Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

misafir günlerinden nefret ediyorummmmm :95::95:

annem misafirleri topladı yine eve... börekler çörekler tatlılar evi kokuttu(kendi ellerimle yaptım gerçi) ve ben yine aç kaldım...ama bozmadım asla montimi sporumuda yaptım...menümü yazamıycam çünkü yemek namına bişi yiyemedim kalabalıktan...ama bol meyveli ve yoğurtlu ve kuruyemişli geçti günüm yarından itibaren düzenli bi şekilde devam edicem montime...

iyi geceler herkese....

herkese günaydınlar

annacim tebrikler canım montiyi bozmamış iradene sahip çıkmışın walla darısı başıma diyorum :) eski günlerim aklıma geldi bende böyleydim yaaa ((

ablacım bugün tartılmadım morelim bozulmasın die haftaya bildirim yaparım artıkın sabit yazsak olur mu beni?

banucum ne alemdesin yavrucum??

tebrik ederim anna bozmayınca insanın kendine güveni geliyor ve tartı hemen sana güzel rakamları gösteriyor hepimize kaçamaksız bir gün diliyorum:82:

Kızlar bugün kü menüm

Sabah
8 zeytin,yeşil nane
1,5 tatlı kaşığı incir reçeli(şekersiz)
1 dilim ekmek
200 ml yağsız süt
Öğle
Tavuk sote
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Karnıbahar yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
6 adet yeni dünya
1 hurma

slm hatunlar...
geçmişi okuyamadım umarım herkes güzel kilocuklar vermiştir..
ben sabatan bu yana tamizlik manyağı oldum yine.şu pvc pencerelerin açılıp kapanan kanallarını silmekten nefret ediyorum.tırnaklarım mahvoldu.nasılda toz doluyor oralara yaa pencere kapalı olduğu halde...bir tanesini silmek yarım saatinii alıyor kapıların kenarları yaaw.ellerim hasır hasır oldudeterjandan ...NEFFFRET EDİYORUM TEMİZLİKTEN......
yap yap bitmek bilmiyor ,allahım isyanlardayım valla kızlar yaaa.toplamda 9 pencere ve 4 te balkon kapısı sildim kollarım kalkmıyor.3 gün sonra yine aynısı olacak üstelik...perde yıka as....psikopata bağladım kendimi... bu saat oldu kahvaltı edemedim daha ...şimdi gidip 2 lokma bişiyler yiyim bari titriyorum çünki...
annacım iradenden dolayı tebrik ederim valla seni cnm...darısı tüm monticilerin başına diyelim...yaz geliyor kıslar dayanın ota çöpe giitsin şu kilolar...hadi sıkın az daha dişinizii mezun olun sizde...

tebrik ederim anna bozmayınca insanın kendine güveni geliyor ve tartı hemen sana güzel rakamları gösteriyor hepimize kaçamaksız bir gün diliyorum:82:

teşekkürler canım benim çok haklısınnn

afiyet olsun canım menün güzel olmus yeni dünyanın glisemik indeksi ben yüksek diye biliyorum ama dur bi araştıriyim...:44:

selam zillicim nasılsın..ay temizliği bende hiç sevmemm...insan spor yapsa daha az yorulur valla...ay kıyamam cnaım ye hemen bişiler tansiyonun düşcek allah korusun...kolay gelsin çok çok...

teşekkür edeirm zillicim artık o akdar alıştımki hiç canım çekmiyor inanki

evet sıkalım dişimizi az kaldı...

Üzüm suyu, şekersiz
55
Malta eriği
55

Ketçap
55
Mango suyu, şekersiz
55

petunyacım malta eriğinin glisemik indeksi 55 miş canım tüketmemeye çalış diyetin sekteye uğramasın...:78:

spora gitmeden menümü yazayım...

Sabah:
yarım greyfurt,4 kuru kayısı
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...1 avuç badem ceviz,fındık karışımı,(5 er gram)
Öğle:Biftek tava, yoğurt, salata....
Ara:1 elma
Akşam:ay çok tokum cacık yerim sadece zaten geç oluyo...

kızlar selam walla meyvenin de dediği gibi havalar biraz düzelir gibi oldu ben de kaç gündür kendimi dışarılara attım
dün de Tunalıdaydım arkadaşlarla new castleda oturduk biraz hava da pek güzeldi pöfür pöfür otururkene 2 bira içmişim walla anlamadım nası oldu
nese artık bi kerelik kızmadım kendime ama bugun sporumu 2 kat yaptım ve sadece ot çöp yedim
onun dışında başka bişi pek yok evlilik hazırlıklarına devam koşturmaca işte

günaydınlar montinin hatunları benim kilom 56 kg

bugünki menümüde yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmegi
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
tavuk şiş
ayran
1 adet salatalık

ara
1 portakal

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık

Gnüaydın cancağazlarımmmmm....

Felaket yoğun ve yorucu bir hafta geçirdim....

Ve inanmıyorum kendime ama bu hafta monti yapamadımmm... Çok üzgünümm...

birgün bir kaçtı sonra kesemedim kendimi...İşler yoğun herkes üsdütüme üstüme gelince bir baktım ipin ucu gidiyorr...Tabii buraya gelemeyincede olan oluyorr...Kendimi bir düzene oturtup burayıda akşamlarıda olsa gelip ihmal etmemem lazım artıkkk....şimdi bu üç gün yine monti ile olmasada devam edip..Pazartesi Montiye devam edeceğimmm....:26::26: Ya ne güseldim ben tam gaz gidiyordum inanamıyorum kendimee....

