selam kızlarrr....
Bugün içim çok burukkk....Bri çocuğum yok ki elinden tutup 23 nisan gösterilerine götüreyimmm....Niye yok demiyorum haşaa...Rabbim zamanı gelince verir meleğimizi ama işte kötü oldum hemde çok kötü oldummm...
üstüne bu ay sonunda eltimin oğlunun sünnet düğünü varr..Ne bilim bir çocuğum olsa idi bir kız mesela ona güzel bir kıyafet alırdımmm......Narçiçeği bir elbise gördümmm harikaydı içim gitti...Kızım olsaydı alırdım dedimm...3 yaş içindi.....Yada bir oğlum olsaydı bir kot beyaz gömlek üsütnede renkli bir askı alırdımmm ona uygunda papyonnnn....Ben çok şey mi isityorummm..Ne büyük bir sınavım var Allahımmm...
Artık bebeğim olacağınada inanamıyorummm..Umutlarım tükeniyooo....Ben hiç anne olamayacakmıyımmmmmmmmmmmmmmmm....
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhh...Amin..............
selam kızlarr nasılsınızzz...
zilim zilim zilimmmmm
sekercim annemlerdeyim benn salı geldim yarın döncemm pazartesi özlem gideririzz
masumuma nolmus neden yok :26:
selam kıslar ...
fazla kalamıycam mesajlarınıza sonra bakarım ...
meyvem banum pazartesi gelecek . k.k giremiyor ...
selam kızlar
gece hiç uyumadım haliyle yemek de yedim:26: önce 2 dilim ekmek söğüş zeytin peynir sonra tavuk şiş salata
bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen al dente spagetti domates soslu ve yoğurt
meyvemmm özlendinnn
selam ablacım :80:
kıs akşam bişi yemedinmi nasıl bir menü bu böyle
bu gün 23 nisan,neşe doluyor insan
valla ben çocuklardan daha sevinçliyim bu gün artık bayram telaşımız kalmadı diye... oğlum beni geçit töreninde görünce anneeee diye ortalığı inletti bakamadımda protokole karşı
ve bu gün bir öğrencim benii ağlattı.atatürke mektup yazmış çocuk.ve daha 6 yaşında.yazı yazmayı çok güzel biliyor.ve çocuk örtmenim atatürküme mektup yazdım ama öldüğü için veremiyorum diye geldi yanıma.gırtlağım düğüm düğüm oldu resmen kızlar..ne yazdın emre'cim dedim...verdiği cvp aynen şu:
-örtmenim bu gün 23 nisan ya,atatürk bizi göklerden görüyomuşya bu gğn(sanırım ağlayınca annesi böyle teselli etmiş) bende mektubumu getirdim belki onuda görür diye dedi...
akşam yazarkende ağladım dedi.(niye oğlum dedim)
mesela beim doğum günü olsada herkes oynasa eğlense ben oraya gidemesem üzülürüm dedi.
iyi ama bu gün atatürkün doğumgünü değilki dedim.
-ama 23 nisanı o yaptı diye oynuyor herkes burda dedi.ama o yooook baksana örtmenim diye sarıldı hüngür hüngür bi daha ağladı...
ne yazdın bakabilirmiyim dedm.verdi kağıdı...
(bu arada kağıdın her yerine kalpler çizmiş atatürke olan sevgisini gösterebilmek için)
"atatürküm benim ismim ata emre çaylı.gazi ilköğretimokulunda anasınıfına gidiyorum.seni çok seviyorum atatürküm,öldün diye çok üzülüyorum.odama resmini astık annemle.bayrakta var.sen ölmeseydin düşmanlar olmazdı ülkemizde.amcam şehit olmazdı.babannem hep ağlıyor atatürküm.ona üzülüyorum.büyüyünce bende asker olucam atatürküm.keşke ölmeseydin.
babam sen büyüyünce atatürk gibi asker ol,akıllı ol ülkemizi düşmanlardan kurtar diyor.senin arkandan gelicem söz veririm sana atatürküm.seni seviyorum ...
ata emre çaylı.
büyük çocuklardan birini kırtasiyeye yolladım fotokopisini çektirdim kızlar mektubun eşime okudum eve gelince onunda gözler doldu.6 yaşında veletin aklına gelenlere hayran oldum walla.maşallah çocuğa..ne kadar duyarlı...pazartesi kendi okulumda ilan panosuna asıcam bu fotokopiyi...
