Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ay bi yagmur indi şimdi gökde gürlüyor ....
neyse mesajlara dönelim ..

afiyet olsun diyarım ....
banum resimlerine baktım alttaraf olmuş ama simitler erimesi lazım ... spor yaparken (yapıyorsundur inşallah )
ardıç yagı .lahana yagı.birde kakao yagı al ovarak sür streçle sar . iyce terlesin bunlarla .ve göbüş hareketlerine agırlık ver.yan mekik yap mesela . topun üstünde ebrunun yaptıgı yan mekikler çok etkili....
afiyet olsun maria
zilimmmm semiz otunu pek sevmem daha dogrusu olmassa hic aramam ama öyle bir anlatmissin ki canim cekti birazdan gidip alip denicem bu arda aeben nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.
burrdayımmmmmmmm
diyarım şu an yemişindir yemegini ama .... bol salatyala başla .yogurdunu ye ardınada ayran ...bunları ilk yersen migden baya oyalanır ... ardınada istersen çorbayı içebilirsin bol sulu...böyle durumlar için yanında yaglı kuru yemiş bulundur . eger istersen salata ve yogurdunla 1.2. acuç yaglı tohum o ögün seni güzelce tok tutar montinide bozmamış olursun .için rahat olur ...

yav benim migdem sabah aç karna sirkeyi kaçdırmıyor . saglam bir migdem var ama içim almıyor ..
onun yerine limonlu ılık su içiyorum . şu sıralar çok tavsiye ediyorlar ...
afiyet olsun çamlıcam salatada ekleye bilirsin ... tabi istersen .
maytabım konulara bakış açına bayılıyorum ..
bende istiyorum o habi bahçelerinden ama ankarada yok ..:26: bahçeyim kıymatini bil ...küçükkken annemim bahçesi vardı bence kendime minyatür bahçe yapardım . çok severim toprakla ugraşmayı .. elimden gelse tüm yeşilikleri kendim yetiştirmek isterdim .... baokonuma ektim ama yerdeki gibi büyümüyorlar ....

çorbanda güzel olmuş afiyet olsun .. öyle degişik bişi yaptıgımda aynen ben bitirmek zorunda kalıyorum bu bebeleri ne yapacaz bilmem yav ...
afieyt olsun mönünede ....
afiyet olsun balckım ...
kızlar bu arada acayip sıkıldım kabak patlıcan ıspanak tavuk üçlüsünden.. var mı yemek öneriniz
balık .. baklagil .. yumurta...
kızlar buğdaydan dolma yapabilirsiniz patlıcan ve kabak dolması yapıyorum ben cok güzel oluyor aeben ablam ne der bilmiyorum ama sabah yumurta yediğinizde öğle öğününde olabilir gibi geliyo bana..
meyvem ...dedigin gibi çok nadir yenebilir ,ekmeksiz kahvaltı yapıldıgı bir gün ... bugday bulgur gibi gıdalar piştikçe gl endeksleri yükseliyor ..birde bugdaydan kastın aşurelikmi yoksa bildigimiz diş bulgurunda yapılan bugdaymı . ? 2.si daha uygun çünki kepegi hala üzerinde ... bak çanım hedik istedi....
biberiyeyi saksıda yetiştirmek için geçenlere baktım çiçekçilere . banum bilir sakaryadaki çiçekçilerede baktım ama bulamadım .... 5. i birin içndede var sanırım . çok nadir alışkanlık kazandıgım bişi epeydir kahvaltı ardına çaydanlıkda kaynar su varken .bimden aldıgım 5.1. ..form ve yeşil çayı büyük bir kupaya sallıyorum .alışkanlı haline geldi .kilo etkisini bilmiyorum ama bunu yaptıgım gün bagırsaklarım çok güzel çalışıyor ..
geçmiş olsun aebencim
geçti tekrar üşütmesse . ofisi taşıdılar. telaşdan kendine dikkat etmedi sanırım

merhablar hatunlar ....
eşim üşütmüş hastaydı 2 gündür evdeydi o yüzden fırsat bulup giremedim malum erkekler hasta olunca çocukdan beter oluyorlar..

canım geçmiş olsun bu sene 4ümüz hasta olduk bir hafta hiç halim yoktu eşimden beterdim ama çocuk gibi nazlandı baktırdı kendine pazara bile gittim yürüyerek arabasıyla götürmedi uyuz :)
neysem günlük menümü bildiriyorum
sabah
2 haş yumurta
domates salatalık
peynir
1 avuç fındık badem

