ama sende hassas bi dönemdesin şu an insan bir yerine bişey olunca keyifsiz oluyor bende geçen sene kolumu sakatlamıştım sürekli dibimdeydi hiç hoşlanmam bende bu muameleden anneaneme gidip kalmıştım vay ben niye ondan habersiz gitmişim filan aman ya boşver tatlım sende kırılmşsın madem o anlıycaktır hatasını mutlaka ama belki seni merak ta etmiş olabilir kız çok da sert çıkma istersen...
tamam bak bu meyvem yakından çekmişler ama...:78:
ayy canım bizde tam tersi konu ben hastanelerde yapayanlız uğrasmısım kendimi cok kötü hissetmişim zaten sürekli yanlızım bide hasta olunca insan daha cok yanında birilerini arıyor nys işte mr dan sonra onu aradım anlattım konusmak rahatlamak istiyorum telefonu kapatmak istedi konusmak istemedi benle cok üzüldüm hemde cok.. onunla basladı işte öyle devam ediyor..
gözlüğün hepsi cıkmamıs tatlım ama güzel bişeye benziyor neyse senin yüzündede görürüz inş..
off az önce o kadar yazdım tam bütün yazdıklarım gitti
hemen tekrar yazmaya çalışıyım
fatmacım canım hayırlı olsun bu arada ben bişiler mi kaçırdım yeni bir aşk mı var:82:
olsun olsun aşk güzel şey :) bi de gözlük demişken kızlar ben her gün trendyolu ve markafoniyi takip ediyorum daha önce gözlükçüde denediğim bi model vardı senn fotoda gösterdiğine benziyo markafoniden aldım çok da uyguna geldi aklında olsun benmkide siyah camlı ama yaz aylarında hiç prob değil hatta kullanmaya başladım bile
tebrikler takyim .95 sınırını devirmişsin ..sabah 1. fincan kiraz sapı,mısırpüskülü,avakado yaprağı,yeşil çay karışımı çay, haşlanmış yumurta
öğlen: tavuk döner ayran salata
akşam (saat 5 te)1 bardak ayran kepekli ekmekle tost 1 saat hızlı yürüyüş, yeşil çay
sabahki kilom 94,800. çok mutluyum.
erghcim canım mönülerini göremedigimden nasıl beslendigini tam hatırlayamıyorum ama montiye tam uyup etini yogurdunu sütünü meyveni ekmegini yedikden sonra niya saglıklı beslenmeyesizki ... kestigimiz sadece zazarlı karbonhidratlar hiç kimse tatlıyı kesti diye vitaminsiz kalmaz .fıstık ... ama yok sen monti diye yemeklerini iyce kısıtladı isen orasını bilemem . monti saglık getirir canım benim götürmez.off az önce o kadar yazdım tam bütün yazdıklarım gitti
hemen tekrar yazmaya çalışıyım
zili benm annem de öğretmen o da her gün geliyo bööle komik komik olaylar anlatıyo
hatta bnm annemin bi öğrencisi var o da bana aşıkmış nişanlandığımı öğrenince çok bozulmuş bi gün okula uğradım çocukceğiz beni görünce bunu bana nasıl yapabildin hayatım alt üst oldu diye sitem etti bi görsen cok komikti:)
fatmacım canım hayırlı olsun bu arada ben bişiler mi kaçırdım yeni bir aşk mı var:82:
olsun olsun aşk güzel şey :) bi de gözlük demişken kızlar ben her gün trendyolu ve markafoniyi takip ediyorum daha önce gözlükçüde denediğim bi model vardı senn fotoda gösterdiğine benziyo markafoniden aldım çok da uyguna geldi aklında olsun benmkide siyah camlı ama yaz aylarında hiç prob değil hatta kullanmaya başladım bile
banuu meyve nasılsınız kızlar görüşmeyeli banucum bebişler napıo öp onlarııı
kızlar bu arada asıl bişi danışmam lazım size aeben ablaaa okuyosan bana bişi sööle nolur
dün spor yaparken daha doğrusu spordan sonra fenalaştım birden cok mu zorladım noldu bilmiyorum başım döndü aniden cok fenaydı hastaneye götürdüler hemen serum falan takıldı ordan da nörolojiye yönlendirdiler bu sabah kan alındı testler yapılcak
aeben abla acaba vitaminsiz falan mı kaldım bu rejimden dolayı olabilir mi? annem cok yoruldun bi de rejim yapıosun bünyen zayıfladı diyo ama şimdi bi daha spor yapsam yine olur mu acaba?napıyım bi daha öyle bişi olursa tuzlu ayran falan mı içmek lazım
ben kefire bayılıyorumyok kız banum neden kobay yapayım seni... senn bünye yavaşlamaya başladıya uzun zamandır monti yaptığından.bakalım bu takılma gidecekmi...eğer giderse her takılan yapar diye şeyttirdim yawruuum....
ohh be çocuksuz ev ne sessizmiş yaw...oğluşla babası parkta bende azıcık kafamı dinledim valla ne iyi geldiiii....
