Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam fıstıklarım
2 gün uğrayamadım işlerim vardı evde pek giremedim nete
pekde monti yapamadım aslında 2. Aşama diyelim menüde vermiim tartı zaten tokadını gösterdi bana
çok tutarsız oldum yaa 2 gün yapıyorum 3gün yiyorum 1 hafta yapıyorum 4 gün yiyorum böyle oluncada vücut napıcanı bilemiyo hemen +++ olarak gösteriyo kendini gene 57 çıktım sabah
gene bismillah deyip 1. Aşama kahvaltımı ettim off çok sıkıldım ben bu işten

zilim zilim zilimmmm

buralardayım canım.. dünyamda takılıom ayy zilim dizimle basım dertte su aralar hani acıyor spor yapamıyorum diyordum yaa bu olay gecmedi bende sonunda cekim yaptırmaya karar verdim pazartesi röntgenler cekildi yarında mr var off bıktım kendimden artık zilim varya vücudumda ses gelmeyen eklemim yok doktor cok hassa yapın var ondan diyor ee napıcam ben benim her yerim hassas vücudumda nereme dokunsam bi hassasiyet var sürekli yatıcakmıyım yani
yarında mr ı cektiricem zilim işte kilom aynı 58.5 içime öküz kacmıs gibi yiyorum sükür kilo almıyorum sabitleniyor heralde artık kilom kalori hesabına baslıcam ama onada baslıyamıyorum ki ayy bi türlü motive olamiyorum zilim yaa tek düzenli devam ettirdiğim su olayım var günde 2.5-3 litreyi bitiriom..
sende ne var ne yok ayağın nasıl oldu.. oğlus napıyo .. kocişin iilestimi. uzun zamn oldu görüsemedikk

Selam kızlarrrr...
Ya ben bu menü olayını bir türlü hafta sonları yazamıyorum...
Hafta başıda yoğun olup giremiyorummm...Neyse menülerimi yazim bari....
Bu arada tebrikler için çok tşeekkür ederimmm...hatta sizler olmasanız nerde veremezdim heraldee...
Çok mutluyum inşallah istediğim kilolara gelip bebeğime kavuşurummmmm.....
Cuma günü kan vermiştim..Bende Pko var bilirsiniz LH hormonum feci yüksek çıkmış...Bir sonraki ay tekrar kan vereceğim inş. ozamana kadar onu düşürürüm...inşallahhh...Son 1,5 senedir iyiydi bütün değerlerim ama niye böyle oldu bilmiyorum...Sanırım mevsimsel gecikme oldu sonrada kanda hormon değerleim yüksek çıktı....

C.tesi menüm; 09.04.2011
Sabah ; fix monti kahvaltı
Ara ; k.kayısı
Öğlen; Tavuklu Salata + Ayran (patron mantıcıya götürdü ama ben salata yedimmm...inanamıyorum kendime...:)
Akşam; Anam düşünüyorum ama ne yediğimi hatırlayamadımmmm...Alzhemir mı oluyorum acaba....

Pazar menüm; 10.04.2011
Sabah ; fix monti kahvaltı (yani öğlen idi geç kalktım)
Ara ; k.kayısı
Akşam; Kayınvalidemlerde idik..k.fasulye + salata + yoğurt + 1 parça tavuk

Pazar tesi menüm; 11.04.2011
Ara ; k.kayısı
Öğlen; Tavuklu Salata + yoğurt
Akşam; 8 dk. Haşlanmış spagetti + yoğurt

Salı menüm; 11.04.2011
Ara ; k.kayısı
Öğlen; Brokoli + kereviz z.yağlı + yoğurt + salata
Akşam; menemen + salata + ayran

ah canım ahhh anlıyorum seni ( mesailer için daha azalacak gibi görünüyor işte bende elimden gelen her an yürüyorum haftayada yazılıcam spora inşallah bakalım canım. azmim yok artık ama motive olamadığım için kilo veremiyorum alıyorum + lardayım artık bunu görünce hepten mutsuz oluyorum bu hafta Allahtan kendimi frenledim birtek öğlenleri burada montiye %100 uyamıyorum ama sıfır tatlı olarak gidiyorum bu bile huzur veriyor bana...umarım istediğimiz kiloya bu yaz sonu ulaşırız ben son bi gayretle bu yaz sonuna kadar savaşıp 10 kiloyu vermek istiyorum..

selam.......
pek skain bugün ortalık gelen giden yok yaaaaa
diyacım nasılsın cnm

diyarcım ege rmontide zorlanıyorsan
kalori hesabı ile herşeydne yiyerek versne cnm
kilod aalmazsın hem olmaz mı?

iyiyim canım işte sizlerle konuşuyorum daha iyi oluyorum. zaten dikkatliyim kalori saymasını bilmiyorum ama sağlıklı olanları seçmeye çalışıyorum en azından...dün dolma yemeseydim doymazdım aç ken tatlı isterdi canım ama doyduğum için krize girmedim die kendimi motive ediyorum işte...