öğle
tavuk döneri yoğurt
bol yeşilikli salata
çayım demleniyo umarım karın şişliğime iyi gelir ne nalet bişeymiş ya
akşam dünkü çorbadan salata belki vede yoğurt
kaynanamda hastaymış telefon etti üst kattan napıcam diye çorba yaptım o kapımızı çalmamıştı ama olsun bende kalsın iyilik .çağırırım gelirse ne ala gelmezse kendi bilir düzenimi değişemem

Son düzenleme:
hee kızlar bu arada hatırladım biberiyeyi neden içtiğimi sene kadar önce 6. takımdaydım gene diyet yapıyodum .ve karın şişliği ve gaz oluyodu gene nedense biberiye içmiştim 1 ay kadar sonra hamile old. öğrenince bırakmıştım.demekki bu diyet olayları gaz yapıyo bana:)

geçmiş olsun aben ablammmm

yok spor yapamıyorummmm vallaa:26::26::26::26::26:
her yeirm eridi simit ve göbek bana kaldı sanırım

afiyet olsun nazlım mönülerin çok düzenli maşallah .... 2 ay bitimi montide kaçamaksız ..??.
menümü yazayım spora kaçmadan...

Sabah:1 greyfurt, 4 yaş hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:balık tava,yoğurtlu salata 5-6 tane badem....
Ara:1 elma
Akşam:Ispanak, yoğurtlu semizotu salatası...
afiyet olsun mariam ..düzenli mönülerin için senide tebrik ederim fıstık , pardon badem ...
yok bacım yapsak yazarız buraya ....

yanlızım ekemkle yumurtayı yiyip kilo veren çok canım bu yüzden daha velede yazmıştım bu konuda karar sizin diye . arada bir yumurtalı ekmekli kahvaltı yapabilirsiniz ama yaglı olmasın ..
denemek lazım zilim ...

cildin çok hassas belli .dikkat et.
sanırım montiyi bırakdın dimi banum ... bugün başladın protein agırlıkı diyete ....kilonuda not almışındır dimi?

günaydın kızlar ben dün kötü bişi yaptım
sabah geç kalkınca gece acıktım 23.30 gibi tavuk ve salata yedim bi de ayran içtim
sonra 02.30da yattım bişey olmaz deyin
baklcım geç yatacagn akşam neden karbonhidratlı ögün yemiyorsun .. akşam yemeginide biraz geçe al o zaman açıkmassın ... akşam sadece sebze TOK TUTMAZ İNASI BUKADAR GEÇ YATACAKSAN .
AKŞAM MÖNÜ SAATİNİ 20.00 ÇEK VE DOYURUCU OLSUN .
MAŞALAH GÜN GÜN GİDİYOR YANLIZIM ...
TEBRİKLER MOTHERE..
CANIN SAG OLSUN BAZAN ÖYLE AKSİLİKLER OLUYOR .
yok bademim montin saglam ....
afiyet olsun ergh
ayy ayyy ayyyyy işte benim avuc avuc yediğim kabuklu badem yaaa annam bende buyüzden bırakamıyorum vazgecemiyorummm
bende çok seviyorum ev ahalisi seviyor yoksa almıycamda .
laracım bizi unutma yav ....
ben dijital kulanmıyorum normal baskül benimki bunca senelik diyet hayatımda (20 küsür ) sadece 2 baskülüm oldu . eski bozulanıda komşumun oglu bozdu ... hergüm üstüne çıkmama regmen gr. şaşmaz .arzumun baskülleri

banucum iyi diyelim canım dün yine burdaydık bugün ing kursuna gidicem yarın yine burdayız :) böyle günler günleri haftalar haftaları kovalıyor evlenip çocuk yapaydımda büyüdüklerini göreydim diyorum bazen...

