annacım
tabiki fark var hemde müthiş farkkk
darısı herkeisn başına diyorummmm yaa muhteşem görüntüler valla
mariam fark ne demek başka biri olmuşsun .....
sanırım bounda uzun bu kilo bile güzel duruyor ....
en çokda kolarını begendim.. kilolar gitmiş ama hiç sarkmamış .tabi her tarafın öyle ...
fatma canım cidden ilk fotografla sonuncu arasında ciddi fark var azmini tebrik ederim
mariş arkadasına gözüm takıldı, neden okadar hüzünlü duruyor ? çok masum biri sanırım ..
annacığım gerçekten çok büyük değişim göstermişsin cnm tebrikler
azmin içinde kutlarım seni,çok iradeli gidiyorsun bu yazı çıtır olarak geçireceğin kesin...bu kadar uğraşıp verdiğin kiloları sakın geri alma cnm...gayet iyi görünüyorsun...
geçen gün kimdi unuttum (ergh olabilir) markafoniden alışveriş yaptığını yazmıştı.bende yapmak istiyorum.gözlük almak istiyorum.fiyatları çoook çooook uygun.çeşit çeşit almak istiyorum renk renk yani...ama kaliteleri nasıldır onu bilmyorum?ve yüzüme uyarmı bu muamma? gözlük alan varsaa yorum yapsın lütfen...çok hoş şeyler var..bu gün piyasayı bi dolaşayım dedim aman o ne yüksek fiyaatlar yaaa.
her sene başka bi çeşit moda oluyo,hızına yetişemiyorum.geçen yıl aldım daha ama çok büyük değil çerçevesi ,bu yılda renkli ve büyük çerçeveliler moda onlara heves ettim.
markafonidekilerin markası yves bertelin daha evvel duymadım ama piyasada varsada duymama imkan yok zaten bu gün kaç gözlükçüye girdiysem bu marka bu yıl yeni çıktı diye değişik değişik şeyleri koydular önüme.her sene bir sürü marka çıkıyor zaten.4 ayrı çeşit beğendim markafoniden ama msn şifreni yaz falan deyince huylandım açıkçası...hepsişurada'danalışveriş çok yapıyorum ama markafoniden hiç yapmadım...fikri olanlar lütfen yazın kızlar...çok hoşuma gitti yaa burdaki gözlükler ve fiyatları acaip indirimli...içim gitti 4 tanesine..gözlük kim almıştı yorum yapsın lütfen
günaydınlar bugünkü menüm;
sabah 2 yumurtalı omlet , peynir zeytin
öğlen unsuz şehriyesiz yoğurt corbası, brokoli
akşama henüz karar vermedim
anna mariacım fotolarını gördüm mükemmelsin cok cok tebrik ediyorum
annacığım gerçekten çok büyük değişim göstermişsin cnm tebrikler
azmin içinde kutlarım seni,çok iradeli gidiyorsun bu yazı çıtır olarak geçireceğin kesin...bu kadar uğraşıp verdiğin kiloları sakın geri alma cnm...gayet iyi görünüyorsun...
geçen gün kimdi unuttum (ergh olabilir) markafoniden alışveriş yaptığını yazmıştı.bende yapmak istiyorum.gözlük almak istiyorum.fiyatları çoook çooook uygun.çeşit çeşit almak istiyorum renk renk yani...ama kaliteleri nasıldır onu bilmyorum?ve yüzüme uyarmı bu muamma? gözlük alan varsaa yorum yapsın lütfen...çok hoş şeyler var..bu gün piyasayı bi dolaşayım dedim aman o ne yüksek fiyaatlar yaaa.
her sene başka bi çeşit moda oluyo,hızına yetişemiyorum.geçen yıl aldım daha ama çok büyük değil çerçevesi ,bu yılda renkli ve büyük çerçeveliler moda onlara heves ettim.
