Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablam ben sana selam verdim sen beni görmedin....

sabahtan buralardaydım. öğleden sonra dizlik almaya gittim yeni aksesuarm nurtopu gibi diliğim var artık

nys dizliğimle yapabilirsem plates yapıcam yada call en azından kilomu korurken sıkılasırım şükür kilo almıyorum dünyaları yiyorum ama sabitimm

............

abla kaç gün yapalım peki bu listeyi ?
en uzunn ne kadar yapılmalı
banu bunu hedefine kadar ulaşıp yapanlar var
ama BEN ÖNERMEM .
.kendim yamadım bi yerlerde okudum bu diyeti ama bize uyarladım diyim .

ik etapda pazartesi başla cumaya kadar yap sonuca bakalım ..... birde ekmksiz dayana bilmak zorrrr ...
dikkat etmelisin yogun karbonhidrat 1 lokma ekmek bile yok. hafif sebzeler yemelisin salata, ıspanak ,semiz otu.maydonoz .tere vs
eger dahada sık açıkırsan aralarında çogalabilir tabi protein olmak kaydıyle . her 2. 3 .saatde bir yiyebilirsin . ne kadar bol protein okadar iyi kilo veririsn .
pzartesi başlar aynen uyarsan sporuna, suyuna . ben inanıyorumki 63 görürsün ama atnıda olabilir ...

abowwwwwwww
valla bende yapamam ablammm ya hedefime kadar ma cumaya kadar yapıcma kesinn ekmek olmadna zor gerçekten
peki hafif sebze derken ? kabak ve patlıcand aolabilir dimi evde varda? ymeyi planlıyorum bu hafta
kabaklı yumurta filan olabilirrr menüler idmi
yagda yokkk sanırım

mercimek köfte yaptım bugün cnm istiyordu ne mznadır
4 tan efilan yeirm artık
ince bulgur koydum içine:)))

kabak olur banum . patlıcanın gl endeksi kaç hatırlamıyorum onu kulanma istersen ....
ben sana yemekden çok et türü ve yanında salata öneririm . sögüş tarzında olursa dahada iyi. yani yemege yüklenmiyceksin montidedki gibi etli sebze yiyim deyil et türü daha baskın olcak .yag var canım ama abartmadan .

kçftende afiyet olsun .

yukardaki mesajda kendim yazmadım diycekdim .....yamadım çıkmış .

Son düzenleme:

anladım ablişşşşş
ay kendimiii geir gibi hissttim ama bi sor dahaaa ne çok sordum dimi
süt ürünleiri y.y olabiler dimi

anladım ablişşşşş
ay kendimiii geir gibi hissttim ama bi sor dahaaa ne çok sordum dimi
süt ürünleiri y.y olabiler dimi
yok banum ben de senin koçunum kıs.
kefir zaten normal sütten banum .y.y sı yok . dedimya normal peynirde olur diye ... ama kaşar yeme içinde pattis varmış .
özledin sen normal peyniri hadi afiyet olsun . yogurtda normalda yersin sütün evde vardır y.y. onu kulan istersen sade yaglı süt biraz riskli nede olsa ondada bol karbonhidrat var .. evet sütte .

ayyyy tabikii aplamm yaaaa ne zman görüşücez bu aradaa?

aa ben unututm kefiriii bende evmiyorum çok ama içicez artık 4 gün:82::82::82:
kaşarlada aram pek yokk ii ozman anlaştıkkk
bu arada midem ne kadar küçülmüş yaa 2 köfte
dünyayı yemiş gibi oldum hee

biliyormusun abla yagsız sütler yaglı süte oranla çok kh içeiryor
yani şöle diyim yaglı süt 4.7
yagsız süt 5.0

ooo muhabetti kaçırmışım yine...okula gittim.23 nisan koro çalışması vardı yine miniklerimin.biri bana aşık olmuş geldi direk mikrofona söyledi..(6 yaşında anasınıfı öğrencisi adı berk,yanındaki arkadaşı parmak kaldırıp örtmeniiim berk size bişey söyliycekmiş ama utanıyo dedi.bende wc sandım.gel söyle berkçim dedim.koşa koşa geldi ayaklarının ucuna uzanarak mikrofona uzandı ve nefes nefese heyecanla :)) örtmeniim ben size aaşık oooldum dedi kaçtı eşşek:)))bütün herkes hep bir ağızdan katıldı gülerken...çocuklar ne kadar saf oluyorlar yaa.aklına geleni söyleyiveriyorlar...

banum sen aebenimin verdiği listeyi uygula bakalım,iyi gelirse kilosu takılan diğe arkadaşlarda uygularlar..
hemde yağlı peynir vs.. yiyip özlem gidermiş olursun...
meyviiiiş hatuuuun ne güzel walla yediğin halde almıyorsun pankreasın düzene girmiş iyice ...

