Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam canım anladım, sabah yürüyüşten gelince kahvaltımı yapmaya çalışacağım, ben sabah çavdarlı ekmek yada tam buğday ekmeği yiyorum yazmayı unutmuşum galiba
O zaman şöyle yapsam
Sabah 6da 1 elma, 8de kahvaltı, 11-12 arası sebze yemeği yanında yoğurt, saat 4-5 gibi meyve, saat 7de akşam yemeği: sebze, salata , yoğurt
Ayrıca her yemekten önce bol su içiyorum
Kafamda belirli bir program çizersem uygulamam kolay olur
Yediklerimide yazarım...

efsun montide tm bugday ekmegi yeniyor cnm
birdee menülerdee hep sebze var proteinde yemelisin cnm
kilo vermedee çok yardımcıdır protein

öğlen kıyma yemeğini yiyemedim malesef et yerken ağzıma kıkırdak veya ısırınca gırç diye ses çıkaran ses bişey gelirsek cok fena oluyorum midem bulanıyor :84: ben de yoğurt badem fındık yedim

efsun montide tm bugday ekmegi yeniyor cnm
birdee menülerdee hep sebze var proteinde yemelisin cnm
kilo vermedee çok yardımcıdır protein

Tamam canım proteinlere bakayım kendime bir düzen oluşturayım, yardımın için çok teşekkür ederim

Hepimiz sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...

zillicim 2 yaşına kadar zor bi çocuktu yemek konusunda
hatta aeben falan bilir bi süre izmire yerleştik 1 ay kadar kaldık döndük alışamadık neyse tail köyünde kaldık bu süre zarfında düşün yani envai türlü yiyecek açık büfeler ben elinde tabak çocuğun peşinde koşturan bi anne o yemezdi ben yemezdim odaya kapanıp ağlatırdım yedircem diye o ağlardı ben ağlardım artık iyice psikolojim bozulmuştu
sonra kendi kendine iştahı geldi yavaş yavaş
şuan hasta dün ateşlendi sabahtan beri kursağından geçen sadece kutu sütün çeyreği 50 ml oluyo herhalde
kalksada çorba ,içirsem diyorum ama onuda içmiicek biliyorum .sana söyleyeceğim tek şey sabır .işte yukarda bahsettiğim çocuk artık sofrada ne varsa yiyo çorbası sebze yemeği makarnası pilavı yoğurdu salatası boyuna göre porsiyonlarda tabi .biraz daha sabret canım

zilim maytaba katılıyorum cnm sabırr
hep diyorum ya sana yemese kayra yemezdi inanki
bak şırınga ile besledim ben onu bebekken okadar isteksizdi
ama 2 yaşa yaklaşınc aiştah arttıı
şuan maytabın dedigi gibii
herşeyi yiyoruzzz

maytapcım sneinki kaç yaşınd abu aradaa
wc olayı nasıl hallettiniz mi?

tam 2.5 teyzesi .arada denedim hep hazırmı diye ama 2 hafta önce yerde plates yaparken musluğuyla kafama işedi sıpa hiç beklemiyordum napıcamı şaşırdım ve o da hazır değil bende bunu anladım .yazın bakıcam alıştırma donuyla bahçede oyalarım o zaman şuan soğuk çıkamıyoruz nası esiyo.seninkiler nasıl sende 2 tane bide oy oyoy 2side erkekmi .bizim kasım anneleri topiğinde 2 erkek ikiz annesi var ayakta alkışlıyoruz hergün onu:))

iyi akşamalr kızlar...

menümü yazayım...
Sabah:greyfurt,elma ve armuttan oluşan meyve salatası
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek, az peynir domates salatalık
Öğle:Karnıyarık içi (kendim yaptım kıymadan kesinlikle yağsız)yoğurtlu salata...1 avuç badem
Ara: 1 elma, 1 tabak çilek
Akşam:sebze yemeği, cacık, 1 avuç badem

iştahım çok dengesizdi bugün yaa içimdeki sıkıntıdan heralde...

cnm benimkilerde 2 a büyük eylül dogumlularrrr
bencede arkdaşınızı ayakta alkışlayın gerçekten çok zor ya iki bebee
ama ben bebekleikten alıştırdım aynı saatte yer aynı saatte uyurlarr hep
o yüzdne dinlenmeye filan biraz fırsatım oluyor,biri yatıp digeir kalkmıyor yani

wc içinde şöle diyim ben geçen yaz alıştırmak istedim ama çok zorlandımm yaa
biri kakasını yaptı halıyaa ,digeriii oynadı bbe sonuçta bilmiyorum yanii
agladım oturupp sinirden
eşimdeee böyle olmaycak seneye yaza alıştıralım dediii ve kapattık geçen yıl o mevzuyu
bugün markete gittik laızmlıkları gördülerr
anne bunlara çiş yapmak istiyorum diyorlarrr
ne derece dogru bilemiyorum
lazımlık alsak mı almasak mı? karasız kaldım
almak degilde meseleee ya ona alışır başka yerde yapmazlarsaa
her yere laızmlık mı taşıycaz

