Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumcum rafadan yumurtayı ekmeksiz nasıl yiiceksin bende öyle yiyemem kırsan tava yapsan bu arada resimler senindi herhalde baktım müthiş bi değişim devamını dilerim canım

bugünkü menüm;

sabah klasik monti yeşil çay ve badem fındık

öğlen; 1 haslanmıs yumurta, semizotlu peynirli salata

ara; meyve

akşam; ıspanak yemeği, cacık salata

maytap aynı şey bende de oldu cnm geçen mart ayında doktora gittim fazla proteinden olabilirmiş dediğin gibi
bir de dikkat et o fazla protein soğukla birleşince kaşıntı yapıyor bende soğuk alerjisi çıktı bu yüzden test yaptı doktor soğuk suyla sen de kendine bi dikkat et bakalım soğukla birleşince mi oluyor??

Ablam kaçamaksız 2 ay bitti ... Ama benim kilo azaldıkça vermem azaldı ama vucut olarak baya inceldim platesin etkisiyle tabiki .... şöyle haziranın 4 üne kadar 54 kilo olsam süper olacak ....
nazcım aynı şey benm de var hepi topu 4 kilo fazlam var(dı) o kadar zor veriliyor ki ben her hafta 400-500grdan fazla veremiyorum
haftada 1-1,5 kilo azalanlara özeniyorum walla yaa

kızlar bu arada tahlil sonuçlarımı aldım
aeben abla bana bişi sööle B12im acayip düşük çıktı doktor kızdı sen hiç et yemiyo musun diye
ama yiyorum biliyosun B1+B6+B12 ilaç takviyesi verdi 1 ay sonra düzelmezse iğne vuracaklarmış
bi de 10 gün spor yapma dedi ama ben dayanamadım yine dün spora koştum
sonra nalları dikiyodum yine nerseyse acayip bi baş dönmesi var yaa Allah kimseye vermesin

bu arada güzel de bir haberim var kızlarrr dün kendime bi pantolon aldım bunun neresi güzel haber diceksiniz şöyle ki 36 beden ilk önce 38 denedim fazlasıyla bol geldi sonra 36 denedim süper oldu hemen kaptım tabi pantolonu :))

bi de bugunku mönümü yazıtım tam olsun
sabah:3 dilim tb ekmek peynir zeytin domates salatalık elma marmelatı şekersiz
arada cok midem bulandı bastırsın diye 8-10 tane fıstık
öğlen:1 büyük kase yeşil salata limonlu zeytinyağlı 1 bardak ayran
akşama:zeytin yağlı taze fasülye ve kabaklı yoğurtlu salata tarzı bişi yicem
1 fincan yeşil çay içtim akşama da 1 fincan biberiye çayı içerim ve zaten bol su

walla kıslar bizim topiğe noldu böyle bi kuruyemiştir gidiyoruz..
ben buraya yediklerimi yazmıyorum ama 5 gündür her akşam bimin karışık kuruyemişlerinden yiyiyoruz.rşimi haftasonu bime yollamıştım.8 paket almış bitsede kurtulsak walla.oda sen seviyorsun diye aldım diyor.
ben zaten kuruyemiş çerez,ıvır zıvır manyağı bi tipim.resmen nefsimi zzorluyor ya..
akşam okuldan gelmeme yarım saat varken demliyor çayı ,tepsiye bardakları çerezi koyup mutfak masasının üstüne hazırlıyor.ben gelir gelmez üstümü değişip koyuyorum çayları.kuruyemişle çay...ımmmm

akşam yemeğimi azalttım sırf kuruyemişş yiyiyorum diye.bu arada bende önce bademleri sonra fındıkları ayıklayıp kalanını ona veriyorum.ne fenayım yahu...garibimm kalan anteplerle leblebi ve fıstığı yiyiyor.

