Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun canım..

canım bence üzülme hormonlarının düzelmesine çok sevindim...kendini toparlayacağına inanıyorum canım önce nasıl yaptıysan yine yaparsın üzülme montiye geri dönünce gitcek o +lar...

sağol canım bundan sonra dikkat edeyim madem

afiyet olsun çok güzelmiş menün

rica ederim ve teşekkürler canımmm

günaydın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir ve bol bol kilo vermişsinizdir.

geçen hafta: 86.3
bu hafta : 85

tebrikler tatlım harika gidiyorsunnn

montiyi bozmamaya çalış canım..keyifini çıkar izin günlerinin...umarım çok güzel geçer...

menün güzel canım iyi yolculuklar şimdiden...

günaydın kıslar...bu gün cuma ama pek kilo bildirimi yapan olmamış?nerelerdesiniz yahu?
banuuuu huuu nereye gittin kıııı?
kilosunu bildiren ve veren herkesi tebrik ederim kıslar...

selam zillicim nasılsın canım :80:

nese canım canın sağolsun 1-2- gün dikkat etsen toparlarsın hem de monti moduna geçersin yine :)

beyazcım tebrik ederim cok güzel kilo vermişssin

selam güzeller...:79:

geçen hafta: 66.5

bu hafta 65.0

şişliklerim gitti nihayet...kilo vermeye başladım..

fatma tebrikler hadi bakalım devamı gelir umarım

kızlar kızlaaarr
ben de bugun sonunda 54ü gördüm yeni kilom 54,9
hedeflediğim kiloya 900gr kaldı bi de ölçüm yaptım sabah belimden 2,5 basenlerimden 4 cm incelmişim ayyhh çok mutluyum

canım bazen oluyor ipin ucu kaçıyor ama pes etme hemen u dönüşü yap hiç bir şey olmamış gibi devam et emin ol başaracaksın

bu hafta 65.0

Anna muhteşemsin ya 1,5 kilo harika seni tebrik ediyorum darısı başıma :97:

Son düzenleme:

teşekkürler canım senide tebrik edeirm devamı gelir inş

ay canım aslında 65.5 tim 2 günde 66.5 olmuştum şişlik olmuştu geçen hafta ondan yani yoksa 1,5 kilo verdim pek sayılmaz..şişliğim gitti 500 gramda vermiş oldum...

teşekkür ederim canım kilo verme duruktan sonra gidiyor böyle tıkır tıkır işte inat edip dayanmak çok önemli canım sende vercen inş...

tebrikler nazlım .
nesslişşşş noliyi ..
dedigim gibi küçükde olsa montide kaçamak yaptınmı ardı kesilmez ...
şimdiye kadarkini anladım am neden 3 gün daha kaçamaga devam onu anlayamadım .
tatlillerinde iyi çıkmasına sevindim . monti birçok açıdan faydalı canım .sadece kilo verdirmiyor ...

tebrikler beyazımm .
monti beslenmesi dışında düzenli uyguladıgın bişi varmı beyazım .maşallah düzenli bir şekilde gidiyor kilo vermen ...
tabi bunda kaçamaksız yapmayın büyğk etkisi var. bünyeni durdurmadan devam ediyorsun montiye bunun için ayrıca tebrikler .
petünyacım . takımdanda gözüme çartıgı için uyarayım fıstık . kaçamakların sanırım devamlı oluyor . bu yüzden montinin tam etkisini göremiyorsun .daha dikkatli olurve kamakasız yaparsan daha güzel kilo verirsin .
liste yaptıgımde eklerim güzelim ..
böyle düşünme yanlızım .
hayat devam ediyor .günle,r haftalar ,aylar torbaya girmediya
ne zaman başlıyor tatil ?
günaydın kıslar...bu gün cuma ama pek kilo bildirimi yapan olmamış?nerelerdesiniz yahu?
banuuuu huuu nereye gittin kıııı?
kilosunu bildiren ve veren herkesi tebrik ederim kıslar...
banu anacınamı gittiki ...
regl oldumu acep:44:

bu hafta 65.0

badem güzelim . demekki bademler okadar suçlu deyil .
badem demişken geçenlerde tv de haberlerde gördüm yeni bir kitap çıkmış bir hatunu ekmegi kasiyor ve her ögünde avuçla kuru yemiş veriyordu böyleliklede fazlalıklarından kurtuluyormuş insanlar . ayrıntılarını bilmiyerum ama .
ergh cim sendemi angaradasın
böhh
nerdesin kaçak

evet o kadar suçlu değil ablam...günde 10 taneyi geçmeyince bide sabah yiyince enerjiye dönüşüyo kilo yapmıyo deneyle sabittir.. aa öylemiymiş o zaman ben ekmek yerine yerim valla zaten ekmekle aram yok

sagolun fıstıklar .....
benim ortancı cadı hasta ateşlendi evde yatıyor .ondan gelemedim sabah . benimde tadım yok miskin miskin dolanıyorum ...

geçmiş olsun ablacım dındurmamı yemiş yoksam

sporuma gitmeden menümü yazayım...

