Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarcım slm cnm
bak sana ne diycem bende monti yapmıyorum amaa
inşş vermeye başlıycma bu hafta reglim biticek çünkü
bnyemde alıştı artık bu şeklee
monti yapmasand ayeidleirne dikkat etsennn veririsin cnm yine
birde hala devam eidyormu mesailer?

günaydın kızlar...
aebenim oğluşunun doğumgünü kutlu olsun ablam..uzun ve güzel bir ömür geçirsin inşallah.iyiki doğurmuşsun

annacım seninde yarınki doğumgünün şimdiden kutlu olsun cnm...yawuklun ,ailen ve tüm sevdiklerin hep yanında olsun ...pastayı sakın abartma doğumgünü çocuğu olaraktan tabisii:)

banum valla özlüyoruz seni kuzum yaaa...ama ben tek çocukla bacaklarım totoşuma vururken seni düşünemiyorum bile canım ne desen haklısın.zaten dışaarı çıkacak olduğunda çıkması bir saat çocuğu giydir kendin giyin ,eve gel üstünü soyun çocuğu soy giydir çıkrdıklarını makineye tık. .......... hiç çıkma daha iyi diyorum bazen.eskiden ne güzeldi yaa.biz akşama kadar sokakta oynardık annem 1-2 kere kapıdan bakardı o kadar.hiç bizimle durmazdı.tehlike falan yoktu tabii.şimdi nerdeee...milleti görüyorum koca çocuklarını liseden akşam almaya geliyorlar napsınlar...etrafta her türlü pislik kol geziyor...allah yawrularımızı korusun...

meyve nerelerde yahu ,anna kınaya gitti falan demişti 2-3 gün evvel ama ses yok daha....:26:

merhaba hanımlar
gecenbahar yapmıstım bu dıyetı yaklasık 8-9 kılo verdım 68 le basladım 60 a kadar ınmıstım sonrasında tatıle gıttık arkasında n rmazan derken yaklasık 3-4 kılo daha aldım artık ıyıce rahatsız olmaya basladım bıkac gundur bende basladım dun cok halsız ve durgundum bugun daha ıyı sayılırım benıde aranıza alırmısınız her ne kadar dıyetı bılıyorda olsam yanlıslarım olabılır bı tarafından takıp edılerek kılo vermek daha guzel ve duzenlı oluyor
Menumude yazıyım :)
Bugun
sabah :1 bardak su
930 gıbı: 5 zeytın 1 dom.1 sal.3 dılım tbekmek
1100 gıbı :1 bardak papatya cayı ( bugun elma getırmeyı unutmusum malesef)
1245 gıbı mercımek corba(unsuz patates yok havuc yok) patlıcanlı tavuk ve yesıllık
1530 gıbı: 1 bardak rezene cayı (1 havuc)
1930 gıbı :nohut yemegı yogurt ve bol salata

selamlar bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen yoğurt çorbası ve haşlanmış brokoli
ara: meyve
akşam taze fasulye ve cacık

zilişimmm
vall al bendede okadar yaniii bird eeşim çok çalışıyo sıkılıyorum benn yaa
annemlere gdiyorum ama onlarda ahaziranınn 15 de filan bodruma gidecekler 3 ay kalılar sanırımm
napcma yazın bilemiyorummm çocuklar bunaltıyorlar benii

Bugün 5. haftam ve tartılma günümdü:

66,5'le başladım. Geçen hafta 63,3'tüm. Bugün de 62,9'a inebilmişim sadece. Aslında ben hiç kilo vermeyi beklemiyordum, regl haftamdı ama yine de 400 gram gitmiş.

Durmak yok! Yola devam :))

Bir de bugün öğlen yemekhanede montiye uygun tek bir seçenek yoktu. Ben de salatayla erişte yedim. Eriştenin glisemik indeksine baktım. Düşükmüş ama monti amcam ne diyor acaba bu konuda?

zilim
buralardayımmm ama cok keyifsizim son günlerde vakit geciremiyorum bişiler ypmak istiyorum onuda yapamıyorum boş boş duruyorum spor desen o da yok diyet zaten yapmıyorum ye iç yap tam bir depresif oldum cıktım yani..
ondan pek ortalıklarda görünmüyorum..
şükür ki kilo almıyorum o konuda sanslıyım ..
kendime hobi bulmam lazım kontro plak aldım saat kesicem boyucam bakalım bu aksam ona baslıcam cnaım işte inş oyalanırım onunla ..saksılara maydonoz falan ektim işte oyanıcak bişiler arıyorum kendimce zilim napayım vakit gecmiyor biliyorsun benim durumu hatta en ii sen biliyorsun (

he yavrum mesailer vardı buhafta yoktu bende yürüyüş filan yapıyorum işte. monti yok ama dikkat ediyorum tabi ki kahvaltım monti öğlen monticik akşam az yemek yiyorum :)

günaydın kıslar....

geçmiş olsun nazlım ... demek ondan çok karnın agrıyordu senin . bende hiç sevmem ilaç içmasini ama mecbur olunca 3 aydır kulanıyorum .

motherwise yavaş olsun bizim olsun tebrikler ...
eriştenin gl endeksi düşük deyil canım nerden baktınki?
ama yanında sadece salatayla yediysen bişi olmaz . yani mecburiyet hallrinde yoksa beyaz un yasak montide.
butür ayrıntılara dikkat edersen daha hızlı verirsin .

bize gel banu ...
selamlar bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen yoğurt çorbası ve haşlanmış brokoli
ara: meyve
akşam taze fasulye ve cacık
afiyet olsun fıstık
hoşgeldin ICIR monti yapan hiç bir kimsenin nicini unutmam . balık hafizalı olsamda .
montiye ilk başlandıgında halsizlik bazan olur her bünyede olmasada bu normal .

