Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yokk cnm normal sütlede yapılıyorrrr

yokk cnm normal sütlede yapılıyorrrr

iyiymiş o zaman canım...ben pek hoşlanmıyorum kefirden açıkçası ama çok faydalıymış... sen yap iç güzel olursa bende anneme yaptıriyim belki ev yapımı güzel olur...

bağırsakalrı çalıştıryomuş diye duymuştum belki sanada iyi gelir canım...

afiyet olsun canım ben de bazen yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi çünkü yemezsen metabolizma yavaslıyor

peki bişi sorcam siz bunu bi yerden bakıp mı yapıosunuz
topla mı yapıosunuz lastikle mi
başlangıç için hangi hareketleri yapmam gerekir
ay bu konuda cok cahilim kusura bakma :78:

cnm ben her sabah tv'den izliyorum.okulum sabahları değil çünki benim:)eğer sabahtan yetiştirememişsem elimde indirdiğim videolar var onlardan yapıyorum.
top+lastik+küçük top hepsi ile yapıyorum.yani ebru o gün neyi kullanıyorsa diyelim bizz buna.ama lastik ve küçük top her gün kesin kullanılıyor.başlangıç için eğer dvd'den yapacaksan ilk dvd^yi al ondan yap bir hafta sonra tv'den yada netten yaparsın ..tv'de çıkan proğram bir iki gün sonra nete düşüyor ordan bakarak yada indirerek yapabilirsin.ilk etap için ebru şallının sabah tv'deki proğramından canlı olarak yapma sakın.şu sıralar aldı hızını gidiyor.ben 5 aydır yapmama rağmen zor yetişiyorum hızına.başlangıç için kesinlikle şu anki proğramın seyri uygun değil,sakatlık bile olabilir allah korusun..

canım masum arkadaşımız yardımcı olmuş sana sağolsun...
ama senin sabah menün montiyle hiç örtüşmüyor .galeta beyaz undan olduğu için yasak montide.
birde bu kadar az şeyle kahvaltı etmek metabolik hızını yavaşlatır.tıkanır kalırsın yarın bir gün.aç dursan gitmez kiloların.sabhları mümkünse erken etmeye çalış kahvaltını ve yürüyüşe gitmeden evvel bir meyveni mutlaka ye.geldikten sonrada kahvaltını edersen çok iyi olur.yoksa öğleni kaçırmış oluyorsun.buda montiye engel bi durum teşkil eder.
sabahta tam buğday ekmeğinden doyana kadar ye.yağsız peynirin,domates ,salatalık zeytin vs..şekersiz çay..
öğlende alabiliyorsan protein+sebze yada sadece sebze yada baklagil ..montiye uyan bir yemekle ve bol salata ve mutlaka süt ürünü(ayran yoğurt peynir olabilir) şeklinde ye güzelce yemeğini..
kahve yasak montide...
acıkmassan ara öğün yapmassın....acıkırsan meyve yada yağsız süt ile ara yaparsın..
akşamda öğlen hangini yemediysen onu yiyerek yine salata ye süt ürünüyle doyurursun karnını...
bu şekilde yiyerek montiyi yaparsın rahatlıkla cnm.aöda kalmassın...ama öğün atlamamaya dikkat et..

günaydınlar herkese ben bugün yiyeceklerimi yazayım hemen

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
1 avuç kadar badem
1 kase yoğurt
1 adet salatalık

ara
1 portakal

akşam
menemen
yoğurt
salata

ara
çilek

günaydın bebeklerim nasılsınız bakalım bugün
benim boynum biraz zorlandı bugün nedense karnıma pek odaklanamadım zillicim neden olmuş olabilir.gayet rahat yapabiliyodum bu güne kadar
menümü vereyim
sabah sebzeli yumurta
penir
zeytin
domates
salatalık

öğle
tavuk
yoğurt
salata

akşam bezelyeli türlü yapıciim kendüme

öğlen yemeğin yok nazcım akşam yemeğini öğlen yemelisin bence akşam da sebze yemeği yemelisin

öğlen yemeğin yok nazcım akşam yemeğini öğlen yemelisin bence akşam da sebze yemeği yemelisin

işyerinde çıkan yemeklerden yiyemiyorum hiç biri montiye uymuyor evde yemeğim olmadığı için yemekte getiremedim . bugünlük bu şekilde idare edeceğim artık ..

günaydınlar bugünkü menüm;

sabah; ekmeksiz peynir zeytin domates
ara; 1 elma
öğlen; kıyma yemeği salata
akşama henüz karar veremedim :26:

işyerinde çıkan yemeklerden yiyemiyorum hiç biri montiye uymuyor evde yemeğim olmadığı için yemekte getiremedim . bugünlük bu şekilde idare edeceğim artık ..

anladım o zaman canım.. ben de dışarda olacağım zaman sabah yumurtalı ekmeksiz kahvaltı yapıyorum öğlen yanımda sandviç götürüyorum aklında bulunsun zorda kalırsan sen de yap öyle

anladım o zaman canım.. ben de dışarda olacağım zaman sabah yumurtalı ekmeksiz kahvaltı yapıyorum öğlen yanımda sandviç götürüyorum aklında bulunsun zorda kalırsan sen de yap öyle

aslında önceden işyerinde yemek yapabiliyordum . mutfağım vardı bir tek ben kullanıyordum ama farklı bir yere taşınınca mutfağımı iptal ettiler

slm kısçeler...
abenim nerelerde hakikatten yahu?merak ettim walla..aplaaaa nerelere gittin yineeee?

