya yazmiyorum cünkü birkac sefer baslayip biraktim tekrar birakirsam diye korkuyorum.

selam.......
pek skain bugün ortalık gelen giden yok yaaaaa
diyacım nasılsın cnm

diyarcım ege rmontide zorlanıyorsan
kalori hesabı ile herşeydne yiyerek versne cnm
kilod aalmazsın hem olmaz mı?

selam herkese fıstıklar...:87:

nasılsınız bakalım...

menümü yazayım..

Sabah:greyfurt, 2 kuru kayısı, 1 kase çilek...
Kahvaltı:1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi,salatalık
Öğle:1 yumurta haşlanmış, yoğurtlu salata
Ara:1 elma, 1 kuru incir
Akşam:azcık pırasa, cacık

54,6 olan kilomla menümü yazayım
sbh 2 dl tb ekmek peynır domates maydonoz ızgara yarım sosıs

oglen salata patlıcan oturtma (ılk defa bugun yogurt ayran ıcıp yıyemedım)

arada dayanamadım kaçamak 1 mınık susamlı kurabıye

aksam yesıl salata lımonlu yogurt 3 mınık ızgara sosıs

su an salata yıyorum ama doymadım 1 kase daha yıycem

rejım yapmak- yapmamak arasoındayım ama 52ye ınmelıyım belkı spor yaparım bırazdan evde

selaam bugünkü menüm

sabah geç uyandım o yüzden 2 öğün yedim bugün

kahvaltı: jambonlu sebzeli omlet peynir söğüş

ara: meyve

akşam: tavuk ve et karışık salata ayran

afiyet olsun canım...kaçamak çok büyük değil allahtan...

selaam bugünkü menüm

sabah geç uyandım o yüzden 2 öğün yedim bugün

kahvaltı: jambonlu sebzeli omlet peynir söğüş

ara: meyve

akşam: tavuk ve et karışık salata ayran

afiyet olsun canım düzensiz ama doyduysan sorun yok

afiyet olsun canım...kaçamak çok büyük değil allahtan...

]

teşekkürler tatlımm, evet kücük kaçamaktı , demin de artık spor yaptım hatta spordan sonra terledim diye girdim yıkanırken kesem vardı almıştım onu kulllandım bir ışıl daha cıktı resmen hihihih ne zamandır hamama gitmek istıyordum cunku zayıflıyorum vucudumdan yag cıkıyor keselenmediği için her gun de yıkansam atamamısım yağı pisi isi. neyse gıttı bıtt :26:
vucudum kıpkırmızı ama temızım pakım mutluyum :82:

bu gün niye kimse bişeyler yazmamışki yaw:26:
ben okula gittim geldim gene yazan çizen yok:26: nerelerdesiniz huuu yarın herkes tam tekmil burda olsun ona göre yoksa gelir hepinize zorla montiye aykırı ne varsa yedirip kilo aldırırım bakın....meyviş nerelerde bu arada ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…