Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar

sabah yumurta peynir domates yeşil çay
öğlen sandviç ( dersim var yemek yemeye zaman yok)
ara; elma
akşam sebzeli kıyma cacık salata

ovvvv ölüyorum yavrularım bugünkü plates çok ağır geldi bana koptu karnım popom
artık hareketleri sayısına uygun yapabiliyorum ama mahfediyo oda zamanla geçer herhalde

günaydın kızlar. dün platese başladım. ilk günden bile karnımın içi nasıl acıyor. demekki çalışmış. ben basen ağırlıklı çalışmak istiyorum. 21 günlük kür varmış. baya etkiliymiş. haberi olan var mı? ben ilk başlangıçdan başlamadım. çünkü kaybetmemem gereken bir zaman var. 15. videodan başladım dün.

DİKKAT DİKKAT
MONTİCİ PLATES SEVERLERİN DİKKATİNE
EBRU ŞALLI PLATES İŞİNDE KAYIŞI KOPARTMIŞTIR
YOKUŞ AŞAĞI FRENİ PATLAMIŞ ARABADAN FENA OLDU HATUN
HIZINA YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL ARTIK
ESKİDEN 40 DK OLAN PLATESİN SÜRESİ REKLAMLA 55 DK.ULAŞIYOR.VE BİZ PLATESÇİLERİN DİLİ BİR KARIŞ DIŞARI FIRLIYOR.CANIMIZLA CEBELLEŞİYORUZ ARTIK EBRUUUU DUY SESİMİZİ...
ÖLDÜRMEYE Mİ NİYETLENDİN BACIM....
BAK AEBENİMDE GELEMEDİ DAHA,ANCAK TOPRLANIYORDUR NAAAPSIN KADINCAĞIZ...
OTURUP KALKAMIYORUZ EBRU,KÖTÜRÜM ETTİN BİZİİİİİ

kızlar selammm kahvaltımı yaptım birazdan da spor yapcam ilaçlar biraz işe yaradı sanki bugun başım daha iyi
şimdi size bişi sorcam belki biraz geç olcak ama ben her gün 1 saat kardiyo yapıyorum koşu bisiklet ip atlama vs. ama aralıksız ve kaytarmadan yapıyorum baya terlediyo
şimdi buna ek olarak 1 saat de pilates yapsam çok mu zorlamış olurum ya da 1 gün pilates 1 gün kardiyo mu yapıyım??
bu arada ben hayatımda hiç pilates yapmadım başlangıç olarak ne önerirsiniz top mu alayım lastik mi alayım uzman arkadaşlar bi yardım ediverin gııı

şekerümmmm
ben henüz tam başlayamasamdaa şöle düşünüyorum haftanın 4 günü kardiyo
yani yürüyüş yada koşu
5 günd eplatesss çünkü 3 gün yaptım acaip agrıdı herbirtarafımm çok etkili keisnlikle mekik filan fısss kalırr pltesin yanındaaa

ah bi başlasma çok şey yapcamdaa

Canım sen daha yeni toparlanıyorsun,sakın hem kardiyo hem plates yapma aynı günde.ben yıllardır yoğun tempoda spor yapıyor olmama rağmen koşmak yada bisiklete binmek vs.. gibi şeyleri yapmam aynı gün içinde.zaten aletle çalışmıyorum hiç ortopedik rahatsızlıklara yol açıyor çünki.
ama sabah plates yapıp akşam üzeride yürüyorum.sende iyice toparlanınca bu şekilde yapabilirsin.ama aynı gün içinde 2 kez kardiyo ile yorma vücudunu.terle birlikte vücuda gerekli minerallerde atılıyor vücuttan.fazla spor yapanlar için özel beslenme şekilleri öneriliyor zaten.
sen normal bi şekilde plastesini ve yürüyüşünü yap yeterli cnm...
hem o kadar kardiyo bacaklarını kaslandırır kalın görünürsün...

Ben hergün 1 buçuk saate yakın tempolu yürüyüşümü yapıyorum açık havada, yediklerimede dikkat etmeğe çalşıyorum, sebze, meyve, salata ağırlıklı besleniyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum(çavdarlı yada tam buğday) henüz sadece 1 kilo verdim, montignac diyetini yapmak istiyorum ama insanın aklında kalması zor gibi görünüyor, neler nelerle yenmiyecek, biraz bakayım bende başlamak isterim, geçen sene 19 kilo verdim yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek, 3-4 kilosunu kışın geri aldım, şimdi önce kışın aldıklarımı sonrada kalan 2-3 kilomu yani toplam 6-7 kilo vermek istiyorum, şuan 66 kiloyum, ben normalde zaten 65 kilolardaydım genelde, yani balık etliydim, yürüyüşlerden dolayı vücudum biraz sıkılaşmış durumda, eskiden olduğum kilodan daha zayıf görünüyorum ama kalça ve üst basenlerimde sorun var, 6-7 kilo verince o sorunlar yok olur inşallah

Plates yapmayı bende istiyorum, hatta bir ara başladım ama belimde hafif ağrı olunca korktum, benim belimde sorun var, eskiden sık sık tutulurdu, 2 senedir sorun yaşamıyorum elhamdülillah, tekrar başlamasından korktum...

