banum yemeklerden sonra 1 fincan içiliyor...günde 2-3 kere yani....
anna mariacım bezelye ve baklagiller pek önerilmiodu diye yemiyordum.. o zaman aliim yarın bezelye de yiyim bari cok baydı aynı seyleri yemek.. sıcak yüzünden yumurta cok yemiyorum biraz ara verdim yani olmadı sebzesi bol 1 yumurtalı omlet yaparım canımm
evet var canım has elma sirkesi diye duymadınmı hiç her neyse olabilir...biberye bende alcam bu gidişle yaa...
canm bezelye taze olacak ama bu ayrtıntıya dikkat et konserve olmasın...baklagilleride tüket korkma canım...evet öylede yapabilirsin canım mantarlı da yapabilirsin yumurtayı nefis oluyor...
nese sen benim cahilliğimi çaktırma cnm :26:
tmm cnm zaten konserveyi hiç sevmem tatsız tuzsuz bişi oluo
taze bakarım bulamassam dondurulmus alırım artık.. tmm cnm en kısa zamanda kuru fasulyeden mercimeğe kadar yapcamcok sıkıldım aynı seyleri yemekten
gunaydin arkadaslar
bugunki menum
sabah sirkeli su ile gine basladim daha sonra klasik monti kahvaltim ve capuccino
ara 1 elma
oglen taze fasulye ve ayran
ara 1 portakal
aksam pirasa(havucsuz ve pirincsiz) ve yogurt
bu arada bol su ve bitki caylari tuketiyorum.ziligurtucum biberiye cayi demis onada bugun basliycam.
tesekkurler zilicim
günaydın çamlıcaaa :))
günaydın güzel hatunlarrrr
sabah monti kahvaltımı yaptım bilgilerinize sunulur banucummm
bir dilim tb ekmeği,yağsız 2 kk peynir(bim),domates,salatalık,biber,şekersiz çay,zeytinnnnn :))
günaydınn.................
tşk ederim kızlarrrrr biraz daha gitse göbek vee yanlar süpe rolcak amaa işte spor şart..
diyercım
kahvltı gzel olmuş cnm yemekte neler var bacımmm
nasılsın bu aradaaa
benim yine kabızlık problemim başladı yaaaaa
bberiye çayımı dmeledim içicem birazdan bi tonla iş var onlarıd ayapıp geleyim
bu arada aben ablamın diyetine start veridm bugün dün başlayacaktım ama olmadıı
bakalım 3 günde ne gidicek?
günaydın kısçeler...
banum biberiye çayı hazımsızlığa iyi geliyor ama kabızlığada iyi gelir inşallah.ben içerken kokusu dahada güzel olsun diye bazen portakal kabuğu doğrayıp koyuyorum 2 parça falan.yada oğluma soyarken bir dilimi ikiye bölüp atıyorum çayıma tat veriyor.bu tür şeylerle içimini daha kolay hale getireebilirsiniz sevmiyorsanız bitki çaylarının tadını yada kokusunu.
ebru şallının bu sabahki platesini indirin derim mutkaka kalçayı acaip çalıştırdı.ben aylardır yapıyor olmama rağmen ağrıdan zor otururup kalkıyorum şu anda bile...bende indireceğim yazın proğram bittiğinde ve hafta sonları yapmak için....
çamlıcam inşallah biberiye çayı topikçe hepimize iyi gelir canım..
birde geçenlerde doktorum proğramında diyetisyen(adını unuttum ama hep çıkıyor ya o işte:))
yağ yakımı hızlandıran yiyecekleri sayarken fıstığıda saydı.tabi günde 7-8 taneden fazla yemeyin .:)
birde kıslar semizotu salatası yapın yiyin bol bol.ben bir kuzu kadar otluyorum resmen valla.gebeliğimdede her sabah her öğlen ve her akşam yedim walla.omega3-6 açısındanda çoook zengin bir bitki.tabii omegaları bol olduğundan dolayı diyet dostu bir yiyecek.
hele sabah yaptığım kahvaltı salatası bitmesin diye bakıyorum:kızarmış ekmekle bandıra bandıra yemeye bayılıyorum.
-semizotu yaprakları(yıkanmış bir avuç kadar)
-biraz beyaz peynir (doğranmış yada ufalanmış)
-bir kaç zeytin(ben 3 yeşil 3 siyah zeytin koyuyorum)
-bir tatlıkaşığı zeytinyağı
-2 çeri domates(yada normal domates yarım yada bir tane)
-1 salatalık
-az tuz
-isteğe göre 1-2 damla limon suyu
harmanlayın ister kızarmış ister kızarmamış ekmeğinizi batıra batıra yiyin şekerler..
müptelası olacaksınız garanti veriyorum.
bana bu salatayı bir arkadaşım gebeliğimde yapıp balıla birlikte getirmişti sağolsun. eşimi o gün gezdirmediğim manav kalmadı.bulmadan sakın eve gelme bile dedim adamcağıza.bir koca demet semizotundan yapıp oturup tek başıma yemiştim.o kadar lezzetli oluyor walla.benim gibi ot severlere yani)
akşamları yada öğlenleride içine taze soğan ekleyerek yapıyorum.walla yemelere doyamıyorum.
hemde kadınlar için gerçekten çok gerekli ve faydalı vitaminler mineraller içeriyor semizotu.
yiyin gariii
günaydınn.................
tşk ederim kızlarrrrr biraz daha gitse göbek vee yanlar süpe rolcak amaa işte spor şart..
diyercım
kahvltı gzel olmuş cnm yemekte neler var bacımmm
nasılsın bu aradaaa
benim yine kabızlık problemim başladı yaaaaa
bberiye çayımı dmeledim içicem birazdan bi tonla iş var onlarıd ayapıp geleyim
bu arada aben ablamın diyetine start veridm bugün dün başlayacaktım ama olmadıı
bakalım 3 günde ne gidicek?
merhablar hatunlar ....
eşim üşütmüş hastaydı 2 gündür evdeydi o yüzden fırsat bulup giremedim malum erkekler hasta olunca çocukdan beter oluyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?