birde banuş aklıma geldi,kefir yerine ayran içsen olmazmı acep aebenime soralım bakalım.bende sevmem hiç kefiri...
estafirullah banum . emin olup denemedigim hiç bişiyi size önermem biliyorsunuz .ayyyyy yerim bennn onu yaaaa kime aşık olcagını biliyorr şebek:)
kıs ziliş sen beni kobay olarak kulllancaksın yani ülemiii
sağol tatlım iyiyim hep birlikte güzel kilolara ulaşalım inştatlım yeni birşey değil yaw...sağol ama yinede...dün aşkımla konuşunca cozuttum da
canım önerin için teşekkürler bakıcam oralara da sağol...
nasılsın bu arada...bu hafta güzel kilo vermişsin tebrikler dün gördüm ama yorum yapmamışım sanırım...:78:
erghcim canım mönülerini göremedigimden nasıl beslendigini tam hatırlayamıyorum ama montiye tam uyup etini yogurdunu sütünü meyveni ekmegini yedikden sonra niya saglıklı beslenmeyesizki ... kestigimiz sadece zazarlı karbonhidratlar hiç kimse tatlıyı kesti diye vitaminsiz kalmaz .fıstık ... ama yok sen monti diye yemeklerini iyce kısıtladı isen orasını bilemem . monti saglık getirir canım benim götürmez.
bayılmana gelince geçmiş olsun öncelikle ... bence sebebi kan şekerin düşmüştür .spor sonrası fenalaşmalar genelde bundan olur . egerkide bide aç gitiysen spora vede yüklendi isen bunun vitaminle vs bi alakası zaten olmaz . dedigim gibi şekerin düşmüştür ..sizelr montide sadece yasak ları yemeyip diger gıdaları tam alırsanız vtamin eksikligi vs olcagını pek sanmam .
tatlil sonuçların iyi çıkar inşallah .bizide haberdar et .tekrar geçmiş olsun .
ergh'im mönülerin sürekli böyle olsaydı zaten bu durum omazdı dimisağol tatlım iyiyim hep birlikte güzel kilolara ulaşalım inş
bu cozutmalar bazen heycan katıyo ilişkiye aşk tazeleniyo sanki
ama hep değil tabi arada sırada olsa yeter :))
sağol aeben abla aslında şööle yasakları yine yemiyorum ama son 1 haftadır yeşillik falan yiyemedim dooru düzgün ev ancak yerleşiyo bazı günler tek çeşit sebze yedik sadece
nese artık düzene girdik sayılır hatta bugunku mönümü yazıyım
sabah
2 dilim cok tahıllı ekmek
peynir zeytin domates klasik kahvaltı
öğlen
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
marul
akşam (daha yemedim)
etli biber dolması annem bana özel sadece kıyma koydu normalde biraz pirinç de koyar
yoğurt
yeşillik
aeben abla kafanı şişiriyorum ama bişi dicem ben şimdi yine spor yapsam yine öyle olmam dimi korktum yaa bugun spor yapamadım
sağol tatlım iyiyim hep birlikte güzel kilolara ulaşalım inş
bu cozutmalar bazen heycan katıyo ilişkiye aşk tazeleniyo sanki
ama hep değil tabi arada sırada olsa yeter :))
sağol aeben abla aslında şööle yasakları yine yemiyorum ama son 1 haftadır yeşillik falan yiyemedim dooru düzgün ev ancak yerleşiyo bazı günler tek çeşit sebze yedik sadece
nese artık düzene girdik sayılır hatta bugunku mönümü yazıyım
sabah
2 dilim cok tahıllı ekmek
peynir zeytin domates klasik kahvaltı
öğlen
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
marul
akşam (daha yemedim)
etli biber dolması annem bana özel sadece kıyma koydu normalde biraz pirinç de koyar
yoğurt
yeşillik
aeben abla kafanı şişiriyorum ama bişi dicem ben şimdi yine spor yapsam yine öyle olmam dimi korktum yaa bugun spor yapamadım
selamlarr... bugünkü menüm;
sabah: jambonlu sebzeli omlet, peynir, çay
ara; 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen; sebze corbası ve brokoli haşlaması ve cacık
akşam; sebze corbası salata cacık
kızlar bu ara canım hiçbiş istemiyor ya
slm millet ,iyi kaynatmışsınız yine walla,sayfalar su gibi akmış gitmiş...
ergh çok geçmiş olsun tatlım...buraya yazmadım sanırım.2 hafta önce ben hafta sonu evde plates yaparken bir fenalaştım ölüyorum sandım walla.eşimle oğlum uyuyordu sabah erken uyandım uyuyamadımda bi daha .dur hadi ortalık sessizken platesimi yapayım dedim.yapmaz olaydım.ölüyorum sandım,bayılıp kalmışım.akşamdan beri boş olan mideyle sabahta aç karnına ağır kardiyo egzersizi yaparsam olacağı buydu...o kadar fena oldumki.kendime geldikten sonra bile tansiyonum 6-8 falandı. töbe dedim bir daha açken hayatta yapmam spor falan.canıma kastım yokya...sende ev taşıma vs..derken çok yorgun düşmüştür bünyen.birde karnın tok değilse spor yapmaya başlamadan önce hırpalamıştır vücudunu...dikkat et tatlım...çok geçmiş olsun...
