Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar nasılsınız...

zillicim nasılsın canım....kızma bana tamamı ben burdayım bak menümüde yazcam şimdi...:78:

bugünkü menüm...

Sabah:
1 elma, yarım ayva
Kahvaltı:(mecburiyetten böyle oldu)Yulaf ezmesi ve süt içine 5 fındık ve tarçın koydum
Öğle:(spora erken gittiğim için) 2-3 ceviz, 1 küçük kutu light süt...
Ara:(eve geldim)1 tabak çilek, 4 kuru kayısı
Akşam:Tavuk göğsü haşlanmış, yoğurtlu bol salata

bugün düzensiz oldu ama yarın düzeltcem söz...

Son düzenleme:
offff Allahım yaa gerçekten çıldırıcam..
bu saat oldu uyumuyor oğlum,yeminle delirmenin eşiğine getirdi beni sıpa.
ben sinir oldukçada kaşıntım dahada artıyor sanırım,kollarımı kaşımaktan kedi tırmalamışa döndürdüm.saç diplerimde bitlenmişim gibi kaşınıyor...
ye derim yemez,iç derim içmez,uyumaz,yazılı kağıtlarımı okuyordum yırttı,kahvemi kağıtlara döktü,çekmeceden çekirdeklek poşetini almış saçmış birde anne ham yap diye bana getiriyor,ağlıycaktıkm artık ...bu ne yaaa....2 yaş sendromuymuş aradım artık dr.
walla o 2 yaşına girmeden ben 52 yaşıma gelmiş kadar yoruldum...çocuğu olanlar bi el atın şu duruma nolur bişeyler deyin arkadaşlar...yoksa huniyle dolaşmama ramak kaldı....

ayy zillicim canım ne zor bir durum allah sabırlar versin yaa...:26:

ay keşke evli olsam sana bişi söylerdim ama k.bakma canım ne desem bilemedim...sakinleşmesi için bir şey içirsen :44:

Kızlar merhaba yeniden biz yoğurt çorbasına yeşil mercimek nohut ve kırık yarma deriz buğdayın kırığı gibi bişi koyarız içinde yasak bişi yok dimi montiye ara vereli çok oldu unuttumda

Çok anlamsız bir cümle kurmuşum

Yoğurt çorbası yaparken içine yarma koymak montiye aykırımı? (Şimdi oldu)

tk hoşgeldin tekrardan cnm. biz o çorbayı detox amaçlı içiyoruz arada sırada..sabahki kahvlatını yumurtayla yaptıysa bir öğüm içebilirsin bence o çorbayı.ma sabahta ekmek yediysen içme bence...hepsi karbonhidrat gurubu çünki....

Selam hepinize kızlarcım tüm mesajları okuyamıyorum ne yazıkki Aebencim canım çok ösledim seniii :) hayat işte tam yoluna girmiyorki ablacım ama çelişkilerden biraz arındım sanki çok zor çok zorlu bir yıl oldu benim için Allah herşeyin hayırlısını versin... kaç kilo oldun canım sen devam ediyormusun hala??

:)) gunaydın zillim cok kötu bır durum dün geldım okudum bu yazını sonra pencereyı kapattım direkt
hehehe :) cok korkunc 2 yasında cocugun yaptıklarına bak ama öyle işte cocuklar her anne nasıl katlanıyor bılmıyorum benım de ınsallah ılerde olur da görurum ben de haha bılmıyorum bak cocuk senı düşünüyor anne tat kahve cekırdeklerını ham yap dıyor ne guzel işte

annem de anlatır hep cok cok cok yaramazmışız gördugunuz her cocuktan daha yaramazdınız siz dıyor. neler cektırmişizz. büyümek zor.

Son düzenleme:
ziligurti kullanıcısından alıntı
offff Allahım yaa gerçekten çıldırıcam..
bu saat oldu uyumuyor oğlum,yeminle delirmenin eşiğine getirdi beni sıpa.
ben sinir oldukçada kaşıntım dahada artıyor sanırım,kollarımı kaşımaktan kedi tırmalamışa döndürdüm.saç diplerimde bitlenmişim gibi kaşınıyor...
ye derim yemez,iç derim içmez,uyumaz,yazılı kağıtlarımı okuyordum yırttı,kahvemi kağıtlara döktü,çekmeceden çekirdeklek poşetini almış saçmış birde anne ham yap diye bana getiriyor,ağlıycaktıkm artık ...bu ne yaaa....2 yaş sendromuymuş aradım artık dr.
walla o 2 yaşına girmeden ben 52 yaşıma gelmiş kadar yoruldum...çocuğu olanlar bi el atın şu duruma nolur bişeyler deyin arkadaşlar...yoksa huniyle dolaşmama ramak kaldı....

