günaydın kızanlar
dün uğrayamadım bütün gün belediyede işlerim vardı .yardımcı olan bi abimiz vardı belediyeden ama o kadar kalabalıktıki tek başıma 3 günde bitirebilirdim herhalde
şu vergi affı davasına hınca hınç belediyeler
neysem enümü vereyim heman
tam yediklerimi hatırlamasamda haftasonu hiç kaçamağım olmadısadece biraz düzensiz oldu
dün sabah
peynir,zeytin,
domates salatalık biber
az çemen 1 dilim ekmek
öğle
2 ızgara uskumru
2 salatalık
akşam
semizotu salatası yoğurtlu birazda sarımsaklı mayonez koydum nefis oldu:)
ZİLLİCİM SEMİZOTU SALATANIN TARİFİNİ YAZARMISIN SANA ZAHMET
bugün
peynir,zeytin
salatalık domates biber
1 dilim ekmek
öğle
tavuk döner
salata
yoğurt
akşam
hiç bi fikrim yok
evde makarna ,biber dolması ve börek var kendime uygun bişeyler yapmam lazım
günaydın kıslar 2 gündür yatılı misafirim vardı giremedim birde has. işleri derken ....
bi süre fazla giremiycem . başka bir yatılı misafirim daha geliyor ...
listeleride haftaya yaparım inşallah 2.haftalık beni mazur görün ....
dün dr. gittim benim perikardit bu ay iyi geçmemiş tekrar ünüv.hastanesine gidicem . başka testlerde yaptırmam gerek ..
öptüm hepinizi
günydınnn
henüz adet olmadım çok cnm sıkkınn
havalardandır inşş
ablacım geçmişler olsunnn
zilim nasılsın
banucum bugünkü menüm:
EZOGELİN ÇORBASI KIYMALI FIRIN PATATES MEYHANE PİLAVI BARBUNYA PİLAKİ KAKOLU REVANİ SALAT BAR B.YOĞURT-AYRAN
baktığımızda montiyl alakalı tek yemek yok şükür salata ve barbunya alıcam yanında yoğurt ile öeyve olarakda çilek yerim 3 gibi artıkın
dünkü menüm:
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: haşlanmış tavuk,salata,yoğurt
akşam: çok yorgundum o yüzden yemek yemedne uyudum mesai yoktu dün saat 9 da uyanıp bir portakal yarım greyfurt yedim
selamlar herkese :79:
bugünkü menüm...
Sabah:1 elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmekle tost, peynir, zeytin domates salatalık,1 avuç badem ceviz fındık karışımı
Öğle:tavuk göğsü ızgara, yoğurtlu salata
Ara:1 elma , biraz çilek
Akşam:haşlanmış kabak,yoğurt ve salata
canım sağol taze soğanı her türlü yerim bende işte rahatsız etmemek baabında yemiyorum pazar kahvaltılarında ama domates salatalık biber küp doğrayıp taze soğan bir diş sarımsağı minik doğrayıp kekik z.yağ ve limonlayıp nası yiyoruz 4-5 domates yiyoruzdur 2 kişi :)aebenim çok geçmiş olsun ablacım...
maytapçım sabah laptobu açtım ama oğlum rahat bırakmadı okuyamadan geri kapattım.şimdi ancak açabildim hemen vereyim tarifi...
(bir kişi için yapıyorum ben sabahları bi tek kendim kahvaltı ettiğim için)
bir koca avuç dolusu yıkanmış semizotu yaprağı
bir domates(ben çeri koyuyorum)
bir salata
2 kibrit kutusu kadar ufalanmış peynir(ben yaplı peynirden vazgeçemiyorum ezine kullanıyorum)
4-5 zeytin
azıcık tuz,z.yağ,1-2 damla limon(sabah limonlu yiyemem dersen sıkmayabilirsin.)
bu kadar bunları harmanlıyorsun ekmeğini kızartıyorsun bana bana güüzelce afiyetle mideye indiriyorsun canım...
akşam yada öğlen yapacaksanda taze soğan ekliyorsun istersende biber tabiii...
bu aslında soğanlı bildiğin akşam balığın yanına yapılmış bi salataydı.ben o kadar beğendimki 3 öğün yedim gebeliğim süresince..omega 3-6 manyağı bi oğluşum oldu :)))
sabah soğanla yiyemem diye soğansız yapıyorum...herkes yapsın denesin valla çok neffiis oluyor...yanınada çayınızı ekmeğinizi aldınızmı alın size tam bi monti kahvaltısı bol yeşillikli..hepsi aynı tabakta..peyniri,somatesi,salatası,zeytini yeşilliği.....ooo daha ne olsun dimi....
Kızlar günaydın ben montignac diyetine yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım motive olmak amacıyla 6. Takıma kaydoldum başta iyi gibiydi sağolsun kızlar ama sonra 6. takım sesizleşti bir kaç kişi dışında yazan olmuyor haliyle motivasyonum biraz azaldı eğer burda yazabiliyorsam listeniz var mı bilmiyorum eğer varsa buraya listeye dahil olmak istiyorum 6. takım kaptanımlada konuşup bundanböyle menülerimi kilomu sizlerle paylaşmak istiyorum mümkünmüdür kilo durumum şöyle yapmam gereken bir şey varmı bilmem gereken?? teşekkürler
04 Mart Cuma 2011 60,5(montignac diyetine geçiş yaptığım tarih)
11 Mart Cuma 2011 60,7
18 Mart Cuma 2011 59,3
25 Mart Cuma 2011 59,7
01 NisanCuma 2011 58.9
08 Nisan Cuma 2011 58.0
15 Nisan Cuma 2011 58.6
petunyacım hosgeldin aeben abla liste yapıyor tabıki buraya yazabilirsin ..
