günaydın fıstıklarım
ben 56.1 im aebencim .dün akşam tahinli almış eşim gene ya hep tainli alıp montimi bozduruyo bana ama bu sefer yemedim valla biraz dişimi sıkıp sonuca variim aa bune.bigün dediğim bi günü tutmuyo dimi ne tutarsız kadın oldum ben yaw
yarında mevlüt var off baklavalar etli pillowlar dolmalar .etle ayrana talim artık yapcak bişi yok
diyarrrrrr
cnm aslınd abi başlasan sonu gelir
hatta şöyle yapalım sen yaz buraya çıkan yemekleir günlük ben sna yardımcı olayım neyden ne kadar yiyecekisn olurmu?
CANIM olur tabi ki her türlü yardıma açığım ben sayenizde mutluyum zaten...
bugün tartıldım ablam çok mutluyum tam monti yapamasam bile monticik yapıyorum diyerek gülüyorum kendime 71,4 kg çıktım yani tam 7 hafta önce montiyi bıraktığım kiloma ancak geri döndüm bunada şükür ediyorum ve monticik ime tam gaz devam ediyorum. bir tek öğlenleri saf monti yapamıyorum ondada dikkatliyim ama...
banucum sabah yediğimi yazayım hemen: minik t.b. unlu dereotlu poğaça ile minicik tb ekmeği ile peynir yedim çay içtim
öğlen menüsü:
15.04.2011 CUMA EZOGELİN ÇORBASI GARN.ET DÖNER T.Y. PİLAV Z.Y.KUŞKONMAZLI YEŞİL MERCİMEK KOLA SALAT BAR B.YOĞURT-AYRAN
aylık liste ay başında bize mail olarak geliyor ben hegün yapıştırırm buraya olur mu
şimdi öğlen akşam ve mesai menüsü oluşturmamız gerekiyor
sen seç bunlardan öğlen için birşeyler
bende akşamı oluşturdum kafamda: salata yoğurt yada z.yağlı salata yoğurt
ve gece 1 e kadar mesaideyim birde meyva yerim birde diyet sütlü nescafe
öğlen: döner salata yoğurt yiyim dimi
maytappp
kilon çok ii bence ya ben 58 olsam yeter vallaaa yaaa
ama bu giidşle 60 bilee zor görcem ben
hayırlı cumalar kıslar.....
banum nasılsın toparlandınmı canım benim .günaydınnn
çok moralim bozuk bu hafta iki günlük listeyi uygulamış olmama ragmen
900 gr artıdayım ve yine 65 lerdeyim
yo yo etkisi mi oldu nedirrr ama çok cnm sıkkın gerçektn
bayazım eşine çok geçmiş olsun .inşallah önemli bişi deyildir.selam kızlar günaydın hepinize. dün regl oldum. dün tartıda 87,2 çıkmışken reglden dolayı sanırım bu sabah 87,9 çıktım.bi kaç gündür rejime dikkat edemiyorum. eşim ameliyat oldu hastaneye git gel düzen kalmadı. sağlık olsun o iyi olsun yeter. karnım çok şiş zaten kendimi çok gergin hissediyorum. sanırım reglden böyle çıktım. sağlık olsun. geçen haftaki kilom 88,6 dı sanırım. kilo verenleri tebrik ediyorum
gÜNAYDINN cancağazlarımmm....
Sabah okadar şişkinliğime regl haftam olmasına ve wc problemine rağmen ARTI çıkmadığıma çok sevindim....
Geçen hafta; 79,9
Bu hafta; 79,4 geldimmm...:):):)
Haftaya inşşş 78,9 dahi olsa görürümmmm..Çok mutluyummmm...Yaşasın montii...Yaşasınnn aeben ablammm yaşasınnn zilimmmmmmmmm ve takım arkadaşlarımmmmmmmmmmm....
günaydınlar herkese bende dün yediklerimi yazayım
sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates + salatalım
6 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak kabak yemeği
yoğurt salata
ara
çilek
akşam
1 tabak et sote
yoğurt
salata
bence gerek yok neslişim böyle devam edersende 78 lursun . baktın iyi gitmiyor son günlerde ye hafif akşam yemeklerini..Bu arada adetim çok şükür bitti ve bu akşammm yüzmeye başlıyorummmmmm...
