hm tamam bende öyle yapim o zaman canım inş işe yarar
kefir mayası mı ben bi tek keçi sütünden yapılıyo diye biliyorum ama...ay bebelerine ver bol bol çok iyiymiş masumcum en güzel faydalı bişi sevmişler maşallah
yokk cnm normal sütlede yapılıyorrrr
herkese selam...
bugünkü menüm...canım sıkkındı bugün bişi yemek istemedim...
Sabah:4 hurma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:Yumurtalı kahvaltı, 10 tane badem
Öğle:Mercimek çorbası, salata yoğurt(hepsini yiyemedim)
Ara:1 elma
Akşam:yoğurt,salatalık,domates
afiyet olsun canım ben de bazen yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi çünkü yemezsen metabolizma yavaslıyor
peki bişi sorcam siz bunu bi yerden bakıp mı yapıosunuz
topla mı yapıosunuz lastikle mi
başlangıç için hangi hareketleri yapmam gerekir
ay bu konuda cok cahilim kusura bakma :78:
Hoşbulduk, ilgin için teşekkürler
Benim kahvaltım aslında genelde aynı, ben yazayım uygun olmayan varsa bildirirseniz sevinirim
Tere, maydanoz, salatalık, çeri domates, krem peynir, az beyaz peynir, siyah zeytin, acuka, tam buğday ekmeği yada çavdarlı ekmek, kahvaltı ve sonrasında bol siyah çay şekersiz
Ben sabah 6 buçuktan 8e kadar yürüyüşte oluyorum, gelince duş alıp 8 buçukta yatıyorum, 10 buçukta kalkıp 11de kahbaltı yapıyorum, çay faslı derken 12 oluyor onun için öğlen yemeği yemiyorum
saat 2 gibi nescafe sütsüz şekersiz, 4-5 tane kabe hurması, 4-5 tane galete
saat 5 te genelde1 elma yada başka meyve (kivi, mango, çilek vs.)
saat 7ye doğru akşam yemeği: bu akşam bol salata yanında yoğurt yemeği düşünüyorum
8 den sonra şekersiz açık siyah çay...
günaydın güzel hatunlarrr
günaydınlar herkese ben bugün yiyeceklerimi yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
1 avuç kadar badem
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 portakal
akşam
menemen
yoğurt
salata
ara
çilek
öğlen yemeğin yok nazcım akşam yemeğini öğlen yemelisin bence akşam da sebze yemeği yemelisin
işyerinde çıkan yemeklerden yiyemiyorum hiç biri montiye uymuyor evde yemeğim olmadığı için yemekte getiremedim . bugünlük bu şekilde idare edeceğim artık ..
anladım o zaman canım.. ben de dışarda olacağım zaman sabah yumurtalı ekmeksiz kahvaltı yapıyorum öğlen yanımda sandviç götürüyorum aklında bulunsun zorda kalırsan sen de yap öyle
canım masum arkadaşımız yardımcı olmuş sana sağolsun...
ama senin sabah menün montiyle hiç örtüşmüyor .galeta beyaz undan olduğu için yasak montide.
birde bu kadar az şeyle kahvaltı etmek metabolik hızını yavaşlatır.tıkanır kalırsın yarın bir gün.aç dursan gitmez kiloların.sabhları mümkünse erken etmeye çalış kahvaltını ve yürüyüşe gitmeden evvel bir meyveni mutlaka ye.geldikten sonrada kahvaltını edersen çok iyi olur.yoksa öğleni kaçırmış oluyorsun.buda montiye engel bi durum teşkil eder.
sabahta tam buğday ekmeğinden doyana kadar ye.yağsız peynirin,domates ,salatalık zeytin vs..şekersiz çay..
öğlende alabiliyorsan protein+sebze yada sadece sebze yada baklagil ..montiye uyan bir yemekle ve bol salata ve mutlaka süt ürünü(ayran yoğurt peynir olabilir) şeklinde ye güzelce yemeğini..
kahve yasak montide...
acıkmassan ara öğün yapmassın....acıkırsan meyve yada yağsız süt ile ara yaparsın..
akşamda öğlen hangini yemediysen onu yiyerek yine salata ye süt ürünüyle doyurursun karnını...
bu şekilde yiyerek montiyi yaparsın rahatlıkla cnm.aöda kalmassın...ama öğün atlamamaya dikkat et..
Kahvaltıyı bol yeşillik, domates, az zeytin ve peynirle yapıyorum, galeteyi 2de yiyordum, kepekli olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm
Sabah yürüyüşten gelince 8 de meyve yesem, kalkıncada 11de bol yeşillikli kahvaltımı yapsam,
2 de salata yesem (mesela yoğurda salatalık doğrasam), 5de meyve, 7 de akşam yemeği nasıl olur?
Uygunsa bu şekilde ayarlarım kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?