cok güzel kilo vermişsin..
bu günlerde burasıda biraz sessiz malum yaz geliyor herkes günesi görünce dısarı atıyor kendini..
yapman gereken herhangi bişi yok burdaya menü ve kilo bildirmen yeterli cuma günü kilo bildirimi yapılıyor zaten aeben ablayıda tanıyorsundur.
takımla birlikte yürütebilirsin hem oraya hem buraya menü bildirirsin..
umarım en kısa zamnda hedefine ulasırsın..
canım benim safişimmmm sağol kuşumm kim olacak o yakın arkadaş sen tabiki sen bir tanemkimmiş o yakın arkadaş :78: :78: :78:
petuşum bebeğimmm yeni yerin hayırlı olsun birtanem
burda monti yapan arkadaşlar sana yardımcı olur yada sen onlara (senin yardıma ihtiyacınmı var sanki :90: )
ara ara bende gelirim senin için bebekimmmm...
aeben liste yapıyor tanıyorsun zaten o geldiğinde seni listeye yazar cicim....
Bu yaz seni çıtırmı çıtır görücem 36 beden elbise giydiricem
slm millet....
bu aralar bende çok yoğunum çok giremiyorum.okulda işler iyice arttı.19 mayısa kadarda böyle.yeni gelenler olmuş hoşgelmişler...
şimcik ben kaçar,oğlumu uyutmam lazım,görüşürüz...
selam kıslar . fazla giremiyorum kusuruma bakmayın . misafirler üstüste geldi....
listeyide haftaya yaparım inaşşalh ...
petunyam hoş geldin . canım 6.takımda yada burda her ikisindede olabilirsin bu bir sorun deyilki.
6.takım benim ilk göz agrım vede 3. senedir paylaşımdayım . kapanmaması için silzerden ricam paylaşımı artırın .nazlım kaptanlıgı bıraksa bile başka kapdanlarla devam edebilirsiniz. onuda anlayın oda benimle 2.3. yıldır takımda emekleri için nekadar teşekür etsek azdır .
banum regl oldunmu kıssss..
sayfalara bi bakım .......
semiz otu demilken az evel yedigim öylen mönümden ...aebenim çok geçmiş olsun ablacım...
maytapçım sabah laptobu açtım ama oğlum rahat bırakmadı okuyamadan geri kapattım.şimdi ancak açabildim hemen vereyim tarifi...
(bir kişi için yapıyorum ben sabahları bi tek kendim kahvaltı ettiğim için)
bir koca avuç dolusu yıkanmış semizotu yaprağı
bir domates(ben çeri koyuyorum)
bir salata
2 kibrit kutusu kadar ufalanmış peynir(ben yaplı peynirden vazgeçemiyorum ezine kullanıyorum)
4-5 zeytin
azıcık tuz,z.yağ,1-2 damla limon(sabah limonlu yiyemem dersen sıkmayabilirsin.)
bu kadar bunları harmanlıyorsun ekmeğini kızartıyorsun bana bana güüzelce afiyetle mideye indiriyorsun canım...
akşam yada öğlen yapacaksanda taze soğan ekliyorsun istersende biber tabiii...
bu aslında soğanlı bildiğin akşam balığın yanına yapılmış bi salataydı.ben o kadar beğendimki 3 öğün yedim gebeliğim süresince..omega 3-6 manyağı bi oğluşum oldu :)))
sabah soğanla yiyemem diye soğansız yapıyorum...herkes yapsın denesin valla çok neffiis oluyor...yanınada çayınızı ekmeğinizi aldınızmı alın size tam bi monti kahvaltısı bol yeşillikli..hepsi aynı tabakta..peyniri,somatesi,salatası,zeytini yeşilliği.....ooo daha ne olsun dimi....
aglama kızz hayırlısı olsun ... ben oglana hamila kaldıgımı ögrendigimde .ne aglamıştım ... diger bebegim 8.aylık dıda .:89:
hayır abla olamadım bugle birlikte 3 gün geçti
ama konuştuguma göre tüm arkadaşlarımda ar bu sorun bahardan kaynaklıdır inş benimkidee
yani tek seferde hamile kalacak kadar dogurgan degildm en sonnn:84::84::84::84::84:
motivasyonumu bozmamaya çalışıyorum sabahları 6:30 da yürümeye çıkıyorum 1 saat spor yapıyyorum monti yamasamda dikkatli besleniyorum hatta ve hattaa 7 den sonra agzıma su ve bitki çayından başka birşey koymyorum bird ereglim gelseeee
hoşbulduk canım evet keşke kapanmasaydı ama katılım yok 3 kişiylede paylaşım artmıyor malesef nazlım sağolsun çok iyi bir kaptan zaten oda burdan devam etmek istediğini söyledi zayıflamak istiyoruz motivasyona ihtiyacımız var artık 57 leri görmem gerek umarım yakında görürümselam kıslar . fazla giremiyorum kusuruma bakmayın . misafirler üstüste geldi....
listeyide haftaya yaparım inaşşalh ...
petunyam hoş geldin . canım 6.takımda yada burda her ikisindede olabilirsin bu bir sorun deyilki.
6.takım benim ilk göz agrım vede 3. senedir paylaşımdayım . kapanmaması için silzerden ricam paylaşımı artırın .nazlım kaptanlıgı bıraksa bile başka kapdanlarla devam edebilirsiniz. onuda anlayın oda benimle 2.3. yıldır takımda emekleri için nekadar teşekür etsek azdır .
banum regl oldunmu kıssss..
sayfalara bi bakım .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?