annam ne yalan söylim eve almıyorum kendim sevgilimede aldırtmıyorum ama cok seviyorum die gizlice alıyor alısveriş cantalarımın içine atıyor düşün gerisini ben baslıyorum yemeğe haftada yarım kilodan fazla kabuklu badem yediğimi bilirim ve yedikce yiyesin geliyor..zaten normal bademide severimm ama buna asığımm
günaydınnnnnn
günaydın kızlar ben dün kötü bişi yaptım
sabah geç kalkınca gece acıktım 23.30 gibi tavuk ve salata yedim bi de ayran içtim
sonra 02.30da yattım bişey olmaz deyin
kızlar fersanın elma sirkesini içmeye başlayayım diyorum ne diyorsunuz? düzenli içen var mı elma sirkesini ?
Bugün tartılma günüm.
66,5'la başladım. Bu 3. hafta. bugün 64,3'üm... Arada bir hafta regl haftamdı. Hiç kilo vermemiştim. Yani 3 haftada 2,2 kilo... Eh, fena değil diyelim!
Bu arada bu sabah işe gelirken kendime tam buğday ekmekli peynirli sandviç hazırlamıştım. Evde bırakıp gelmişim. Sabah mecburen kepek ekmekli tost yemek zorunda kaldım. Çok üzüldüm...
18.04.2011 PAZARTESI KRT.MERCİMEK ÇORBASI PATATESLİ DORUK KEBAP FISTIKLI BONCUK MAK. Z.Y.YEŞİL SOĞANLI PATLICAN SİMAKİ SÜTLÜ NURİYE SALAT BAR B.YOĞURT-AYRAN
HERKESE SELAMLARRRRR
banucum bugünkü menü bu imiş
makarna yenmiyor
çorba unlu
kebap patatesli
bir patlıacan birde salata kalıyor sanırım bana
MERHABALAR HERKESE Bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
3 dilim tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
öğlen
1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase cacık
ara
1 portakal
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
cacık
slm kıslar....
muhabbet kaynamış gidiyor yine
aebenim ve banum nerelerde acaba?
hava o kadar socak olmamasına rağmen rüzgarmı kavurdu nedir yüzüm stadda çalışma yaparken kavruldu.amele yanığı oldum resmen.gneş kremi sürmeme rağmen
beyaz tenin dezavantajı
yalnızımcım gizliden gizliye kilocuklar verilmiş bakıyorumda şekercim...iyisin walla ...türkiyeye gelene kadar 3 kg daha versen istediğin kiloya ulaşırsın zaten tatlışım... sen de proteine ağırlık ver biraz bu aralar banu gibi.bu arada yawrucukların nasıl?
diyarım cankuşum senin işyerinde güzel yemekler çıkıyor canımda sana uymuyorsen bari evden sabahtan 2 yumurta haşla koy çantana,yada bi kutu ton balığı falan..öğlende salatayı bol tut doyur karnını cnm...
keşke bizim okuldada salat bar olsa..valla kuruturum herhalde tüm salataları...benim dışarda ilk tercihim salat barlar oluyor.diğer herşey zaten zebil.ızgara vs.. bolca ve çeşit eşit salata meze aldımmı doyuyorum zaten..
slm kıslar....
muhabbet kaynamış gidiyor yine
aebenim ve banum nerelerde acaba?
hava o kadar socak olmamasına rağmen rüzgarmı kavurdu nedir yüzüm stadda çalışma yaparken kavruldu.amele yanığı oldum resmen.gneş kremi sürmeme rağmen
beyaz tenin dezavantajı
yalnızımcım gizliden gizliye kilocuklar verilmiş bakıyorumda şekercim...iyisin walla ...türkiyeye gelene kadar 3 kg daha versen istediğin kiloya ulaşırsın zaten tatlışım... sen de proteine ağırlık ver biraz bu aralar banu gibi.bu arada yawrucukların nasıl?
diyarım cankuşum senin işyerinde güzel yemekler çıkıyor canımda sana uymuyorsen bari evden sabahtan 2 yumurta haşla koy çantana,yada bi kutu ton balığı falan..öğlende salatayı bol tut doyur karnını cnm...
keşke bizim okuldada salat bar olsa..valla kuruturum herhalde tüm salataları...benim dışarda ilk tercihim salat barlar oluyor.diğer herşey zaten zebil.ızgara vs.. bolca ve çeşit eşit salata meze aldımmı doyuyorum zaten..
annacığım eve gelr gelmez sürme yoğurdu balla karıştırıp sıvadım yüzüme cnm.alevini aldı hemen zaten.ara sıra yaptığım bir maskedir.bal+limon+yoğurt. bakalım inşallah yamalı bohça gibi olmam
yalnızımcım kaçırmışım ben senin monti yaptığını walla.bu aralar kafam o kadar dolu iş güçle. dün eşime bile yemeğini yedinmi diyeceğime mamanı ham yaptınmı demişim.oda yaptım anne deyince farkettim tuhaf tuhaf konuşmaya başladığımı
kızlar bu arada size bahsetmek istediğim bir şey var..