kızlar alemsiniz valla çok yaşayın siz...
bu gün bende iki kere sinir krizi geçrimenin eşiğine geldim.stattan eve geldikten sonra yayla çorbası yaptım yemedi,patates kızarttım yemedi.puding verdim ağzını açmıyor zaten eşşek,bu arada benim eller tir tir titriyor ve iki gözüm iki çeşme sinir bozukluğundan.almış peçeteyi gözlerimi siliyor bir yandanda kendi çatalıyla bana mama veriyor..ağlasammı gülsemmi... hadi neyse dedim uyuttum.kalktı makarna,ıspanak yemeği,ve peynirli omlet denedim gene yemedi ben artık sesle ağlamaya başladım.(o kadar gerdiki bu yedirme işi 2 yıldır ve şu sıralar nasıl inat nasıl inat,sırf inat olsun dye aç ge3zdiğini biliyorum çünki sğzının kenarına bulaşan pudingi nasıl yaladı görseniz)
aradım artık eşimi gel eve deliriyorum gerçekten artık diye...heyet toplantısındayım dedi sessizce kapattı.kendimi nasıl çaresiz hissetim anlatamam...
akşam üstüde bindirdik arabasına o kadar serin olmasına rağmen baakınırken yer belki diye yorgun argın düştükmü yollaraa...
yok yine yemiyor 9 'a kadar gezdik.eve geldim o yorgunlukla kadınbudu köfte yaptım bir köfte yedi diye zil takıp oynayacaktık eşimle neredeyse...
usandım artık...sıkıştırıyorum yesin diye ama nafile...kendi haline bırakıyorum o hiç olmuyor...ay ne yapacağımı şaşırdım...birde işim nasıl yoğun bu aralr.müdür bey yıl sonuna kadar proğramımı yapmış tutuşturdu elime.23 nisan bitince 19 mayıs o bitince yıl sonu gösterisi için repertuar hazırlıycam.mahvoldum valla.bu aradada yemeyen oğlumla uğraş...bu saat oldu ben daha yemek yiyemedim doğru dürüst valla...

maytap senin oğluşun yaptıklarını okurkenn güldüm valla..çocuklar insanı kılıktan kılığa sokuyorlar.benimkide sabahları tam ben plates yaparken wc işini görüyor ve o popişiyle kafama oturuyor..beni düşünün derin nefes almam lazımken

Canım Aebenim benim :) daha yeni okuyabildim canım sorun devam etmiyor sitede ama ben hep firma dışında çalışıyorum akşamlarıda malum çocuk ev okul spor :) yemek zaman yokki ne yazıkki ama seni ideal kilondasın canım çok sevindim 62-63 harika

günaydın fıstıklarım
ben 59.8 kiloyum .wc olayımı halletmedim bu sabah .yavaş veriyorum ama azimliyiim her hafta veriyorum sonuçta .bide geçen pazar eşim bana bir kaçamak yaptırdı ama yemezsem ölürdüm yani 1 tane yetmedi hatta yarım daha yedim
ama pazartesi sabahı 57.5 dum gene sil baştan başa dönüyorum her kaçamakta.yani 57.5dan düştüm bu hafta sayın:))ama kızdım eşime bişey yapıyorum lütfen destek ol bana mutsuz oluyorum gördüğün gibi diyorum .umarım bu haftasonu kaçamak olmaz...

masumcum benim bebe prematüre kasımın 20sinde beklerken ekimin 10unda geldi .seninkilerde prematüredir belki dimi.çünkü bizim ikizler de kasım olucaktı memoyla aynı gün doğdular

HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE ..

suçluyum 2.gündür yokum .
ama çok yogundum giremedim akşamlarıda kızım odalarında ders çalışıyor ...
dünde komşumla kızılaya inmiştim . sosyete turu yaptık 8banu kulakların çınlasın .....

plates başlamadan sizlere bi bakayım dedim .....

maytabım kıs yanlış yazdın zar 59 mu oldum 56 mı?????

