Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

annacım
tabiki fark var hemde müthiş farkkk
darısı herkeisn başına diyorummmm yaa muhteşem görüntüler valla

teşekkürler masumcum amin canım

mariam fark ne demek başka biri olmuşsun .....

sanırım bounda uzun bu kilo bile güzel duruyor ....
en çokda kolarını begendim.. kilolar gitmiş ama hiç sarkmamış .tabi her tarafın öyle ...

ay saol ablam teşekkürler...evet boyum birazcık uzun 1.67 ee sporu hiç bırakmadım ondandır çok sağol ablam 58 de olcam inş...

fatma canım cidden ilk fotografla sonuncu arasında ciddi fark var azmini tebrik ederim

teşekkürler tatlım...

mariş arkadasına gözüm takıldı, neden okadar hüzünlü duruyor ? çok masum biri sanırım ..

annacığım gerçekten çok büyük değişim göstermişsin cnm tebrikler
azmin içinde kutlarım seni,çok iradeli gidiyorsun bu yazı çıtır olarak geçireceğin kesin...bu kadar uğraşıp verdiğin kiloları sakın geri alma cnm...gayet iyi görünüyorsun...

geçen gün kimdi unuttum (ergh olabilir) markafoniden alışveriş yaptığını yazmıştı.bende yapmak istiyorum.gözlük almak istiyorum.fiyatları çoook çooook uygun.çeşit çeşit almak istiyorum renk renk yani...ama kaliteleri nasıldır onu bilmyorum?ve yüzüme uyarmı bu muamma? gözlük alan varsaa yorum yapsın lütfen...çok hoş şeyler var..bu gün piyasayı bi dolaşayım dedim aman o ne yüksek fiyaatlar yaaa.

her sene başka bi çeşit moda oluyo,hızına yetişemiyorum.geçen yıl aldım daha ama çok büyük değil çerçevesi ,bu yılda renkli ve büyük çerçeveliler moda onlara heves ettim.
markafonidekilerin markası yves bertelin daha evvel duymadım ama piyasada varsada duymama imkan yok zaten bu gün kaç gözlükçüye girdiysem bu marka bu yıl yeni çıktı diye değişik değişik şeyleri koydular önüme.her sene bir sürü marka çıkıyor zaten.4 ayrı çeşit beğendim markafoniden ama msn şifreni yaz falan deyince huylandım açıkçası...hepsişurada'dan alışveriş çok yapıyorum ama markafoniden hiç yapmadım...fikri olanlar lütfen yazın kızlar...çok hoşuma gitti yaa burdaki gözlükler ve fiyatları acaip indirimli...içim gitti 4 tanesine..gözlük kim almıştı yorum yapsın lütfen

Lara başın sağolsun mekanı cennet olsun. Allah cennette kavuştursun.

kızlar hakkımda çok güzel yorumlar yapmışsınız tebrik eden herkee teşekkür ederim. özel bişey yapmıyorum hatta bazen cozurtuyorum. inanın ilk günlerdeki gibi sıkı değilim ama platesin etkisi var sanırım.bazen biberiye çayı içiyorum. ağır bi yemek yersem sindirim kolaylığı olsun diye ( 1 çay kaşığı kuru biberiyeyi 1 bardak kaynamış suda demlendirip içiyorum. ) bu aralar çok sık yumurta yedim. birazda üşengeçlikten açıkcası.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş istediğimiz kilolara zorlanmadan ineriz. hedefimde 75 olmak var. inş o günleride görürüm. tekrar hepinize teşekkür ettim. sevgiyle kalın.

teşekkür ederim zillicim... inşallah almam bi daha canım zaten çok dikkat etcem seni örnek alıyorum kendime bu konuda sen çok dikkatlisin maşallah

canım gözlükle ilgili fikrimi paylaşan bendim ama henüz almadım bir de internetten almam gözlüğümü... ben optikten alcam ray-ban bu senekiler çok hoş :82:

günaydınlar bugünkü menüm;
sabah 2 yumurtalı omlet , peynir zeytin
öğlen unsuz şehriyesiz yoğurt corbası, brokoli
akşama henüz karar vermedim

iyi pazarlar kıslar......her nerdeyseniz şu an .:))

arada 2 kuru incir 3 kuru kayısı 3 ceviz yedim
akşam : tavada yağsız tavuk ve cacık

iyi geceler herkese...

ben bugün regl olduğum için bide full dışarda olduğum için abuk subuk şeyler yedim...ama monti dışına çıkmadım tabi...yinede düzensizdi...yarın ayran detoksunu yapcam balon gibi şiştim de...

zilicim ben markafoniden gözlük aldım ama şöyle durumlar var birincisi ben aldığım gözlüğün modelini daha önce gözlükçüde denemiştim yüzümde nasıl durcağını bilerek aldım aksi takdirde büyük risk resimde göründüğü gibi yüzüne yakışmıyor insanın
ikincisi de benim aldığım marka öyle çok bilinmiş bi marka değil 85tlye aldım ama kalitesi de fiyatıyla doğru orantılı Ünlü markaların ürünlerini satın aldığımda kalite konusunda bi prob yaşamıyorum
walla ben markafoni ve trendyolu çok seviyorum 2-3 gün içinde siparişim geliyor bi sıkıntı olduğunda iadesi var hem de ucuz vs. vs.

