afiyet olsun canım
Ya birde bugün 18. gün olmasına rağmen tekrar regl oldum bennn....Off çok kafam karıştııı...Acaba erken mi oldumm..Yoksa geçen ay geç olduğum için normal mi çözemedim.... Ve feleaket sancım varr.....
diyarım sen daha öncede yazmıştın ama ben not almamıştım cnm yaa,müzik indirmek istiyorum.güvenilir bir proğram önerebilirmisin cnm?
bilen başka arkadaşlarda fikir verebilirler...öğrencilerim bir kaç parça ismi söyledi onların notalarını çıkartmam gerekiyor.eskiden lime vire kullanıyordum kapatıldı.ne kursam bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim valla kıslar...
aebenim aplam kolay gelsin sana...bende sabahtan beri daha şimdi oturdum.hızlı gonzales gibiydim ,tüm evi jet gibi dolaştım temizledim.şimdi kahvemi içerken sükut içinde dinleniyorum.(oğlum uykuda eşimde nöbetçi ev bir sessiz bir sessiz:)
ev temizlenince insan ne kadar yorgun olursa olsun içi acaip rahat oluyor walla.
iii geceler ben geldim efemmmmmmmmmmmmm
zilimmmm
ayy bitim benn o ögrencinee ya
maşş allah anasına babasına bagışlasınnn
özleidn beni sanırımmmmm ben msj sildigim için banlanmışım cnm
çok sıkıcıydı vallaaa
aeben
ablamada tşk eidyorum cuma günü beni aradıgı
teknik destek veridig için
çok moralim bozuktu kilom çok çıktı burayada yazmaıyoudm ama düşmeye başladı çok şükür kii
ama adet olmadım daha
neslihannn
yazını okudummm içimi dagladın resmennn
cnmmm gerçekten herşeyin bir zamanı varrr
allah bilir bunuda ne zman hayırlısı ise ozman olsun
bende bir takım sıkıntılar yaşadım evlat sahibi olmak için
seni çok i anlıyorum amaa hepsi geceçek bir gün arkadaşım
sende kucagına alıcaksın inşşşş
üzme kendini lütfennnn
eni çok ii anlıyorum....
adet içinde 2. olanı baz al cnm sen dmekki tam sökmedi
1 ay içinde 2. kez yumurtladınn
Arkadaşlar bir sorum olacak;
Birinci aşamada baklagillerin tüketimi ne kadar olmalı? Mesela mercimek çorbası, yeşil mercimek yemeği, ya da piyaz gibi yiyecekleri nasıl tüketmeliyiz.
İkinci olarak size montiye uygun uydurduğum bir yemeğin tarifini yazıyorum:
Kıymalı Çılbır koydum adını (Belki de böyle bir yemek vardır da ben yeni keşfettim bilmiyorum)
Öncelikle kıymayı karnıyarık içi gibi hazırlıyoruz. (Soğanı kavuruyoruz, kıymayı ekliyoruz, salçayı, domatesi ve baharatları da ekleyip birlikte pişiriyoruz)
Ardından yumurtaları kaynayan suya atıyoruz. Aslında çılbırın rafadan olanı makbulmüş ama ekmeksiz yeneceği için biraz kayısı kıvamına gelmesinde yarar var.
Bir yandan da sarımsaklı yoğurt yapıyoruz.
Tabağı da şöyle hazırlıyoruz. Önce kıymalı sosu koyuyoruz. Üstüne yumurtaları koyuyoruz. En üstüne de sarmısaklı yoğurtu döküyoruz. (Siz kendinize değil ama evdekilere, yoğurdun üstüne kızdırılmış yağda yaktığınız kırmızı biberleri de dökebilirsiniz.)
Öyle lezzetli oldu ki, bir deneyin istedim :))
kızlar selamm
walla bugün normal bi gündü çok heyecanlı şeyler yaşamadım yazcak pek bişeyim yok :)
kızlar bu pilatesin başlangıç seviyesini yaptım beni hiç zorlamadı ben o hareketleri zaten her gün yapıyorum spordan sonra acaba bir üst seviyeye mi geçsem?
selam fıstıklar nasılsınız...:80:
menümü yazayım:
Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu salata...1 avuç fındık ceviz karışımı...
Ara:1 elma
Akşam:Sebze çorbası, yoğurtlu semizotu
günaydın kızanlar
dün uğrayamadım bütün gün belediyede işlerim vardı .yardımcı olan bi abimiz vardı belediyeden ama o kadar kalabalıktıki tek başıma 3 günde bitirebilirdim herhalde
şu vergi affı davasına hınca hınç belediyeler
neysem enümü vereyim heman
tam yediklerimi hatırlamasamda haftasonu hiç kaçamağım olmadısadece biraz düzensiz oldu
dün sabah
peynir,zeytin,
domates salatalık biber
az çemen 1 dilim ekmek
öğle
2 ızgara uskumru
2 salatalık
akşam
semizotu salatası yoğurtlu birazda sarımsaklı mayonez koydum nefis oldu:)
ZİLLİCİM SEMİZOTU SALATANIN TARİFİNİ YAZARMISIN SANA ZAHMET
bugün
peynir,zeytin
salatalık domates biber
1 dilim ekmek
öğle
tavuk döner
salata
yoğurt
akşam
hiç bi fikrim yok
evde makarna ,biber dolması ve börek var kendime uygun bişeyler yapmam lazım
bende yapıyorum semizotu salatası. içine çkuru soğan ve domates doğruyorum. ama nar ekşisi tad veryor bu salataya. hazır nar ekşilerinde şeker var eğer el yapımı bulursan kullanabilirsin sanırım. yaz geliyor artık bahçemizde bolca çıkar semizotu :)
evet bizim bahçedende çıkıyor.çok lezzetli yabani ama:).nerde oturuyosun beyazcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?