55 yaa 59 yazmışım anaaaaam kafam nerelerde
55.8 aebencim yaw .günaydın hoşgeldin kaçak

kimse yok bu sabah ....
banum kapsama alanı dışındasın niyeküüü.... meyl adresinmi degişti yenile bari .bilonu merak ediyorum bak bekliyom .... nasıl geçti bu 3 gün girip bakamadımda sana .

nesliş sen nerdesin görmedimmmmmmm

efsun hoşgeldin aramıza ......
canım arkadaşlar yardımcı olmuş sanırım az yiyorsun yada ögünlerin düzenli deyil ...
sabah erkenden yürüyüşlere gidiyormuşsun çok güzel ...ama sakın aç gitme yürüyüşlere hemde 2 sat ..gelince neden yatıyorsun ?aiılışkenlık halnemi getirdin . eger özel bri durumun yoksa yürüyüşlerini 1.5 saatte indir ve gelince uyumamaya çalış . 2 saat spor ve yürüyüş için fazla
Birde şunu merak ettim, ne kadar zamandır uyguluyorsunuz bu diyeti ve ne kadar verdiniz?
efsuncum haftalık ilste yapıyorum kiloları canım güncelleri 1355.sayfada. ordan ve ilk sayfadada var ordanda takip edebilirsin

bu hafta kilo vermen devam etiyse bademleri aklarız bademim ..afiyet olsun
günaydınlar bugünkü menüm;

sabah; ekmeksiz peynir zeytin domates
ara; 1 elma
öğlen; kıyma yemeği salata
akşama henüz karar veremedim :26:
afiyet olsun blkck.. dün akşam için karbonhidrat tavsiye ederdim ..
aslında önceden işyerinde yemek yapabiliyordum . mutfağım vardı bir tek ben kullanıyordum ama farklı bir yere taşınınca mutfağımı iptal ettiler
bu kötü olmuş nazlım ..:26:
ablan yine evde oturmuyor zilim ....
bu günlerdede sanırım sizi biraz ihmal edicem .... eşim biro degiştirdi demiştim daha evelden . mutfak yaptıracaktı .evdeki mutfagı biroya taşıyalım yenisini eve yapıralım dedik.. baya iş çıkacak .. zaten havaların ısınmasını bekliyordum evi tümden kırklamak için sanırım buda bahene olcak anlıycan çokkkkkkk iş çıkacak bana :78:
kıslar kefiri içtikçe alışırsınız ben çok de çok seviyorum ama evdekilere içiremiyorum .
zilim zlim zilim sen kendin demişsin senin ogluş inad çoçuklar böyle durumlard yiyecekleri varsa bile yemiyoeler güzelim . çocuga nekadar yiyecekle gelseniz okadar yemiycek .bu kadar şıkıştırmı . tv de bu konuda çok pragram izledim sende bakmışsındır . diyorlarki zorlamayın açlıkdan ölen çocuk varmı .inan bi süre sonra iştahı açıklır . kendinide harapetme bu konuda eşinede yazık sanada .çoçuklarınüzerine çok düşüldükçe tam tersini yaparlar . ogluşun hangi burç.?
çok güzel dengelemişsin nazlım öyle yemegin olmamasına regmen .....
mönünüz harika efem ..
maytabım . call yaptınmı hiç bilmiyorum orda boyun hareketleri varya ben platese başlarken onu yapıyorum ebru kendi buyun hereketlerini yaprken .ilk zamanlar benimde en büyük zorlandıgım boyundu şimdi alıştım agırlıgı boynuma deyilde karnıma veriyorum . agrın varsa zorlama derim .
günaydın güzel hatunlarrr
güneydın diyerım neler yapıyorsun bakim .?
gunaydin diyarim ve monti citirlari.aebennn gecmis olsun esine canim.bu aralar seni göremiyorum hep ben gidiyom sen geliyon.oglusumun randevusu var ben kaciyim sonra yine ugrarim.
hastamı ogluş yanlızım ......

Günaydın kızlarrrr....
Çok yoğun bir hafta geçirdimm...Şuanda bile zar zor giriyorummm....

Biraz fireli bir hafta oldua ama buna rağmen verdimmm....

Geçen haftaki kilom; Sanırım 79,4 idi...
Bu haftaki kilom; 78,6 geldim.....:):):)

Ben artı gelirim diye bekliyordum çünkü dün akşam dondurma yedimm...inanamıyorum kendimeee...Sen yap yap..Arkadaşların baskısı ile git yeee...Kendimi affetmeyeceğimmm....Neyse ödünm vermek yok yola devamm....

Menülerimi de yazamadım zatennn... Özür dilerim...

55 yaa 59 yazmışım anaaaaam kafam nerelerde
55.8 aebencim yaw .günaydın hoşgeldin kaçak
hem kaçamak hemde 55 sin . maytabım gelip dövemmi seni.:78:aaaa veren var veremeyen var ayol .
tebrikler şekerim ...

nesliş erkedaşını gelip dövelimmi.(ya bugün pek elimaşalı gördüm kendimi)
tebrik edrim şekerin az evvel kulagını çınlatmıştım . kolaygelsin ... dondurmayı unutttttt. iddayı düşün ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…