günaydınlaar bugünkü menüm;

sabah; yumurtalı kahvaltı

öğlen; sandviç (dısarda olduğum içimn)

aksam; taze fasulye ve cacık

tünaydınlar efem ....

mönün güzel mariam afiyet olsun ....
kestane yasak kısların dedigi gibi.
ışılcım mönün bu haliyle güzel canım ...ben ekmek yemiyorsun diye demiştim .
spor evdede yapılır tabiki salon şart deyil .
teşekkür ederim ablacım sayende çok sağol... anna teşekkür ederim. inş. herkes hedefine ulaşır. bende kilo veren herkesi tebrik ederim.

diyarım . buraya yazman illa monti yapacaksın diye deyilki kuzum . en azından burda ol ki sana moral olsun ...
monti yapman şart deyil .ben yapmıyorum zilim yapmıyor.bak meyvem yapmıyor ama burdayız .zamanın oldukça yaz ..
birde banum aşagıda yazmış .monti yapmasanda kl hesabı yap bencede yadiklerini abartma en azından artı çıkmassın ... durumun çok zor anlıyorum seni .. sakın bunun için kendini harap etme . saglık olsun .
yanlızım montiye sık başlayıp bırakmakda sonucu etkiliyor .buna en iyi örenek benim .
diyebilirimki artık monti bende fazla işe yaramıyor .çümki bünyem alıştı .aynı şeyleri yaşayın istemem .
başarılar hadi bakalım .
selam.......
pek skain bugün ortalık gelen giden yok yaaaaa
diyacım nasılsın cnm

diyarcım ege rmontide zorlanıyorsan
kalori hesabı ile herşeydne yiyerek versne cnm
kilod aalmazsın hem olmaz mı?
diyar konusunda katılıyorum banun sana .
sen nasılsın toparlaya bildinmi kendini.
dün evde yoktum kızılaya indim . kızımın dersane toplantısıvardı
afiyet olsun marıam ...yaşın küçük ama çok ıstikrarlısın . aferin sana çogumuza örneksin ..
hergün mönü yazdıgın içinde ayrıca teşekkürler .
afiyet olsun ışıl .. küçük kaçamagında. diyet yapıp yapmama konusundaarada kaldıgından sanırım .
selaam bugünkü menüm

sabah geç uyandım o yüzden 2 öğün yedim bugün

kahvaltı: jambonlu sebzeli omlet peynir söğüş

ara: meyve

akşam: tavuk ve et karışık salata ayran
afiyet olsun black.
sıhatler olsun .

kıs neyden sıkıldın daha dünbir bugün iki yavv .maytabım böyle devam edersen sonuç alamassın bacım .... nerde 2 ay hiç kaçamak yapmayan mehtap. sanırım bilinç altın bu kilo yeter sor yapıp toparlanayım kafi diyor sende ipin ucunu bırakıyorsun .

ZİLİM HER KES SÖZÜNÜ DİNLEMİŞ BU GÜNN
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)

meyvenull cok yanlizim+ meltemzeynep aeben+ neslihan165+ SULAK ziligurti+ blackys+

çıt kırıldım meyve .

inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun neslişim ...degerlerinde düzelir inşallah .

mönülerin iyi tek hatan ... kurufasulyeyele tavuk yemişin ,biliyorsun karbonhidratlarla eti birlştirmiyoruz ogün mönün olmamış ...birde 2 gün üst üste karbonhidrat mönüsü yemişin akşamaları ... bu haftaya hakkın fazla kalmamış sebze et ye .
talılardan uzak durman iyi .birde beyaz ekmek tüketme diyarın yanında paketli tb. ekmek bulundur .en azından ....
bukadar kendini üzme kuzum .dedigin gibi saglık olsun .

sandöviç ekmegin tb savede içinde et türü yoksa mönün güzel black

merhaba bu diyeti aslında ilk defa duydum desem gülermisiniz bilmiyorum ama daha önce bu topiğe hiç rastlamadım bende bir haftadır diyetteyim bugün yazılanların bazılarını okudum biraz da araşırdım çok mantıklı geldi inşallha bende kilo veririm

BANUM canım benim dün gece senin geldiğini görmeden çıkmışım...oğlumun uyku düzeni bozuldu.biz yatmadan yatmıyor artık.benimde işlerim bitmiyorki erken yatayım..hele pazartesi salı gece okulumda varya beni bekliyor ben geldikten sonra oynamak istiyor yatalım dedikçe basıyor çığlığı..nasıl yapsam bilemiyorum.2 hafta öncesine kadar bile saat en geç 10 dedimmi uyur kalırdı.ve artık günde bir kez uyumasına rağmen gece uyumak bilmiyor.eskiden günde 2 kere uyurdu akşamda 9:30 - 10 olunca uyurdu.işte yaptırmıyor.dağ gibi ütülenecek birikti eşimin beyaz kıyafeti kalmamış akşam bir kat ütüledim sadece.kalanı kaldı yaptırmıyor oynayalım diye...oofff kendini köşeye sıkışmış gbi hissediyorum bazen...az daha büyüsede kreşe versem...arkadaşsızlıktan bize sarıyor çocuk...

