afieyt olsun blakc ım . bugün hiç karbonhidrat almamışsın halsizligin ondan olmasın .selamlarr... bugünkü menüm;
sabah: jambonlu sebzeli omlet, peynir, çay
ara; 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen; sebze corbası ve brokoli haşlaması ve cacık
akşam; sebze corbası salata cacık
kızlar bu ara canım hiçbiş istemiyor ya
badem güzeli bademler fazla olmuş .balck ın sorusunu bende merak ettim çagla bademmi kabuguyla kavrulmuş kuru yemiş olan tuzlu bademmi.? sanırım 2.siiyi akşamlar herkese...:80:
menümü yazayım...
Sabah:yarım greyfurt, yarım elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tb ekmek, peynir, zeytin domates salatalık, 1 avuç badem
Öğle:1 kase mercimek çorbası, yoğurtlu salata, (yoğurdun içine badem attım yine)
Ara:1 elma, 1 kase çilek
Akşam:yoğurtlu salata 5 tane badem
ay bugün çok badem yediğim için akşamı hafif yaptım ama zaten tok tuttu beni abarttım biliyorum ama babam yeni almıştı taze taze bademler dayanamdım..spordada fazla ahreket yaptım yakmak için inş çok etkilemez...:78:
kabuğundan ayırıyorum dediğin çağla değildir insallahyeşil olan
1 hafta başalangıcı yap beyezım.lastik kaslarını gerçekden yi çalıştırıyor .platesde olmazsa olmazlardangünaydın kızlar. nasılsınız.montiler nasıl gidiyor. bende kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum.hepsiburada.comdan verdiğim plateslerimden 1 kolisi dün geldi. bu nasıl şey anlamadım.3 sipariş verdim tek tek gönderiyolar. tere bantlarım gelmiş. bacak egzersizi yaptım hemen. topla minderim dün yola çıkmış inş. pazartesiye elimde olur.ama o 3 lü tere bantlar çok kullanışlı olucak sanırım. bacaklarıma bağladım yana açtım kapadım. kaslarım süper yandı terledim hemencik. size bir sorum var.ben platese ebrunun ilk videosundan başlayayım demi. ilk başlayanlar için bir başlangıç seviyesi vardır kanımca. bilgi verirsseniz çoook sevinirim. yoksa kasları şişirmeyeyim daha çok
afiyet olsun ..günaydınlarr bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen; tavuk, peynirli salata; ve sebze corbası
ara; meyve
akşam yeşil fasulye cacık
kabuğundan ayırıyorum dediğin çağla değildir insallahyeşil olan
yok canım çağlayı biliyorum o değil...kavurlan badem bu ama tatlı tuzlu değil...
ayy ayyy ayyyyy işte benim avuc avuc yediğim kabuklu badem yaaa annam bende buyüzden bırakamıyorum vazgecemiyorummm
ayy başka bişi bu yaa meyvemmm...diğer kuruyemişlerden çok farklıymış onu anladım cevize bayılırdım unuttum valla bademi bu akdar sevmezdim ben hayrett
vazgeçilmiyo valla çekirdek krizi tutar ya bazı insanları benide tutuyo badem krizii
MERHABALAR
ELİNE SAĞLIK AEBENCİĞİM HERKESİ LİSTELEMİŞİN YİNE BENAYNI GİBİYİM TARTIM HEPTEN İPTAL DURUMDA YİYORUM SANKİ TARTILARI OĞLUM KIRDI BUSEFERDE AMA ZATEN FAZLA TARTIYORDU KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BANA NOLUR DİGİTAL VE FAZLA TARTMAYAN DOĞRU BİR TARTI SÖYLEYİNDE ALAYIM BEN BECEREMEDİM BU TARTI İŞİNİ HABER BEKLİYORUM SİZDEN.
BU HAFTA DÜZENLİ YAPACAĞIM BEN GEVŞETTİM İYİCE:82: Bİ TOPARLANAYIM ARTIK GÖRÜŞÜRÜZ İYİ HAFTALAR
günaydınnnnnn[/QUOTE
günaydin meyvenull herkese günaydin
günaydin meyvenull herkese günaydin
yanlızım nasılsınn..
uzun zamndır görüşemedikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?