öncelikle herkese günaydınlar.......... benimde 11 aylık bi kızım var ve şimdiden 2 yaş sendromunu okuyorum tamammen kişik gelişmesi ile alakalı bir konu bu ve bu dönmede çocuklar uyumak istemez herşeyi ben biliyorum ben yaparım dermiş okuduğum kitaplar bu yönde şu an sadece onu dinlemek yeterli olucakkk hırçınlaştırmadan dediklerini yapmaya çalışınnn

gunaydin arkadaslar bayadir giremedim kusuruma bakmayin siz. halletmem gereken islerim vardi
aebencim ben kilo bildirimi yapmadim:26: bu cuma 54,500 dum, artik yarina hayirlisi bakalim
bugunki menum
sabah kalkar kalkmaz sirkeli su 20 dk. sonrada
klasik monti ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen ton balikli salata ve ayran
ara 1 yesil elma
aksam tavuk haslama ,ayran ve salata

günaydın kızlar
zillicim aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz. benimkide 2.5 yaşında bazen delirecek gibi oluyorum tüm gün uykuya direniyo sonra bana yapmadığı huysuzluk kalmıyor .bi tarafı toplarken o diğer tarafla meşgul oluyor.vede hırçın çığlık atıyo kızınca benden basklın çıkıyor.ben birazda olsa tecrübeliyim tabiki ilk oğlumunda ilk erkenliği çok beter geçmişti .dr o zamanlar hiç ilgilenmeyin sinir krizi geçirdiği zaman bakmayın bile ondan tarafa .gerçekten bakıyorum da sinirlenince hem bağrıyo ama tek gözü bizde hiç ilgilenmiyorum valla ne yalan söyliim .benimde sinirlerimin bi sınırı var yane

dünkü menümü yazayım kızlar.
sabah kahvaltılık domates sosu
yarım k.k peynir
4 yeşil zeytin
domates salatalık
t.b ekmeği

öğle
tavuk döner
yoğurt
salatalık

akşam
alinazik
yoğurt salatalık

Evet aeben ablacığımmm...Az pişmiş spagetti...Yani 8 dk. haşladımmm...

sağol canım benimm....

E fıstıklar nasılsınızzzz.....
Ay ya herkes nerde ise 60 kilonun altındaaa....Kendimi çok kötü hissediyorummmm...75 in altına inmek isityorum bir an önceeee...AMa sabretmeliyim onuda biliyorummmmm...O yüzden azimle montiye devammm...Dün canım feci dondurma istedi yemedimmm almadımm daa...Ya ben bu kadar iktidarlı olabileceğim aklımın ucundan glemezdi...Eşimde dün akşam diyor ki sen 77 ol ben sana ödül olarak dondurma alacağım diyorrr...

dünkü menüm;
Çarşamba; 13.04.2011
Sabah; 09.00 fix monti kahvaltı
Ara;11.30 Kuru kayısı
Öğlen; 13.10 Tavuk ızgara + salata + cacık
Ara ; 17.00 bir adet yeşil elma
Akşam; 20.30 kabaklı yumurta + salata + yoğun yoğurtlu ayran

walla maytapçım en sonunda bende öyle yapıyorum mecburen.yoksa delirecek gibi oluyorum.walla ben gevşek tipli annelere bayılıyıyorum yaaa.bazen yolda yada alışveriş merkezlerinde görüyorum.çocuk annenin umrunda değil gibi.kaybolsa farketmeyecek yani kadın o derece..ikiside cool'lar.yada çocuk kadına askıntı oluyor da oluyor ama kadın oralı bile değil.gayet rahat yani...
ben niye öyle olamıyorum yaaa.
şu anda bile tam laptobu elime aldım oturdum bütün legolarını koltuğun altına 3 kez üst üste tıkıştırdı ve beni çeke çeke oturtup toplatıyor.tam kalkıp oturucam yine aynısını yapıyor...:111::111::111:
tepe sersemi oldum walla...
havada ısınamadı bi türlü dışarı çıkalım oynasın...bunlar büyüecek ama biz o arada ne olacağız bilmiyorum.allah birden fazla çocuğu olana gerçekten sabır versin....

selam kızlar...:80:

bugünkü menüm...

