Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin arkadaslar
umarim keyifler iyidir
ben dun kilo bildirimi yapmamistim kilomu gorunce sok oldum cunku 55,5 olmusum ama yemekten degil bu ara acayip sisim bugun rezene kaynatip bol bol icicem bide adet donemim heralde ondandir diyorum bol sivi alip sislikleri aticam insallah hayirlisi

bugunki menum
sabah 1 kase yogurt ve biberiye cayi rezeneyle karisik
oglen tavuk izgara ve salata 1 kasede yogurt
ara 1 elma
aksam kabak dolmasi olabilir (tabiki pirincsiz) 1 bardak ayran
sonrasinda meyvemi yerim

benim menu boyle herkeze kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum

günaydın çamlıcaa

günaydın kızlarr :))))

canım senin menüler süper zaten şişkinlikten olduğunu ben bile bilmiyorum bozma morelini :)

dünkü menüm:

sabah:klasik monti kahvaltısı(peynirim yağlı idi bim e haftasonu ancak giderim bitmişti alamasım)

öğlen: bir kase kısır,salata,brokoli,yoğurt

ara: diyet sütlü nescafe

akşam: 2 adet gün kurusu(adet olduğum için şiştim birşey yiyemedim)

spor: 1 saat yürüyüş,40 dk ebru ile plates

Herşey o kadar boş geliyor ki arkadaşlar babamı kaybettim 10 gün oldu çok zor bir duygu bu hiç birşey umrunda olmuyor insanın

Herşey o kadar boş geliyor ki arkadaşlar babamı kaybettim 10 gün oldu çok zor bir duygu bu hiç birşey umrunda olmuyor insanın

lara başın sağolsun çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin size de dayanma gücü versin. hayatta hiçbirşey ailemizden sevdiklerimizden önemli olamaz...

lara
başınsagolsunn allah size bol bol sabır versinn cnmm
çok üzüldüm gerçekten

diyarcım
naıslsın cnm?

herşey o kadar boş geliyor ki arkadaşlar babamı kaybettim 10 gün oldu çok zor bir duygu bu hiç birşey umrunda olmuyor insanın

laracığım başınız sağolsun mekanı cennet olsun babacığının allah sizlere sabır versin canım

canım adet döneminde illa şişlik oluyor sıma canını inecek şişlikler menün güzel afiyet olsun...

afiyet olsun diyarcım ama akşam acıkma bari kayısıdan sonra 1 kase yoğurt ye en azından gece acıkma bide...

ay canım çok üzüldüm yaa...allah mekanını cennet etsin başın sağolsun....

lara basın saolsun cok üzüldüm..

bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen brokoli salatası ve peynir
akşam mercimek corbası

gece; bu aksam dısarı cıkcaz arkadaslarla içki içicem :26:

günaydın herkese kıslar....ve iyi hafta sonları....

laram başın sağolsun cnm...babacığının mekanıda cennet olsun...

kıslar ketum abla vardı aylardır girmiyor ,haberi olan varmı?aklıma geldi durup duruken ...neden gelmiyor acaba?

ben şimdi eşime ve tabii yerse oğluma pizza yapacağım,görüşürüz kıslar

haaa bu arada millet buhafta sonu tüm kipalarda kozmetikte %50 indirim varmış..ilgilenirseniz diye yazdım.ben bakıcamda:)

bu arada meyviş nerelerdesin kuzucum yaw,dünyanamı daldın canımmm,arada bizede uğra...

çok üzüldüm . geçenlerinize ALLAH rahmet eylesin laram .
hayatda bazan yakınlarımızla ne kadar mutlu oldugumuzun farkına varmıyoruz... elimizdekileri kaybetmeden .

Son düzenleme:
saolun kizlar insallah dediginiz gibi olur da iner bu sisilikler
simdi biraz spor yapicam faydasi olur insallaah

nazlım 6.takım kapatılması için paylaşım alanına yazmışın . hayırlısı olsun ...
ama UZMAN sanırım yanlış anlamış paylaşım alanını kapatmış 6.takımı deyilde .:))

çamlıcam merak etme iner...
banum regl olmana sevindim :))
diyarım sende pilatese başlamışsın
petünya güle güle gitgel . gelince hızaya çekeriz ama seni.:)
zilim bende istiyom pizza.:78:diyet yapmakdan. kiloma dikkat etmekden, bıkkktımmmmmm:84turup patlaya kadar cıss ne varda yemek istiyorum .

kızlar kızlar..sizinlede paylaşmak istedim resimlerimi...

bunların hepsini yıllara göre toparladım kızlr hem motivasyonumuz artar...

işte ilk fotom...yıl:2009...kortizon tedavisinin ilk kötü ve üzücü sonucu ama yinede mutluyum güldüğüme göre kilom 80...85 arası burda...

buda ondan 1 ay sonra burda tam 80 kiloyum...

bu 6 ay sonra...78 kiloya düşmüştüm...

bu da kadınlar kulübyle tanışmadan bir ay önce 73 kiloyum burda....

bu da 2 ay kadar önce 68 kilo halim montiye ilk başladığım zaman yani......:89:

vee bu da en sonki halim... geçen hafta çekildiğim resim...65 kiloyum...:78:

yandan da çekeyim dedim farkı görün diye...

bunuda dün kuzenim çekti :90:

eveeet işte bu kadar... 60 olunca ve 58 olunca yine koycam kızlarr....nasıl farketmiş mi baya...ben eski halime bakıp diyorum bu benmiyim diye hehe

lara basın saolsun cok üzüldüm..

bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen brokoli salatası ve peynir
akşam mercimek corbası

gece; bu aksam dısarı cıkcaz arkadaslarla içki içicem :26:

içelim güzelleşelim

ama abartmadan içelim ertesi gün motiye sıkıca dönelim canım tamammı tekerleme gibi oldu

zillicim kipada indirim yarında var dimi gideyim bende kozmetik deyince damladım...

meyviş kınada zillicim....göbecik atıyo

aeben ablacım efkarlı gördüm seni bak benim resimelrime de motive ol ablam aman ha çıkma yoldan... yoksa bende çıkarım (dünden hazırım tabi)

annacım
tabiki fark var hemde müthiş farkkk
darısı herkeisn başına diyorummmm yaa muhteşem görüntüler valla

mariam fark ne demek başka biri olmuşsun .....

sanırım bounda uzun bu kilo bile güzel duruyor ....
en çokda kolarını begendim.. kilolar gitmiş ama hiç sarkmamış .tabi her tarafın öyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…