günnaydıınnn bacılar,
Kilo bildirimine geldim...
54 kiloyum 54.0
on gündür aynıyım
günaydın fıstıklarım
ben 56.1 im aebencim .dün akşam tahinli almış eşim gene ya hep tainli alıp montimi bozduruyo bana ama bu sefer yemedim valla biraz dişimi sıkıp sonuca variim aa bune.bigün dediğim bi günü tutmuyo dimi ne tutarsız kadın oldum ben yaw
yarında mevlüt var off baklavalar etli pillowlar dolmalar .etle ayrana talim artık yapcak bişi yok
mevlüt pilavına bayılırım tadı bi baska güzel oluyorr
günaydınnn
çok moralim bozuk bu hafta iki günlük listeyi uygulamış olmama ragmen
900 gr artıdayım ve yine 65 lerdeyim
yo yo etkisi mi oldu nedirrr ama çok cnm sıkkın gerçektn
selam kızlar günaydın hepinize. dün regl oldum. dün tartıda 87,2 çıkmışken reglden dolayı sanırım bu sabah 87,9 çıktım.bi kaç gündür rejime dikkat edemiyorum. eşim ameliyat oldu hastaneye git gel düzen kalmadı. sağlık olsun o iyi olsun yeter. karnım çok şiş zaten kendimi çok gergin hissediyorum. sanırım reglden böyle çıktım. sağlık olsun. geçen haftaki kilom 88,6 dı sanırım. kilo verenleri tebrik ediyorum
gÜNAYDINN cancağazlarımmm....
Sabah okadar şişkinliğime regl haftam olmasına ve wc problemine rağmen ARTI çıkmadığıma çok sevindim....
Geçen hafta; 79,9
Bu hafta; 79,4 geldimmm...:):):)
Haftaya inşşş 78,9 dahi olsa görürümmmm..Çok mutluyummmm...Yaşasın montii...Yaşasınnn aeben ablammm yaşasınnn zilimmmmmmmmm ve takım arkadaşlarımmmmmmmmmmm....
günaydınlar herkese bende dün yediklerimi yazayım
sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates + salatalım
6 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak kabak yemeği
yoğurt salata
ara
çilek
akşam
1 tabak et sote
yoğurt
salata
maytabım bana taıinli demeyav .:84::84::84::84:tüh ya geçmişi okurken kaçırdım sanırım seni aebenim
bieşy sorucaktım
öğlen öğününde peynirli menemen ve ton balıklı salata yedim yumurtayla et yeniyordu aynı cins olduğundan dimi yanlış bişey yok:)
zillicim arkadaşım salonunda kullanoyr bu tüllerden ama memnun değil hiç cam açtığı gibi pencere kenarlarına koltuklara heryere takılıyo bizzat şahit oldum uçuşup duruyor.bigünde aradım düğüm atıp yıkamış yazık hepsi birbirine girmiş düğüm çözüyordu .en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyo .aslında görünüş olarak bayılmıştım bende ama kullanan yakınım olunca vazcaydım canım.nazcım facede ekleyip bakayım modellere bayılırım ev dekorasyonuna
takyim tebrikler . bünyen çok güzel cevap veriyor montiye .artık bi kaç haftaya kalmaz 8li rakamları görürsün ...ve yine 95 kiloyum. :87:ne zaman sekizlileri görücem.
ışılcım bak sende yapmışın zamanında 2.aşama . dengelemeyide azçokbecermişsin .aynen devam .aeben ablacım tesekkur ederım yazdıklarından ötürü,
dedıgın gıbı regl de yaklasıyormus hıc farketmedım 5 gun ya d 3 gun bır sey kalmıs
bugun de işyerı cok kalabalık cok cok yogundu yemek de canımız ıstemedı gergın bır ortamdı oglen 3 oldu kuru pasta vardı hadı dedık onlardan yıyelım cay demledık yanında 2,5 kurupasta yedım 1,5 tuzlu 1 tanesı sekerlıydı, yedm cay ıctı m bıraz baktım allah dedım nefes alamıom kan sekerım pek yukselmedı ama saglamdım
2 saat sonra elma yedm
sımdı de salata yogurt ızgara tavuk uclusunu yedım rahatım
bacaklarım cok agrıyor spor yapabılırsem yapcam da duş alcam pisim zaten
dedıgın dogru gl dengede tutmaya cabalıyım artk ozaman
cunk u kacamak kaldırıyor su an ben 7 sene önce montı yapıyordum kıtabı vardı ama gıttı kayboldu ona bakıp bakıp yapıyordum 45-44 kıloydum hep 168 boyum,
ıncecıktım aralarda kumpır de yıyordum dısarda mesela fırın makarna yıyıp ayran ıcıyordm falan
hep duzenlı dengelı beslenırdım okurken evde oldugumda da sadece marul yogurt yerdım 3-5 ogun yapmazdım bıle ıncecıktım zaten
sımdı 54-53 göruyorum bu gayet ıyı yasım 29 cunku
52 olsam aksamları 52 olsa sabah belkı 51 olsa yeme de yanımda yat olur yani.