Sabah:1 greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:sucuklu yumurtalı kahvaltı, 1 avuç karışık kuruyemiş...
Öğle:Tonlu yoğurtlu salata, 2-3 kaşık marmelat...
Ara:1 elma
Akşam:cacık (çok tokum)

selam kızlar
ben gene hastayım ouuuuuuuufffffff
ya yaşlanıyommu nedir bu sene ayda bir yokluyo .daraldım allama tööbe ya
hastalandığım gün adette oldum çifte kavrulmuş oldu resmen
canım hiçbişey istemiyo zorla bikaç bişey yiyorum metabolizma durmasın diye ama adetten sanırım sanki bi tarafımdan pompa sokulmuş gibi şiş duruyorum
sabahta kıyafetlerimi çıkarmaya üşendim 57li bi rakam çıktı hiç girmiim bu hafta sabit yazıliim moralmen çökük vaziyetteyim geçen hafta sanırım 55.8 dim hatta hafta başı 55.5 bile çıkmıştım oh be demiştim 4 günde bu kadar kilo almam imkansız biliyorum vücudum oyun oynuyor bana şuan
toparlaniim inşallah haftaya yazarım gerçek kilomu ama bu hafta sabit geç beni aebencim

afiyet olsun bademim
geçmiş olsun maytabım .
Bazan hepimize oluyor balon gibi oluyoruz .merak etme kilo deyildir fosss diye çökersin yakında ..

yok mariam 1 aydır yalvarıyor ama izin vermedim henüz dondurma meysimini açmadık . Birde açsak ne olacak acep .
Oglanın ses telleri bogazı sorunlu o öyle 1 aydır antbyotik kulanıyor ...küçük kıs desen sürekli idrar yoları için antbiyotik kunanıyor dahda uzun süre kulanacak .adam desen 2 güne hasta oluyor bademciginden .:95kadarda dikat ediyorum ama yok olmuyor yavv .

aebencim çok haklısın söz kaçamaklara son veriyorum bomba gibi dönücem aranıza ben bu akşam yolcuyum izne ayrılıyorum izindede sonrada kaçamak yok artık bol spor var şimdi eve gidip valizimi hazırlıcam ve yürüyüş yapıcam akşamda nasipse yolculuk var allah kaza bela vermesse sabah ailemle hasret gidericem hepinizi çok öpüyorum uyarıların için teşekkür ederim görüşmek üzere hoşçakalın

canımcım walla seni izliyorum :)) kaçamaksız gidiyorsun ve hakettiğini alıyorsun walla tebrikler sen verdikçe ben mutlu oluyorum :)

bu hafta 65.0

tebrik ediyorum canım

selam kızlar bugünkü menüm;
12,30da uyandığım için 2 öğün yedim
öğlen klasik monti kahvaltısı yeşil cay
aksam : mercimek corbası cacık ve cok ufak bir parça %70 kakaolu Lindt cikolata
ara: 3 kuru kayısı

bugün baya yürüdüm alışverişe gittim 3 saat ayaktaydım ve yürüdüm sürekli

ve callanetics yapcam birazdan

iyi geceler efem..........
tabisi anacıgıma gitmiştimmm,başka kimim varki bi oraya gidiyorum okaaaa
benim gezmemm ama memmunum ben napayımmmm herkes benim gibi
şükrediyorum iki tane ogluşumm varrrr saglıkları sıhatleir yerindeee
daha ne isterimmm(duygusala baglandım snaırım birasss)

adet oldum kızlarrr çok mutluyum 3 gün geçtii buay
7 ydırmaşallah çok düzenli idi bu ay sektiii

huuuuuu neslihan bak sana sesleniyorummm skaın bırakma montiyii bi süree yap bak sneind edüzelcek

kilo verenleir çok tebrik eidyourm bne bu hafta tartının üstüne çıkmadım annemdeydim
ama reglim bitene kadandaa çıkmayı düşünmüyorummm
herügn mutlaka yürüyorum 1 saatt vee saat 6-7 den sonra bişiy yemiyorummmbitki çay içiyorummmm sadeceee

zilimmmmmmmmm
ahh cnm yaa bak ara bul bi yardımcı kendinee
mutlaka güvene bilecegin birileir çıkar karşınaa:86::86::86:
böyle nereye kadannn yawrum yaaa:82::82::82:

geçmiş olsun maytapcım allah şifa versin regl döneminde tartıya inanma çok farkediyo canım...

anladım ablacım havalarda tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk...ay allah sabır versin ablam sana o akdar da parçalama kendini kıyamam..

iyi yolculuklar canım güle güle git güle güle gel hayırlısıyla...

canımcım walla seni izliyorum :)) kaçamaksız gidiyorsun ve hakettiğini alıyorsun walla tebrikler sen verdikçe ben mutlu oluyorum :)

tebrik ediyorum canım

teşekkür ederim diyarcım...

afiyet olsun tatlım...

masumcum hoşgeldin...demek annendeydin güzel vakit geçirmişsindir uamrım regl olmana çok sevindim bende oslam darahatlasam şiştim iyice benimde 2 gün gecikti bu ay...:97:

aeben ablaa sen de mi ankaradasın :) başka kim var ankarada oturan kızlarr merak ettim şindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…