Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

maytapcım menüler güzel afiyet olsun...işlerin rast gitsin inş...

çok geçmiş olsun aeben ablacım allah şifalar versin...

günydınnn
henüz adet olmadım çok cnm sıkkınn
havalardandır inşş

günaydın masumcum bende olamadım hala ya farlutal alcam bu gidişle yine...:97:

afiyet olsun diyarcım bugünkü menüde masumcumun söylediği gibi yaparsın...

selamlar herkese :79:

bugünkü menüm...

Sabah:
1 elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmekle tost, peynir, zeytin domates salatalık,1 avuç badem ceviz fındık karışımı
Öğle:tavuk göğsü ızgara, yoğurtlu salata
Ara:1 elma , biraz çilek
Akşam:haşlanmış kabak,yoğurt ve salata

sanada merhabala canımmm
evet koca bir tabak barbunya,salata ve bir bardak ayran içtim :)

selam kızlar bugünkü menüm;

sabah; klasik monti yeşil çay
öğlen: sosisli sebzeli omlet, fındık badem, 1 yemek kaşığı elma sirkesi

ara; 3 kuru kayısı

aebenim çok geçmiş olsun ablacım...
maytapçım sabah laptobu açtım ama oğlum rahat bırakmadı okuyamadan geri kapattım.şimdi ancak açabildim hemen vereyim tarifi...
(bir kişi için yapıyorum ben sabahları bi tek kendim kahvaltı ettiğim için)

bir koca avuç dolusu yıkanmış semizotu yaprağı
bir domates(ben çeri koyuyorum)
bir salata
2 kibrit kutusu kadar ufalanmış peynir(ben yaplı peynirden vazgeçemiyorum ezine kullanıyorum)
4-5 zeytin
azıcık tuz,z.yağ,1-2 damla limon(sabah limonlu yiyemem dersen sıkmayabilirsin.)

bu kadar bunları harmanlıyorsun ekmeğini kızartıyorsun bana bana güüzelce afiyetle mideye indiriyorsun canım...
akşam yada öğlen yapacaksanda taze soğan ekliyorsun istersende biber tabiii...

bu aslında soğanlı bildiğin akşam balığın yanına yapılmış bi salataydı.ben o kadar beğendimki 3 öğün yedim gebeliğim süresince..omega 3-6 manyağı bi oğluşum oldu :)))
sabah soğanla yiyemem diye soğansız yapıyorum...herkes yapsın denesin valla çok neffiis oluyor...yanınada çayınızı ekmeğinizi aldınızmı alın size tam bi monti kahvaltısı bol yeşillikli..hepsi aynı tabakta..peyniri,somatesi,salatası,zeytini yeşilliği.....ooo daha ne olsun dimi....

canım sağol taze soğanı her türlü yerim bende işte rahatsız etmemek baabında yemiyorum pazar kahvaltılarında ama domates salatalık biber küp doğrayıp taze soğan bir diş sarımsağı minik doğrayıp kekik z.yağ ve limonlayıp nası yiyoruz 4-5 domates yiyoruzdur 2 kişi :)
tarif için sağol canım deniicem hemen kopyaliim ben bunu
hee bu arada bende maalesef yağlı peynirden vazgeçemeyenlerdenim .helde bu hafta yumuşuak almışım yanlışlıkla:)kızarmış ekmeğime sürüp sürüp yiyorum 2 güne bitiririm ben onu
.belki ondan gram gram veriyorum ama mutluyum en azından:)

Kızlar günaydın ben montignac diyetine yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım motive olmak amacıyla 6. Takıma kaydoldum başta iyi gibiydi sağolsun kızlar ama sonra 6. takım sesizleşti bir kaç kişi dışında yazan olmuyor haliyle motivasyonum biraz azaldı eğer burda yazabiliyorsam listeniz var mı bilmiyorum eğer varsa buraya listeye dahil olmak istiyorum 6. takım kaptanımlada konuşup bundanböyle menülerimi kilomu sizlerle paylaşmak istiyorum mümkünmüdür kilo durumum şöyle yapmam gereken bir şey varmı bilmem gereken?? teşekkürler

04 Mart Cuma 2011 60,5(montignac diyetine geçiş yaptığım tarih)
11 Mart Cuma 2011 60,7
18 Mart Cuma 2011 59,3
25 Mart Cuma 2011 59,7
01 NisanCuma 2011 58.9
08 Nisan Cuma 2011 58.0
15 Nisan Cuma 2011 58.6

petunyacım hosgeldin aeben abla liste yapıyor tabıki buraya yazabilirsin ..
cok güzel kilo vermişsin..
bu günlerde burasıda biraz sessiz malum yaz geliyor herkes günesi görünce dısarı atıyor kendini..
yapman gereken herhangi bişi yok burdaya menü ve kilo bildirmen yeterli cuma günü kilo bildirimi yapılıyor zaten aeben ablayıda tanıyorsundur.
takımla birlikte yürütebilirsin hem oraya hem buraya menü bildirirsin..
umarım en kısa zamnda hedefine ulasırsın..

kimmiş o yakın arkadaş :78: :78: :78:

petuşum bebeğimmm yeni yerin hayırlı olsun birtanem
burda monti yapan arkadaşlar sana yardımcı olur yada sen onlara (senin yardıma ihtiyacınmı var sanki :90: )

ara ara bende gelirim senin için bebekimmmm...

aeben liste yapıyor tanıyorsun zaten o geldiğinde seni listeye yazar cicim....