hoşgeldin efsun...
inşallah monti ile kalan bir kaç kilo fazlalığından kısa sürede kurtulursun.işe kahvaltı malzemelerini almakla başlayabilirsin...
yağsız peynir tam buğday ekmeği gibi...
menülerinide yemeden önce bildirirsen gerekli düzenlemeleri burda okuyan her arkadaş yardımcı olur sana.plates yapmaya başlarsan da daha güzel sıkılaşırsın...

zilim nasılsınn cnmmmm
valla kuruyemiş ile ilgili yazını okudum da sanki kendimi görüdm bend eçok sveiyorum kuruyemişii

birde ne diycme size ya ben kefir aldım ya benim bebeler bayılıyorlar ya nasıld asevdiler eskiden bende mayaıs vardı . aslındaa arada yapıyordum sevmesemde
sonra kaybettimm nereden bulablirim acep?

banum kefir çok faydalı bi içecek .walla sevdilerse ver içsinler bol bol cnm...keşke benimkide içse...
meyvelisini alıp denemiştim bir kere kustu ..o derece yemek seçen kılçık bi oğlum var
mayasını bilmiyorumki hiç nerden bulunabilir...mandıradan bulunur gibime geldi ama....:26:

peki bişi sorcam siz bunu bi yerden bakıp mı yapıosunuz
topla mı yapıosunuz lastikle mi
başlangıç için hangi hareketleri yapmam gerekir
ay bu konuda cok cahilim kusura bakma :78:

Hoşbulduk, ilgin için teşekkürler
Benim kahvaltım aslında genelde aynı, ben yazayım uygun olmayan varsa bildirirseniz sevinirim
Tere, maydanoz, salatalık, çeri domates, krem peynir, az beyaz peynir, siyah zeytin, acuka, tam buğday ekmeği yada çavdarlı ekmek, kahvaltı ve sonrasında bol siyah çay şekersiz

Ben sabah 6 buçuktan 8e kadar yürüyüşte oluyorum, gelince duş alıp 8 buçukta yatıyorum, 10 buçukta kalkıp 11de kahbaltı yapıyorum, çay faslı derken 12 oluyor onun için öğlen yemeği yemiyorum

saat 2 gibi nescafe sütsüz şekersiz, 4-5 tane kabe hurması, 4-5 tane galete

saat 5 te genelde1 elma yada başka meyve (kivi, mango, çilek vs.)

saat 7ye doğru akşam yemeği: bu akşam bol salata yanında yoğurt yemeği düşünüyorum

8 den sonra şekersiz açık siyah çay...

Ben bugün yediklerimide yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
5 adet siyah zeytin

öğlen
2 avuç kadar fındık
yoğurtlu semizotu salatası

ara
1 elma

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
domates
kk kadar beyaz peynir

spora gitmeden işyerinde yemeğimi yiyip çıkacağım ... Akşam ara olarak belki meyve yerim

merhaba efsun
montidee az yaglı peynir yiyoruz yag oranı 2.5 olcak
bence yürüyüşten sonra yatma deirm benim .1 saat sonra kahvaltını ett
öglen yemeginide aksatmaa
çünkü yediign galeta ve hurma zaten yemege eş dege rkaloride

Galetem serçe parmağı gibi ufak olanlardan

Aslında uyumasam iyi ama 3 yaşındaki kızım uyanınca beraber yapıyoruz kahvaltıyı, hazır o uyurken bende dinleniyorum...

bende aynen canım yaa..bizim evde bi çuval var hayatta kurtulamam bunalrdan...bide her sene memleketten geliyo.. artık irademe güveniyorum sabah yiyorum akşam yemiyorum o zaman bi zararı olmuyo yer fıstığını ben kabuklu seviyorum tuzlusunu sevmem ama kabuklusu çok güzel yani kavrulmamış olanı...

afiyet olsun canım

afiyet olsun maytapcım menün çok güzel...biberiye bendede şişliği alıyo vede wcye çıakrıyo süper bişi ya...

afiyet olsun masumcum...nasıl gidiyo biberiye çayı sen yemeklerden sonramı içiyosun ben önce içiyorum bi farkı olurmuki acep

günaydınlar

sabah yumurta peynir domates yeşil çay
öğlen sandviç ( dersim var yemek yemeye zaman yok)
ara; elma
akşam sebzeli kıyma cacık salata

canım afiyet olsun iyi dengelemişin...

afiyet olsun canım...

herkese selam...

bugünkü menüm...canım sıkkındı bugün bişi yemek istemedim...

Sabah:4 hurma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:Yumurtalı kahvaltı, 10 tane badem
Öğle:Mercimek çorbası, salata yoğurt(hepsini yiyemedim)
Ara:1 elma
Akşam:yoğurt,salatalık,domates

annacım
cnm bende yemeklerden sonra içiyorum zilim öle dmeişti
sanırım yedikleirmizi yaga dönüştürmemsi için miş

kefir mayasını buldum kızlar
netten bir bayanla görüştüm göndericekk eşimin iş yeri adreisni verdim tebiii
ben hamileyken içmiştimm demekki oman garip gelmiş tadı
şimdi sevdim biraz biraz alışmaya çalışıyorum
ama benim bebelerr çok sevdi
yaparsam evde herügn 1 bardak içircem

hm tamam bende öyle yapim o zaman canım inş işe yarar

kefir mayası mı ben bi tek keçi sütünden yapılıyo diye biliyorum ama...ay bebelerine ver bol bol çok iyiymiş masumcum en güzel faydalı bişi sevmişler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…