maytabım boynunu zorladıysan konsantre olamaman çok normal.boynunuza asılmayın zaten ebruda diyor hep.asılarak yapmayın hareketleri sadece destekleyin ellerinile diye..karnını içeri çekip sıkmadıysanda etkili olmamış olabilir hareketler....

banuuuum nasıl gidiyor aebenim verdiği diyetin yafruuum?ösledim kız seni...rastlaşamıyoruz ....ben sıkça stada gidiyorum sabhları.bu sabahta gittim 11 'den bu saate kadar staddaydım.son çalışmalar artık.çoluk çocuk telef olduk valla sıcak bi yandan rüzgar bi yandan..23 nisan bitecek hoop 19 mayıs koro çalışmasınıda bana yüklemişler daha 1 ay bu şekilde stadlarda kavurlacağım oğlumla(

meyviş hatun nerelerde yaw yine?

zilimmm zilimm
bende seni özldim cnm
ankara çok soguk valla istanbul sıcak dimekkk

diyet ii gidiyor cnmm ,bakalım yarın sonuç ne olcekk
bugün çıktım yürüdüm hızlı tempoda 45 dk
artık hergün çıkıcam yaa çok keyifliydi

ben sana yazdım dün kefirle ilgili bi ton şey ama sen okuyamaıdn sanırım
benim oglanlar pek sevdi kefiri
mayaısnı buldum arık evd emayalıycam üretime başladım

Kahvaltıyı bol yeşillik, domates, az zeytin ve peynirle yapıyorum, galeteyi 2de yiyordum, kepekli olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm

Sabah yürüyüşten gelince 8 de meyve yesem, kalkıncada 11de bol yeşillikli kahvaltımı yapsam,
2 de salata yesem (mesela yoğurda salatalık doğrasam), 5de meyve, 7 de akşam yemeği nasıl olur?
Uygunsa bu şekilde ayarlarım kendimi...

kefirle ilgili bende saba yazmıştım tatlışım.ama sonra sen bişeyler yazdıysan okuyamamış olabilirim.bu aralar acaip gerginim..oğlum yine yememeye başladı.hatta sabah sen geldin aklıma.dur dedim banuya sorayım bakayım yawrularına ne yediriyor neleri seviyorlar diye?walla ağlıycam artık öğlen eşim staddayız diye oraya gelmiş garibim.hadi çocukların yanında aldanır yer diye elinde köfte kovalıyor oğlumu.hem gülüyor hem kaçıyor sıpa görsen.sabahta kahvaltı ettiremedim.etmiyor.onunla uğraşırken kendimde edemedim.öğlende staddaydık ve eve gel yine yedirmeye uğraş,üstünü başını değiştir banyo yaptır uyut..valla takatim hiç kalmadı.pestil gibiyim.ve psikolojk olarak acaip zayıfladığımı hissediyorum.düştüm iyice yani...çaresiz bırakıyor beni oğlum...eşimde uğraştı uğraştı adamcağız iş saati geldi kendi yiyemedi ben gidince tost most bişeyler yerim artık dedi gitti.napiim walla nolur bi akıl verin.az buçuk bişeyleri zorla yediriyordum bir süredir onuda yemiyor yaa derdi ne bu çocuğun..
kahırdan ölücem.o yemeyince kendimi suçlayıp duruyorum.oğlum aç ben nasıl yiyebiliyorum diye

seninkiler neler yiyiyor yaa banu nolur yardım edin walla sıyırırıcam kafayı artık.maytap sende de var bi sıpa sen neler yapıyorsun cnm?

canım montide öğün atlamamak gerekyor.bu yazdığın şekilde yapınca öğün olmamış oluyor.senin yiyeceğin salatalık ve yoğurt her öğünün yanında öneriliyor ama başlı başına öğün teşkil etmiyor.yani kahvaltı saatini öne çekme imkanın yoksa bile kahvaltında ekmekle ve diğer saydıklarını yersin,öğleden sonra yine 3-3,5 gibi yemeğini yersin çok kaçırmadan.akşamda salata yada sebxe türü hafif bişeylerle 7-8 gibi yersin....ama öğünlerin mutlaka olmalı.yani sadece salataya meyve ile öğün olmaz tatlım...bu şekildede kilo verebilirsin ama kalıcı olmaz.normal bi şekilde yemeğe başladığında anında geri gelir kiloların...çünki hayat boyu sadece meyve yada sebze ile beslenemeyiz..
birde kepeklide olsa galeta montiye uymuyor...ve kalori bakımndan ekmekten hiç bir farkı yok.ama doyuruculuğu ekmek kadar olmadığı tartışılmaz bile bence...sen bilirsin tabii ama galete ve sebze meyve ile monti değilse kısıtlanmış kalori rejimi yapmış olursun..
çünki öğün olarak ele alabileceğimiz bir öğün görünmüyor menülerinde...
sabah ekmek yok....
öğlen yemek yok....
akşam yemek yok...
o sebeple monti olmuyor yani bu şekilde yapılırsa...montide öğün atlamak bile tavsiye edilmiyor...eğer düzenleyebilirsen yukarda alattığım şekilde düzenlemeye çalış cnm...

zilimmm
yinemi başladı senin sıpaa yememeyee
zilim diş zmanı olabilir cnm azıları çıkıyor sa zmanı snaırım
yemezz şimdi

puding filan yeidrmeye çalış
severler öle tatlı şeyleri
sonraa hazır gıdalara yöneltmek istemiyorum ama
ben zorda kaldıgımd averdimmm valla
danino filann
send ebi tabak alll bilrikte yermiş gibi yapın eglensinn

zor cnm yemeyen çocuk vallaa
yogurt çorbası filan yap bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…