Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazlım eşin perdecimiydi senin ne güzel benim en büyük ilgi odagım iç dekarasyon .zamanında okusaydım kesinlikle iç mimar olmak isterdim ....
benim yatak odasına yeni perde lazım .. ama bi türlü kara veremedim .
aslında kafamda var bi model . yan fon olrak büyük balık pulu gibi bir model buldum çok hoşuma giiti.ama iç kısmına ne yaptırayım bi türlü kara veremedim ... birde perdeleri siyah ve kram tonları beyazda olabilir istiyorum ama oda mobilyalarıda füme ve siyah cam hep koyu oluyor nasıl olur bilemedim .:26:salayıp duruyorum, eski perdelerle

benim yatak odam ip perde ve çok şik duruyor bide boncuklarla süsledim süper ablam . ama ALLAH kısmet ederde yeni bir ev alırsak ve evin pencereleri fransız cam olursa kesinlikle ip perdeden yana kullanırım çünkü fıransız camda ip perde çok şık duruyor . ( eşimle beraber sık sık işe gidince güzel modeller görüyorum )

iyi bari öyle olsun ....
sen nasılsın kaçak .bakıyomda dünyandan çıkmıyorsun ..

ayy ablam bu gün dünyamda da değilim ki yırtmısım bacağı
önde ve arkada 2 menisküs yırtığı var hareketler verdi dr evde yapcam olmazsa iilesme fizik tedaviye baslıcam bu sırada yırtıkların küçülmesi gerekiyormus olmazsa ameliyat dedi :26:
ayy dizlik kullancamm spor falanda yasak ne edem nerelere gidem bennn

rabbım isteklerini gerçekleştirsin nazlım ....
ay ne güzel .ben öyle yerde çalışam kesin kovulurdum ..gelen her müşteriye yok şöyle daha güzel bu model daha iyi vs .biraz burnum uzunda ...

perdelere bakayım derken şu yatak odasına bayıllllldımmmmmm..ama yatak odası takımını gösteren de odanın büyüklügü .benim yatak odası takıma göre küçük kaldı yavv ..

rabbım isteklerini gerçekleştirsin nazlım ....
ay ne güzel .ben öyle yerde çalışam kesin kovulurdum ..gelen her müşteriye yok şöyle daha güzel bu model daha iyi vs .biraz burnum uzunda ...

amin ablam inşallah şuanda en çok istediğim şey benim evim diyebileceğim bir evimin olması evin içinde rahat rahat hareket edebilmek ...bende genelde arkadaşlarımızın evlerine yada onların yakınlarının evlerine perde yaparken karışıyorum .. ablam ...

:26:kıs evde kaldın iyce görüyonmu ...
şaka bi yana meyvem aman dikkat saglık herşeyden önemli.. sporu nasıl olsa yaparsın fıstıgım .geçmiş olsun ....

ah nazlım az evvel zilimede çoçuk konusunda sabır dedimya .aynı sabrı sende ev konusunda göstermelisin . bak onun örnegide benim ... 10 sene kayın validemle kaldım hemde 3 çocukla 2+ 1 di evimiz . şizdi anlıyormusunuz hepsi geçer dedigimi . zamannnnnnn ve sabır .inanın kazanan siz olursunuz sonunda sefasını sürersiniz.. şekil a da oldugu gibi.
hadi ben kaçtım.. çoçuklar okuldan gelecek ...

tüh ya geçmişi okurken kaçırdım sanırım seni aebenim
bieşy sorucaktım
öğlen öğününde peynirli menemen ve ton balıklı salata yedim yumurtayla et yeniyordu aynı cins olduğundan dimi yanlış bişey yok:)

zillicim arkadaşım salonunda kullanoyr bu tüllerden ama memnun değil hiç cam açtığı gibi pencere kenarlarına koltuklara heryere takılıyo bizzat şahit oldum uçuşup duruyor.bigünde aradım düğüm atıp yıkamış yazık hepsi birbirine girmiş düğüm çözüyordu .en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyo .aslında görünüş olarak bayılmıştım bende ama kullanan yakınım olunca vazcaydım canım.nazcım facede ekleyip bakayım modellere bayılırım ev dekorasyonuna

bende sabredip bekliyorum ablam ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH

aeben ablacım tesekkur ederım yazdıklarından ötürü,
dedıgın gıbı regl de yaklasıyormus hıc farketmedım 5 gun ya d 3 gun bır sey kalmıs

bugun de işyerı cok kalabalık cok cok yogundu yemek de canımız ıstemedı gergın bır ortamdı oglen 3 oldu kuru pasta vardı hadı dedık onlardan yıyelım cay demledık yanında 2,5 kurupasta yedım 1,5 tuzlu 1 tanesı sekerlıydı, yedm cay ıctı m bıraz baktım allah dedım nefes alamıom kan sekerım pek yukselmedı ama saglamdım
2 saat sonra elma yedm
sımdı de salata yogurt ızgara tavuk uclusunu yedım rahatım
bacaklarım cok agrıyor spor yapabılırsem yapcam da duş alcam pisim zaten