biberiye çayı.benim terasımda kendi ektiğim ve fırında patates yaparken eklediğim biberiyelerim var.geçen arkadaş biberiye çayı içerek ayda 3,5 kg verdim hemde hiç kısmadım neredeyse yediklerimi dedi.o kurusuyla yapıyormuş çayını.tazesindende götürdüm onunlada yapmış.duyunca bende deniyeyim bakalım nasıl bişey olacak dedim.hiç öyle kokusu yada fena bi çay olmuyor .içimi çok rahat.ben içine istediğim bir bitki çayınıda ilave ediyorum çoğu zaman.ve bir tane kabuk tarçın.bir kaç damlada limon damlatıp içiyorum günde ikş sefer falan.geçen hafta bir çok kez çiğ köfte yada kebap gibi şeyler yememe rağmen(ki kolay kilo alan bi bnyem vardır) hiç almadığım gibi yarım kg vermişim görnüyorum.
osmanlıda ağır yenen yemeklerin arkasından hazım ettirici ve yağın depo olmasını engellemek için kullanılıyormuş nette okuduğuma göre.ve o kadar fazal şeye faydası varki.bir göz atın isterseniz.
aklıma gelmiş yazayım dedim.deneyin isterseniz...
selam............
ben geldimmmm yaa ank ortasında rezil olduk 3 gündür elek. kesik
1 gün kv kaldım mecburen 2 gün anneme gittim belediye çalışma yaparken koparmış kabloyu rezil olduk valaaa
bugünd egeç kaldımm aben abla başlayamaıdm diyete ama sabah başlıycma uyandıgımda sat 10:30 du annem uyandırmamışş sölemeidm tabi buün kaldıda cuma da yaparım artık napalım
wc sorunum var bu araa çok fenayımm,kefirii aldırayım eşime aben abla ozman içeyimmm barimmkobay olrak kullanmazsın sen tabisi bizii
diyett filan kalmaıd dikkat etmeye çalıştım amaaa mümkün deil tabi başka bir yerde oluncaa artık eve geidim düzenime dönerim inşş:26::26:
selam güzeller uğrayamadım kaç gündür haftasonu ve bugün feci yoğundum
neysem biberiyeyi denemiştim ben ama ne için içmiştim hatırlamıyorum babama aldırdığımı hatırlıyorum içmiştim 1 ay kadar ama neden,:)) bunadım galbası
deneriz zillicim keşke tazesini yetiştirebilsem
valşla varya evimin ve çevresinin resmini çeksem sopayla kovalarsınız beni heryer yeşillik bahçe hiç bişey ekmedim hevesim var ama bilgim yok
kavacıkta hobi bahçeleri kurulmuş ahşap küçük bi kulübe ve bahçesi var ek biç ye kahvaltını yap eşimle dün önünden geçerken dedim bizide hobi bahçesi olarak çok katlı apartmanlara koysunlar da 2 insan görelim merkezde oturmanın keyfine varalım dedim nankörsün kadın dedi bana:)))
neysem menümü vereyim
sabah
menemen sosuna 3 sosis doğradım ve 2 şer yumurta kırdım kocikle yedik
peynir
zeytin domates salatalık
maydonoz
öğleden 1 saat önce 1 bardak ayran
ızgara balık
yeşil salata badem fındık 1 avuç kadar
akşam
içinde ıspanak kabak karnıbahar pırasa kereviz lahana olan sebze çorbası
salata ve ayran
.kabızlık için yaptım çorba içmeyi özlemişim 2-3 gün içerim memoyla beraber kimse içmez başka malum sağlık fışkırıyo çorbaddan:)
merhaba canım evet eski montici şimdinin monticiği :) yani %100 yapamıyorum işyeri yüzündenhep beraber vermek dileğiyle canım :))))
anna maria saol tatlım cevapların için
bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen; ton balıklı salata badem fındık
akşam; sebzeli makarna, cacık
ara; çilek
gece uyumamayı planlıyorum.. salata yerim acıkınca artık meyve yerim yoğurt yerim
kızlar bu arada acayip sıkıldım kabak patlıcan ıspanak tavuk üçlüsünden.. var mı yemek öneriniz
kızlar buğdaydan dolma yapabilirsiniz patlıcan ve kabak dolması yapıyorum ben cok güzel oluyor aeben ablam ne der bilmiyorum ama sabah yumurta yediğinizde öğle öğününde olabilir gibi geliyo bana..
kızlar fersanın elma sirkesini içmeye başlayayım diyorum ne diyorsunuz? düzenli içen var mı elma sirkesini ?
boyle bişi mi varcanım kendi adıma söyliyim... hazır sirkeleri almıyoruz biz içinde bir sürü katkı maddesi var...has elma sirkesi alıyoruz aktarlarda bulabilirsin katkısız ve doğal ekşide değil ayrıca...üzerinede bak içinde şeker filan olmasın...
