listeleri yaptım ....
beyazım ve nesliş ikiniz harikalar yaratmışsınız tebrikler .....
canım reglden fazla geldin...... haftaya 64 500 dan daha aşagı gelirsin tabi montini bırakmassan .Bugün tartılma günümdü. İkinci hafta bitti. Adet dönemimde 1 gram bile vermemişim.
66,5 kiloyla başlamıştım. İlk hafta 65,1'e düştüm. Bugün de tartıldığımda aynı kilodaydım. Ama ben bunun sebebini adet dönemine bağlamıyorum. Çünkü hafta içinde 64,5 kiloyu görmüştüm. Ama haftasonu taze iç baklalı enginar yedim. Hemen ertesi gün tartıldığımda 65,1'dim. Bence bakladan diye düşünüyorum.
Dünkü menümü de yazayım:
Uyanınca yarım elma
Sabah monti kahvaltısı
Öğle kıymalı yumurta (2 yumurta ile)
Akşam metabolizma hızlandıran kabak çorbası, yoğurtlu semizotu salatası
zilim kolaygele ......slm kıslar...ancak gelebildim.sabahtan ev ileri ve yemeklerimi yaptım.koştura koştur okula az evvel eve oğluşu doyur yatır ancak sırayı kendime getirebildim.
bu arada kendime kendi uydurduğum bi tatlı yaptım yine..tadı hoş oldu..o hep yaptığım sütlü incir tatlısını bu sefrrde kakolu yaptım ve çikolatalı puding gibi oldu oğlum bile bayıldı
plates konusuna gelince maytabım...
aebenime yerden göğe kadar katılıyorum,plates yapın diyorum başkada bişey demiyorum..
ağrıyan ve çalışmamaktan tutulmuş olan kaslarınızı öyle bir açacakki siz bile inanamayacaksınız..duruşunuz değişecek,boyunuz daha uzun görünecek,aynadaki görüntünüze siz bile inanamayacaksınız..bacaklarınız poponuz göbişiniz sımsıkı olacak...sabahları kalktığınızda heryeriniz tutulmuş vaziyette kalkmaktan kurtulacaksınız.lastik gibi bir vücudunuz olacak
daha ne isterizki değilmi..oh misss olacağız yaza kadar misss..fıstık .....
aebenim o dediğin hareket ben yıllardır salonda spor yapıyor olmama rağmen yaparken zorlanıyorum.ayağımın ucunu kanepenin altına takıyorum kalkmasın diyedaha rahat oluyor.öyle yapınca belime kadar kaldırabiliyorum hatta kendimi,dene bak sende...
ve hareketleri doğru yapmassanız randıman alamassınız kızlar..karın kapalı olacak ebrunun dediği gibi.bunun içinde karınını çekebildiğiniz kadar içeri çekeceksiniz.bu demek değil ki nefesini çekerek karnı çekiyoruz..
karnı içeri çekerek tutmak için kasları kullanın o zaman nefesinizi tutmak zorunda kalmassınız ve bi süre sonra bırakmassınız...
kolları geri atarak yerde yaptığımız karın egzersizini ele alalım mesela...
o hareketi yaparken kolları geri doğru uzatırken,sırtı ve beli yere yapıştırın,pubiği hafifçe yukarı kaldırın ve (nefesinizi değil) karın kaslarınızı içeri çekin...bunu başladığınız gibi yapamayabilirsiniz bu çok normal.ama bir haftaya kalmadan doğru olarak yaparsınız hiç merak etmeyin..plates bttikten sonrada deneyin tekrarlayın mutlaka doğruyu yaparsınız bi süre sonra...
birde banum ilk aşamayı hafta yapman yeterli cnm.sonra 2.aşamaya yani daha zor hareketlere geçebilirsiniz...ilk bir ay bile zorlanmanız çok normal.birde hareketleri yaparken mutlaka pencereyi yada balkon kapısı vs..açın hava girsin içeri.hem çok terlemessiniz hemde oksijeni bol bol çekersiniz ciğerlere...haydin koaly gelsinn kıslar....
yasak annacım kestanee...
unlu meyveler yasak aklında bulunsun muz kestane iğde ..
günaydın kıslar .....
dışarı çıkıcam bankada işim var ama gitmeden listeleri yapmak için girdim .
akşamda mesajım yarım kaldı ....
ışılcım sana çoK kere yazdın canım ama sanırım mesajlarımı okumuyorsun ....
sarkmanın nedeni sporsuz ve hızlı kilo vermenden kaynaklı ...
belki bana kızarsın ama senin yaptıgının adı monti deyil ....
karbonhidrat alımın çok düşük ve mönülerini hiç görmüyorum . anlatıgına göre sadece sebze ve protein alıyorsun sanırım . karbonhidrat yesende çok az yiyOrsun .
geçengün karonhidrat diyince bana, baklagil sevmiyorum yazmışşın karbonhidrat sedece baklagildemi. baş karbonhidrat ekmekdir canım ....
bence spora başlamakda geç bile kaldın . verdigin kiloların çogu kas kaybı .. geri almanda bi okadar hızlı olur DEMEDİ DEME ...
listeleri yaptım ....
beyazım ve nesliş ikiniz harikalar yaratmışsınız tebrikler .....
54,6 olan kilomla menümü yazayım
sbh 2 dl tb ekmek peynır domates maydonoz ızgara yarım sosıs
oglen salata patlıcan oturtma (ılk defa bugun yogurt ayran ıcıp yıyemedım)
arada dayanamadım kaçamak 1 mınık susamlı kurabıye
aksam yesıl salata lımonlu yogurt 3 mınık ızgara sosıs
su an salata yıyorum ama doymadım 1 kase daha yıycem
rejım yapmak- yapmamak arasoındayım ama 52ye ınmelıyım belkı spor yaparım bırazdan evde
selaam bugünkü menüm
sabah geç uyandım o yüzden 2 öğün yedim bugün
kahvaltı: jambonlu sebzeli omlet peynir söğüş
ara: meyve
akşam: tavuk ve et karışık salata ayran
afiyet olsun canım...kaçamak çok büyük değil allahtan...
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?