dedıgın dogru gl dengede tutmaya cabalıyım artk ozaman
cunk u kacamak kaldırıyor su an ben 7 sene önce montı yapıyordum kıtabı vardı ama gıttı kayboldu ona bakıp bakıp yapıyordum 45-44 kıloydum hep 168 boyum,
ıncecıktım aralarda kumpır de yıyordum dısarda mesela fırın makarna yıyıp ayran ıcıyordm falan
hep duzenlı dengelı beslenırdım okurken evde oldugumda da sadece marul yogurt yerdım 3-5 ogun yapmazdım bıle ıncecıktım zaten
sımdı 54-53 göruyorum bu gayet ıyı yasım 29 cunku
52 olsam aksamları 52 olsa sabah belkı 51 olsa yeme de yanımda yat olur yani.
sımdı spor yapmalıyım cunku her yerım yavugun deriisi gıbı sarkık sarkık hehehe iğrencım

ooo bu arada o yatak odası muhtesem ötesı, ben evlenıcem kısmetse benım adam kaçmazsa, yatak odam oyle olursa süper olur muhtesem tavan da süslü yıldızlı faln dolap böyle aynalı duvar da süslü. oh muhtesem... sen de alırsan nerden alcan soyle bır de hayırlısı olsun ablacım cnm

nazlı inşallah tek başına rahatça dolaşabileceğin bir evin olur en kısa zamanda.kayınvalide ile oturmak zordur mutlaka.bende fazla özgürlüğüme düşkün bi tipim yapamazdım sanırım yanlarında..allah sabır versin cnm.

aebenim aplam....canımsın yaw...
walla aynı annem gibisin.çok pozitifsin.oda ne olursa olsun kendi yaşadıklarından bi örnek verip hafifletiverir insanı hemen..
sende zor günler geçirmişsin ama rahata ermişsin şükür...sabrın sonu selamet seninde dediğin gibi..ah birde ben o kadar sabılı olmayı öğrenebbilsem...oğlum öğretecek sanırım sabrı bana.önceden dahada fenaydım ben.herşeye hemen telaş yapardım.şimdi yine bi parça (%20 sadece daha sabırlıyım..

meyvişim kıyamam sana ben canıııım
sani pamuklara sarmamız lazım valla..camdan bebek gibisin.her gün bi yerin fire veriyor tatlışım...
annemler seni neden vermek istemiyor anladım ben şimdiii.... sen çok çıtkırıldımsın.yawuklun iyi bakamaz sana diye vermiyorlardır
dikkat et canım benim kendine.bacak insanında yok...çok geçmiş olsun...:94:

banu yandın sen banuuuuuu..(oklava resmi vardı eskiden yokmu şimdi o yaa şuraya koyacaktım ne güzel):13::13::13::13:
sen bana sormadan nerelere gidiyorsun banucanhııı söle bakiiiim hııı
bundan kellim ana mana yok sanatopik ıssız mıssız kalıyor hele bi daha giiiit
gitte bak nolıuyor kır dizini otur bakem yok ikide bir ana falan

maytap ton balık yumurta bir öğünde yenir tabii cnm..ye gitsin..afiyet olsun

takyiiii nerelerdesin kıss sen? bir geldin cee dedin bir gittin...
tabii olursun 95 kilo gelmessen buraya..daha sık gel,zayıflarsın bak walla....

ben geldimmmmmmm
ifettt ifetttttt anneme gititm dün sabah ve bugün geldimmm
ay çok sevindimm beni merak edenler varrrr yaaa negüslell
zilim bu kez tokatı yidim galibaaaa

anneme gititm saçlarımı kestirip,boya badana yaptırdım
alışveirş yapmamm laızmdı
ama sadece bir kot alabildim 38 bedn hemide istediigm ayakkabıyı bulmadım
c.tesi bakıcammm

aben ablamm
sorunlaır çözdük sayılır ben eşimin hatrınna bir kez aradım
dün sabahta kv aradı çocuklaır geitrelim akşama kadar dursunlar burda diye
beni çagırmıyor yani .
benim gitmeidigm yerd eçocuklaırmın akşama kadar ne işi varsaa
artık ii tarafndan bakamaya çalışıyorum ama olmyor işte bi eksiklik mutlaka yapıyorlar
bende dedim eşime bair h.sonu bırakalaımda kızılaya inelim diye
ama tavrım hala aynı
evime gelirken adaplı ,ustuplu gelceklerrr başka yolu yok

Selam cancağazlarımmmmm....

Tamam aeben ablacığımmmmm söyleyeceğimmmm eşimeeeee....
Ama alsaydı hani hiçç frna olmazdııı...Dondurma yeme şansım hiç yok dimeee...birtek ona aşeriyorum resmennnn...Tam 3 hafta bitecek ağzıma sürmeyeli:):)

Sağolll zilimmmmmmmmmmm....İnşş...Veririrmmmm...Ya bir 75 olsamm gözüm açık gitmeyeceğimmmm.....

Herkes inş. yarın vermiş olur ben dahilll...:):)

İyi gecelerrrr....

günaydın fıstıklarım
ben 56.1 im aebencim .dün akşam tahinli almış eşim gene ya hep tainli alıp montimi bozduruyo bana ama bu sefer yemedim valla biraz dişimi sıkıp sonuca variim aa bune.bigün dediğim bi günü tutmuyo dimi ne tutarsız kadın oldum ben yaw
yarında mevlüt var off baklavalar etli pillowlar dolmalar .etle ayrana talim artık yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…