annacığım eve gelr gelmez sürme yoğurdu balla karıştırıp sıvadım yüzüme cnm.alevini aldı hemen zaten.ara sıra yaptığım bir maskedir.bal+limon+yoğurt. bakalım inşallah yamalı bohça gibi olmam
yalnızımcım kaçırmışım ben senin monti yaptığını walla.bu aralar kafam o kadar dolu iş güçle. dün eşime bile yemeğini yedinmi diyeceğime mamanı ham yaptınmı demişim.oda yaptım anne deyince farkettim tuhaf tuhaf konuşmaya başladığımı
kızlar bu arada size bahsetmek istediğim bir şey var..
biberiye çayı.benim terasımda kendi ektiğim ve fırında patates yaparken eklediğim biberiyelerim var.geçen arkadaş biberiye çayı içerek ayda 3,5 kg verdim hemde hiç kısmadım neredeyse yediklerimi dedi.o kurusuyla yapıyormuş çayını.tazesindende götürdüm onunlada yapmış.duyunca bende deniyeyim bakalım nasıl bişey olacak dedim.hiç öyle kokusu yada fena bi çay olmuyor .içimi çok rahat.ben içine istediğim bir bitki çayınıda ilave ediyorum çoğu zaman.ve bir tane kabuk tarçın.bir kaç damlada limon damlatıp içiyorum günde ikş sefer falan.geçen hafta bir çok kez çiğ köfte yada kebap gibi şeyler yememe rağmen(ki kolay kilo alan bi bnyem vardır) hiç almadığım gibi yarım kg vermişim görnüyorum.
osmanlıda ağır yenen yemeklerin arkasından hazım ettirici ve yağın depo olmasını engellemek için kullanılıyormuş nette okuduğuma göre.ve o kadar fazal şeye faydası varki.bir göz atın isterseniz.
aklıma gelmiş yazayım dedim.deneyin isterseniz...
evet yarar gören varsa bize de sööleyin başlayalım kızlar
boyle bişi mi varaktarda? katkısız? bi yaşıma daha girdim :))
flaş flaş flaş evet monti güzelleri şimdi sööliyceklerime dikkat!
çnkü yukarda zilinin anlattığı biberiye çayını ben de denedim
ve geçen yaz bunun desteğiyle 52 kiloya kadar indim
benim yaptığım şöyle o zaman sporu akşam yapıyodum ben spordan sonra güzelce duşumuzu alıyoruz rahatlıyoruz oturuyoruz(bak bu kısım olmazsa olmaz) ondan sonra 1 bardak kaynar suyla 1 tatlı kaşığı kuru biberiyeyi çay gibi demliyoruz
kızalr sakın kaynatmayın bu tarz bitkilerin kaynatılması sakıncalıymış demlenecek
onu sıcakken yudum yudum içiyoruz
kiloların gitmesi nasıl hızlanıyor görüyoruz :))
kızlar kimdi unuttum valla kusura bakmasın çok yoğun kafam şu sıralar.birde bahar rehavetimidir nedir bilmiyorum ama sersem gibi kafam valla hiç toparlayamaz oldum..değişik yemek tarifleri istiyordu.
-kavur pırasayı kır üstüne yumurtayı al sana monti yemeği.
-haşla nohutu bolca yeşillikli bir salata yap,serp nohutları al sana monti yemeği.
-kabakları ikiye böl,az haşla içlerini kaşıkla çıkart.bir tepsiye diz yağsız peynir, dereotu,ve bir yumurtayı çırp doldur kabakların içine ver fırına.üstüne susamda döküyorum ben neffis oluyor.(tabi ben üzerinede kaşar serpiyorum ama siz serpmeyin)
- yada kabakları az yağda kür doğrayıp soteleyin üsütne yine yumurta kırın oda nefis olur.
-patlıcan,biber,kabak hangini isterseniz az yağla yağlayıp tulayıp atın fırına .çıkınca yoğurt sosuyla alın size miss gibi yağsız kızartma.
-ben geçenlerde evde pirinç var sanarak dolma yapmaya başladım kabaktan.yokmuş oğlumda uyuduğu için bırakıp çıkamadım.incecik doğradığım bol soğanla kıymayı ve baharatını harmanladım.doldurdum kabaklara .valla nefis dolma oldu.fırında yaptım birde.kabaklar iyice incelmiş erimiş neredeyse.çok güzeldi .yoğurtladım yedim.
-kıymalı karnıbahar olabilir.
şu anda aklıma bunlar geldi.aklıma geldikçe yazarım yine...
yaz geliyor zaten meyve sebze bollaşıyor yavaş yavaş.bezelyenin tazesi çıktı o serbest onu yiyebilirsiniz.
yaz geliyor derken kiraz geldi aklıma çıksada bool bol yesek...hem ödem attırıyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?