sımdı spor yapmalıyım cunku her yerım yavugun deriisi gıbı sarkık sarkık hehehe iğrencım
ooo bu arada o yatak odası muhtesem ötesı, ben evlenıcem kısmetse benım adam kaçmazsa,yatak odam oyle olursa süper olur muhtesem tavan da süslü yıldızlı faln dolap böyle aynalı duvar da süslü. oh muhtesem... sen de alırsan nerden alcan soyle bır de hayırlısı olsun ablacım cnm
zilim % 100 sabırlı olma zaten .nazlı inşallah tek başına rahatça dolaşabileceğin bir evin olur en kısa zamanda.kayınvalide ile oturmak zordur mutlaka.bende fazla özgürlüğüme düşkün bi tipim yapamazdım sanırım yanlarında..allah sabır versin cnm.
aebenim aplam....canımsın yaw...
walla aynı annem gibisin.çok pozitifsin.oda ne olursa olsun kendi yaşadıklarından bi örnek verip hafifletiverir insanı hemen..
sende zor günler geçirmişsin ama rahata ermişsin şükür...sabrın sonu selamet seninde dediğin gibi..ah birde ben o kadar sabılı olmayı öğrenebbilsem...oğlum öğretecek sanırım sabrı bana.önceden dahada fenaydım ben.herşeye hemen telaş yapardım.şimdi yine bi parça (%20 sadecedaha sabırlıyım..
meyvişim kıyamam sana ben canıııım
sani pamuklara sarmamız lazım valla..camdan bebek gibisin.her gün bi yerin fire veriyor tatlışım...
annemler seni neden vermek istemiyor anladım ben şimdiii....sen çok çıtkırıldımsın.yawuklun iyi bakamaz sana diye vermiyorlardır
dikkat et canım benim kendine.bacak insanında yok...çok geçmiş olsun...:94:
banum durşusnu degiştirme bencede .ama saygınıda eksik etme büyüklerine .ben geldimmmmmmm
ifettt ifetttttt anneme gititm dün sabah ve bugün geldimmm
ay çok sevindimm beni merak edenler varrrr yaaa negüslell
zilim bu kez tokatı yidim galibaaaa
anneme gititm saçlarımı kestirip,boya badana yaptırdım
alışveirş yapmamm laızmdı
ama sadece bir kot alabildim 38 bedn hemide istediigm ayakkabıyı bulmadım
c.tesi bakıcammm
aben ablamm
sorunlaır çözdük sayılır ben eşimin hatrınna bir kez aradım
dün sabahta kv aradı çocuklaır geitrelim akşama kadar dursunlar burda diye
beni çagırmıyor yani .
benim gitmeidigm yerd eçocuklaırmın akşama kadar ne işi varsaa
artık ii tarafndan bakamaya çalışıyorum ama olmyor işte bi eksiklik mutlaka yapıyorlar
bende dedim eşime bair h.sonu bırakalaımda kızılaya inelim diye
ama tavrım hala aynı
evime gelirken adaplı ,ustuplu gelceklerrr başka yolu yok
şu iddayı etletda 1 külah ye bari biyerin şişmesin ...:89:Selam cancağazlarımmmmm....
Tamam aeben ablacığımmmmm söyleyeceğimmmm eşimeeeee....
Ama alsaydı hani hiçç frna olmazdııı...Dondurma yeme şansım hiç yok dimeee...birtek ona aşeriyorum resmennnn...Tam 3 hafta bitecek ağzıma sürmeyeli:):)
Sağolll zilimmmmmmmmmmm....İnşş...Veririrmmmm...Ya bir 75 olsamm gözüm açık gitmeyeceğimmmm.....
Herkes inş. yarın vermiş olur ben dahilll...:):)
İyi gecelerrrr....
günnaydıınnn bacılar,
Kilo bildirimine geldim...
54 kiloyum 54.0
on gündür aynıyım
afiyet olsun marıam .menümüde yaziyim aeben ablam burdayken...
Sabah:yarım greyfurt, yarım elma, 2 kuru kayısı
Kahvaltı:2 dilim tb. ekmeğiyle peynirli tost, domates, salatalık, zeytin...
