Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy canım bizde tam tersi konu ben hastanelerde yapayanlız uğrasmısım kendimi cok kötü hissetmişim zaten sürekli yanlızım bide hasta olunca insan daha cok yanında birilerini arıyor nys işte mr dan sonra onu aradım anlattım konusmak rahatlamak istiyorum telefonu kapatmak istedi konusmak istemedi benle cok üzüldüm hemde cok.. onunla basladı işte öyle devam ediyor..

gözlüğün hepsi cıkmamıs tatlım ama güzel bişeye benziyor neyse senin yüzündede görürüz inş..

ayy kıyamam ben sana yaww..oda kaba davranmış ama haklısınn sende...ama hatasını anlar o canım eninde sonunda...

ya evet ama modelin resmini başka bulamadım...kenarları kırmızı işte böyle canım evet alınca resim çekerim benn :82:

sabah 1. fincan kiraz sapı,mısırpüskülü,avakado yaprağı,yeşil çay karışımı çay, haşlanmış yumurta
öğlen: tavuk döner ayran salata
akşam (saat 5 te)1 bardak ayran kepekli ekmekle tost 1 saat hızlı yürüyüş, yeşil çay
sabahki kilom 94,800. çok mutluyum.

off az önce o kadar yazdım tam bütün yazdıklarım gitti

hemen tekrar yazmaya çalışıyım

zili benm annem de öğretmen o da her gün geliyo bööle komik komik olaylar anlatıyo
hatta bnm annemin bi öğrencisi var o da bana aşıkmış nişanlandığımı öğrenince çok bozulmuş bi gün okula uğradım çocukceğiz beni görünce bunu bana nasıl yapabildin hayatım alt üst oldu diye sitem etti bi görsen cok komikti:)

fatmacım canım hayırlı olsun bu arada ben bişiler mi kaçırdım yeni bir aşk mı var:82:
olsun olsun aşk güzel şey :) bi de gözlük demişken kızlar ben her gün trendyolu ve markafoniyi takip ediyorum daha önce gözlükçüde denediğim bi model vardı senn fotoda gösterdiğine benziyo markafoniden aldım çok da uyguna geldi aklında olsun benmkide siyah camlı ama yaz aylarında hiç prob değil hatta kullanmaya başladım bile

banuu meyve nasılsınız kızlar görüşmeyeli banucum bebişler napıo öp onlarııı

kızlar bu arada asıl bişi danışmam lazım size aeben ablaaa okuyosan bana bişi sööle nolur
dün spor yaparken daha doğrusu spordan sonra fenalaştım birden cok mu zorladım noldu bilmiyorum başım döndü aniden cok fenaydı hastaneye götürdüler hemen serum falan takıldı ordan da nörolojiye yönlendirdiler bu sabah kan alındı testler yapılcak
aeben abla acaba vitaminsiz falan mı kaldım bu rejimden dolayı olabilir mi? annem cok yoruldun bi de rejim yapıosun bünyen zayıfladı diyo ama şimdi bi daha spor yapsam yine olur mu acaba?napıyım bi daha öyle bişi olursa tuzlu ayran falan mı içmek lazım

tatlım yeni birşey değil yaw...sağol ama yinede...dün aşkımla konuşunca cozuttum da

canım önerin için teşekkürler bakıcam oralara da sağol...

nasılsın bu arada...bu hafta güzel kilo vermişsin tebrikler dün gördüm ama yorum yapmamışım sanırım...:78:

