offff Allahım yaa gerçekten çıldırıcam..
bu saat oldu uyumuyor oğlum,yeminle delirmenin eşiğine getirdi beni sıpa.
ben sinir oldukçada kaşıntım dahada artıyor sanırım,kollarımı kaşımaktan kedi tırmalamışa döndürdüm.saç diplerimde bitlenmişim gibi kaşınıyor...
ye derim yemez,iç derim içmez,uyumaz,yazılı kağıtlarımı okuyordum yırttı,kahvemi kağıtlara döktü,çekmeceden çekirdeklek poşetini almış saçmış birde anne ham yap diye bana getiriyor,ağlıycaktıkm artık...bu ne yaaa....2 yaş sendromuymuş aradım artık dr.
walla o 2 yaşına girmeden ben 52 yaşıma gelmiş kadar yoruldum...çocuğu olanlar bi el atın şu duruma nolur bişeyler deyin arkadaşlar...yoksa huniyle dolaşmama ramak kaldı....
offff Allahım yaa gerçekten çıldırıcam..
ben sinir oldukçada kaşıntım dahada artıyor sanırım,kollarımı kaşımaktan kedi tırmalamışa döndürdüm.saç diplerimde bitlenmişim gibi kaşınıyor...
ye derim yemez,iç derim içmez,uyumaz,yazılı kağıtlarımı okuyordum yırttı,kahvemi kağıtlara döktü,çekmeceden çekirdeklek poşetini almış saçmış birde anne ham yap diye bana getiriyor,ağlıycaktıkm artık...bu ne yaaa....2 yaş sendromuymuş aradım artık dr.
walla o 2 yaşına girmeden ben 52 yaşıma gelmiş kadar yoruldum...çocuğu olanlar bi el atın şu duruma nolur bişeyler deyin arkadaşlar...yoksa huniyle dolaşmama ramak kaldı....
günaydın kızlaroffff Allahım yaa gerçekten çıldırıcam..
kolaygelsin zilim yine robot gibi olmuşun ordan oraya koş ..
benim ogluşdada var o kuru iltve kaşıntı . sürekli nemlendirici kulanıyorum dr. vermişti ...
yok neslişim montini bozacak kadar büyk hata deyil ama yanlış oldugunu bil .cumaya baskülü etkilemez .sebze ve proteine egırlık ver bu günlerde.
makarna dediginde az pişmiş spagetti oluyor dimi.normal makarna yasak biliyorsun ... fazla pişmiş spagetidede .
selam maytapcım...ay canım sıkılma az bişi vercen sık azcık dişini bak yazı düşün hiç fazlalığımız olmadan gircez yaza inş...
canım geçmiş olsun allah şifalar versin...menülerinde güzel afiyet olsun tatlım...
afiyet olsun fıstık...
ablacım senden bunları duymak çok güzel :78:
montiye çok alıştım annemide kandırdım baya istiyo başlamayı ama bakalım azcık daha kandırırsam başlıycak inş
her gün mönü yazmak görevim ablamm hem sizin yorumalrınız beni motive ediyor asıl sen hedefine ulaştığın halde her gün girip bizi yalnız bırakmadığın için sana teşekkürler....
günaydın kızlar
zillicim aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz. benimkide 2.5 yaşında bazen delirecek gibi oluyorum tüm gün uykuya direniyo sonra bana yapmadığı huysuzluk kalmıyor .bi tarafı toplarken o diğer tarafla meşgul oluyor.vede hırçın çığlık atıyo kızınca benden basklın çıkıyor.ben birazda olsa tecrübeliyim tabiki ilk oğlumunda ilk erkenliği çok beter geçmişti .dr o zamanlar hiç ilgilenmeyin sinir krizi geçirdiği zaman bakmayın bile ondan tarafa .gerçekten bakıyorum da sinirlenince hem bağrıyo ama tek gözü bizde hiç ilgilenmiyorum valla ne yalan söyliim .benimde sinirlerimin bi sınırı var yane
dünkü menümü yazayım kızlar.
sabah kahvaltılık domates sosu
yarım k.k peynir
4 yeşil zeytin
domates salatalık
t.b ekmeği
öğle
tavuk döner
yoğurt
salatalık
akşam
alinazik
yoğurt salatalık
ışılcım 2.aşama şöyle herşeyi yiyebilirsin ...AMA .belli kurallarla ....ktabım varmıydı bilmiyorum ordanda yardım alabilirsin .aeben meyvenul ve zilli bacılarım ben 2. aşama montiye gecmek ıstıyorum basım agrıyor bugunlerde ve açım artık yani yıyorum yetmıyor
meyve de yıyorum az mı yıyorum kı spora da basladım benı 2. asmaya sokar mısınız
karısık sandvıc kumru kumpir var mı o menüde? :26:
işta sana tüm uyarılarım bunun içindi ışılcım .... uzun süre karbonhidratı kesersen .sonuçda bu oluyor .. sizlere tüm önerilerim yasadıgım ve gözlemlerin sonucu .. yanı size tavsiyelerimi kulak ardı etmeyin .hepsi deneyim sonucu edinilmiş bilgiler.bugun
sbh 2 dl tb ekmek, ızgara mını sosıs, 2 kb beyaz peynır 1 domates çay
oglen tonbalıklıyogurtlu salata
aksam da salata yogurt ve sebze yerım...