ıcırım sen montiyi baya unutmuşsun ... yada tesadüfen bu güne hep karbonhidrat gelmiş ...
vede baklagille et beraber aynı ögünde yenmiyor ...
3 ögününde karbonhidrat . egerki öylen merçimek yemeseydin menün güzel olurdu ....
birde artık havucu çig olrakda tüketmiyoruz .
sen varken 2.kitap varmıydı bilemiyorum ama 2. kitapda çig havuçda yasak .. ama sen böylede klo veriyorum dersen ne ala .

günaydın kıslar....

geçmiş olsun nazlım ... demek ondan çok karnın agrıyordu senin . bende hiç sevmem ilaç içmasini ama mecbur olunca 3 aydır kulanıyorum .

sağol ablam .... inşallah ilaçlar kilo yapmaz . bazılarının yan etkilerinde ödem yapanlar var ... o ödemi atmak için neler yapabilirim acaba

aebencim 2 parcaydı cok azdı içinde tavuk
balkcım az yada çok olması deyil sorun karbonhidratın yanında et olması ... migdendeki birleşim önemli
dün yazdıgım notlara dikkatli bakarsan . etle ekmek birlesşimin hazım süresi kaç kat artıyor .
kolaygelsin banum ....
dokdoruma sıra kalmıyorki pilatess yapmakdan . pilates bitincede oda bitiyor bende ömer çelaklıl 'la devam ediyrum sonrada su gibi .....tabe oturup bunlara baktıgımı sanmayın .iş yaparken sesleri yetiyor .
sporların için tebrik ederim diyerım .....
diyarım monti için kendini zorlama banumunda dedigi gibi başka türlüde kilo verebilirsin . durumlar neye uyuyorsa öyle takıl .... ama burayı unutma .

gunaydın
aebencım sen soyleyınce aklıma geldı unutmusum demekkıı pardon bundan sonra dıkkat edıcem
bu arada havuc ozaman serbesttı ben yememıstım ıyıkıde yememısımm

bugunku menum:
0900: 3 dılım ekmek ,1dom,1sal,5 zeytın 1 yemek kasıgı yogurt
1100: yarım elma
1300: pırasa , yogurt, yesıllık
1500: yarım elma
1830: etlı turlu(kabak,et,patlıcanlı),yogurt salata

sağol ablam .... inşallah ilaçlar kilo yapmaz . bazılarının yan etkilerinde ödem yapanlar var ... o ödemi atmak için neler yapabilirim acaba
nazlım benimkulandıgım ilaçda ödem yapıyor .ama ben mezro ölçüşerimden biliyorum kilomu o yüzden basküle fazla takmıyorum ....
dr. bana ödem söküçüde vermişti . çok draldıgımda kulanıyordum . ama şimdilerde hiç almıyorum . amcam kiapda ödem söktürücü ilaçların sonrasında daha kötü olusunuz demiş . zatetn 3.5 kere ancak kulanmıştım ...

ilaçsız ödem içinde tuzu azaltmanı neririm . bol su içmani . inan su herşeyi söküyor koy 500 lük şişeyi yanına canın istemesede iç tekrar doldur doldur iç .
ödem söküçü bitkilerde var . maydonoz kiraz sapı bunların basında kaynatıp bunların çayınıda içebilirsin ...

bugünkü mönün SÜPER. ıcır ......
tekrar hoşgeldin aramıza.....

kıslar ben pilatese kaçar ondan sonrada ev illerine ....

kıslar birde sizlerden bi öneri istiyorum mutfak dolabi için ... ne renk ne tarzda sizlerin fikirleri ..
aklımda belirledim ama degişik fikirlerede acıgım ....

Son düzenleme:

ben cok az olunca sorun olmaz sanmıstım bi daa yemiyim aebencim

sağol ablam ... masamın üzerinde 2 adet 1 litrelik şişelerim var gün içersinde 2 tanesini bitirip 3. şişeyi doldurup onuda yarısına kadar bazende tamamını içebiliyorum ... yani fil gibiyim ablam anlayacağın bol bol su içiyorum ....

sonra görüşürüz kılsar . meyvem mucuks...

Son düzenleme:
hoşbulduk canım
tesekkur ederım haftaya da platese ve yuruyuse baslıycam
mutfak dolabı ıcın karanlık bır mutfagın varsa aydınlık olması ıcın beyaz - kırmızı- vişne çürüğü- mor gıbı renkler dusunebılırsın bende yaptırmayı dusunuyorum cunkı cok arstrdım yenı tarzda kahverengı degısık tonlarında olan renkler var onlarıda dusunebılırsnnn canımmmm
yarın gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…