öğlen z.yağlı barbunyada gelmiş bende salata,bir tabak barbunya(içince minik havuçlar ve birazda patetes vardı)yoğurt yedim.birazda doymadığım için antepfıstığı yedim.

maytabım bi ara hatırlat kıralmadık sopa alıp bi seninkine bi benimkine oldumu bacım ...
afiyet olsun .bu ara bi kuruyemiş fırtınası aldı başını gidiyor topikde. hadi hayırlısı .bizi mariam sen alıştırsın . bi sopada sana ...

büyüklere hürmek maytabım .
bu demek oluyorki biberiye içenler dikkat: hamiş kalmayın ...
eşine çok geçmiş olsun ablam

ayy aynı babam hasta olunca gazi gibi evde yatar 1 hafta

geçmiş olsun ablacım allah şifa versin...
amin . bu erkekler hep aynı .hani taş frın haluğun misli hepsi aynı .
geçmiş olsun aben ablammmm

yok spor yapamıyorummmm vallaa:26::26::26::26::26:
her yeirm eridi simit ve göbek bana kaldı sanırım
sporsuz olmaz banum benden demesi......

hahhahha alemsin aebencim evet sıkı korunmak lazım geliyo sanrıım:)))
ya harbiden kuruyemiş furyası nedir
eve antep fıstığı yer fıstığı badem fındık alıp karıştırırız biz .eşim geçen pazar alırken sana ayrı badem ve fındık alalımmı dedi gayet iyimser hee alalım nolduki dedim bıktırk artık fıstık yemekten birazda fındık badem yemek istiyoruz dedi ben ayıklıyorum tabi kavanozdan bişey kalmıyo.ama dur demem lazım yaa
bide bu aralar proteini fazlamı kaçırıyorum acaba dün akşam uyuya kalmışım koltukta bi kaşıntı bi kaşıntı bacaklarımda baktım netten diyetlerde proteini fazla kaçırınca olabilir yazmışlar

aben ablammm
evet sorsuz olmuyor amaaa inann şu çocuklar olmasa atıcam kendimii yollara koşacam
gelicem eve yapıcam pltesemiii
ama olmuyrrrr işte(((

bugün başladım abla sneinnn listeyeee
ama kilomu not almadımm çünkü 2 gündür wc ye çıkamıyorum yanlış sonuç alırım die
bideee korktum desem yeridir

iyid banum listenin işe yarayıp yaramdıgını neen anlıycan ki? kaç gündür montide yapmıyorsun düzenimde bozuldu dedin kilo aldıysan ancak onlar giderse .enlamayız kilo verdigini..yarın sabah tartıl istersen .cumada iyi sonuç alırsan bi süre devam edersin belki .

aben ablaaa
1 avuç çerez var ya listedee etkilmez idmi verecegimiz kiloyu?

Ablam kaçamaksız 2 ay bitti ... Ama benim kilo azaldıkça vermem azaldı ama vucut olarak baya inceldim platesin etkisiyle tabiki .... şöyle haziranın 4 üne kadar 54 kilo olsam süper olacak ....

aben ablaaa
1 avuç çerez var ya listedee etkilmez idmi verecegimiz kiloyu?
aklın takıldıysa yeme banum ben günlük kl. düşmesin diye yemiştim birde tok tutuyor tabi .sana kalmış arzu etmiyorsan yeme yada daha azye .
Ablam kaçamaksız 2 ay bitti ... Ama benim kilo azaldıkça vermem azaldı ama vucut olarak baya inceldim platesin etkisiyle tabiki .... şöyle haziranın 4 üne kadar 54 kilo olsam süper olacak ....
olursun nazlım . sanırım şimdiye kadar verdigin benim gördügüm en az kilodasın . tabi yagında çok daha az ...şu halinle bile bence süpersindir .

evet ablam ... Bende inceldikçe benim göbek ve simitlerde belirgin kaldı şimdi onlar için bol bol hareket yapıyorum ...

saol ablam tavsiyen için olmadı ben keten tohumu alayım dicem öğlen için ama denemiştim zamanında walla boğazımdan geçmiyor öyle zorlandım yani ( bende barbunya yedim ablam makarnadan mantıdan daha iyidir die

kesinlikle mantıdan iyidir cnmmm barbunyaa

aben abla
akşama 2 yumurta ve 1 kabak yiyebilirimiyim sote yapıp
accık yag ile

kesinlikle mantıdan iyidir cnmmm barbunyaa

aben abla
akşama 2 yumurta ve 1 kabak yiyebilirimiyim sote yapıp
accık yag ile
ye banum afiyet olsun ... tü gün mönünü bene özelden yaz istersen .degerlendirelim ...
proteini bol almalısın . tavuk ve balık ızgara ve yeşilige agırlık ver.

akşama yazıcam abla menümüü kefirde aldırdım eşimee
ögleden sonraki aramda içicemm

ama kötü bişiy varki ben çok tiksindim haşlanmış yumurtadann
sabah zor yeidm vallaaa rafadan yapayım artıkkk sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…