Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun canım

teşekkürler canım sanada afiyet olsun menün güzel

Ya birde bugün 18. gün olmasına rağmen tekrar regl oldum bennn....Off çok kafam karıştııı...Acaba erken mi oldumm..Yoksa geçen ay geç olduğum için normal mi çözemedim.... Ve feleaket sancım varr.....

ay canım doktora git istersen geçmiş olsun...:26:

zillicim bende öncedemn limewiredan indiriyordum şimdi beemp3 ten indiriyorum tavsiye ederim...ama yabancı dinliyorum ben söyliyim...

iii geceler ben geldim efemmmmmmmmmmmmm

zilimmmm
ayy bitim benn o ögrencinee ya
maşş allah anasına babasına bagışlasınnn
özleidn beni sanırımmmmm ben msj sildigim için banlanmışım cnm
çok sıkıcıydı vallaaa

aeben
ablamada tşk eidyorum cuma günü beni aradıgı
teknik destek veridig için
çok moralim bozuktu kilom çok çıktı burayada yazmaıyoudm ama düşmeye başladı çok şükür kii
ama adet olmadım daha

neslihannn
yazını okudummm içimi dagladın resmennn
cnmmm gerçekten herşeyin bir zamanı varrr
allah bilir bunuda ne zman hayırlısı ise ozman olsun
bende bir takım sıkıntılar yaşadım evlat sahibi olmak için
seni çok i anlıyorum amaa hepsi geceçek bir gün arkadaşım
sende kucagına alıcaksın inşşşş
üzme kendini lütfennnn
eni çok ii anlıyorum....
adet içinde 2. olanı baz al cnm sen dmekki tam sökmedi
1 ay içinde 2. kez yumurtladınn

canım yeni gördüm sorunu umarım cevap için geç kalmamışımdır ben bearshare kullanıyorum bu zamana kadarda vürüs bulaştırmadı bana 1 seneyi geçgindir kullanıyorum aradığım şarkılarıda rahatça indirdim arşivi güzel yani kuruluma kolay kur çalıştır sorun çıkarmıyor...

günaydın kıslar...
hoşgeldin banuşum özledim valla seni yaw...

müzik indirmek için yardımcı oldunuz çok teşekkürler kıslar...bu gün birini seçip deniycem fırsatını buldukça yada akşama okula gittiğimde eşime bırakırım laptobumu o kursun..

öğleden sonra girmeye çalışırım yine...dışarı çıkmam lazım,alınması gereken şeyler biriktide birikti..

görüşürüz kıslarrrr

25.04.2011 PAZARTESI KIYM.SOYAFİLİZİ ÇORBASI ERİKLİ TENCERE KEBAP MELEK PİLAVI Z.Y.KARIŞIK TÜRLÜ MEYVE SALAT BAR B.YOĞURT-AYRAN

banucum yemekler bunlar fazla uygun birşey yok ama evden haşlanmış tavuk getirdim salatamı alıp yoğurt ve tavuğumu yicem :)

Arkadaşlar bir sorum olacak;

Birinci aşamada baklagillerin tüketimi ne kadar olmalı? Mesela mercimek çorbası, yeşil mercimek yemeği, ya da piyaz gibi yiyecekleri nasıl tüketmeliyiz.

İkinci olarak size montiye uygun uydurduğum bir yemeğin tarifini yazıyorum:

Kıymalı Çılbır koydum adını (Belki de böyle bir yemek vardır da ben yeni keşfettim bilmiyorum)

Öncelikle kıymayı karnıyarık içi gibi hazırlıyoruz. (Soğanı kavuruyoruz, kıymayı ekliyoruz, salçayı, domatesi ve baharatları da ekleyip birlikte pişiriyoruz)

Ardından yumurtaları kaynayan suya atıyoruz. Aslında çılbırın rafadan olanı makbulmüş ama ekmeksiz yeneceği için biraz kayısı kıvamına gelmesinde yarar var.

Bir yandan da sarımsaklı yoğurt yapıyoruz.

Tabağı da şöyle hazırlıyoruz. Önce kıymalı sosu koyuyoruz. Üstüne yumurtaları koyuyoruz. En üstüne de sarmısaklı yoğurtu döküyoruz. (Siz kendinize değil ama evdekilere, yoğurdun üstüne kızdırılmış yağda yaktığınız kırmızı biberleri de dökebilirsiniz.)

