hem kaçamak hemde 55 sin . maytabım gelip dövemmi seni.:78:aaaa veren var veremeyen var ayol .
tebrikler şekerim ...
geçmiş olsun ogluşa kokaş hatun .yaa yazıcam 1.5 dürüm yedim hafta sonu sonra dondurma yedim ahhh ahh sonra bütün hafta vermeye çalıştım hiç ekmek yemedim sadece protein aldım vs. yumurtlucam yakında yarından itibaren 1 dilim ekmekle başlıcam öyk geldi.
aslında benim bu haftaki zorum eşim bana trençkot dikti baharda giyerim dedim sigarayı yeni bırakmıştım sonra kilo alınca önü zor kapanıyo giyilmez tabi öyle
neyse yarın onu giyicem diye zorladım kendimi ve giyicemde :)))yarın 23 nisan malum kokoş anne iş başında olacak.
off bu bebede gece ateşlendi çok uykum var şuan
nesliş erkedaşını gelip dövelimmi.(ya bugün pek elimaşalı gördüm kendimi)
tebrik edrim şekerin az evvel kulagını çınlatmıştım . kolaygelsin ... dondurmayı unutttttt. iddayı düşün ....
geçmiş olsun ogluşa kokaş hatun .
maytabım tümmü kestin karbonhidratı .sebzeyidemi yksa.
banum nazlıyla selam yolamışsın .. Ama sana ulaşamadım burdan okuya bilirsen .no cevap vermiyor .şimdi çıkmam lazım . Plates yapıp .. Bugünde hatunların toplantısı varmış 11.30da oraya gidicem .birazda öbür dünyaya çalışalım dimi...
Tekrar hayırlı cumalar hatunlar .
günaydın canlarımmmmmm
ablam 72,5 kg ım yani artıdayım ama dün spora gittim deneme amaçlı ne kadar hamlamışım kollarım ağrıyor
platese girdim ama beğendim hiç zorlanmadımhoca ilgilenmedi sonra thei boks die birşeye girdim o harikaydı zıplattı boks yaptık müzikle o zaman kollarım içbacaklarım epey çalıştığını hissettim ama fitnes salonu o kadar doluydu ki nerdeyse dışarı çıkıcaktık yürüyüş bandlarında yer yoktu herkes kilo vermeye çalışıyor anababa günü salonlarkararsızım kayıt olup olmamakta ...evde eliptik bisikletim var biraz adam olsam dirayetli oldam hergün 30 dk onu yapsam sonra ebru şallı ile plates yapsam akşamları ama işte tembelim (
HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE ..
suçluyum 2.gündür yokum .
ama çok yogundum giremedim akşamlarıda kızım odalarında ders çalışıyor ...
dünde komşumla kızılaya inmiştim . sosyete turu yaptık 8banu kulakların çınlasın .....
plates başlamadan sizlere bi bakayım dedim .....
bu hafta kilo vermen devam etiyse bademleri aklarız bademim ..afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?