günaydınlar montinin hatunları benim kilom 56 kg
bugünki menümüde yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmegi
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
tavuk şiş
ayran
1 adet salatalık
ara
1 portakal
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
afiyet olsun canım..
Gnüaydın cancağazlarımmmmm....
Felaket yoğun ve yorucu bir hafta geçirdim....
Ve inanmıyorum kendime ama bu hafta monti yapamadımmm...Çok üzgünümm...
birgün bir kaçtı sonra kesemedim kendimi...İşler yoğun herkes üsdütüme üstüme gelince bir baktım ipin ucu gidiyorr...Tabii buraya gelemeyincede olan oluyorr...Kendimi bir düzene oturtup burayıda akşamlarıda olsa gelip ihmal etmemem lazım artıkkk....şimdi bu üç gün yine monti ile olmasada devam edip..Pazartesi Montiye devam edeceğimmm....:26::26: Ya ne güseldim ben tam gaz gidiyordum inanamıyorum kendimee....
Kızlar bu arada monti ile verdiğim kilolardan dolayı bu hafta 18. günüm olmasına rağmen regl oldummm...inanamıyorumm...Kan tahlililde yaptırdım ve sonuçlarım çok şükür iyi çıktı bütün hormonlarım düzene girmiş...Monti ve glukofen sayesinde.....
Ve sabah tartılfım; 79,1 geldim...Bana haktırrr....hem regl haftam hemde bozunca olacağı buu.....Ama kendimi toplayacam söz....Vicdanen hiç rahat değilimi çünkü....
canım bence üzülme hormonlarının düzelmesine çok sevindim...kendini toparlayacağına inanıyorum canım önce nasıl yaptıysan yine yaparsın üzülme montiye geri dönünce gitcek o +lar...
sağol canım bundan sonra dikkat edeyim madem
afiyet olsun çok güzelmiş menün
rica ederim ve teşekkürler canımmm
günaydın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir ve bol bol kilo vermişsinizdir.
geçen hafta: 86.3
bu hafta : 85
tebrikler tatlım harika gidiyorsunnn
Kızlar ben bugün izne ayrılıyorum 9 gün yokum evdeki pc de internette bağlantı problemim var problemi halledersem mutlaka uğrucam ama uğrayamassam mazeretimi kabul edin lütfen
bugün itibariyle kilom 58.5 listeye ne zaman dahil olursam benim için farketmez hepinize iradeli bol enerjili günler diliyorum birazdan bugünkü menümüde paylaşıcam izinde büyük kaçamak yapmayacağım küçük mini minnacık olabilir bol spor yapacağım bomba gibi döneceğim aranıza söz veriyorumgidişim sesiz dönüşüm muhteşem olacak
07 şubat Pazartesi 2011(Kuşadası dönüşü) 64.2(kendimce diyete başladığım gün)
04 Mart Cuma 2011 60,5(montignac diyetine geçiş yaptığım tarih)
11 Mart Cuma 2011 60,7
18 Mart Cuma 2011 59,3
25 Mart Cuma 2011 59,7
01 NisanCuma 2011 58.9
08 Nisan Cuma 2011 58.0
15 Nisan Cuma 2011 58.6
29 Nisan Cuma 2011 58.5
montiyi bozmamaya çalış canım..keyifini çıkar izin günlerinin...umarım çok güzel geçer...
sözümü yineliyorum kızlar kendime ve size söz veriyorum haftaya çok güzel rakamlar paylaşacağım burada kuş gibi hafif olacağım vicdanen ve bedenen inşallahbugün izne ayrılıyorum işten öyle .çok bunaldım ki bu sıra bu izin bana ilaç gibi gelecek ruhumun ve bedenimin arınmaya ihtiyacı var:97::97: anneciğimi göreceğim kısmetse bu akşam yolcuyum bana bol bol ot yemekleri yap dedim zaten egenin meşhurdur diyetime de banada çok iyi gelecek umuyorum
Bugünkü menüm
Sabah
8 zeytin
1,5 tatlı kaşığı incir reçeli(şekersiz)
1 dilim ekmek
200 ml yağsız süt
Öğle
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Akşam
Karnıbahar yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
1 elma
spor:1 saat hızlı tempo yürüyüş
menün güzel canım iyi yolculuklar şimdiden...
günaydın kıslar...bu gün cuma ama pek kilo bildirimi yapan olmamış?nerelerdesiniz yahu?
banuuuu huuu nereye gittin kıııı?
kilosunu bildiren ve veren herkesi tebrik ederim kıslar...
selam zillicim nasılsın canım :80: