kızlar selammm kahvaltımı yaptım birazdan da spor yapcam ilaçlar biraz işe yaradı sanki bugun başım daha iyi
şimdi size bişi sorcam belki biraz geç olcak ama ben her gün 1 saat kardiyo yapıyorum koşu bisiklet ip atlama vs. ama aralıksız ve kaytarmadan yapıyorum baya terlediyo
şimdi buna ek olarak 1 saat de pilates yapsam çok mu zorlamış olurum ya da 1 gün pilates 1 gün kardiyo mu yapıyım??
bu arada ben hayatımda hiç pilates yapmadım başlangıç olarak ne önerirsiniz top mu alayım lastik mi alayım uzman arkadaşlar bi yardım ediverin gııı
kızlar selammm kahvaltımı yaptım birazdan da spor yapcam ilaçlar biraz işe yaradı sanki bugun başım daha iyi
şimdi size bişi sorcam belki biraz geç olcak ama ben her gün 1 saat kardiyo yapıyorum koşu bisiklet ip atlama vs. ama aralıksız ve kaytarmadan yapıyorum baya terlediyo
şimdi buna ek olarak 1 saat de pilates yapsam çok mu zorlamış olurum ya da 1 gün pilates 1 gün kardiyo mu yapıyım??
bu arada ben hayatımda hiç pilates yapmadım başlangıç olarak ne önerirsiniz top mu alayım lastik mi alayım uzman arkadaşlar bi yardım ediverin gııı
Ben hergün 1 buçuk saate yakın tempolu yürüyüşümü yapıyorum açık havada, yediklerimede dikkat etmeğe çalşıyorum, sebze, meyve, salata ağırlıklı besleniyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum(çavdarlı yada tam buğday) henüz sadece 1 kilo verdim, montignac diyetini yapmak istiyorum ama insanın aklında kalması zor gibi görünüyor, neler nelerle yenmiyecek, biraz bakayım bende başlamak isterim, geçen sene 19 kilo verdim yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek, 3-4 kilosunu kışın geri aldım, şimdi önce kışın aldıklarımı sonrada kalan 2-3 kilomu yani toplam 6-7 kilo vermek istiyorum, şuan 66 kiloyum, ben normalde zaten 65 kilolardaydım genelde, yani balık etliydim, yürüyüşlerden dolayı vücudum biraz sıkılaşmış durumda, eskiden olduğum kilodan daha zayıf görünüyorum ama kalça ve üst basenlerimde sorun var, 6-7 kilo verince o sorunlar yok olur inşallah
Plates yapmayı bende istiyorum, hatta bir ara başladım ama belimde hafif ağrı olunca korktum, benim belimde sorun var, eskiden sık sık tutulurdu, 2 senedir sorun yaşamıyorum elhamdülillah, tekrar başlamasından korktum...
peki bişi sorcam siz bunu bi yerden bakıp mı yapıosunuzCanım sen daha yeni toparlanıyorsun,sakın hem kardiyo hem plates yapma aynı günde.ben yıllardır yoğun tempoda spor yapıyor olmama rağmen koşmak yada bisiklete binmek vs.. gibi şeyleri yapmam aynı gün içinde.zaten aletle çalışmıyorum hiç ortopedik rahatsızlıklara yol açıyor çünki.
ama sabah plates yapıp akşam üzeride yürüyorum.sende iyice toparlanınca bu şekilde yapabilirsin.ama aynı gün içinde 2 kez kardiyo ile yorma vücudunu.terle birlikte vücuda gerekli minerallerde atılıyor vücuttan.fazla spor yapanlar için özel beslenme şekilleri öneriliyor zaten.
sen normal bi şekilde plastesini ve yürüyüşünü yap yeterli cnm...
hem o kadar kardiyo bacaklarını kaslandırır kalın görünürsün...
hoşgeldin efsun...
inşallah monti ile kalan bir kaç kilo fazlalığından kısa sürede kurtulursun.işe kahvaltı malzemelerini almakla başlayabilirsin...
yağsız peynir tam buğday ekmeği gibi...
menülerinide yemeden önce bildirirsen gerekli düzenlemeleri burda okuyan her arkadaş yardımcı olur sana.plates yapmaya başlarsan da daha güzel sıkılaşırsın...