açım aç :18: basım da agrıyor
dun böreklere nasıl bakıyordum
eskısı gıbı bı oturusta yarım tepsı borek yemk ıstıyorumşeytan dürtüyor acıkcası.
düzensizo lsada montiye aykırı deyil mömüm mariam .selam kızlar nasılsınız...
zillicim nasılsın canım....kızma bana tamamı ben burdayım bak menümüde yazcam şimdi...:78:
bugünkü menüm...
Sabah:1 elma, yarım ayva
Kahvaltı:(mecburiyetten böyle oldu)Yulaf ezmesi ve süt içine 5 fındık ve tarçın koydum
Öğle:(spora erken gittiğim için) 2-3 ceviz, 1 küçük kutu light süt...
Ara:(eve geldim)1 tabak çilek, 4 kuru kayısı
Akşam:Tavuk göğsü haşlanmış, yoğurtlu bol salata
bugün düzensiz oldu ama yarın düzeltcem söz...
zilim şimdi sana desemki bi kaç hafta sonra 2. yi doguracaksın ...offff Allahım yaa gerçekten çıldırıcam..
Kızlar merhaba yeniden biz yoğurt çorbasına yeşil mercimek nohut ve kırık yarma deriz buğdayın kırığı gibi bişi koyarız içinde yasak bişi yok dimi montiye ara vereli çok oldu unuttumda
Çok anlamsız bir cümle kurmuşum
Yoğurt çorbası yaparken içine yarma koymak montiye aykırımı? (Şimdi oldu)
zilim şöyle yada böyle yapın diye demiyorum ..tk hoşgeldin tekrardan cnm. biz o çorbayı detox amaçlı içiyoruz arada sırada..sabahki kahvlatını yumurtayla yaptıysa bir öğüm içebilirsin bence o çorbayı.ma sabahta ekmek yediysen içme bence...hepsi karbonhidrat gurubu çünki....
bende seni refimmSelam hepinize kızlarcım tüm mesajları okuyamıyorum ne yazıkki Aebencim canım çok ösledim seniii :) hayat işte tam yoluna girmiyorki ablacım ama çelişkilerden biraz arındım sanki çok zor çok zorlu bir yıl oldu benim için Allah herşeyin hayırlısını versin... kaç kilo oldun canım sen devam ediyormusun hala??
afiyet olsun çamlıcam ...gunaydin arkadaslar bayadir giremedim kusuruma bakmayin siz. halletmem gereken islerim vardi
aebencim ben kilo bildirimi yapmadim:26: bu cuma 54,500 dum, artik yarina hayirlisi bakalim
bugunki menum
sabah kalkar kalkmaz sirkeli su 20 dk. sonrada
klasik monti ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen ton balikli salata ve ayran
ara 1 yesil elma
aksam tavuk haslama ,ayran ve salata
afiyet olsun maytabım ...günaydın kızlar
zillicim aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz. benimkide 2.5 yaşında bazen delirecek gibi oluyorum tüm gün uykuya direniyo sonra bana yapmadığı huysuzluk kalmıyor .bi tarafı toplarken o diğer tarafla meşgul oluyor.vede hırçın çığlık atıyo kızınca benden basklın çıkıyor.ben birazda olsa tecrübeliyim tabiki ilk oğlumunda ilk erkenliği çok beter geçmişti .dr o zamanlar hiç ilgilenmeyin sinir krizi geçirdiği zaman bakmayın bile ondan tarafa .gerçekten bakıyorum da sinirlenince hem bağrıyo ama tek gözü bizde hiç ilgilenmiyorum valla ne yalan söyliim .benimde sinirlerimin bi sınırı var yane
dünkü menümü yazayım kızlar.
sabah kahvaltılık domates sosu
yarım k.k peynir
4 yeşil zeytin
domates salatalık
t.b ekmeği
öğle
tavuk döner
yoğurt
salatalık
akşam
alinazik
yoğurt salatalık
neslişim eşine teessüflerimi ilet bi dondurmaya kandırmasın seni...E fıstıklar nasılsınızzzz.....