ergh cnm çok sağol yorumun için...sabah siparişi neredeyse veriyordum direkten döndüm:)
kredi kartımı aldım elime oturdum laptobumu aldım kucağıma her şeyi yaptım son aşamaya geldim numaramı girip alıcam yani ürünü dur dedim kendi kendime markafoniyle ilgili şikayet yada yorum varmı nette bi bakiim...sonra gözüm korktu son anda vageçtim.
markafonide indirimin son tarihinden sonra geçiyorlarmış siparişi ve iade edecek olduğunda eğer kampanya bittiyse iade almıyorlarmış vs..vs.. bi çok msj'da millet yaka silkiyor durumları okuyunca vazgeçtim.bu gün bir kaç yere sordum ordaki gözlükleri yoktu o marka.. deneyemedim o sebeple..
gözlükte kıyafet gibi bişeyde değilki uymadı ver terziye halletsin..birde markafonide siparişler çok geç geliyormuş yazmış herkes.ben hepsi.urada'dan alıyorum hiç öyle bi sorun yaşamadım.
sırf bu tür şeylerle uğraşmiim iade almazlar uğraştırırlar bende hiç gelemem öyle işlere elimde patlar aldığım şey diye vazgeçtim ama aklımda kaldı beğendiğim modeller..eleye eleye 2 taneye düşürmüştüm alacaklarımı ama almadım tereddütlerimden dolayı..napalım sağlık olsun...

geçen sene gucci almıştım tonla para verip şimdi başka gözlüklere özeniyorum..al al al sonu yok walla.neyi görsem dibim düşüyor...
hep diyorum dışrda gezerken şu evin taksitleri bitsin 1 maaşımı bir günde sadece üst başa yatırıcam diye
çanta görüyorum çantaya özeniyorum,elbise görüyorum elbiseye dibim düşüyor,allahım neyi görsem almak istiyorum.3 çift hiç giyilmrmiş ayakkabım var geçen sezon sonu indirimlerden aldığım ama hala hiç ayakkabım yokmuş gibi vitrinlere yapışıyorum ...kendimi frenleyemiyorum alışveriş konusunda

nooolcak benim bu halim,dün kipadan bir poşet dolusu takı toka ve makyaj malzemesi aldım daha,allahım beni ıslah et

selam günaydın kızlar
laracım başın sağolsun canım .bilirim acısını Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

mariacım süper bi değişim
ben 69 kiloluk halşme bakınca haminne gibi duruyorum 8 sene önceki halimden daha genç dueuyorum şuan
kilo insanı gerçekten yaşlı gösteriyor.herkesin dilediği kiloda olması dileğimle
küçük kaçamaklar yaptım hafta sonu ayy sinir oluyorum kendime
genelde menülerim 1. aşamaydı ama yemekten sonra kaçamaklarım oldu pöfffff neyse yola devam

tünaydın kıslar......
topik pek sesiz .....

banu montiyi bırakınca bizdemi bırakdın ne ??

zilim zilim zilim . alış veriş bir hastalık . bazan hepimizdede oluyor ama bu imkanlarla sınırlı . kendi maşaşın oldugundan dahada serbest harcaya biliyorsun .helede elinde kredi kartı oldumu bedavaymış gibi geliyor (kendimden biliyorum )
biliyorunki eşinde sana dur demiyor.demezde. .ama kendin biraz dikkat etmelisin . tabi sana akıl vermek haddim deyil olursa harcanıyor . ama bunu dengelemek lazım .bunun sonuyok .bu kobuda eşine rica edebilirsin seni bu konuda kontrol edebilir
. kendine alış veriş dışında bir gider bul bu ekbir hasap olabilir oraya taksit gibi zorunlu yatırırsın sonuçda olmayınca harcayamassın .
. yada başkalarına yardımda buluna bilirsin .kendime aldıgımdan çok başkalarına aldıgım beni dahada mutlu ediyor . tabi bu sadece benim fikrim .
dert etme meytabım eger böylede gidiyorsa kilolrım sorun deyil varsın yavaş gitsin .
her zaman diyorum kendinizi en iyi siz tanırsınız .sonuç olumlu oldukdan sonra kasmayın kendinizi .

Son düzenleme:

sağol canım...evet insan baya değişiyor kilo verince...kesinlikle haklısın...canım bozma moralini motive et kendini kaçamak yapma tıkır tıkır gitcek kilolar bak gör...

tünaydın kıslar......
topik pek sesiz .....

banu montiyi bırakınca bizdemi bırakdın ne ??

tünaydın ablammm...nasılsınnn

ablam ben sana bişi sorcam... şey benim yarın 2 ayım doluyor yani montiye başlayalı tam 2 ay olcak yarın 4 mayısta doğum günüm..annem pasta yemezsen doğum gününde diyet filan yaptırmam sana bi daha dedi sevgilim de geliyo yurt dışından doğum günüm için..ben 1 dilim pasta yesem akşam yemeğindede yoğurt ve salatayla telafi etsem mpoontiyi bozmuş olur muyum vücudum çoke tkilenir mi acaba...valla 3 aydır ağzıma pasta sürmedim.biliyosun 1 kere bile montiyi bozmadım ablacım bikerecik kaçamaktan biişi olurmuki cevaplarını bekliyom ablamm...:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…