Allahım neden hep böyle güzel tadı olan şeyler yüksek kalorili yaaaaa:84::84::84::84:
bitki çayları falan yada tadı kötü sebzeler falan hep düşükk kalorili,onlar yüksek kalorili olsa yaaaa:84::84:

kızlar kırmızı biber yasak değil dimi cünkü nedense onun tadı bana tatlı gibi geliyo :) bu arada aksam menümü değiştirdim sebzeli kıyma yicem

zilimmmm
cnm avatarı dgeiştirmişsin tanıyamaıdm vallaaa

ay oo kuruyemiş olayını hiç açma bende çok sveiyorumm yaaa
ama bol kalorili ve kilo yapıyor
özellikle akşamlaır yirsem benn klomu etkiliyor test edip onayladım
ben bugün süperi suyu içtim
biberiye çaylarınıda içiyorum yemek ardındna bakalım 3 günde ne fayda saglıycakkk

maytap
evet cnm resimle rbenim tşkk ederimm
rafadna degildee hani kayısı kıvamınd ayaparsam yiyebilirim belkim yada tavada omlet 0 yag ile peynirli

ben bugün biberiyee içtim dedimm ya wc ye çıktım alakaıs varmıdır bilmiyorum inşş vardır
birde ben bir tutam atıyorum çok açık bir yeşil elde eidyorum
acaba az mı koyuyorumm:26::26::26:

ayy ablam valla kuruyemiş fırtınası sardı herkesi ben başlattım ben bitireyim dicem ama kuruyemiş olmadan nasıl dayancamm çok seviyom yaw:18:

bugünkü menüm;

sabah klasik monti yeşil çay ve badem fındık

öğlen; 1 haslanmıs yumurta, semizotlu peynirli salata

ara; meyve

akşam; ıspanak yemeği, cacık salata

afiyet olsun canım...sende badem yemeye başladın senide etkiledim..

canım geçmiş olsun....bendede b12 düşük doktor banada kızmıştı ama ben et yemiyordum gerçekten şimdi düzeldi kırmızı ete ağırlık vermiştim ben... bide yumurtada çok var b12...bol bol tüket bunları balıklardada var özellikle yağlı balıklarda canım...menün güzel afiyet olsun ama etide koy menülerine madem b12 düşük bu çok önemli canım kansızlığa götürüyor allah korusun daha kötüsüne kadar götürüyor...

kuruyemişçi yaptım herkesi hehe

zillicim paketleri bitirmede yardıma gelebilirimm

ay şaka bi yana sana katılıyorum.... en sevdiğim şeylerden biridir benimde kuruyemiş yaa keşke kalorisi bu kadar yüksek olmasa...:97:

kızlar kırmızı biber yasak değil dimi cünkü nedense onun tadı bana tatlı gibi geliyo :) bu arada aksam menümü değiştirdim sebzeli kıyma yicem

yok kız okadar da tatlı değil bence ona bakarsan hurma acayip tatlı ama gl si düşük...

ben bugün biberiyee içtim dedimm ya wc ye çıktım alakaıs varmıdır bilmiyorum inşş vardır
birde ben bir tutam atıyorum çok açık bir yeşil elde eidyorum
acaba az mı koyuyorumm:26::26::26:

masumcum bence biberiyeden olabilir çünkü bende içtim ve şimdi wcden geliyorum ne güzel şeymiş her gün içeyim bari...

ben bir bardağa 1 tatlı kaşığı koyuyorum ama daha fazla konmaz heralde canım...:26:

evet yaaa yükselmesi lazım bi şekilde b12nin cok fena baş dönmesi yapıyo yoksa

banucumm biberiye metobolizmayı cok güzel çalıştırıyor gerçekten ondandır wc faaliyetin
hatta içine 1 tatlı kaşığı funda yaprağı da koymanı tavsiye ederim 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı biberiye 1 tatlı kaşığı funda yaprağı
ben bi civanperçeminin soyledikleri kadar yararını gördüm adet düzenizliği konusunda bir de biberiye+funda metobolizma hızlandırma konusunda süper

funda yapragımda var evdee katayım ozmann beşibir yerd eiçiyordum eskidne ondan kalma
peki 1tk funda 1tk bibeiryemi koycam
bird ebenim biberiyeedaldall oldugu gibi kurutmuş annem
dogramamışşş içeyim barimmm

civanperçemi bend eçok içtim cnm düzneislik için fadasınıd agördüm
şimdi tarçınlı yogurt ile devam ediyorum
aben ablammmm sagolsun onun sayesind ebaşladım mümkün oldugunca aksatmıyorum

evet evet 1tk biberiye 1 tk funda biberiye dal şeklindeyse öyle koy cnm o da olur heralde gerçi emin değilim
ama pes etme düzenli içmek lazım hem tadı da güzel kokusu hoşuma gidiyo benim

sen tarçınlı yoğurdu nası yiyorsun her gün mü??

