- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
ay bi yagmur indi şimdi gökde gürlüyor ....
neyse mesajlara dönelim ..
ardıç yagı .lahana yagı.birde kakao yagı al ovarak sür streçle sar . iyce terlesin bunlarla .ve göbüş hareketlerine agırlık ver.yan mekik yap mesela . topun üstünde ebrunun yaptıgı yan mekikler çok etkili....
onun yerine limonlu ılık su içiyorum . şu sıralar çok tavsiye ediyorlar ...
afiyet olsun çamlıcam salatada ekleye bilirsin ... tabi istersen .
bende istiyorum o habi bahçelerinden ama ankarada yok ..:26: bahçeyim kıymatini bil ...küçükkken annemim bahçesi vardı bence kendime minyatür bahçe yapardım . çok severim toprakla ugraşmayı .. elimden gelse tüm yeşilikleri kendim yetiştirmek isterdim .... baokonuma ektim ama yerdeki gibi büyümüyorlar ....
çorbanda güzel olmuş afiyet olsun .. öyle degişik bişi yaptıgımda aynen ben bitirmek zorunda kalıyorum bu bebeleri ne yapacaz bilmem yav ...
afieyt olsun mönünede ....
bimden aldıgım 5.1. ..form ve yeşil çayı büyük bir kupaya sallıyorum .alışkanlı haline geldi .kilo etkisini bilmiyorum ama bunu yaptıgım gün bagırsaklarım çok güzel çalışıyor ..
ofisi taşıdılar. telaşdan kendine dikkat etmedi sanırım
neyse mesajlara dönelim ..
afiyet olsun diyarım ....günaydın çamlıcaaa :))
günaydın güzel hatunlarrrr
sabah monti kahvaltımı yaptım bilgilerinize sunulur banucummm
bir dilim tb ekmeği,yağsız 2 kk peynir(bim),domates,salatalık,biber,şekersiz çay,zeytinnnnn :))
banum resimlerine baktım alttaraf olmuş ama simitler erimesi lazım ... spor yaparken (yapıyorsundur inşallah )günaydınn.................
tşk ederim kızlarrrrr biraz daha gitse göbek vee yanlar süpe rolcak amaa işte spor şart..
diyercım
kahvltı gzel olmuş cnm yemekte neler var bacımmm
nasılsın bu aradaaa
benim yine kabızlık problemim başladı yaaaaa
bberiye çayımı dmeledim içicem birazdan bi tonla iş var onlarıd ayapıp geleyim
bu arada aben ablamın diyetine start veridm bugün dün başlayacaktım ama olmadıı
bakalım 3 günde ne gidicek?
ardıç yagı .lahana yagı.birde kakao yagı al ovarak sür streçle sar . iyce terlesin bunlarla .ve göbüş hareketlerine agırlık ver.yan mekik yap mesela . topun üstünde ebrunun yaptıgı yan mekikler çok etkili....
afiyet olsun mariaMenümüde yazayımm...
Sabah:1 kase çilek, 4 kuru kayısı
Kahvaltı: tb.ekmekli tost, peynir,zeytin, domates salatası, 8-10 tane badem
Öğle:Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu salata
Ara:1 elma
Akşam:Kabak, salata, yoğurt
burrdayımmmmmmmmzilimmmm semiz otunu pek sevmem daha dogrusu olmassa hic aramam ama öyle bir anlatmissin ki canim cekti birazdan gidip alip denicembu arda aeben nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.
diyarım şu an yemişindir yemegini ama .... bol salatyala başla .yogurdunu ye ardınada ayran ...bunları ilk yersen migden baya oyalanır ... ardınada istersen çorbayı içebilirsin bol sulu...böyle durumlar için yanında yaglı kuru yemiş bulundur . eger istersen salata ve yogurdunla 1.2. acuç yaglı tohum o ögün seni güzelce tok tutar montinide bozmamış olursun .için rahat olur ...CANIM bugünkü menünün montiyle alakası yok
19.04.2011 SALI YILD.ŞEH.ÇORBASI YOĞURTLU MANTI Z.Y.BİBER DOLMA PESTO SOSLU KARIŞIK KIZARTMA MEYVE SALAT BAR B.YOĞURT-AYRAN
allaşkına söyleyin ne yiyimmecburen azda olsa yicem seçerim artık bir tanesindne feda edeyim kendimi
yav benim migdem sabah aç karna sirkeyi kaçdırmıyor . saglam bir migdem var ama içim almıyor ..gunaydin arkadaslar
bugunki menum
sabah sirkeli su ile gine basladim daha sonra klasik monti kahvaltim ve capuccino
ara 1 elma
oglen taze fasulye ve ayran
ara 1 portakal
aksam pirasa(havucsuz ve pirincsiz) ve yogurt
bu arada bol su ve bitki caylari tuketiyorum.ziligurtucum biberiye cayi demis onada bugun basliycam.