Öğle:Haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu salata
Ara:1 elma
Akşam:sebze çorbası ve yoğurtlu semizotu...(1 yumurta ekleyebilirim)
bizde seni kutluyoruz ayışıgım ...hayirli cumalar hepinize bugun 10.gunum 72 ile basladim bugun 70,2 yim.kilo verenleri kutluyorum biraz yazilanlari okuyup geliyim
banum şimdi kalkmam lazım ogluşşu okuldan erken alıcam bugün ...selamm aben ablammm
aaaa tabisi yaparım abla hemde çok sevinirimmm
65 çıktım sabah ama
akşam biraz kuruyemiş yedim
2 gündür wc yok
gece 1 lt su içtim kakıp bunlar sebepmi bilemiyorum 65 çıkmama ama
olabilir diye düşünüyorum
çünkü meyve bile yemeidm annemdee
pro agrılıklı beslendimm
zilimmmmm yirim seni yavrımmmmmmm
geldim kuşum yaaaa annemede gitmesem çatlıycma valla ii bebe ilee
marıam tıpkı senindedigin gibi fıstık ... bence yag kaybetmişindir spora başladıgın için yagla kas yer degiştirir.kiloda degişiklik olmaz baskülde ama yagların erir senin durmunda bu çogumuz yaşarız bu durumu ..
maytabım bana taıinli demeyav .:84::84::84::84:
takyim tebrikler . bünyen çok güzel cevap veriyor montiye .artık bi kaç haftaya kalmaz 8li rakamları görürsün ...canım daha çok yaz bak ce diyip kaçma ...
ışılcım bak sende yapmışın zamanında 2.aşama . dengelemeyide azçokbecermişsin .aynen devam .
1.2 kilo daha vermek istiyoesan kaçamkasız 1.2. hafta daha yap sporla . sonra 2.aşamaya geçip sporuna devam edersin .
yatak odasına gelince .ben aldım canım yatak odamı . çokda mumnunum tak sıkıntım odam biraz küçük takıma göre ..
henüz mobilya almadı isen . LOZZONİ mibilyaya bakmadan SAKIN MOBİLYA ALMA .O MODEL VE SEÇENEKLERİ BAŞKA MOBİLYADA BULAMADIM BEN . mesela dolapda piyasada hepbüyüklük 220cm dolaplar .benim dolap 310cm hatta daha büyügünü alcaktk oda dar geldi.
.ama sipariş üzerine yapıyorlar dügün içinse acele etmen lazım . sebebide gardurup, komidin vs seçenekleri çok ve kendin kombin oluşturuyorsun . renk ve modellerde .
yani istedigin dolabi hatta içini .ve diger ayrıntılar sana kalmış
zilim % 100 sabırlı olma zaten .% 50 yeter .
banum durşusnu degiştirme bencede .ama saygınıda eksik etme büyüklerine .
benimde boyam geldi sarışın olmak istiyorummmmm:87:
şu iddayı etletda 1 külah ye bari biyerin şişmesin ...:89:
ama layt dondurmalar da var onladanda yiyebilirsin ama sonra .
]
afiyet olsun marıam .
bizde seni kutluyoruz ayışıgım ...
banum şimdi kalkmam lazım ogluşşu okuldan erken alıcam bugün ...
yazarım pazartesi başlarsın ... ama o zamana kadar karbonhidrat ye eskisi gibi .çümki verecegim listedede protein agırlıklı olcak .
sonra görüşürüz kıslar ....
nazlım kilonu göremedim ..