Bu yaz seni çıtırmı çıtır görücem 36 beden elbise giydiricem

Canım cevabın için teşekkür ederim çok sağol ben kaptanımla konuşarak 6. takımdan ayrıldım zaten kaptanda gemiyi terketmek üzere :) gönüller bir olsun.
sizinle birlikte hedefime ulaşmak için burdan devam etmek istiyorum bugün kü menümü yazıyorum sevgili aeben i tanıyorum evet eğer listeye ekler ise çok sevinirim başlangıç kilomu hangisi kabul etmek isterse kabulümdür farketmez menümü ve kilomu tekrar bildiriyorum

04 Mart Cuma 2011 60,5(montignac diyetine geçiş yaptığım tarih)
11 Mart Cuma 2011 60,7
18 Mart Cuma 2011 59,3
25 Mart Cuma 2011 59,7
01 NisanCuma 2011 58.9
08 Nisan Cuma 2011 58.0
15 Nisan Cuma 2011 58.6

Sabah
3 zeytin
1,5 tatlı kaşığı incir reçeli(şekersiz)
2 dilim ekmek
200 ml yağsız süt
yeşil nane,biber
Öğle
Türlü
1 kase yoğurt
salata
Akşam
Semizotu yemeği
yoğurt
Ara
5 adet yeni dünya

canım benim safişimmmm sağol kuşumm kim olacak o yakın arkadaş sen tabiki sen bir tanem istediğin zaman uğra canım ben buralarda olucam öpüyorum seni

slm millet....
bu aralar bende çok yoğunum çok giremiyorum.okulda işler iyice arttı.19 mayısa kadarda böyle.yeni gelenler olmuş hoşgelmişler...

şimcik ben kaçar,oğlumu uyutmam lazım,görüşürüz...

selam kıslar . fazla giremiyorum kusuruma bakmayın . misafirler üstüste geldi....
listeyide haftaya yaparım inaşşalh ...

petunyam hoş geldin . canım 6.takımda yada burda her ikisindede olabilirsin bu bir sorun deyilki.
6.takım benim ilk göz agrım vede 3. senedir paylaşımdayım . kapanmaması için silzerden ricam paylaşımı artırın .nazlım kaptanlıgı bıraksa bile başka kapdanlarla devam edebilirsiniz. onuda anlayın oda benimle 2.3. yıldır takımda emekleri için nekadar teşekür etsek azdır .

banum regl oldunmu kıssss..
sayfalara bi bakım .......

:89:
hayır abla olamadım bugle birlikte 3 gün geçti
ama konuştuguma göre tüm arkadaşlarımda ar bu sorun bahardan kaynaklıdır inş benimkidee
yani tek seferde hamile kalacak kadar dogurgan degildm en sonnn:84::84::84::84::84:

motivasyonumu bozmamaya çalışıyorum sabahları 6:30 da yürümeye çıkıyorum 1 saat spor yapıyyorum monti yamasamda dikkatli besleniyorum hatta ve hattaa 7 den sonra agzıma su ve bitki çayından başka birşey koymyorum bird ereglim gelseeee

semiz otu demilken az evel yedigim öylen mönümden ...

bol semiz otu .... su teresi (pazarda tesadüfen buldum çok faydalı oldugunu izlemiştim geçenlerde.)
maydonoz ....1 hş yumurta ... z.yag ..bol limon ... ve nar ekşisi .(bunuda bi mr. buldum ( aslında nar pekmezide diyebiliriz sadece kaynatılmış nar suyu koyuca ... inanın ekşi pekmez gibi.. çokda şirin bir şişesi var bitince tam z.yag şişesi olur ..

aglama kızz hayırlısı olsun ... ben oglana hamila kaldıgımı ögrendigimde .ne aglamıştım ... diger bebegim 8.aylık dıda . bak şimdi ayı kadar oldu
rabbım ne verirse hayırlısını versin banu bazan zor ve istemedigim şeylerde hayırdır bilemeyiz .

edoras ablam etllt seni görüyorum nasılsın ??
düzene girdimi hormonlar ..
ablacın nasıl ....

geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim .... eşim ün. hs ayalasın gidicem bakalım . ozaman kadar tekrar şu önceki ay yaptıgım otlara başladım o ay çok iyidi sonuçlar .:44:

hoşbulduk canım evet keşke kapanmasaydı ama katılım yok 3 kişiylede paylaşım artmıyor malesef nazlım sağolsun çok iyi bir kaptan zaten oda burdan devam etmek istediğini söyledi zayıflamak istiyoruz motivasyona ihtiyacımız var artık 57 leri görmem gerek umarım yakında görürüm
listede olacağımı bilmem güzel teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…