tebrikler takyim .95 sınırını devirmişsin ..
erghcim canım mönülerini göremedigimden nasıl beslendigini tam hatırlayamıyorum ama montiye tam uyup etini yogurdunu sütünü meyveni ekmegini yedikden sonra niya saglıklı beslenmeyesizki ... kestigimiz sadece zazarlı karbonhidratlar hiç kimse tatlıyı kesti diye vitaminsiz kalmaz .fıstık ... ama yok sen monti diye yemeklerini iyce kısıtladı isen orasını bilemem . monti saglık getirir canım benim götürmez.
bayılmana gelince geçmiş olsun öncelikle ... bence sebebi kan şekerin düşmüştür .spor sonrası fenalaşmalar genelde bundan olur . egerkide bide aç gitiysen spora vede yüklendi isen bunun vitaminle vs bi alakası zaten olmaz . dedigim gibi şekerin düşmüştür ..sizelr montide sadece yasak ları yemeyip diger gıdaları tam alırsanız vtamin eksikligi vs olcagını pek sanmam .
tatlil sonuçların iyi çıkar inşallah .bizide haberdar et .tekrar geçmiş olsun .

ben kefire bayılıyorum zilim kefirin bagırsak hareketiligine fayda ettigni biliyorum malum yogun proteinden kabız olmamak için sanırım ... benim okudugum kefirdi .. banu her aran olmasada günde 1.2. br iç kefiri .

]

ayyyyy yerim bennn onu yaaaa kime aşık olcagını biliyorr şebek:)

kıs ziliş sen beni kobay olarak kulllancaksın yani ülemiii
estafirullah banum . emin olup denemedigim hiç bişiyi size önermem biliyorsunuz .burda kobay olarak aeben ablanız dururken size ne hacet.:78:

sağol tatlım iyiyim hep birlikte güzel kilolara ulaşalım inş
bu cozutmalar bazen heycan katıyo ilişkiye aşk tazeleniyo sanki
ama hep değil tabi arada sırada olsa yeter :))

sağol aeben abla aslında şööle yasakları yine yemiyorum ama son 1 haftadır yeşillik falan yiyemedim dooru düzgün ev ancak yerleşiyo bazı günler tek çeşit sebze yedik sadece
nese artık düzene girdik sayılır hatta bugunku mönümü yazıyım

sabah
2 dilim cok tahıllı ekmek
peynir zeytin domates klasik kahvaltı

öğlen
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
marul

akşam (daha yemedim)
etli biber dolması annem bana özel sadece kıyma koydu normalde biraz pirinç de koyar
yoğurt
yeşillik

aeben abla kafanı şişiriyorum ama bişi dicem ben şimdi yine spor yapsam yine öyle olmam dimi korktum yaa bugun spor yapamadım

Son düzenleme:
ergh'im mönülerin sürekli böyle olsaydı zaten bu durum omazdı dimi ..birde okadar yorgunluk drken güçsüz düşmüşsün anladıgım kadarıyle .üstüne birde agır spor ..
mönülerin böyle olsun pzartesi başla sporuna hele sonuçların bi çıksın .. lütfen beslenmenize dikkat edin .möntide hergün her besin var ... tek besinle beslenilirse adı monti zaten olmaz .

selamlarr... bugünkü menüm;

sabah: jambonlu sebzeli omlet, peynir, çay

ara; 2 ceviz 2 kuru kayısı

öğlen; sebze corbası ve brokoli haşlaması ve cacık

akşam; sebze corbası salata cacık

kızlar bu ara canım hiçbiş istemiyor ya

slm millet ,iyi kaynatmışsınız yine walla,sayfalar su gibi akmış gitmiş...
ergh çok geçmiş olsun tatlım...buraya yazmadım sanırım.2 hafta önce ben hafta sonu evde plates yaparken bir fenalaştım ölüyorum sandım walla.eşimle oğlum uyuyordu sabah erken uyandım uyuyamadımda bi daha .dur hadi ortalık sessizken platesimi yapayım dedim.yapmaz olaydım.ölüyorum sandım,bayılıp kalmışım.akşamdan beri boş olan mideyle sabahta aç karnına ağır kardiyo egzersizi yaparsam olacağı buydu...o kadar fena oldumki.kendime geldikten sonra bile tansiyonum 6-8 falandı. töbe dedim bir daha açken hayatta yapmam spor falan.canıma kastım yokya...sende ev taşıma vs..derken çok yorgun düşmüştür bünyen.birde karnın tok değilse spor yapmaya başlamadan önce hırpalamıştır vücudunu...dikkat et tatlım...çok geçmiş olsun...