Sabah:yarım greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, az peynir, domates salatalık, zeytin..
Öğle:Fırında balık, salata, yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:haşlanmış karnabahar, yoğurtlu salata...

nesliş bu sefer çok kararlı ve istikrarlı gidiyorsun valla...yaza kadar en az bi 7-8 kg gidecek gibi geliyor bana...

bu nerde herkes yine yahu,?banuş nerelerdesin gıııı?aebenimde yok?bombamı attılar topiğe yaw herkes kaçışmış

bende sürekli duramıyorum çok işim brikti hazır oğlum uyurken onlarıda yapıyorum bi yandan ama sık sık geliyorum yinede...

hayırlı günler efem ......

baya uzunbir mesaj olcak .

zilim banu yok ortalarda umarım iyidir ..:26:
onunla konuşmak istedigim şeylerde vardı ..

ışılcım 2.aşama şöyle herşeyi yiyebilirsin ...AMA .belli kurallarla ....ktabım varmıydı bilmiyorum ordanda yardım alabilirsin .
günde 3 ögün var diyelim .1 .nce büyük kaçamak yaptın . tatlı gibi kumpir gibi... ertesi 2.3 gün 1.aşamadasın canım .eger 1.aşamaya geçmessen kumpirin migdende dayil basenlerinde kalır .açık anlatabilmişimdir umarım ...
bir diger 2.aşama uygulamasıda şöyle ...mesela kaçamak yapacaksın . o ögünde onu telefi edip gl endeksini normalleştirecek gıdalarla beraber yersin ... örnek olrak gl endeksli 15 degerinde bir salata yedin .ö ögündede gl endeksi yüksek mesela gl endeksi 70 olan bir gıda yedin ikisinin birleşimi ne olur .ortalama 45 çıvarında kalır ...
biliyorum matematik dersi gibi oldu
.2.aşamda o ögünde yediklerin.gl endeksi 50 geçmesin .
eger arada yanında telefi etmeden yiyecegin kaçamak olursada . ilk önerdigin gibi .1.2. gün 1.aşamaya geçersin .
bi süre sonra bünyen dengeler ....
ama bu demek deyilki her ögün kaçamak yapabilirsin ... pankreasında biryere kadar dengeler ....
işta sana tüm uyarılarım bunun içindi ışılcım .... uzun süre karbonhidratı kesersen .sonuçda bu oluyor .. sizlere tüm önerilerim yasadıgım ve gözlemlerin sonucu .. yanı size tavsiyelerimi kulak ardı etmeyin .hepsi deneyim sonucu edinilmiş bilgiler.
iştah açılması regl dönemin yakınsa ondanda olur ışıl .
yeme saatlerini degiştir . 2 saatte bir küçük aralar yap iştahını alır . çok gözün kalan şeylerden börek gibi , 1 dl ye ki gözün kalmasın ...(tabi bunu 2.aşamaya geçtigin için söylüyorum ...
düzensizo lsada montiye aykırı deyil mömüm mariam .
zilim şimdi sana desemki bi kaç hafta sonra 2. yi doguracaksın ... ne yaparsın ....
kısaca şunu diyim beterin beteri var SABIR... HEPSİ GEÇECEK . geçmese benim honi durumları geçmezdi ...
bak eşek kadar oldu benimkiler.
ee boşuna dememişler bizlere ANA DİYE.
Kızlar merhaba yeniden biz yoğurt çorbasına yeşil mercimek nohut ve kırık yarma deriz buğdayın kırığı gibi bişi koyarız içinde yasak bişi yok dimi montiye ara vereli çok oldu unuttumda