diyarım özledik seni valla cnm...kilonun normale dönmesinede sevindim

ayyyyy yerim bennn onu yaaaa kime aşık olcagını biliyorr şebek:)

kıs ziliş sen beni kobay olarak kulllancaksın yani ülemiii

yok kız banum neden kobay yapayım seni... senn bünye yavaşlamaya başladıya uzun zamandır monti yaptığından.bakalım bu takılma gidecekmi...eğer giderse her takılan yapar diye şeyttirdim yawruuum....

ohh be çocuksuz ev ne sessizmiş yaw...oğluşla babası parkta bende azıcık kafamı dinledim valla ne iyi geldiiii....

birde banuş aklıma geldi,kefir yerine ayran içsen olmazmı acep aebenime soralım bakalım.bende sevmem hiç kefiri...

günaydınlarrrr
bu aralar canım bişi yemek istemiyor ya

bugünkü menüm;
sabah: klasik monti 2 kuru kayısı 1 ceviz

öğlen : ıspanaklı veya jambonlu yumurta

akşam: tavuk salata ayran

canım hava değişiminden heralde ya banada oluyo bu aralar dün ne yesem midem bulandı geçer inş canım..kuru kayısıyı kahvaltıdan önce yedin dimi kız...afiyet olsun...

ayy ablacım bunda hiç meyve yok ekmek neysede ben meyvesiz yaşayamamm :26:

ahahay çok güldüm oğluna canım...allah uzun ömürler versin sana ve oğluna..o yaşlarda oluyo galiba kardeşimede olmuştu..

ahahay çok güldüm oğluna canım...allah uzun ömürler versin sana ve oğluna..o yaşlarda oluyo galiba kardeşimede olmuştu..

bende sana cokgüldümmm
leylaa onu zilime demiş öğrencisi
zilimin oğlan daha bebe :90::90::90:
ayyy fatmam aşk senin basını döndürmüş

kız yoksa sınav eylemlerine katılıondamı böylesin

ay öylemiiii

zillicim kusuruma bakma yaa inş oğluşun büyürde seni böyle güldürür...

meyvee kızzz sende hemen deşifre etmişin insan çaktırmadan söyler rezil oldum yaw

ay bilmem öğlen aşkımla konuştum uzun uzun aklım onda kaldı ondan oldu heralde...

sınav eylemlerine katılmıyorum ben saçma bence össnin yıllardır uyguladığı sistemi protesto ediyolar boşuna gereksiz buluyorum ...

monti halkıda gülsün eğlensin istedimm :90::90::90::90:

canım benimm ahh ahh aşk iştee

kız o şifreleme olayına ben inanıyorum burda bi adam var bişi bildiği yok ama üniv. bitirdi calısmıyor ders merste adamın özel taktikleri varmıs bizim iş yerinden kızlarda öğrenmeye calısmıslardı biara ama örenemişlerdi

şimdi benide sorusturmaya almasınlar bu sözlerden sonraaa

eheh iyi ettin canım güldürdüysem sizi ne güzell...

evett insanı bu hale getiriyor hatta en iyi halim buu... ilk zamanlar görseydin tam sarhoş gibiydim...

ya ben inansamda haksılık olur yapmazlar diye düşnüüyorum ne biliyim ya...ayy öylemiii bak bunu hiç bilmiyodum o zaman adaletsizlik oluyor ama yaw:26:

ayy meyvemm bencede bizi sorguya filan almasınlar kızz konuyu değiştir çabukk..

ray-ban gözlük alcam siyah alimmi böylee... :82:

ayy ben bu aralar yine kavgalıyımm ask mesk hak getiree

ayy canım senin ten rengin koyu siyah gider sana ama sacının rengini acıcaktın ozaman cok koyu kalabilir kararsız kaldım şimdi ne desem ki..
ben gecen yaz siyah aldım bu yaz cok pişmanımm..

kız noldu yinee... ama olsun arada bizde atışıyoruz gıcık ediyo bazenn erkek milleti işte...

ay doğru diyosun canım ben kırmızı çerçeveli siyah camlı gördüm çok güzel onu almayı düşünüyorumm...

evet biraz siyah simsiyah bir görüntü veriyo ya böyle saklanmak istiyomuş gibi filan...

ayy sorma tatlım yaa abuksubuk seyler işte yarın gelicekti gelme dinlencem dedim ilk defa gelme dedim cok bozulmus napım bende bozuldum kırıldım..

sen beğendiğini al tatlım içine hangisi sindiysee banada fotosunu gösterr

ama sende hassas bi dönemdesin şu an insan bir yerine bişey olunca keyifsiz oluyor bende geçen sene kolumu sakatlamıştım sürekli dibimdeydi hiç hoşlanmam bende bu muameleden anneaneme gidip kalmıştım vay ben niye ondan habersiz gitmişim filan aman ya boşver tatlım sende kırılmşsın madem o anlıycaktır hatasını mutlaka ama belki seni merak ta etmiş olabilir kız çok da sert çıkma istersen...

tamam bak bu meyvem yakından çekmişler ama...:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…