Ay ya herkes nerde ise 60 kilonun altındaaa....Kendimi çok kötü hissediyorummmm...75 in altına inmek isityorum bir an önceeee...AMa sabretmeliyim onuda biliyorummmmm...O yüzden azimle montiye devammm...Dün canım feci dondurma istedi yemedimmm almadımm daa...Ya ben bu kadar iktidarlı olabileceğim aklımın ucundan glemezdi...Eşimde dün akşam diyor ki sen 77 ol ben sana ödül olarak dondurma alacağım diyorrr...
dünkü menüm;
Çarşamba; 13.04.2011
Sabah; 09.00 fix monti kahvaltı
Ara;11.30 Kuru kayısı
Öğlen; 13.10 Tavuk ızgara + salata + cacık
Ara ; 17.00 bir adet yeşil elma
Akşam; 20.30 kabaklı yumurta + salata + yoğun yoğurtlu ayran
selam kızlar...:80:
bugünkü menüm...
Sabah:yarım greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, az peynir, domates salatalık, zeytin..
Öğle:Fırında balık, salata, yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:haşlanmış karnabahar, yoğurtlu salata...
zilim laptop omayınca pc sık sık açamıyorum .. ee birde çoçuklar gelince büyük kızım karantinaya alıyor odayı .sınavlarıvarda yavru kuşumun .nesliş bu sefer çok kararlı ve istikrarlı gidiyorsun valla...yaza kadar en az bi 7-8 kg gidecek gibi geliyor bana...
bu nerde herkes yine yahu,?banuş nerelerdesin gıııı?aebenimde yok?bombamı attılar topiğe yaw herkes kaçışmış
bende sürekli duramıyorum çok işim brikti hazır oğlum uyurken onlarıda yapıyorum bi yandan ama sık sık geliyorum yinede...
aebenim yine ağzından bal damlıyor aplam
bunca işinin arasında herkesede yetişiyorsun
banuyu bende merak ettim,annesine gitse benden izin alırdıdaha evvel kaç kez uyarmıştım kendisini benden habersiz gidersen falakaya yatırırım diye
gitmemiştir sanırım,pc falanmı bozuldu acaba? eğer annesine gittiyse zaten hiç sansı yok bu sefer yaktım çırasını
bu arada bilen herkesten fikir almak istediğim bişey var...
mutfağımın perdesini değiştirmek istiyorum.mekanizmalı organze perde şu anda kullandığım ama oğlum durmadan asıla asıla boncuklarını koparttı ve bu gidişle perdeyide sökecek yerinden.ve kapıyı açmak mekanizmalı perdeyle zor oluyor.bölük bölük olmasın diye kapıya ve cama ayrıda yaptırtmamışım zamanında.bende hiç olmassa yazın kullanmak için şu şerit şerit perdeler varya onlardan alayım diyorum.yazında kapıyı açınca sineklik gibi durur diye düşündüm.ama aklıma takılan tek şeynasıl yıkanır? 1 parmak genişilğinde bir sürü şerit sonuçta.makinede karman çorman olmazmı acaba?ayıklaştıramassam diye düşündüm?birde ütüde yapılmaz onlara kırışık olumu acep?
kullanan varsa bi fikir versin kızlar.....:26:
zilim banu konusunda umarım saydıgın şeçeneklerden biridir .:26:..aebenim yine ağzından bal damlıyor aplam
bunca işinin arasında herkesede yetişiyorsun
banuyu bende merak ettim,annesine gitse benden izin alırdıdaha evvel kaç kez uyarmıştım kendisini benden habersiz gidersen falakaya yatırırım diye
gitmemiştir sanırım,pc falanmı bozuldu acaba? eğer annesine gittiyse zaten hiç sansı yok bu sefer yaktım çırasını
bu arada bilen herkesten fikir almak istediğim bişey var...
mutfağımın perdesini değiştirmek istiyorum.mekanizmalı organze perde şu anda kullandığım ama oğlum durmadan asıla asıla boncuklarını koparttı ve bu gidişle perdeyide sökecek yerinden.ve kapıyı açmak mekanizmalı perdeyle zor oluyor.bölük bölük olmasın diye kapıya ve cama ayrıda yaptırtmamışım zamanında.bende hiç olmassa yazın kullanmak için şu şerit şerit perdeler varya onlardan alayım diyorum.yazında kapıyı açınca sineklik gibi durur diye düşündüm.ama aklıma takılan tek şeynasıl yıkanır? 1 parmak genişilğinde bir sürü şerit sonuçta.makinede karman çorman olmazmı acaba?ayıklaştıramassam diye düşündüm?birde ütüde yapılmaz onlara kırışık olumu acep?
kullanan varsa bi fikir versin kızlar.....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?