birde şu güneş gözlüğü işine el atmak istiyorum kıslar(bende kusur kalmiim ama dimi

bende geçen yıl aldım daha güeş gözlüğümü.hemde gözümde ışık allerjisi var diye polorize aldım.memnunumda ..amaaaa değişikliği seviyorum.kocaman çerçeveli gözlükler hoşuma gidiyor.ama bu markafonide ,trendyolda falan olan gözlükler çakma falan olur diye cesaret edemedim.eğer değillerse almak isterim walla değişik değişik renk renk al al kullan ne güzel...

havalar az ısınınca insanın canı hemen ciciler almak istiyor yaa.(yada sadace ben gibi alışverişkoliklerin sığındığı bir mazeret
bu gün kendime çok güzel etek badi ve bolero aldım.makyaj malzemecikleri aldııım..saç bakım yağları....ayakkabışlar birde şifon elbiselerden alacaktım ama param bitti
özel ders param gelince alıcam artık :26: gene frenim patladı tutamıyorum kendimi..

afiyet olsun canım...haklısın aşka hareket lazım..

afiyet olsun tatlımm...oralar sıcak mı ondan mı oldu tatlım neden öyle oldunki

zillicm canım çok geçmiş olsun yaw dikkat et kendine sen bize lazımsın

ay evet tatlım gözlüklerde kocaman olanalrı bende çok seviyorum...:82:

iyi yapmışın güle güle giy canım... bende pazartesi yeni ciciler alcam giymediği bedeni giyiyorum 38 beden oldum artık...:78:

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese...:80:

menümü yazayım...

Sabah:yarım greyfurt, yarım elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tb ekmek, peynir, zeytin domates salatalık, 1 avuç badem
Öğle:1 kase mercimek çorbası, yoğurtlu salata, (yoğurdun içine badem attım yine )
Ara:1 elma, 1 kase çilek
Akşam:yoğurtlu salata 5 tane badem

ay bugün çok badem yediğim için akşamı hafif yaptım ama zaten tok tuttu beni abarttım biliyorum ama babam yeni almıştı taze taze bademler dayanamdım..spordada fazla ahreket yaptım yakmak için inş çok etkilemez...:78:

afiyet olsun canım hani sen badem sevmiyordun bilmiyorum canım yemek yapmaktan ye yemekten sıkılmıs gibi hissediyorum

hahhaha evet aynen tipim böyleydi

evet evet aynen ben cok aç değildim gerçi ama sporu normalden daha uzun yartım heralde o yüzden nese hele sonuçlarım bi çıksın bakalım

bu arada şunu sööliyim ben trendyoldan ve markafoniden hep alışveriş yapıyorum orjinalliklerinde hiç bi sıkıntı yok ucuz olmasının sebebi internet üzerinden alışveriş yapmanın maliyeti aşağıya çekmesi
bi de şu dezavantajı var hiç bilmediğin daha önce alışveriş yapmadığın bi markaysa eğer kalıpları uymayabilir bazısının kesimleri dar oluyo geniş oluyo vs. onun dışında dekorasyon ürünleri olsun ya da ne biliyim bildiğin ürünler olsun süper
ben de sendenim anlaşılan bahar geliyo diye alışverişle bozdum kafayı ne alakaysa

afiyet olsun canım hani sen badem sevmiyordun bilmiyorum canım yemek yapmaktan ye yemekten sıkılmıs gibi hissediyorum

kız sevmiyorum ama bu çok hoşuma gitti kabuklu badem hiç yememiştim ben ayıklayıp yemek çok hoş...

ayrıca bademi tek başına seviyorum ama bademden yapılan şeyleri sevmiyorum,badem şekeri, bdem kurabiyesi, badem ezmesi gibi...

kabuğundan ayırıyorum dediğin çağla değildir insallah yeşil olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…