markafonidekilerin markası yves bertelin daha evvel duymadım ama piyasada varsada duymama imkan yok zaten bu gün kaç gözlükçüye girdiysem bu marka bu yıl yeni çıktı diye değişik değişik şeyleri koydular önüme.her sene bir sürü marka çıkıyor zaten.4 ayrı çeşit beğendim markafoniden ama msn şifreni yaz falan deyince huylandım açıkçası...hepsişurada'danalışveriş çok yapıyorum ama markafoniden hiç yapmadım...fikri olanlar lütfen yazın kızlar...çok hoşuma gitti yaa burdaki gözlükler ve fiyatları acaip indirimli...içim gitti 4 tanesine..gözlük kim almıştı yorum yapsın lütfen
zilim zilim zilim . alış veriş bir hastalık . bazan hepimizdede oluyor ama bu imkanlarla sınırlı . kendi maşaşın oldugundan dahada serbest harcaya biliyorsun .helede elinde kredi kartı oldumu bedavaymış gibi geliyor (kendimden biliyorum )ergh cnm çok sağol yorumun için...sabah siparişi neredeyse veriyordum direkten döndüm:)
kredi kartımı aldım elime oturdum laptobumu aldım kucağıma her şeyi yaptım son aşamaya geldim numaramı girip alıcam yani ürünü dur dedim kendi kendime markafoniyle ilgili şikayet yada yorum varmı nette bi bakiim...sonra gözüm korktu son anda vageçtim.
markafonide indirimin son tarihinden sonra geçiyorlarmış siparişi ve iade edecek olduğunda eğer kampanya bittiyse iade almıyorlarmış vs..vs.. bi çok msj'da millet yaka silkiyor durumları okuyunca vazgeçtim.bu gün bir kaç yere sordum ordaki gözlükleri yoktu o marka.. deneyemedim o sebeple..
gözlükte kıyafet gibi bişeyde değilki uymadı ver terziye halletsin..birde markafonide siparişler çok geç geliyormuş yazmış herkes.ben hepsi.urada'dan alıyorum hiç öyle bi sorun yaşamadım.
sırf bu tür şeylerle uğraşmiim iade almazlar uğraştırırlar bende hiç gelemem öyle işlere elimde patlar aldığım şey diye vazgeçtim ama aklımda kaldı beğendiğim modeller..eleye eleye 2 taneye düşürmüştüm alacaklarımı ama almadım tereddütlerimden dolayı..napalım sağlık olsun...
geçen sene gucci almıştım tonla para veripşimdi başka gözlüklere özeniyorum..al al al sonu yok walla.neyi görsem dibim düşüyor...
hep diyorum dışrda gezerken şu evin taksitleri bitsin 1 maaşımı bir günde sadece üst başa yatırıcam diye
çanta görüyorum çantaya özeniyorum,elbise görüyorum elbiseye dibim düşüyor,allahım neyi görsem almak istiyorum.3 çift hiç giyilmrmiş ayakkabım var geçen sezon sonu indirimlerden aldığım ama hala hiç ayakkabım yokmuş gibi vitrinlere yapışıyorum ...kendimi frenleyemiyorum alışveriş konusunda
nooolcak benim bu halim,dün kipadan bir poşet dolusu takı toka ve makyaj malzemesi aldım daha,allahım beni ıslah et
dert etme meytabım eger böylede gidiyorsa kilolrım sorun deyil varsın yavaş gitsin .selam günaydın kızlar
laracım başın sağolsun canım .bilirim acısını Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
mariacım süper bi değişim
ben 69 kiloluk halşme bakınca haminne gibi duruyorum 8 sene önceki halimden daha genç dueuyorum şuan
kilo insanı gerçekten yaşlı gösteriyor.herkesin dilediği kiloda olması dileğimle
küçük kaçamaklar yaptım hafta sonu ayy sinir oluyorum kendime
genelde menülerim 1. aşamaydı ama yemekten sonra kaçamaklarım oldu pöfffff neyse yola devam
selam günaydın kızlar
laracım başın sağolsun canım .bilirim acısını Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
mariacım süper bi değişim
ben 69 kiloluk halşme bakınca haminne gibi duruyorum 8 sene önceki halimden daha genç dueuyorum şuan
kilo insanı gerçekten yaşlı gösteriyor.herkesin dilediği kiloda olması dileğimle
küçük kaçamaklar yaptım hafta sonu ayy sinir oluyorum kendime
genelde menülerim 1. aşamaydı ama yemekten sonra kaçamaklarım oldu pöfffff neyse yola devam
tünaydın kıslar......
topik pek sesiz .....
banu montiyi bırakınca bizdemi bırakdın ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?