ewet cnm hergün yiyorumm 3tk yogurda 1 çk tarçın atıyorum
iter yemekte ister ara ögünde yiyebilirisnnn

anna mariacım hakkaten bu kuruyemiş cok fena yemeden duramıyorum ben günde 1 kez.. evdekiler bitsin almıcam bi daha zaten.. alırsam da yer fıstığı alırım glsi cok düşük 15ti.. az az onda yerim kriz gelince ama fındık ve bademi cok nadir alcam cünkü evde olunca dayanamıyorum

ewet cnm hergün yiyorumm 3tk yogurda 1 çk tarçın atıyorum
iter yemekte ister ara ögünde yiyebilirisnnn

tarcın tansiyonu yükseltiyor veya düşürüyor.. ben cok severim hele karanfil tarçın cayı yapıp üzerine ceviz atıp içmeyi ama bigün fena basım döndü.. dikkat edin derim kızlar

Gunaydın arkadaslar
ınsallah keyıfler ıyıdır
Bugunkı menum
1bardak sırkelı su(bı dıkıste ıcıyorum bıraz yakıyo sonra gecıyo)
ekmeklerı guzelce kızartıp tost yaptım ve capuccıno
ara 1 armut
oglen taze fasulye ve ayran
ara 1 armut yada elma
aksam pırasa yada ıspanak olabılır ve yogurt
bol bol su ve cay ıcıyorum...gecen aebenım sormus kılomu aldın dıye evet aebencım aldım ne yazıkkı ufak kacamaklar yıne buyuk gurultu yaptılar bu nasıl bır bunyedır anlayamadım hemen anlıyo kacamakları uffffyaaaaaaa.....

günaydın kızlar
ergh cim
o gün fazla su içmemiştim erkendende uyuyakaldım zaten koltukta bi kaşıntıyla uyandım sabaha kadar kaşındı bacaklarım hatta kalkıp tırnaklarımı kestim yoluyo diye
bilmiyorumki soğukla ilgisi varmı havalarda serin bu ara ama
biberiye işe yaradı galba kızlar yemeklerden sorna 1 fincan içiyorum 2 gündür karnım hemen iniyo gaz olmuyo maşallah inşallah devamı gelir
ya şu kuruyemişi kessem fena olmucak ama beceremedim kavanozu gördüğüm anda elim gidiyo :)
dün kayınvalide sütlaç istedi yaptım fırınladım jest olsun deyü
aman akşam 2 şer kase yediler 2 kase evine istedi aaman dedim ne şeref öyle beğenmez herşeyi
tadınıda merak ettim:))))çok ballandırdılar
bide maaş çekmeye gşittiler eşimle pasta alıp gelmişler yediler içtiler ohh dedim ya süper valla şekeriniz 1500e fırlamıştır ben yesem bunları ertesi güne +3 gözükür
yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
mantarlı peynirli yumurta
peynir
zeytin domates salatalık

öğle
tavuk döneri
yeşillik salata
yopğurt

akşam
sebze çorbası
salatalık
yoğurt

günaydınlar montinin hatunları ..

bende dün yediklerimi yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 adet salatalık
yoğurtlu semizotu salatası

ara
1 adet elma

akşam

çok az sucuklu yumurta
peynir
domates + salatalık

Son düzenleme:
günaydın millet...
bu sabah erkenciyim eşim işe giderken uyandım bi dahada uyuyamadım.uykuyu almışım demekki...yemeklerimide yaptım.oğlumun uyanmasını bekliyorum plates saatime kadar...
plates bitince gelirim yine görüşürüz

gnaydınnnnnnnnn
kahvaltımı yaptım bendeee
funda ve biberiye çayımıda içtimmm
biraz ogluşlarla ilgilenicemmm
keşke bend epltes yapabilsem ama mümkün deil

aben ablaa ben cuma günü 65 çıkmıştım ya
hafta so nud akaçırdımmbiraz tabi dün tartılmadım bilmiyorum ama bugün
64.6 çıktım bakalım 2 günde nekadr fark etcek

dünkü menümü yazyaımm
kahvaltı
1 haş. yumurta
dom.sal
peynir
bibeirye çayı

ara
2 yk yogurt
(midem çok bulandı süt içem fena olucaktım)

öglen
haşlama tavuk gögsü
salata
7 badem
biberiye çayı

ara
1bardak kefir

akşam
1 kabak ve 2 yumurtdan omlet
salata
biberiye çayı
ara
1 bardak süt

3 lt su
3 fncn yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…