Kızlar bu arada monti ile verdiğim kilolardan dolayı bu hafta 18. günüm olmasına rağmen regl oldummm...inanamıyorumm...Kan tahlililde yaptırdım ve sonuçlarım çok şükür iyi çıktı bütün hormonlarım düzene girmiş...Monti ve glukofen sayesinde.....

Ve sabah tartılfım; 79,1 geldim...Bana haktırrr....hem regl haftam hemde bozunca olacağı buu.....Ama kendimi toplayacam söz....Vicdanen hiç rahat değilimi çünkü....

selam canım aşır,pişir taşır bitmez ay bizim işimiz ömür biter iş bitmez canım hırpalama kendini :)

Üzüm suyu, şekersiz
55
Malta eriği
55

Ketçap
55
Mango suyu, şekersiz
55

petunyacım malta eriğinin glisemik indeksi 55 miş canım tüketmemeye çalış diyetin sekteye uğramasın...:78:

sağol canım bundan sonra dikkat edeyim madem

afiyet olsun çok güzelmiş menün

seninki gayet masum olmuş benim kinin yanında afiyet olsun canım
sorma benimde dün öyle oldu eşim erken çıkmıştı bir iş vardı onu hallettik sonra karnım tok olmasına rağmen bir kebepçıya oturudk ve ben gereksiz bir sürü şey yedim hemde tok karnına hemde zorlanarak yarım lahmacun,yarım pide,çiğ köfte ve akşam nasıl rahatsız oldum analatamam çok ama çok pişmanın eşimede kızdım niye yaptım bilmiyorum böyle olduğunda kendime çok kızıyorum 58 lerdeyim bunca kaçağama rağmen ama kaç hafat oldu 58 lerde oynayıp duruyorum çok kızdım kendime ben bu kadar iradesizmiyim hemde tok karnına bunu nasıl yaptım ya

naz merhaba canım menü harika afiyet olsun kilonda güzel bende görsem 56 ları ah ahhhhh :97::97:

geçmiş olsun canım ne güzel herşey yolunda
benimde vizdanım hiç rahat değil dün neden yedim onları bilmiyorum bu sıralar bu dengesizliklerim çok oldu yeter artık bugünden itibaren kendimi toplamam gerek nisan bitti yaa ben hala 58.5 of ya offfffffff kendim ettim kendim buldum

günaydın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir ve bol bol kilo vermişsinizdir.

geçen hafta: 86.3
bu hafta : 85

Kızlar ben bugün izne ayrılıyorum 9 gün yokum evdeki pc de internette bağlantı problemim var problemi halledersem mutlaka uğrucam ama uğrayamassam mazeretimi kabul edin lütfen
bugün itibariyle kilom 58.5 listeye ne zaman dahil olursam benim için farketmez hepinize iradeli bol enerjili günler diliyorum birazdan bugünkü menümüde paylaşıcam izinde büyük kaçamak yapmayacağım küçük mini minnacık olabilir bol spor yapacağım bomba gibi döneceğim aranıza söz veriyorum gidişim sesiz dönüşüm muhteşem olacak

07 şubat Pazartesi 2011(Kuşadası dönüşü) 64.2(kendimce diyete başladığım gün)
04 Mart Cuma 2011 60,5(montignac diyetine geçiş yaptığım tarih)
11 Mart Cuma 2011 60,7
18 Mart Cuma 2011 59,3
25 Mart Cuma 2011 59,7
01 NisanCuma 2011 58.9
08 Nisan Cuma 2011 58.0
15 Nisan Cuma 2011 58.6
29 Nisan Cuma 2011 58.5

sözümü yineliyorum kızlar kendime ve size söz veriyorum haftaya çok güzel rakamlar paylaşacağım burada kuş gibi hafif olacağım vicdanen ve bedenen inşallah bugün izne ayrılıyorum işten öyle .çok bunaldım ki bu sıra bu izin bana ilaç gibi gelecek ruhumun ve bedenimin arınmaya ihtiyacı var:97::97: anneciğimi göreceğim kısmetse bu akşam yolcuyum bana bol bol ot yemekleri yap dedim zaten egenin meşhurdur diyetime de banada çok iyi gelecek umuyorum

Bugünkü menüm
Sabah
8 zeytin
1,5 tatlı kaşığı incir reçeli(şekersiz)
1 dilim ekmek
200 ml yağsız süt
Öğle
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Akşam
Karnıbahar yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
1 elma
spor:1 saat hızlı tempo yürüyüş

merhaba monti guzelleri nasilsiniz kilo verenleri kutluyorum.beni hic sormayin burda 4 gun tatildi herkes evdeydi bizde hep kaynanamlardaydik ordada malesef yapamadim ipin ucu kacti kilo vermem yine baska bahara kaldiumarim turkiyeye gittigimde cok kilo almam.gerci bu bünyeyle 100 kilo olmasam iyidir

günaydın kıslar...bu gün cuma ama pek kilo bildirimi yapan olmamış?nerelerdesiniz yahu?
banuuuu huuu nereye gittin kıııı?
kilosunu bildiren ve veren herkesi tebrik ederim kıslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…