nazlım eşin perdecimiydi senin ne güzel benim en büyük ilgi odagım iç dekarasyon .zamanında okusaydım kesinlikle iç mimar olmak isterdim ....benim eşim perdeci zilim ... şerit perdeyi bir güzel burup bağlıyorsun . onların özel fileleri var onların içine koyup yıkıyorsun . ama eğer kapın ocağa yakınsa kesinlikle şerit perdeyi önermem kapıyı bacayı açtığında uçuşuyorlar ALLAH Kkorusun ocak açık falan olur yangın çıkar ... bence mutfak için en mantıklı perde biriz şu çubuklarla direk camın üzerine monte edilenler ... hatta face kullanıyorsan evvilla perde tasarımdan modellere bakabilirsin ekleyip
iyi bari öyle olsun ....banu annesine gitti zilimm sen falakayı hazırla
zilim banu konusunda umarım saydıgın şeçeneklerden biridir .:26:..
yav benimmi bunca işin arasındabunlar iş deyilkizilim . kendime ayırdıgım zaman diye bakıyorum .yılardır yapamadıklarım heyy özgürlükkk .şimdi küçük çocukların olanlar için bu yaptıklarım belkide bir lüks ama zaman geçince sizde benim durmumda olacaksınız .
perde konusuna gelince sanırım şu ince ip perdelere benzeyenlerden bahsediyorsun .onların yıkanması kolay dügümlüyorsun .vede ütü istemiyor diye biliyorum .mutfakta katlamaı perdleri kulanması zor elde kafı için kesimi yoksa ...
iyi bari öyle olsun ....
sen nasılsın kaçak .bakıyomda dünyandan çıkmıyorsun ..
rabbım isteklerini gerçekleştirsin nazlım ...benim yatak odam ip perde ve çok şik duruyor bide boncuklarla süsledim süper ablam . ama ALLAH kısmet ederde yeni bir ev alırsak ve evin pencereleri fransız cam olursa kesinlikle ip perdeden yana kullanırım çünkü fıransız camda ip perde çok şık duruyor . ( eşimle beraber sık sık işe gidince güzel modeller görüyorum )
rabbım isteklerini gerçekleştirsin nazlım ....
ay ne güzel .ben öyle yerde çalışam kesin kovulurdum ..gelen her müşteriye yok şöyle daha güzel bu model daha iyi vs .biraz burnum uzunda ...
:26:kıs evde kaldın iyce görüyonmu ...ayy ablam bu gün dünyamda da değilim ki yırtmısım bacağı
önde ve arkada 2 menisküs yırtığı var hareketler verdi dr evde yapcam olmazsa iilesme fizik tedaviye baslıcam bu sırada yırtıkların küçülmesi gerekiyormus olmazsa ameliyat dedi :26:
ayy dizlik kullancamm spor falanda yasak ne edem nerelere gidem bennn
ah nazlım az evvel zilimede çoçuk konusunda sabır dedimya .aynı sabrı sende ev konusunda göstermelisin . bak onun örnegide benim ... 10 sene kayın validemle kaldım hemde 3 çocukla 2+ 1 di evimiz . şizdi anlıyormusunuz hepsi geçer dedigimi . zamannnnnnn ve sabır .inanın kazanan siz olursunuz sonunda sefasını sürersiniz.. şekil a da oldugu gibi.amin ablam inşallah şuanda en çok istediğim şey benim evim diyebileceğim bir evimin olması evin içinde rahat rahat hareket edebilmek ...bende genelde arkadaşlarımızın evlerine yada onların yakınlarının evlerine perde yaparken karışıyorum .. ablam ...
aebenim yine ağzından bal damlıyor aplam
bunca işinin arasında herkesede yetişiyorsun
banuyu bende merak ettim,annesine gitse benden izin alırdıdaha evvel kaç kez uyarmıştım kendisini benden habersiz gidersen falakaya yatırırım diye
gitmemiştir sanırım,pc falanmı bozuldu acaba? eğer annesine gittiyse zaten hiç sansı yok bu sefer yaktım çırasını
bu arada bilen herkesten fikir almak istediğim bişey var...
mutfağımın perdesini değiştirmek istiyorum.mekanizmalı organze perde şu anda kullandığım ama oğlum durmadan asıla asıla boncuklarını koparttı ve bu gidişle perdeyide sökecek yerinden.ve kapıyı açmak mekanizmalı perdeyle zor oluyor.bölük bölük olmasın diye kapıya ve cama ayrıda yaptırtmamışım zamanında.bende hiç olmassa yazın kullanmak için şu şerit şerit perdeler varya onlardan alayım diyorum.yazında kapıyı açınca sineklik gibi durur diye düşündüm.ama aklıma takılan tek şeynasıl yıkanır? 1 parmak genişilğinde bir sürü şerit sonuçta.makinede karman çorman olmazmı acaba?ayıklaştıramassam diye düşündüm?birde ütüde yapılmaz onlara kırışık olumu acep?
kullanan varsa bi fikir versin kızlar.....:26:
ah nazlım az evvel zilimede çoçuk konusunda sabır dedimya .aynı sabrı sende ev konusunda göstermelisin . bak onun örnegide benim ... 10 sene kayın validemle kaldım hemde 3 çocukla 2+ 1 di evimiz . şizdi anlıyormusunuz hepsi geçer dedigimi . zamannnnnnn ve sabır .inanın kazanan siz olursunuz sonunda sefasını sürersiniz.. şekil a da oldugu gibi.
hadi ben kaçtım.. çoçuklar okuldan gelecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?