meyvem dünyanda takıl ama bizede uğra cnm.ben buraya bile zor giriyorum oraya hiç gelemiyorum bari sen gelde görelim azcık seni..
bende sen kadar olmasam bile hassas bünyeliyim cnm.valla birilerinin yanında anlatmaya utanıyorum.hemen "canım yaşın kaç daha dur bakalım " falan diyorlar..halbuki yaşla ne alakası var?
belki bir aydır hatır hutur her yerim kaşınıyor.yüzümü kaşınıya kaşıya kızarttım.çzelikle alnım pul pul oldu. hiç istemeyerekte olsa gidip gene tonla para verip esk kremlerine geri dönmek zorunda kaldım.ve o kremlere para vermiim diye arada daha uygun fiyata aldıklarımda kapak oldu

vücudum desen atopik dermatid'li.(bir tür egzama cilt aşırı kuruyor) kaşına kaşına bi hâl oluyorum
senin bünye dahada hassas.çok daha dikkat etmen gerekiyor cnm..
bizde haberler iyi cnm.ayağımı unuttum bile.bandajla gezemedim çıkardım attım.eşimde iyileşti.oğluşta iyi çok şükür tatlım...

Kötü mü olmuş yani aeben ablammm....Bişiy olurmu..baklagil+tavuk???İnş. tartıya yansımaz...

Ya makarnada o akşam çok hastaydım eşim yapmış..Yedik öylee hani montide uyuyor diye...
Gerçi pek makarna yememeye çalışıyorumm...Yersem de haftada 1 kere yiyorummm...

bundan sonra zaten dahada dikkat edeceğimmm....:26:

diyarım . buraya yazman illa monti yapacaksın diye deyilki kuzum . en azından burda ol ki sana moral olsun ...
monti yapman şart deyil .ben yapmıyorum zilim yapmıyor.bak meyvem yapmıyor ama burdayız .zamanın oldukça yaz ..
birde banum aşagıda yazmış .monti yapmasanda kl hesabı yap bencede yadiklerini abartma en azından artı çıkmassın ... durumun çok zor anlıyorum seni .. sakın bunun için kendini harap etme . saglık olsun .

çok sağol ablacım monti yapamasamda gelmeyi çok isterim zaten dayanamıyorum gelip okuyorum sizleri merak ediyorum özlüyorum :) buralardayım bende..

kolaygelsin zilim yine robot gibi olmuşun ordan oraya koş ..
benim ogluşdada var o kuru iltve kaşıntı . sürekli nemlendirici kulanıyorum dr. vermişti ...
yok neslişim montini bozacak kadar büyk hata deyil ama yanlış oldugunu bil .cumaya baskülü etkilemez .sebze ve proteine egırlık ver bu günlerde.
makarna dediginde az pişmiş spagetti oluyor dimi. normal makarna yasak biliyorsun ... fazla pişmiş spagetidede .

hoşgeldin zeynep...
neden gülelim kuzum .ancak destek oluruz sana .

ne biliim geçen seneki azim yok bende yapamıyorum bi türlü aaa deli olucam ya neyse bugün iyi gidiyorum gene pofffff

aeben meyvenul ve zilli bacılarım ben 2. aşama montiye gecmek ıstıyorum basım agrıyor bugunlerde ve açım artık yani yıyorum yetmıyor
meyve de yıyorum az mı yıyorum kı spora da basladım benı 2. asmaya sokar mısınız
karısık sandvıc kumru kumpir var mı o menüde? :26:

bugun
sbh 2 dl tb ekmek, ızgara mını sosıs, 2 kb beyaz peynır 1 domates çay
oglen tonbalıklıyogurtlu salata
aksam da salata yogurt ve sebze yerım...

açım aç :18: basım da agrıyor
dun böreklere nasıl bakıyordum
eskısı gıbı bı oturusta yarım tepsı borek yemk ıstıyorum şeytan dürtüyor acıkcası.

ayy ısılcım sen zaten 2. asamaya gecmişsin kii
sosis yasak normalde bak sen yemişsin 2. asamada yasaklardan az mıktarda aynı gün üst üste olmamak üzere yiyoruz..
sen zaten kahvaltıda sosis yemişsin bu gün ..

selam maytapcım...ay canım sıkılma az bişi vercen sık azcık dişini bak yazı düşün hiç fazlalığımız olmadan gircez yaza inş...

canım geçmiş olsun allah şifalar versin...menülerinde güzel afiyet olsun tatlım...

afiyet olsun fıstık...

ablacım senden bunları duymak çok güzel :78:

montiye çok alıştım annemide kandırdım baya istiyo başlamayı ama bakalım azcık daha kandırırsam başlıycak inş

her gün mönü yazmak görevim ablamm hem sizin yorumalrınız beni motive ediyor asıl sen hedefine ulaştığın halde her gün girip bizi yalnız bırakmadığın için sana teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…