birde şu güneş gözlüğü işine el atmak istiyorum kıslar(bende kusur kalmiim ama dimi
bende geçen yıl aldım daha güeş gözlüğümü.hemde gözümde ışık allerjisi var diye polorize aldım.memnunumda ..amaaaa değişikliği seviyorum.kocaman çerçeveli gözlükler hoşuma gidiyor.ama bu markafonide ,trendyolda falan olan gözlükler çakma falan olur diye cesaret edemedim.eğer değillerse almak isterim walla değişik değişik renk renk al al kullan ne güzel...
havalar az ısınınca insanın canı hemen ciciler almak istiyor yaa.(yada sadace ben gibi alışverişkoliklerin sığındığı bir mazeret
bu gün kendime çok güzel etek badi ve bolero aldım.makyaj malzemecikleri aldııım..saç bakım yağları....ayakkabışlarbirde şifon elbiselerden alacaktım ama param bitti
özel ders param gelince alıcam artık :26: gene frenim patladı tutamıyorum kendimi..
iyi akşamlar herkese...:80:
menümü yazayım...
Sabah:yarım greyfurt, yarım elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tb ekmek, peynir, zeytin domates salatalık, 1 avuç badem
Öğle:1 kase mercimek çorbası, yoğurtlu salata, (yoğurdun içine badem attım yine)
Ara:1 elma, 1 kase çilek
Akşam:yoğurtlu salata 5 tane badem
ay bugün çok badem yediğim için akşamı hafif yaptım ama zaten tok tuttu beni abarttım biliyorum ama babam yeni almıştı taze taze bademler dayanamdım..spordada fazla ahreket yaptım yakmak için inş çok etkilemez...:78:
ergh'im mönülerin sürekli böyle olsaydı zaten bu durum omazdı dimi..birde okadar yorgunluk drken güçsüz düşmüşsün anladıgım kadarıyle .üstüne birde agır spor ..
mönülerin böyle olsun pzartesi başla sporuna hele sonuçların bi çıksın .. lütfen beslenmenize dikkat edin .möntide hergün her besin var ... tek besinle beslenilirse adı monti zaten olmaz .
slm millet ,iyi kaynatmışsınız yine walla,sayfalar su gibi akmış gitmiş...
ergh çok geçmiş olsun tatlım...buraya yazmadım sanırım.2 hafta önce ben hafta sonu evde plates yaparken bir fenalaştım ölüyorum sandım walla.eşimle oğlum uyuyordu sabah erken uyandım uyuyamadımda bi daha .dur hadi ortalık sessizken platesimi yapayım dedim.yapmaz olaydım.ölüyorum sandım,bayılıp kalmışım.akşamdan beri boş olan mideyle sabahta aç karnına ağır kardiyo egzersizi yaparsam olacağı buydu...o kadar fena oldumki.kendime geldikten sonra bile tansiyonum 6-8 falandı. töbe dedim bir daha açken hayatta yapmam spor falan.canıma kastım yokya...sende ev taşıma vs..derken çok yorgun düşmüştür bünyen.birde karnın tok değilse spor yapmaya başlamadan önce hırpalamıştır vücudunu...dikkat et tatlım...çok geçmiş olsun...
birde şu güneş gözlüğü işine el atmak istiyorum kıslar(bende kusur kalmiim ama dimi
bende geçen yıl aldım daha güeş gözlüğümü.hemde gözümde ışık allerjisi var diye polorize aldım.memnunumda ..amaaaa değişikliği seviyorum.kocaman çerçeveli gözlükler hoşuma gidiyor.ama bu markafonide ,trendyolda falan olan gözlükler çakma falan olur diye cesaret edemedim.eğer değillerse almak isterim walla değişik değişik renk renk al al kullan ne güzel...
havalar az ısınınca insanın canı hemen ciciler almak istiyor yaa.(yada sadace ben gibi alışverişkoliklerin sığındığı bir mazeret
bu gün kendime çok güzel etek badi ve bolero aldım.makyaj malzemecikleri aldııım..saç bakım yağları....ayakkabışlarbirde şifon elbiselerden alacaktım ama param bitti
özel ders param gelince alıcam artık :26: gene frenim patladı tutamıyorum kendimi..
afiyet olsun canım hani sen badem sevmiyordunbilmiyorum canım yemek yapmaktan ye yemekten sıkılmıs gibi hissediyorum
kabuğundan ayırıyorum dediğin çağla değildir insallahkız sevmiyorum ama bu çok hoşuma gitti kabuklu badem hiç yememiştim ben ayıklayıp yemek çok hoş...
ayrıca bademi tek başına seviyorum ama bademden yapılan şeyleri sevmiyorum,badem şekeri, bdem kurabiyesi, badem ezmesi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?