Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hem kaçamak hemde 55 sin . maytabım gelip dövemmi seni.:78:aaaa veren var veremeyen var ayol .
tebrikler şekerim ...

yaa yazıcam 1.5 dürüm yedim hafta sonu sonra dondurma yedim ahhh ahh sonra bütün hafta vermeye çalıştım hiç ekmek yemedim sadece protein aldım vs. yumurtlucam yakında yarından itibaren 1 dilim ekmekle başlıcam öyk geldi.
aslında benim bu haftaki zorum eşim bana trençkot dikti baharda giyerim dedim sigarayı yeni bırakmıştım sonra kilo alınca önü zor kapanıyo giyilmez tabi öyle
neyse yarın onu giyicem diye zorladım kendimi ve giyicemde :)))yarın 23 nisan malum kokoş anne iş başında olacak.

off bu bebede gece ateşlendi çok uykum var şuan

geçmiş olsun ogluşa kokaş hatun .
maytabım tümmü kestin karbonhidratı .sebzeyidemi yksa.

banum nazlıyla selam yolamışsın .. ama sana ulaşamadım burdan okuya bilirsen .no cevap vermiyor .şimdi çıkmam lazım . plates yapıp .. bugünde hatunların toplantısı varmış 11.30da oraya gidicem .birazda öbür dünyaya çalışalım dimi...
tekrar hayırlı cumalar hatunlar .

Valla ablam nasıl yedim halen inianamıyorum kendimeeeee....Neyseee ki toparlanırım bugünnn...
Burdan ayrı kalmak iyi gelmiyor bazen insanaaa....
:26:
İddaayı ben kazandım zaten çünkü hedefine en yakın benim... 78 olcam dedimm 78,6 geldim..üstelik idddaa günü yarınn...Belli olmazz 78 düzde gelebilirim yarın sabahh...Çünkü wc problemini 3 gündür yokk bugün çözersemmm ohhh missss......Ama kardeşimm 68 dedi ve 71 de takıldı kaldııı...EE her akşam anne yemeklerini yerken düşünecek ti dime ama yaa...

He valla şimdi gördümmm çınlamış kulaklarımmm....:69:

Ya bu arada sabah küçücük bir leke geldi ama hiç günüm değill...Anlayamadım ben bu işi..Acaba kil farkettiği için adetim erken olabilir mi..Ama daha 17.günüm....:26:

Günaydınlar monti hatunları benim kilom bu hafta aynı 56,8 ... Ben yine takılmalara başladım

geçmiş olsun ogluşa kokaş hatun .
maytabım tümmü kestin karbonhidratı .sebzeyidemi yksa.

hayır canım karbonhidrat olarak sadece ekmek makarna meyveyi kestim azğıma sürmedim bu hafta kimbilir haftasonu kaçamağım olmasa ne güzel sonuç alıcaktım
sabah yumurta genelde sebzeli olarak
öğle tavuk yanında gene çiğ sebzeyle
akşam sebze yemeği etsiz yoğurtlu salatalı şekilde
bu haftaki beslenmem bu şekildeydi canım

ablam başka nazlıdamı var .... Ben selam yollamadım hiç ama başkasıylamı karıştırdın acaba

günaydin herkeslere kilom 69,9 bu hafta az gitti ama olsun haftaya daha fazla gider .aebeni oglusum kasiklari agriyordu doktora goturdum iltihap varmis ilac verdi 5 gun icinde gitmesse birdaha gidicem bakalim hayirlisi.kendinize iyi bakin

günaydın canlarımmmmmm

ablam 72,5 kg ım yani artıdayım ama dün spora gittim deneme amaçlı ne kadar hamlamışım kollarım ağrıyor