Çok anlamsız bir cümle kurmuşum

Yoğurt çorbası yaparken içine yarma koymak montiye aykırımı? (Şimdi oldu)
deyil tk cım .
bizi unuttun iyce.
zilim şöyle yada böyle yapın diye demiyorum ..ama ben hep ekmekli kahvaltı yaparım ayran detoksunda sonuçda iyi oluyor .. belki gün boyu aynı tür gıda alındıgındada güzel etki oluyordur .
denge açısındanda senin dedigin dogru ... galiba her iki türlüde sonuç alınıyor ..
bende seni refimm
rei,m sitedeki sorunun hala devam ediyormu ? yoksa vakit bulamadıgındanmı sayfaları okuyamıyorsun ?:26:,
yok refim artık devam etmiyorum çümki bünyem montiye alıştı yazık ne yapsın bir başla bir bırak ..
62.63. arasıyım canım..
rabbım o güzel yüzünü güldürsün refim ..

afiyet olsun çamlıcam ...
kilonu not aldım canım eklerim .
kilomu aldın sen ??:44:
afiyet olsun maytabım ...
neslişim eşine teessüflerimi ilet bi dondurmaya kandırmasın seni...bak ne güzelde adepdesin .

afiyet olsun

zilim laptop omayınca pc sık sık açamıyorum .. ee birde çoçuklar gelince büyük kızım karantinaya alıyor odayı .sınavlarıvarda yavru kuşumun ..
sabahlarımıda spor ve tv programları alıyor dogrusu .spor yaparkende iyi oluyor .
ender saraç dokdarum .plates, ömerin şifreleri derken . ardındanda duş vs öylen oluyor .. dua ediyorum sabah kimse kapıyı çalmasın diyeben bu haldeyken . ..

aebenim yine ağzından bal damlıyor aplam
bunca işinin arasında herkesede yetişiyorsun

banuyu bende merak ettim,annesine gitse benden izin alırdı daha evvel kaç kez uyarmıştım kendisini benden habersiz gidersen falakaya yatırırım diye
gitmemiştir sanırım,pc falanmı bozuldu acaba? eğer annesine gittiyse zaten hiç sansı yok bu sefer yaktım çırasını

bu arada bilen herkesten fikir almak istediğim bişey var...
mutfağımın perdesini değiştirmek istiyorum.mekanizmalı organze perde şu anda kullandığım ama oğlum durmadan asıla asıla boncuklarını koparttı ve bu gidişle perdeyide sökecek yerinden.ve kapıyı açmak mekanizmalı perdeyle zor oluyor.bölük bölük olmasın diye kapıya ve cama ayrıda yaptırtmamışım zamanında.bende hiç olmassa yazın kullanmak için şu şerit şerit perdeler varya onlardan alayım diyorum.yazında kapıyı açınca sineklik gibi durur diye düşündüm.ama aklıma takılan tek şeynasıl yıkanır? 1 parmak genişilğinde bir sürü şerit sonuçta.makinede karman çorman olmazmı acaba?ayıklaştıramassam diye düşündüm?birde ütüde yapılmaz onlara kırışık olumu acep?
kullanan varsa bi fikir versin kızlar.....:26:

benim eşim perdeci zilim ... şerit perdeyi bir güzel burup bağlıyorsun . onların özel fileleri var onların içine koyup yıkıyorsun . ama eğer kapın ocağa yakınsa kesinlikle şerit perdeyi önermem kapıyı bacayı açtığında uçuşuyorlar ALLAH Kkorusun ocak açık falan olur yangın çıkar ... bence mutfak için en mantıklı perde biriz şu çubuklarla direk camın üzerine monte edilenler ... hatta face kullanıyorsan evvilla perde tasarımdan modellere bakabilirsin ekleyip

zilim banu konusunda umarım saydıgın şeçeneklerden biridir .:26:..
yav benimmi bunca işin arasında bunlar iş deyilkizilim . kendime ayırdıgım zaman diye bakıyorum .yılardır yapamadıklarım heyy özgürlükkk.şimdi küçük çocukların olanlar için bu yaptıklarım belkide bir lüks ama zaman geçince sizde benim durmumda olacaksınız .

perde konusuna gelince sanırım şu ince ip perdelere benzeyenlerden bahsediyorsun .onların yıkanması kolay dügümlüyorsun .vede ütü istemiyor diye biliyorum .mutfakta katlamaı perdleri kulanması zor elde kafı için kesimi yoksa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…