Hoşbulduk, ilgin için teşekkürler
Benim kahvaltım aslında genelde aynı, ben yazayım uygun olmayan varsa bildirirseniz sevinirim
Tere, maydanoz, salatalık, çeri domates, krem peynir, az beyaz peynir, siyah zeytin, acuka, tam buğday ekmeği yada çavdarlı ekmek, kahvaltı ve sonrasında bol siyah çay şekersiz
Ben sabah 6 buçuktan 8e kadar yürüyüşte oluyorum, gelince duş alıp 8 buçukta yatıyorum, 10 buçukta kalkıp 11de kahbaltı yapıyorum, çay faslı derken 12 oluyor onun için öğlen yemeği yemiyorum
saat 2 gibi nescafe sütsüz şekersiz, 4-5 tane kabe hurması, 4-5 tane galete
saat 5 te genelde1 elma yada başka meyve (kivi, mango, çilek vs.)
saat 7ye doğru akşam yemeği: bu akşam bol salata yanında yoğurt yemeği düşünüyorum
8 den sonra şekersiz açık siyah çay...
merhaba efsun
montidee az yaglı peynir yiyoruz yag oranı 2.5 olcak
bence yürüyüşten sonra yatma deirm benim .1 saat sonra kahvaltını ett
öglen yemeginide aksatmaa
çünkü yediign galeta ve hurma zaten yemege eş dege rkaloride
anna mariacım hakkaten bu kuruyemiş cok fena yemeden duramıyorum ben günde 1 kez.. evdekiler bitsin almıcam bi daha zaten.. alırsam da yer fıstığı alırım glsi cok düşük 15ti.. az az onda yerim kriz gelinceama fındık ve bademi cok nadir alcam cünkü evde olunca dayanamıyorum
Gunaydın arkadaslar
ınsallah keyıfler ıyıdır
Bugunkı menum
1bardak sırkelı su(bı dıkıste ıcıyorum bıraz yakıyo sonra gecıyo)
ekmeklerı guzelce kızartıp tost yaptım ve capuccıno
ara 1 armut
oglen taze fasulye ve ayran
ara 1 armut yada elma
aksam pırasa yada ıspanak olabılır ve yogurt
bol bol su ve cay ıcıyorum...gecen aebenım sormus kılomu aldın dıye evet aebencım aldım ne yazıkkı ufak kacamaklar yıne buyuk gurultu yaptılar bu nasıl bır bunyedır anlayamadım hemen anlıyo kacamakları uffffyaaaaaaa.....
günaydın kızlar
ergh cim
o gün fazla su içmemiştim erkendende uyuyakaldım zaten koltukta bi kaşıntıyla uyandım sabaha kadar kaşındı bacaklarım hatta kalkıp tırnaklarımı kestim yoluyo diye
bilmiyorumki soğukla ilgisi varmı havalarda serin bu ara ama
biberiye işe yaradı galba kızlar yemeklerden sorna 1 fincan içiyorum 2 gündür karnım hemen iniyo gaz olmuyo maşallah inşallah devamı gelir
ya şu kuruyemişi kessem fena olmucak ama beceremedim kavanozu gördüğüm anda elim gidiyo :)
dün kayınvalide sütlaç istedi yaptım fırınladım jest olsun deyü
aman akşam 2 şer kase yediler 2 kase evine istedi aaman dedim ne şeref öyle beğenmez herşeyi
tadınıda merak ettim:))))çok ballandırdılar
bide maaş çekmeye gşittiler eşimle pasta alıp gelmişler yediler içtiler ohh dedim ya süper valla şekeriniz 1500e fırlamıştır ben yesem bunları ertesi güne +3 gözükür
yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
mantarlı peynirli yumurta
peynir
zeytin domates salatalık
öğle
tavuk döneri
yeşillik salata
yopğurt
akşam
sebze çorbası
salatalık
yoğurt
dünkü menümü yazyaımm
kahvaltı
1 haş. yumurta
dom.sal
peynir
bibeirye çayı
ara
2 yk yogurt
(midem çok bulandı süt içem fena olucaktım)
öglen
haşlama tavuk gögsü
salata
7 badem
biberiye çayı
ara
1bardak kefir
akşam
1 kabak ve 2 yumurtdan omlet
salata
biberiye çayı
ara
1 bardak süt
3 lt su
3 fncn yeşil çay
günaydınlar
sabah yumurta peynir domates yeşil çay
öğlen sandviç ( dersim var yemek yemeye zaman yok)
ara; elma
akşam sebzeli kıyma cacık salata
Ben bugün yediklerimide yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
5 adet siyah zeytin
öğlen
2 avuç kadar fındık
yoğurtlu semizotu salatası
ara
1 elma
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
domates
kk kadar beyaz peynir
spora gitmeden işyerinde yemeğimi yiyip çıkacağım ... Akşam ara olarak belki meyve yerim
annacım
cnm bende yemeklerden sonra içiyorum zilim öle dmeişti
sanırım yedikleirmizi yaga dönüştürmemsi için miş
kefir mayasını buldum kızlar
netten bir bayanla görüştüm göndericekk eşimin iş yeri adreisni verdim tebiii
ben hamileyken içmiştimm demekki oman garip gelmiş tadı
şimdi sevdim biraz biraz alışmaya çalışıyorum
ama benim bebelerr çok sevdi
yaparsam evde herügn 1 bardak içircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?