Herşey o kadar boş geliyor ki arkadaşlar babamı kaybettim 10 gün oldu çok zor bir duygu bu hiç birşey umrunda olmuyor insanın
herşey o kadar boş geliyor ki arkadaşlar babamı kaybettim 10 gün oldu çok zor bir duygu bu hiç birşey umrunda olmuyor insanın
lara
başınsagolsunn allah size bol bol sabır versinn cnmm
çok üzüldüm gerçekten
diyarcım
naıslsın cnm?
gunaydin arkadaslar
umarim keyifler iyidir
ben dun kilo bildirimi yapmamistim kilomu gorunce sok oldum cunku 55,5 olmusum ama yemekten degil bu ara acayip sisim bugun rezene kaynatip bol bol icicem bide adet donemim heralde ondandir diyorum bol sivi alip sislikleri aticam insallah hayirlisi
bugunki menum
sabah 1 kase yogurt ve biberiye cayi rezeneyle karisik
oglen tavuk izgara ve salata 1 kasede yogurt
ara 1 elma
aksam kabak dolmasi olabilir (tabiki pirincsiz) 1 bardak ayran
sonrasinda meyvemi yerim
benim menu boyle herkeze kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum
günaydın çamlıcaa
günaydın kızlarr :))))
canım senin menüler süper zaten şişkinlikten olduğunu ben bile bilmiyorum bozma morelini :)
dünkü menüm:
sabah:klasik monti kahvaltısı(peynirim yağlı idi bim e haftasonu ancak giderim bitmişti alamasım)
öğlen: bir kase kısır,salata,brokoli,yoğurt
ara: diyet sütlü nescafe
akşam: 2 adet gün kurusu(adet olduğum için şiştim birşey yiyemedim)
spor: 1 saat yürüyüş,40 dk ebru ile plates
Herşey o kadar boş geliyor ki arkadaşlar babamı kaybettim 10 gün oldu çok zor bir duygu bu hiç birşey umrunda olmuyor insanın
çok üzüldüm . geçenlerinize ALLAH rahmet eylesin laram .Herşey o kadar boş geliyor ki arkadaşlar babamı kaybettim 10 gün oldu çok zor bir duygu bu hiç birşey umrunda olmuyor insanın
banuda bende ankaradayız .aeben ablaa sen de mi ankaradasın :) başka kim var ankarada oturan kızlarr merak ettim şindi
lara basın saolsun cok üzüldüm..
bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen brokoli salatası ve peynir
akşam mercimek corbası
gece; bu aksam dısarı cıkcaz arkadaslarla içki içicem :26:
günaydın herkese kıslar....ve iyi hafta sonları....
laram başın sağolsun cnm...babacığının mekanıda cennet olsun...
kıslar ketum abla vardı aylardır girmiyor ,haberi olan varmı?aklıma geldi durup duruken ...neden gelmiyor acaba?
ben şimdi eşime ve tabii yerse oğluma pizza yapacağım,görüşürüz kıslar
haaa bu arada millet buhafta sonu tüm kipalarda kozmetikte %50 indirim varmış..ilgilenirseniz diye yazdım.ben bakıcamda:)
bu arada meyviş nerelerdesin kuzucum yaw,dünyanamı daldın canımmm,arada bizede uğra...
nazlım 6.takım kapatılması için paylaşım alanına yazmışın . hayırlısı olsun ...
ama UZMAN sanırım yanlış anlamış paylaşım alanını kapatmış 6.takımı deyilde .:))
çamlıcam merak etme iner...
banum regl olmana sevindim :))
diyarım sende pilatese başlamışsın
petünya güle güle gitgel . gelince hızaya çekeriz ama seni.:)
zilim bende istiyom pizza.:78:diyet yapmakdan. kiloma dikkat etmekden, bıkkktımmmmmm:84turup patlaya kadar cıss ne varda yemek istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?