afiyet olsun blakcım kayısıyı kahvaltı öncesi yedin dimi?günaydınlarrrr
bu aralar canım bişi yemek istemiyor ya
bugünkü menüm;
sabah: klasik monti 2 kuru kayısı 1 ceviz
öğlen : ıspanaklı veya jambonlu yumurta
akşam: tavuk salata ayran
ablam kilom 56,8 kg
sen nasıl istersen banum ...tmm ablaaa
m şunu söleyim ben monti yapmıycam sonrasındaa
çok zorlanıyorum artıkk ,ama burda silzerle olucam tabisi yine onti yapmasamda
listeden sonraa normla diyete dönerim
meyvişten bi liste almıştım sonrasında onudauygularım
tebrikler ergh ...herkese selaaaaamm huhuuu ben geldimm
kızlar kızlar geçmişteki sayfaları okuyayım dedim walla ne cok yazmışsınız bitiremedim
aeben ablaaa ben geçen hafta kilo bildiremedim çnkü evde kilo bildirecek bi tartı bulamadım
ama bugun geldim ha bu arada şunu sööliyim ev taşıdığımız için malum geçen hafta bi kaç kere bozmak durumunda kaldım ilk günler dışardan pide falan geldi ayıptır söölemesi yorgunluk açlık mecbur yedim ama yine de tatlı yemedim ve ekmekli hamurlu şeyler yememeye çalıştım
derken derken tartıyı da bulduuum
bu arada dün bi arkadaşımla görüştüm gözlerine inanamadı sen nası zayıflamışsın böyle belin kopacak gibi görünüyor dedi ay bi sevindim anlatamam keyfim pek yerinde yani :))
kızlar nasılsınız görüşmeyeli walla buraya takılmayı özlemişim yaa bi siz destek oluyosunuz bana evdekiler köstek oluyo gözlerinin feri gitmiş diye diye kafamın etini yedi annem
evet bugunku kilomu yazıyorum 55,3 telaşeler işe yaradı yani
beklede yazayım .banum ..aben abla
ben montiyi hep kaçamklı yapıyorum
kaçamak olmayacak dyorum ama oluyor
bi yere gidiyorumm uygun yiyecek yok
mecbur yiyorsun
birde bünye olaraktaaa
artık direncim kalmadı yasak şeylere
ucundan kıyısından yiyorumm
ee yyincedee sonuca varamıyorum işte
ha bu haftaki 65 i görmemde kaçamk degil gerçekten
ne bend ebilemiyorum birdee hemen artıya geçiyorum ya bu beni çok sinir ediyor
montiyee ihanet eidyourm yani abla snein anlıycagın
15 ay oldu hep diyet diyett yemedigim şeyle rbile gözümde tütüyor vallaa
sevmeidgim meyvedir muz ama görsne naısl cnm çekiyor
salakmıyım neyim ben
sen inede listeyi vercen bana dimi
tebrikler ergh ...
artık sık sık gelirsin güle güle otur evindede şeker.
beklede yazayım .banum ..
seni çok iyi anlıyorum banum .... sıkıllllldın haklısında .... illa monti yap demiyorum ama şu 5 kiloyuda versen korumada çanın ne isterse yersin ...
kıslar bu liste dedigim gibi son çare listesi..denemek isteyen uygulasın not alsın bir yere. ama fazla uzun sürdürmeyin ...
helede montiye yeni başlamış ve güzel kilo verenlere asla önermem .adı üstünde son çare.
öncelikle şunu yazayım bol protein agırlıklı bu diyet ..
karbonhidratdanda yoksun.ondan kilo kaybedersiniz .
yanlız bu mönülerde normal peynir yiyebilirsiniz .vede kuruyemiş var...ama meyve ve ekmek türevi karbonhidratlar 0 evet 0
diyetin özüde şu bolll protein ve sebzeyle evet yapmanız gereken sadece bu ..
montidende hatırladıgınız üzere proteinler yaglıda olsa bol lifli sebzelerle yendiginde depo olmazlar ...ama bunun için agrı karbonhidratları tüketmemek lazım .. sebzelede karbonhidrat dediginizi duyuyorum ...ama genelde gl endeksleri15 altında .
LİSTEDE YAZDIKLARIMI BİREBİR BENZERLERİYLE DEGİŞTİRMEK SİZİN ELİNİZDE.ÖNEMLİ OLAN PROTEİN ALMANIZ .SEBZEYLE .
kalkınca ılık limonlu 1br su ....
engeç 9 a kadar kahvaltı .
yumurta .peynir . yeşilik salatalık. dom .
ara: 1br kefir ...
öylen . 1.2. porsiyon et türü .(tavuk, balık .kırmızı et yumurta .peynir .)en az 150 ,200gr olmalı . kızarmak yok ızgara yada tavada yada hş.
yanında yeşilik salata ....yogurda yiyebilirsiniz .
ara 1 br kefir .
akşamda aynı öylen gibi.
bu mönüye 2 yumurtalı menemeninde uygun olcagını hatırlatmama gerek yok sanırım .
akşam arada yine kefir sütde olabilir y.y .yada peynir .....
birde ögünlerinizde yada arlarınızda . 1 avuç yaglı tuhum (ceviz fındık vs katabilirsiniz ...) gün boyu aldıgnız kl düşmesin .
ekmek .makarna . baklagil ç yulaf vs. kesinlikle 1 lokma bile yok ..
günde mutlaka 2.3. litre su içmek zorundasınız ama mutlaka .aldıgınız yogun proteinden olusan atıklar atılmalı vucuddan .
ve 2. br dahda fazla olabilir yeşil çay ....
muklaka 1 saatde spor ...eger pilates yapacaksanız ardından yada daha evvelden evde oldugunuz yerde koşun 15. 20 dk .
diyet bittikden sonrada karbonhidratlara yüklenmeyin .....azar azar katın ögünlerinize .
daha önce yaptıgmız protein agırlıklı diyete benziyor ama bunda protein yogun ve karbonhidrat yok 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?