Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sonra görüşürüz kılsar . meyvem mucuks...

aeben ablam ben ankastreleri cok beğeniyorum bide simli malzeme oldumu off süper oluyor ayrıca mutfaga en cok kırmızı ve siyah rengi yakıstırıyorum kendi mutfağımı öyle yaptırıcam kırmızı ve siyah simli malzemeden beyaz esyalarıda gri harika oluyor

meyvişim hoşgeldin ,nerelerdesin sen yahu?

annanın bu gün doğumgünü...doğumgünün kutlu olsun cnm...yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin....

banum öyle bi imkanın varsa al çocukları git annenlerle cnm yaa..yazın o sıcakta çocukla hiç çekilmiyor.geçen yaz yaz ortasına kadar bende eve tıkıldım kaldım sonra yok bu böyle olmıycak dedim aldım oğlumu yazlığa gittim(gitmez olaydım orası ayrı tabii,eşimin sülalesinin hışmına uğradım,mutfaktan çıkamadan yazlık maceram sona erdi 1 ay süreyle aşçılık ve temizlikçilik yaptım yani)50 mt ilerde annemlerin yazlığı var oraya bile gidemedim o dereceydi... ama senin imkanın varsa takıl annenlere valla...çocuklarada bakarlar snde dinlenirsin...

aebenim benim mutfak zeminim bambu desenli karo döşeli,dolaplarımda koyu kum bejiyle açık simli krem...frın damlumbaz ocak ankastre.buşalık makinesinin kapağınıda dolap renginde kapladılar,buzdolabımda dolabın içinde..ortalıkta beyaz eşya yok yani..şık duruyor...renklerinden dolayıda pek kir göstermiyor.tezgahımda krem simli verzalit...

ama evde inşaat pisliği insanı bunaltmaya yetiyor allah şimdiden kolaylık versin...

teşekkürler ablacım saolasınn...onunda doğum gününü kutlarım evet biz obur boğalarızz hehe

tamam dikkat etcem ablacım... zaten pastam meyveli olcak büyük ihtimalle çikolataya alerjim avr belki söylemişimdir bilmiyorum ama o yüzden daha az zararlı olcek ama yinede pasta işte dikkat edicem abartmıycam ablam söz..

çok teşekkürler ziillicim saol canımmm

meyvişim ocak ve bulaşık makinem gri daha buraya taşınınca aldık 2 senelik . buz dolap degişecek onuda gri alıcam .
oyüzen ankastre olmıycaç .ama renk modelleri güzel .
dolapdada beyaz ve siyah benimde favorim ama mutfagımın fayansları degişmeyecek . kremve hafif kahve .ona uygun tarzda yaptırıcam . eşim yeni biro aldı birsürü masraf oyüzden fayansları degiştirelim diye teklif ble etmiyorum çünki daha yeni bina yazık huzili masraf .
düşündügüm modelin resmini koyayım dedim ama kopyalanmadı . bi ara resimlerimden kopyalarım .
rabbım sanda gönlündeki evi ve yacukluyu versin inşallah .

zilim sordum bulaşık makinenin kapagını mobilya olması için ankastre olması gerekmiş .onu unuttum yene .
benimde tercihim o yöndeydi . ama buz dolabi dolap içine alamam .yane beyaz eşya pardon gri eşya aşıkda olacak ...
ama başka bişi açıkda kalsın istemiyorum . tuz kavonozu ve ortada meyve tabagı hariç . benim yan tezgahın üstü dolu katı meyve .sıkacagı robot . midi fırın vs vs. bunların hepsini camlı dolap içine almayı düşünüyorum ..
şimdeden birsürü çizim yaptım . bliyorsunuz iç dekorasyon benim ilgi alanım .
mutfak ortasına masa ve dolap düşünüyorum bakalım istedigim gibi bişi çıkarta bilecekmiyim . resmini koyarım .
not . zilim senin çalışma odanın hala resmini göremedik .

abes olacak mariam ama pastandan önce salatalık ye dengelesin ..
bende yr. dilim pastayla kurtardım . dün akşamı .

Son düzenleme:
selammmm güzeller...............çıtırlar................

annacımmm vee aben ablam ogluşunun dogum günüsüüüü kutluu olsunn......

aben ablam
mutfak dolapalrını mı degiştiriyorsun?
bend eçok seviyorum ankastre yi yeni evim öle olcak inşşş
lake kırmızı beyaz olcakk ,taşıda simli istiyorum bendee
ama bizimd ebuzdolabı beyaz sırıtcak biraz ama napalım

sabahları 6:30 da gidip 1 saat yrüyorummm
aksatmama ya çalışıyorum yanii
ama yoruyor beni yaaa
birde çocukları al dışarı çıkart faslı varki heçç sormayın
bimde y.y süt 98 kuruşa inmiş
ilgilenenlereee duyurulurr

pirinç lapası hakkınd afikri olan varmı ?