Öyle lezzetli oldu ki, bir deneyin istedim :))

hoşgeldin masumcum...resimde ne güzel çıkmışsın kız çıtır genç kızlara taş çıkartmışın valla

canım sorularını cevapliyim ben...baklagillerin miktarında bir sınırlama yok doyana kadar yiyorsun zaten herşeyden...ama abartmadan ye...baklagillerin yanında protein olmamasına dikkat et yani et türü bir şey olmasın örn:kıymalı kuru fasulye gibi olmayacak tek başalrına yiyebilirsin konservede olmasın ama buna da dikkat et...

yaptığın tarif çok güzelmiş montiyede uygun bunu bakalgillerin yanında tüketmemeye çalış ama canıma fiye olsun bende kıymayı böyle hazırlıyorum ama yumurta eklemek aklıma gelmemişti güzle fikirmiş denerim belki sağol canım...

selam fıstıklar nasılsınız...:80:

menümü yazayım:

Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu salata...1 avuç fındık ceviz karışımı...
Ara:1 elma
Akşam:Sebze çorbası, yoğurtlu semizotu

kızlar selamm
walla bugün normal bi gündü çok heyecanlı şeyler yaşamadım yazcak pek bişeyim yok :)
kızlar bu pilatesin başlangıç seviyesini yaptım beni hiç zorlamadı ben o hareketleri zaten her gün yapıyorum spordan sonra acaba bir üst seviyeye mi geçsem?

canım başlangıç seviyesi dediğin nasıl oluyor nereden yapıyosun? bende yeni başladım dersen çok sevinirim

afiyet olsun canım ben de yaziim menümü bugün biraz düzensiz oldu gerçi ama dersim vardı çok

sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen; yeşil fasulye
ara; şekersiz eti form
akşam ; domatesli al dente spagetti ve cacık
ara; 3 kayısı 1 kivi

günaydın kızanlar
dün uğrayamadım bütün gün belediyede işlerim vardı .yardımcı olan bi abimiz vardı belediyeden ama o kadar kalabalıktıki tek başıma 3 günde bitirebilirdim herhalde
şu vergi affı davasına hınca hınç belediyeler
neysem enümü vereyim heman

tam yediklerimi hatırlamasamda haftasonu hiç kaçamağım olmadı sadece biraz düzensiz oldu
dün sabah
peynir,zeytin,
domates salatalık biber
az çemen 1 dilim ekmek

öğle
2 ızgara uskumru
2 salatalık

akşam
semizotu salatası yoğurtlu birazda sarımsaklı mayonez koydum nefis oldu:)
ZİLLİCİM SEMİZOTU SALATANIN TARİFİNİ YAZARMISIN SANA ZAHMET

bugün

peynir,zeytin
salatalık domates biber
1 dilim ekmek
öğle
tavuk döner
salata
yoğurt

akşam
hiç bi fikrim yok
evde makarna ,biber dolması ve börek var kendime uygun bişeyler yapmam lazım

bende yapıyorum semizotu salatası. içine çkuru soğan ve domates doğruyorum. ama nar ekşisi tad veryor bu salataya. hazır nar ekşilerinde şeker var eğer el yapımı bulursan kullanabilirsin sanırım. yaz geliyor artık bahçemizde bolca çıkar semizotu :)

evet bizim bahçedende çıkıyor.çok lezzetli yabani ama:).nerde oturuyosun beyazcım

evet bizim bahçedende çıkıyor.çok lezzetli yabani ama:).nerde oturuyosun beyazcım

zaten dikkat edersen kendiliğinden çıkanlar dolapta uzun süre sayanıyor ama pazardan aldığımız aşı semizotlarıın yaprakları 2 güne dökülüyor sallayınca :) bende bizim buralar tarım alanı çoğu akrabamız ekip dikiyor bahçelerinde kendiliğinden çıkıyor. oralardan bolca temizn ediyorum. zaten onlarda diktikleri sebzeye zarar veriyor diye yoluyorlar yani işlerini kolaylaştırıyorum bir bakıma :) ben denizlideyim şimdi.

günaydın kıslar 2 gündür yatılı misafirim vardı giremedim birde has. işleri derken ....
bi süre fazla giremiycem . başka bir yatılı misafirim daha geliyor ...
listeleride haftaya yaparım inşallah 2.haftalık beni mazur görün ....
dün dr. gittim benim perikardit bu ay iyi geçmemiş tekrar ünüv.hastanesine gidicem . başka testlerde yaptırmam gerek ..

öptüm hepinizi

günydınnn
henüz adet olmadım çok cnm sıkkınn
havalardandır inşş

ablacım geçmişler olsunnn

zilim nasılsın

banucum bugünkü menüm:
EZOGELİN ÇORBASI KIYMALI FIRIN PATATES MEYHANE PİLAVI BARBUNYA PİLAKİ KAKOLU REVANİ SALAT BAR B.YOĞURT-AYRAN

baktığımızda montiyl alakalı tek yemek yok şükür salata ve barbunya alıcam yanında yoğurt ile öeyve olarakda çilek yerim 3 gibi artıkın

dünkü menüm:
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: haşlanmış tavuk,salata,yoğurt
akşam: çok yorgundum o yüzden yemek yemedne uyudum mesai yoktu dün saat 9 da uyanıp bir portakal yarım greyfurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…