aebenim banuş neden gelemiyor yaa,site yönetimiylemi alakalı?
neslişimmm canımsın.......wallahi bu msjını okurken ağladım,sonrada sesli olarak eşime okudum..wallahi onunda gözleri doldu.allahım inşallah isteyen herkese verir diye dua etti.(bende ne sulu zırtlak bişey oldum yaa çocuk sahibi olduktan sonra,her şeye ağlar oldum)
bu dünyada hepimiz ayrı imtihanlardan geçiyoruz neslihanım.rabbim hepimizi ayrı ayrı sınıyor.ve allah kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemez diye düşün.insanız zaman zaman hepimiz isyan bayraklarını çekiyoruz acizliğimizden...
ama her iş olacağına varıyor.nasıl yazıldıysa onu yaşıyoruz yan zamanı geldiğinde.bunları eminim herkesten çok defa duymuşsundur ama elimden keşke başka şeyler gelsede yapabilsem.wallahi dünyanın öbir ucuda olsa ulaşıp yardımımı esirgemezdim elimden gelen bir şey olsaydı.ama mucizeleri biz değil rabbim yapabiliyor sadece...bizim yapabileceğimiz tek şey duacı olmak..inşallah hayırlı zamanda yarularını verir sana...
senin için çok şey yapamıyoruz ama seni motive edip zayıflatabiliriz en azından.buda bebiş için büyük bir basamak olur sana...
inşallah burda uzun zaman kalma fırsatımız olurda sende hem başarı öykünü paylaşırsın yeni gelecek monticilerle hemde bizim gibi çocuklarının yaramazlığından ve ne kadar bunaldığından yakınırsın tebessüm ederek....
vakit yok temizlikden başımı kaldıramadım bugün ama kısaca degineyim ...
Zilim Ata emreye bende maşallah deyim .
neslişim sen burda deyilmiydin nevkuşumu .nuroyu görmedinmi hiç umudu yokken şu sıralar dogum yapmak üzere hemde 15 yıldan sonra ... yavrum sen daha kaç yılık evlisinki .... daha bir çok örnek var neden umudunu kaybediyorsun rabbım istedikden sonra olmayacak varmı ?..
zilim; banumun gelememesi siyetle alakalı pazartesi girebilecek gilince kendi anlatır .
ben kaldıgım yerden temizlige devam .
aslinda sadece söyle bir bakip cikicaktim ama neslihanin yazisini görunce yazamadan gidemedim.yarabbim insallah en kisa surede sanada bir evlat nasip eder canim umudnu yitirme benim bir akrabam 15 yillik evliydi ve cocugu olmuyordu 2 sefer asilama denediler olmadi 1 seferde tüp bebek denediler yine olmadi cok uzulduler artik hic umutlari kalmamisti ama rabbim cok buyuk son defa sanslarini dewnediler ve su an aslan gibi 2 ogullari var 5 yasinda.hep diyorlar demekki zamani vardi rabbim sabrimizi sinadi.insallah insallah cok icten dua ediyorum allah en kisa zamanda sanada nasip etsin canim.
diyarım sen daha öncede yazmıştın ama ben not almamıştım cnm yaa,müzik indirmek istiyorum.güvenilir bir proğram önerebilirmisin cnm?
bilen başka arkadaşlarda fikir verebilirler...öğrencilerim bir kaç parça ismi söyledi onların notalarını çıkartmam gerekiyor.eskiden lime vire kullanıyordum kapatıldı.ne kursam bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim valla kıslar...
aebenim aplam kolay gelsin sana...bende sabahtan beri daha şimdi oturdum.hızlı gonzales gibiydim ,tüm evi jet gibi dolaştım temizledim.şimdi kahvemi içerken sükut içinde dinleniyorum.(oğlum uykuda eşimde nöbetçi ev bir sessiz bir sessiz:)
ev temizlenince insan ne kadar yorgun olursa olsun içi acaip rahat oluyor walla.
afiyet olsun canımselam kızlar...keyifler nasıl...:80:
Geç kalktım bugün o yüzden öğleyle kahvaltı bir oldu...:78:
Kalkınca:1 elma,4 kuru kayısı
Öğle/Kahvaltı:peynirli biberli omlet(1yumurtadan),peynir,zeytin domates...
Ara:1 kase çilek
Akşam:Yumurtalı pırasa, salata, yoğurt...
Ara:1 meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?