platese girdim ama beğendim hiç zorlanmadımhoca ilgilenmedi sonra thei boks die birşeye girdim o harikaydı zıplattı boks yaptık müzikle o zaman kollarım içbacaklarım epey çalıştığını hissettim ama fitnes salonu o kadar doluydu ki nerdeyse dışarı çıkıcaktık yürüyüş bandlarında yer yoktu herkes kilo vermeye çalışıyor anababa günü salonlar kararsızım kayıt olup olmamakta ...evde eliptik bisikletim var biraz adam olsam dirayetli oldam hergün 30 dk onu yapsam sonra ebru şallı ile plates yapsam akşamları ama işte tembelim (

benim gittiğim spor salonuda çok kalabalık olmaya başladı yaz gelince herkes zayıflama telaşına girdi ... Bizim plates hocamız çok iyi ama bizimle ilgileniyor yanlış yaptığımız yerde hemen gelip düzeltiyor ... Thei boks çok güzelmiş bende duydum ama malesef hergün gidemeyeceğim için spor salonuna bende platesi seçtim

günaydınlar

sabah: klasik monti ve yeşil çay
öğlen: salamlı domatesli omlet

günaydın herkese....

bu hafta +dayım maalesef regl oclam bir kaç gün sonra onun şişliğide var sanırım moralimde bozuk zaten bilmiyorum diyet modunda değilim ama montiyi bozmayacağım kesinlikle bu konuda eminim..

aeben ablacım ya k.bakma kilo vermem iyice durdu sporada gidiyorum haftanın 6 günü ama veremiyorum 2 haftadır..ne yapsam nerelere gitsemm..

bu haftaki kilom:66.5... 1 kilo artıdayım kaçamak olmamasına rağmen....

Son düzenleme:
slm herkese,ve hayırlı cumalar...
abenim allah kolaylık versin işlerinde...ev kırıp dökmek çok zor iş ama bitincede temiz temiz oluyor misss gibi..
yalnızımcım oğluşuna geçmiş olsun cnm....

nesliş fırsat buldukça gir kız...gelmez oldun....

banuuuu nerelerdesin gııııı?

diyarım sen neler yapıyorsun cnm özeldim valla....
ben şimdi kaçar...öğlen uykusu vakti sıpamın....işlerimi bitirince gelirim yine...

selam kızlar, hepinize hayırlı Cumalar. bugün tartı günü. kilo verenleri tebrik ederim.

geçen haftaki kilo : 87,9
bu haftaki kilom : 86,3

bu hafta kilo vermen devam etiyse bademleri aklarız bademim ..afiyet olsun

hayırlı cumalar ablacım...iyi yapmışsın ama merake ttik bu kadar özletme kendini..

sağol ablam....ah o bademler yokmu

merhaba arkadaslar hepinize hayirli cumalar diliyorum
hemen menumu yazayim vaktim yine kisitli
sabah 2 dilim ekmekten hazirladigim tost ve capuccino
oglen pirasali yumurta ve az kabak mucver dere otu ve maydanozla hazirladim ve 2 bardak ayran
ara 1 armut
aksam tavuk izgara ve salata ayran
yatmadan once 1 porsiyon meyve
kiloma gelirsek ayni ne yazikki 54,500
artik umidim haftaya

kızlar selam
dün giremedim dışardaydım bütün gün
bu haftaki kilom aynı 55,4
offf kızlar artık cok zorlanıyorum yaa 1 kilo daha vermem lazım ama artık gitmiyo napıyım bana bi yardım edin

bu arada dün dediler ki b12 kilo aldırırmış olabilir mi bööle bişi
bu kadar zaman emek verdim boşa gitmesin bi de yaa???

ben bugün yiyeceklerimide yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
1 adet fırında yapılmış tavuk but
2 bardak ayran

ara
1 partakal

akşam
yoğurtlu kabak salatası
tavuklu salata
göbek salata

akşam misafirlerim olacak en zararsızlardan bunları seçip yiyeceğim

akşam ton balıklı salata yedim ama gece geç saate kadar çalışıcam yaırn sınavım var gece birşeyler daha yerim

selam kızlarr nasılsınızzz...

zilim zilim zilimmmmm

sekercim annemlerdeyim benn salı geldim yarın döncemm pazartesi özlem gideririzz

masumuma nolmus neden yok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…