evet ıcırım düşündügün de tam o yeni çizgili kahve tonları ve ana renk parlak beyaz , vişne çürügü siyah ve kırmızı benimde favorimdi bayazla ama malaesef fayanslarla tezat oluyor .
anladıgım kadarıyla bu dönemde mutfak konusunda herkes aynı zevklere sahip

masumcum ben pirinc lapasını arada yapıyorum ödemim olduğunda cok ii geliyor.
sadece ödem atıcı bişi...

yrü banum kim tutar seni....

biliyormusunuz bimdeki yaglı sütle y.y meyveliyi vs hep farklı markalar üretiyormuş . aynı isim ama farklı üretim yerleri.

sende güle gül aotur banum tez zamanda yapılsın ...
kıs sorayım diyorum unutuyorum, ikea açıldımı mamakda .

lapaya gelince ben diyete ilk başladıgım sıralar yapmıştım bi kaç kez .
ama ayran aşı ondan daha etkili ... hemde daha doyurucu .

Son düzenleme:
yokkk ablam açılmadı ikeaaa haziranda açılcakk
benm yeni evim yakın olcak ikea yaaaa
buluşurz senle artıkın bir gün.....
ama size çok ters dimi ya araba ile çevre yolundan yakınnn
zaten ordan oraya bi hat çekerler yakında

pirinç lapasına gelinceee ark yarın yapalım diyor
ama şöle bir plan yapmıştım p.tesi ve salı ayran aşı
çarş.perş. cuma protein ile beslenirim diye düşünmüştüm

ozman ben kendi planımı uygulayım dimi ablaa

peki
yarın pirinç lapası p.tesi ve salıda ayran aşı yapsamm
:93:

evet bize baya ters geliyor o taraf ... bende açıldı sanmıştım ..

banum demedi deme ondan ona atlıyorsun meton iyce duracak .. bünyen benim ki gibi olmasın . en sonunda hiç biri işe yaramayacak düzgün bir beslenmeyle devam et derim . apla nasihati

:26::26::26::26:
ama aplaaaa ben menü yamzıyorumdaaa
buraya uygun deil diyeee bi düzene oturdu beslenmemm dee
tartıd agöemiyorum birazda şiştim regli oldum geçmedi şişlikk
detoksu ondan yapayım diye şettirmiştimmm:26::26::26:

e öyle de ne bilim o daldan bu dala yapayımmı diye sorunca ....
şu atasözü çok güzel'' en çok kattettigin yok sürekli gittigindir .'' böyle miydi bu söz benmi uydurdum ki .
düzenli besleniyoran mesele yok .arada bir butür şeyler yapablirsin banum ...

hım okkk aplaaa
ozman ayran aşına divammm p.teis salı yapimmm

aebenim ..aplacım benim beyaz eşyalarım ankastre değil ama yaptılar o kaplama işini.ben bekarken aldım zaten beyaz eşyalarımı o zamanlar grisi yoktu ve ankastrede değildi.biz bu evi aldığımızda mutfak dolaplarıda yaplıydı üstelik.müteahhidin yaptırdığı fabrikayı bulduk onlar gelip baktılar olur dediler.suntanın üst kısmına presledikleri malzemeyi(dolabın dış kapaklarında gördüğümüz yüzey diyeyim yani) alıp getirmişler.ısıtarak yapıştırdılar bulaşık makineme.ama senin zaten griymiş gerek yok yanii..ben de beyaz olmasalardı yaptırtmazdım.
şu tezgah üstü kalabalığından bıktım.meyve sıkıcağı hiç toplanmıyor zaten her sabah ve akşam sıkıyorum.tost makinesi 2-3 günde bir kullanılıyor(eşim kullanıyor)çay makinesi her dakka ketıl için ,ekmek kızartma mak.her sabah..dolayısıylede hep ortalıktalar.dolaba kaç sefer yerleştireyim dedim ama baş aldıramadım,yerleştir -çıkart yerleştir -çıkart ..aman dağınık kalsın dedim artık:))

insan evinde bişeyler yenilenince çok mutlu oluyor yaa ,yada ben öyleyim...

aebenim bildiğin gibi benim foto makinesi ortalıktan kayboldu.yenisinide almadım aplam daha.cep telle çeksem tümünü almayacak ve çözünürlük iyi olmıycak.raflarım hala olmadı ama makine alınca çekip koyacağım söz...

zilişşşşş
nasılsın cnm karşılaşamadık yineeee

benim yeni evde ankastre ama eşyalarım beyaz
yenisinidee alamammm
kullanmak durumundayım yaniii:

ama dolaplarım beya zve kırmızı lake olacak
kurtarır sanırsam degilmi:)

zilişşşşş
nasılsın cnm karşılaşamadık yineeee

benim yeni evde ankastre ama eşyalarım beyaz
yenisinidee alamammm
kullanmak durumundayım yaniii:

ama dolaplarım beya zve kırmızı lake olacak
kurtarır sanırsam degilmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…