Sabah aynada baktımmm göbeğim bayağı toparlamışş
umarım sporla dahada düzene girerrrr...
Dün akşam da ağdaya gitmiştimmm...Abla farketti nesli diyor ne güzel zayıflamışsınnn...
Srtın gitmiş diyoooo ki ben hiç kilo verdim falan demediğim halde anladılarrr....
Ayy şu 75 i görebilecekmiyim....
Birde kardeşim ile iddasına girmiştik 23.04.2011 tarihine kadar ben 78 olacağıma dairrrr..:):)
Eğer olursam bana spor ayk. alacakkkk....szice olabilebilirim dimee...
Akşamları sadece yoğurt + meyva ile geçirsem olur mu....:):):)
CANIM olur tabi ki her türlü yardıma açığım ben sayenizde mutluyum zaten...
bugün tartıldım ablam çok mutluyum tam monti yapamasam bile monticik yapıyorum diyerek gülüyorum kendime 71,4 kg çıktım yani tam 7 hafta önce montiyi bıraktığım kiloma ancak geri döndüm bunada şükür ediyorum ve monticik ime tam gaz devam ediyorum. bir tek öğlenleri saf monti yapamıyorum ondada dikkatliyim ama...
banucum sabah yediğimi yazayım hemen: minik t.b. unlu dereotlu poğaça ile minicik tb ekmeği ile peynir yedim çay içtim
öğlen menüsü:
15.04.2011 CUMA EZOGELİN ÇORBASI GARN.ET DÖNER T.Y. PİLAV Z.Y.KUŞKONMAZLI YEŞİL MERCİMEK KOLA SALAT BAR B.YOĞURT-AYRAN
aylık liste ay başında bize mail olarak geliyor ben hegün yapıştırırm buraya olur mu
şimdi öğlen akşam ve mesai menüsü oluşturmamız gerekiyor
sen seç bunlardan öğlen için birşeyler
bende akşamı oluşturdum kafamda: salata yoğurt yada z.yağlı salata yoğurt
ve gece 1 e kadar mesaideyim birde meyva yerim birde diyet sütlü nescafe
öğlen: döner salata yoğurt yiyim dimi
slm kıslar....
kilo veren herkesi tebrik ederim.veremeyenler hiç üzülmeyin her hafta kilo vermiyor malesef vücut.bir hafta durur ertesi hafta gider...
banum şükür kavuşturuna yaw...özlettin kendini....dur bi şöle yat yere bakiim uzat ayaklarınıdafalaka yatırıcam demiştim dün...getirn benim kızılcık sopamı
nesliş sen aebenime bir sorda o tarihe kadar 2 günlük proğramı uygun görürse onu uygula bari iddayı kaybetme cnm....birde suyu az içiyorsan 2 lt'ye çıkart günlük...
sanada hayırlı cumalar aeben ablamm
hayırlı cumalar ablam
neslişim banuya verecegim listeyi 2 gün sende yapabilirsin ...slm kıslar....
kilo veren herkesi tebrik ederim.veremeyenler hiç üzülmeyin her hafta kilo vermiyor malesef vücut.bir hafta durur ertesi hafta gider...
banum şükür kavuşturuna yaw...özlettin kendini....dur bi şöle yat yere bakiim uzat ayaklarınıdafalaka yatırıcam demiştim dün...getirn benim kızılcık sopamı
nesliş sen aebenime bir sorda o tarihe kadar 2 günlük proğramı uygun görürse onu uygula bari iddayı kaybetme cnm....birde suyu az içiyorsan 2 lt'ye çıkart günlük...
marıam tıpkı senindedigin gibi fıstık ... bence yag kaybetmişindir spora başladıgın için yagla kas yer degiştirir.kiloda degişiklik olmaz baskülde ama yagların erir senin durmunda bu çogumuz yaşarız bu durumu ..hayırlı cumalar ablacım...
bu hafta aynıyım ne bir gram eksik ne bir gram fazla...ama spora başladım 1 haftadır ağğırlık filanda çalışıyorum sanırım kaslrım gelişiyor onun etkisi...o yüzden moralimi bozmuyorum kısmet haftaya inş...
kilom 65.5 aynı...
selam zilligurticim bozmuyorum moralimi haklısın her hafta kilo vercez diye bişi yok haftaya daha çok vericem inş saol canım...
oğlun nasıl bu arada sakinleştimi biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?