tesekkurler zilicim
onun yerine limonlu ılık su içiyorum . şu sıralar çok tavsiye ediyorlar ...
afiyet olsun çamlıcam
maytabım konulara bakış açına bayılıyorum ..selam güzeller uğrayamadım kaç gündür haftasonu ve bugün feci yoğundum
neysem biberiyeyi denemiştim ben ama ne için içmiştim hatırlamıyorum babama aldırdığımı hatırlıyorum içmiştim 1 ay kadar ama neden,:)) bunadım galbası
deneriz zillicim keşke tazesini yetiştirebilsem
valşla varya evimin ve çevresinin resmini çeksem sopayla kovalarsınız beni heryer yeşillik bahçe hiç bişey ekmedim hevesim var ama bilgim yok
kavacıkta hobi bahçeleri kurulmuş ahşap küçük bi kulübe ve bahçesi var ek biç ye kahvaltını yap eşimle dün önünden geçerken dedim bizide hobi bahçesi olarak çok katlı apartmanlara koysunlar da 2 insan görelim merkezde oturmanın keyfine varalım dedim nankörsün kadın dedi bana:)))
neysem menümü vereyim
sabah
menemen sosuna 3 sosis doğradım ve 2 şer yumurta kırdım kocikle yedik
peynir
zeytin domates salatalık
maydonoz
öğleden 1 saat önce 1 bardak ayran
ızgara balık
yeşil salata badem fındık 1 avuç kadar
akşam
içinde ıspanak kabak karnıbahar pırasa kereviz lahana olan sebze çorbası
salata ve ayran
.kabızlık için yaptım çorba içmeyi özlemişim 2-3 gün içerim memoyla beraber kimse içmez başka malum sağlık fışkırıyo çorbaddan:)
bende istiyorum o habi bahçelerinden ama ankarada yok ..:26: bahçeyim kıymatini bil ...küçükkken annemim bahçesi vardı bence kendime minyatür bahçe yapardım . çok severim toprakla ugraşmayı .. elimden gelse tüm yeşilikleri kendim yetiştirmek isterdim .... baokonuma ektim ama yerdeki gibi büyümüyorlar ....
çorbanda güzel olmuş afiyet olsun .. öyle degişik bişi yaptıgımda aynen ben bitirmek zorunda kalıyorum
afieyt olsun mönünede ....
afiyet olsun balckım ...anna maria saol tatlım cevapların için
bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen; ton balıklı salata badem fındık
akşam; sebzeli makarna, cacık
ara; çilek
gece uyumamayı planlıyorum.. salata yerim acıkınca artık meyve yerim yoğurt yerim
balık .. baklagil .. yumurta...kızlar bu arada acayip sıkıldım kabak patlıcan ıspanak tavuk üçlüsünden.. var mı yemek öneriniz
meyvem ...dedigin gibi çok nadir yenebilir ,ekmeksiz kahvaltı yapıldıgı bir gün ... bugday bulgur gibi gıdalar piştikçe gl endeksleri yükseliyor ..birde bugdaydan kastın aşurelikmi yoksa bildigimiz diş bulgurunda yapılan bugdaymı . ? 2.si daha uygun çünki kepegi hala üzerinde ... bak çanım hedik istedi....kızlar buğdaydan dolma yapabilirsiniz patlıcan ve kabak dolması yapıyorum ben cok güzel oluyor aeben ablam ne der bilmiyorum ama sabah yumurta yediğinizde öğle öğününde olabilir gibi geliyo bana..
biberiyeyi saksıda yetiştirmek için geçenlere baktım çiçekçilere . banum bilir sakaryadaki çiçekçilerede baktım ama bulamadım .... 5. i birin içndede var sanırım . çok nadir alışkanlık kazandıgım bişi epeydir kahvaltı ardına çaydanlıkda kaynar su varken .evet yarar gören varsa bize de sööleyin başlayalım kızlar
boyle bişi mi varaktarda? katkısız? bi yaşıma daha girdim :))
flaş flaş flaş evet monti güzelleri şimdi sööliyceklerime dikkat!
çnkü yukarda zilinin anlattığı biberiye çayını ben de denedim
ve geçen yaz bunun desteğiyle 52 kiloya kadar indim
benim yaptığım şöyle o zaman sporu akşam yapıyodum ben spordan sonra güzelce duşumuzu alıyoruz rahatlıyoruz oturuyoruz(bak bu kısım olmazsa olmaz) ondan sonra 1 bardak kaynar suyla 1 tatlı kaşığı kuru biberiyeyi çay gibi demliyoruz
kızalr sakın kaynatmayın bu tarz bitkilerin kaynatılması sakıncalıymış demlenecek
onu sıcakken yudum yudum içiyoruz
kiloların gitmesi nasıl hızlanıyor görüyoruz :))
geçti tekrar üşütmesse .geçmiş olsun aebencim