akşama yazıcam abla menümüü kefirde aldırdım eşimee
ögleden sonraki aramda içicemm
ama kötü bişiy varki ben çok tiksindim haşlanmış yumurtadann
sabah zor yeidm vallaaa rafadan yapayım artıkkk sabahları
hahhahha alemsin aebencim evet sıkı korunmak lazım geliyo sanrıım:)))
ya harbiden kuruyemiş furyası nedir
eve antep fıstığı yer fıstığı badem fındık alıp karıştırırız biz .eşim geçen pazar alırken sana ayrı badem ve fındık alalımmı dedi gayet iyimser hee alalım nolduki dedim bıktırk artık fıstık yemekten birazda fındık badem yemek istiyoruz dedi ben ayıklıyorum tabi kavanozdan bişey kalmıyo.ama dur demem lazım yaa
bide bu aralar proteini fazlamı kaçırıyorum acaba dün akşam uyuya kalmışım koltukta bi kaşıntı bi kaşıntı bacaklarımda baktım netten diyetlerde proteini fazla kaçırınca olabilir yazmışlar
nazcım aynı şey benm de var hepi topu 4 kilo fazlam var(dı) o kadar zor veriliyor ki ben her hafta 400-500grdan fazla veremiyorumAblam kaçamaksız 2 ay bitti ... Ama benim kilo azaldıkça vermem azaldı ama vucut olarak baya inceldim platesin etkisiyle tabiki .... şöyle haziranın 4 üne kadar 54 kilo olsam süper olacak ....
maytabım bi ara hatırlat kıralmadık sopa alıp bi seninkine bi benimkine oldumu bacım ...
afiyet olsun .bu ara bi kuruyemiş fırtınası aldı başını gidiyor topikde. hadi hayırlısı .bizi mariam sen alıştırsın . bi sopada sana ...
büyüklere hürmek maytabım .
bu demek oluyorki biberiye içenler dikkat: hamiş kalmayın ...
amin . bu erkekler hep aynı .hani taş frın haluğun misli hepsi aynı.
sporsuz olmaz banum benden demesi......
bugünkü menüm;
sabah klasik monti yeşil çay ve badem fındık
öğlen; 1 haslanmıs yumurta, semizotlu peynirli salata
ara; meyve
akşam; ıspanak yemeği, cacık salata
maytap aynı şey bende de oldu cnm geçen mart ayında doktora gittim fazla proteinden olabilirmiş dediğin gibi
bir de dikkat et o fazla protein soğukla birleşince kaşıntı yapıyor bende soğuk alerjisi çıktı bu yüzden test yaptı doktor soğuk suyla sen de kendine bi dikkat et bakalım soğukla birleşince mi oluyor??
nazcım aynı şey benm de var hepi topu 4 kilo fazlam var(dı) o kadar zor veriliyor ki ben her hafta 400-500grdan fazla veremiyorum
haftada 1-1,5 kilo azalanlara özeniyorum walla yaa
kızlar bu arada tahlil sonuçlarımı aldım
aeben abla bana bişi sööle B12im acayip düşük çıktı doktor kızdı sen hiç et yemiyo musun diye
ama yiyorum biliyosun B1+B6+B12 ilaç takviyesi verdi 1 ay sonra düzelmezse iğne vuracaklarmış
bi de 10 gün spor yapma dedi ama ben dayanamadım yine dün spora koştum
sonra nalları dikiyodum yine nerseyse acayip bi baş dönmesi var yaa Allah kimseye vermesin
bu arada güzel de bir haberim var kızlarrr dün kendime bi pantolon aldım bunun neresi güzel haber diceksiniz şöyle ki 36 bedenilk önce 38 denedim fazlasıyla bol geldi sonra 36 denedim süper oldu hemen kaptım tabi pantolonu :))
bi de bugunku mönümü yazıtım tam olsun
sabah:3 dilim tb ekmek peynir zeytin domates salatalık elma marmelatı şekersiz
arada cok midem bulandı bastırsın diye 8-10 tane fıstık
öğlen:1 büyük kase yeşil salata limonlu zeytinyağlı 1 bardak ayran
akşama:zeytin yağlı taze fasülye ve kabaklı yoğurtlu salata tarzı bişi yicem
1 fincan yeşil çay içtim akşama da 1 fincan biberiye çayı içerim ve zaten bol su
walla kıslar bizim topiğe noldu böyle bi kuruyemiştir gidiyoruz..
ben buraya yediklerimi yazmıyorum ama 5 gündür her akşam bimin karışık kuruyemişlerinden yiyiyoruz.rşimi haftasonu bime yollamıştım.8 paket almış bitsede kurtulsak walla.oda sen seviyorsun diye aldım diyor.
ben zaten kuruyemiş çerez,ıvır zıvır manyağı bi tipim.resmen nefsimi zzorluyor ya..
akşam okuldan gelmeme yarım saat varken demliyor çayı ,tepsiye bardakları çerezi koyup mutfak masasının üstüne hazırlıyor.ben gelir gelmez üstümü değişip koyuyorum çayları.kuruyemişle çay...ımmmm
akşam yemeğimi azalttım sırf kuruyemişş yiyiyorum diye.bu arada bende önce bademleri sonra fındıkları ayıklayıp kalanını ona veriyorum.ne fenayım yahu...garibimm kalan anteplerle leblebi ve fıstığı yiyiyor.
Allahım neden hep böyle güzel tadı olan şeyler yüksek kalorili yaaaaa:84::84::84::84:
bitki çayları falan yada tadı kötü sebzeler falan hep düşükk kalorili,onlar yüksek kalorili olsa yaaaa:84::84:
kızlar kırmızı biber yasak değil dimi cünkü nedense onun tadı bana tatlı gibi geliyo :) bu arada aksam menümü değiştirdim sebzeli kıyma yicem
ben bugün biberiyee içtim dedimm ya wc ye çıktım alakaıs varmıdır bilmiyorum inşş vardır
birde ben bir tutam atıyorum çok açık bir yeşil elde eidyorum
acaba az mı koyuyorumm:26::26::26:
evet yaaa yükselmesi lazım bi şekilde b12nin cok fena baş dönmesi yapıyo yoksa
banucumm biberiye metobolizmayı cok güzel çalıştırıyor gerçekten ondandır wc faaliyetin
hatta içine 1 tatlı kaşığı funda yaprağı da koymanı tavsiye ederim 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı biberiye 1 tatlı kaşığı funda yaprağı
ben bi civanperçeminin soyledikleri kadar yararını gördüm adet düzenizliği konusunda bir de biberiye+funda metobolizma hızlandırma konusunda süper
funda yapragımda var evdee katayım ozmann beşibir yerd eiçiyordum eskidne ondan kalma
peki 1tk funda 1tk bibeiryemi koycam
bird ebenim biberiyeedaldall oldugu gibi kurutmuş annem
dogramamışşş içeyim barimmm
civanperçemi bend eçok içtim cnm düzneislik için fadasınıd agördüm
şimdi tarçınlı yogurt ile devam ediyorum
aben ablammmm sagolsun onun sayesind ebaşladım mümkün oldugunca aksatmıyorum
evet evet 1tk biberiye 1 tk funda biberiye dal şeklindeyse öyle koy cnm o da olur heralde gerçi emin değilim
ama pes etme düzenli içmek lazım hem tadı da güzel kokusu hoşuma gidiyo benim
sen tarçınlı yoğurdu nası yiyorsun her gün mü??
ewet cnm hergün yiyorumm 3tk yogurda 1 çk tarçın atıyorum
iter yemekte ister ara ögünde yiyebilirisnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?