diyarcım slm cnm
bak sana ne diycem bende monti yapmıyorum amaa
inşş vermeye başlıycma bu hafta reglim biticek çünkü
bnyemde alıştı artık bu şeklee
monti yapmasand ayeidleirne dikkat etsennn veririsin cnm yine
birde hala devam eidyormu mesailer?
geçmiş olsun nazlım ... demek ondan çok karnın agrıyordu senin . bende hiç sevmem ilaç içmasini ama mecbur olunca 3 aydır kulanıyorum .günaydın ablam cumartesiden bu yana gripten dolayı yatıyordum . miğdemde de sorun vardı dün endoskopi yaptırdım iğrenç bişeydi ... gastrit ve miğdemde mikrop çıktı. bir sürü ilaç verdi doktor ilaç içmeyi sevmeyen bana neyse 14 gün o ilaçları kullanıcam sonrasında azar azar düşürecek ilaçları ... paylaşım alanına yazdım ben ablam bu sabah
motherwise yavaş olsun bizim olsun tebrikler ...Bugün 5. haftam ve tartılma günümdü:
66,5'le başladım. Geçen hafta 63,3'tüm. Bugün de 62,9'a inebilmişim sadece. Aslında ben hiç kilo vermeyi beklemiyordum, regl haftamdı ama yine de 400 gram gitmiş.
Durmak yok! Yola devam :))
Bir de bugün öğlen yemekhanede montiye uygun tek bir seçenek yoktu. Ben de salatayla erişte yedim. Eriştenin glisemik indeksine baktım. Düşükmüş ama monti amcam ne diyor acaba bu konuda?
bize gel banu ...zilişimmm
vall al bendede okadar yaniii bird eeşim çok çalışıyo sıkılıyorum benn yaa
annemlere gdiyorum ama onlarda ahaziranınn 15 de filan bodruma gidecekler 3 ay kalılar sanırımm
napcma yazın bilemiyorummmçocuklar bunaltıyorlar benii
afiyet olsun fıstıkselamlar bugünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen yoğurt çorbası ve haşlanmış brokoli
ara: meyve
akşam taze fasulye ve cacık
hoşgeldin ICIR monti yapan hiç bir kimsenin nicini unutmam . balık hafizalı olsamda .merhaba hanımlar
gecenbahar yapmıstım bu dıyetı yaklasık 8-9 kılo verdım 68 le basladım 60 a kadar ınmıstım sonrasında tatıle gıttık arkasında n rmazan derken yaklasık 3-4 kılo daha aldım artık ıyıce rahatsız olmaya basladım bıkac gundur bende basladım dun cok halsız ve durgundum bugun daha ıyı sayılırım benıde aranıza alırmısınız her ne kadar dıyetı bılıyorda olsam yanlıslarım olabılır bı tarafından takıp edılerek kılo vermek daha guzel ve duzenlı oluyor
Menumude yazıyım :)
Bugun
sabah :1 bardak su
930 gıbı: 5 zeytın 1 dom.1 sal.3 dılım tbekmek
1100 gıbı :1 bardak papatya cayı ( bugun elma getırmeyı unutmusum malesef)
1245 gıbı mercımek corba(unsuz patates yok havuc yok) patlıcanlı tavuk ve yesıllık
1530 gıbı: 1 bardak rezene cayı (1 havuc)
1930 gıbı :nohut yemegı yogurt ve bol salata
günaydın kıslar....
geçmiş olsun nazlım ... demek ondan çok karnın agrıyordu senin . bende hiç sevmem ilaç içmasini ama mecbur olunca 3 aydır kulanıyorum .
balkcım az yada çok olması deyil sorun karbonhidratın yanında et olması ...aebencim 2 parcaydı cok azdı içinde tavuk
kolaygelsin banum ....günaydınnnnnnnn efemmmmmm....
aben ablam sende erkencisin
doktorum programı bugün çok güselll
zamanı olanlr fırsat bulanlar izleyi versin
aben abla yaz geldi gğnde iki kez bebeleri dışarı çıkartıyorum
valla dünn bi ton ütü yaptım daha ev temizliycme bugün ve iki makina çamaşır katlıycammm
sporların için tebrik ederim diyerım .....tünaydınlar herkeseee :))
ablacım dün plates yapamadım ama 1,5 saat yürüdüm
bugünde platesimi yapıcam inşallah :))
yemeklerimi yazmıyorum çünkü monti pek değil kötü örnek olmasın die.burdayım ama :)
nazlım benimkulandıgım ilaçda ödem yapıyor .ama ben mezro ölçüşerimden biliyorum kilomu o yüzden basküle fazla takmıyorum ....sağol ablam .... inşallah ilaçlar kilo yapmaz . bazılarının yan etkilerinde ödem yapanlar var ... o ödemi atmak için neler yapabilirim acaba
bugünkü mönün SÜPER. ıcır ......gunaydın
aebencım sen soyleyınce aklıma geldı unutmusum demekkıı pardon bundan sonra dıkkat edıcem
bu arada havuc ozaman serbesttı ben yememıstım ıyıkıde yememısımm
bugunku menum:
0900: 3 dılım ekmek ,1dom,1sal,5 zeytın 1 yemek kasıgı yogurt
1100: yarım elma
1300: pırasa , yogurt, yesıllık
1500: yarım elma
1830: etlı turlu(kabak,et,patlıcanlı),yogurt salata
balkcım az yada çok olması deyil sorun karbonhidratın yanında et olması ...migdendeki birleşim önemli
dün yazdıgım notlara dikkatli bakarsan . etle ekmek birlesşimin hazım süresi kaç kat artıyor .
kolaygelsin banum ....
dokdoruma sıra kalmıyorki pilatess yapmakdan . pilates bitincede oda bitiyor bende ömer çelaklıl 'la devam ediyrum sonrada su gibi .....tabe oturup bunlara baktıgımı sanmayın .iş yaparken sesleri yetiyor .
sporların için tebrik ederim diyerım .....
diyarım monti için kendini zorlama banumunda dedigi gibi başka türlüde kilo verebilirsin . durumlar neye uyuyorsa öyle takıl .... ama burayı unutma .
nazlım benimkulandıgım ilaçda ödem yapıyor .ama ben mezro ölçüşerimden biliyorum kilomu o yüzden basküle fazla takmıyorum ....
dr. bana ödem söküçüde vermişti . çok draldıgımda kulanıyordum . ama şimdilerde hiç almıyorum . amcam kiapda ödem söktürücü ilaçların sonrasında daha kötü olusunuz demiş . zatetn 3.5 kere ancak kulanmıştım ...
ilaçsız ödem içinde tuzu azaltmanı neririm . bol su içmani . inan su herşeyi söküyor koy 500 lük şişeyi yanına canın istemesede iç tekrar doldur doldur iç .
ödem söküçü bitkilerde var . maydonoz kiraz sapı bunların basında kaynatıp bunların çayınıda içebilirsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?