Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bugünkü menüm:
sabah : 2 haşlanmış yumurta
ara: 1 şekersiz diyet eti form (başka şansım yoktu
saat 4 gibi : yoğurt ve yeşil fasulye , yer fıstığı

akşam acıkırsam bişiler yicem artık..

bu arada anna mariacım doğum günün bugündü sanırsam nice mutlu yıllara canım benim

göbegimeee iice sinir oldum bugün yaaa
kocaman bir göbek var
napcam ben((

abes olacak mariam ama pastandan önce salatalık ye dengelesin ..
bende yr. dilim pastayla kurtardım . dün akşamı .

aeben ablam yedim salatalık çantama atmıştım çaktırmadan yedim hehe

teşekkürler masumcummm

teşekkür ederim canım

selamlar efemmm...:80:

bugün çok güzel bi gün geçirdim aşkımla bütüngün gezdik eğlendik doğum günümüde onların evinde kutladık parti hazırlamışlar felan ay çok utandım ya bütündün kırmızı yanaklarla dolaştım ben çikolatalı yiyemedğimden pastam çilekliydi 1 dilim yedim ama böyle bişi yok tadı çok tuhaf geldi unutmuşum tadını ayrıca mdiemi rahatsız etti alışmışım sağlıklı monti tarzı yemeye tabi mide şaşırdı napsın

bol sopr dayaptım inşallah zararsız bi şekilde atlattım bu kaçamağı bakalım yarın montime tam gaz dönüyorumm

selam kıZLAR
nebersiniz bakalım
plates bitti şimdi beslenme hazırlıcam gelirim gene
bu arada aebencim hayırlı olsun mutfağın canım
sana zahmet bende bu sene kocaman bi gardrop düşünüyorum gömme ama iç dizaynını düşünemedim daha şuan dolap için fiyat alıyoruz marangozlardan öyle değişkenki fiyatlar şaşırdık kaldık
neysem iç dizayn konusunda yardım edermisin canım bana:)
tuvalet masası ve komidinleride atıcam odada sadece dolap ve yatak olacak
çocukların odasına geçmeyi düşünüyorum onlar büyüdükçe odaları küçük gelmeye başladı .o yzden yatak odamı onlara vericem onların odasıda küçük olduğundan çok tıkıştırmak istemiyorum
dolap yaptırırp havluları çamaşırlarıda içine almayı düşünüyorum
bana bi dolap iç d,izaynı ç,iz,p yollasana:))

günaydın kızlarrr................
maytapcım bend eyeni eve geçince dolap yaptırcma kendim çzicemm
ama güsel ve kullanışlı sürgülü bir dolap istiyorumm

gunaydınkızlar
bugun cok yogunum menumu hzlı hızlı yazıp hemen kacıcamm

sabah: 9:00 1 dom 1 sal, 3 dılım ekmek 1 yemek kasıgı yogurt
1130 : yesılcay ıctım arada ( 1 turk kahvesı ıcıtım az sekerlıı yasak oldugunu bılıyorum yanılıyormuyum :26:)
13:00 bulgur pılavı yanına yogurt bol salata
1500 yesılcay ve yarım elma
1900 kabak yemegı yogurt salata

slm kıslarcım...

anna pastayı hüpletmişsin afiyet olsun yağ ve et olmasın tabisi...ama dediğin gibi uzun süre yemediğin bişeyi yediğinde miden hiç kolay kabul edemiyor o yediğini...
aklınızda bulunsun,aebenimde hep söylüyor zaten ama bi daha üstünden geçeyim kıslar..fazlaca kilo verip birdaha almamış biri olarak..bende yiyiyorum canım istedikçe monti dışı şeyler.ama çok sık değil..mesela akşam eşimin geçen hafta ameliyat ettiği bir gencin annanesi mi babannesimi tam bilemiycem eşim işten çıkarken akşam üstü sıcacık katmer ve ıspanaklı + patatesli gözlemeler yapmış getirmiş sağolsun.eşim hiç yemekle uğraşma kahvaltılık bişeylerle çayla bunları yiyelim sıcakken dedi.bende bayılırım hamur işine.çay ve kahvaltılıkların yanına kendime koca bi kase semizotu salatası yaptım ve ıspanaklı gözleme(bir lokmada katmer) yedim.gözleme zaten ıspanaklıydı ve yufkası incecikti.yağsız tandırda pişirilmiş sanırım yada saçda.yani bir yufka ile booolca ot(ıspanak ve semizotu) yemiş olsum ve dengeledi sanırım.kan şekerimde dalgalanma hissetmedim.bu sabahta ekmeği 1 dilim yedim 2 dilim yerine.bıu gün öğlen kabak yemeği yiycem z.yağlı.üstü üste ağır şeyler yemeyince bir seferlik kaçağı kaldırıyor yani bünye...
sizde kaçamak yaparken yanında onun gl indexini düşürecek bişeyler yiyebiliyorsanız yiyin yada sonraki öğünlerde telafi edin...bu şekilde yapınca minimum zararla kapatırsınız kaçamağınızı:)

banummmmmm senin göbiko için plates diyorum yine cnm...tümünü yapamıyorsun çocuklarından dolayı bari yürüyüşten gelince sadece karın hareketlerini yap 10 dk'cık...valla bu sabah platesim bittikten sonra karnım taş gibiydi...çok etkili...herkes yapsın gerçekten iyi geliyor kıslar...

PLATES YAPIYORUM KENDİMİ SEVİYORUM,KENDİMİ SEVİYORUM PLATES YAPIYORUM

selam kıslar .. bugün pek tadım yok o yüzdn yazmadım .... çok halsizim .nedense yatıyorum ..
mesajlarınıza cavap yazayım ama kısa kısa ...

zilim pilates karrrrrdeşim benim ..
..zilin ne güzel dengelemişsin .... telafi her zaman işe yarar ... birde böyle kaçamaklar ardına özelijkle tatlı ardına limonlu suyu çok sık duymaya başladım . bizginize...

zilim pilatese glince ... evet kaslarım okadar belliki degdigimde taş gibiler ama banunun şikayetlerşne bende katılıyorum üstünde yaglarım ayrı bir parça olarak duruyor . sanırım sanırım tam anlamıyla yag fazlalıklarından kurtalamadık senin gibi. altı taş gibi olsada üstü sinir bozuyor ... ama takmıyorum artık saglık daha önemli böyede mutluyum .. banum saglık olsun zamanla kendini kasma ...

ıcırım bulgur yiyormuyduk bacı ????

denneyimli monticiler ben omasamda mönülere yorum yapmanızı rica ediyorum mönüler havada kalıyor . LÜTFEN ..

mariş pastanın hiç etkisi olcagını sanma . yarın baskülde sevinirsin inşallah ....

balkcım mönün aslında dengeli canım bisküi için üzülme .akşam hafifye yeter .....

naytabım . gömme dolpa şartmı büyük dolapları olan marklar var lazzoni gibi... iç dizaynlarıda çok güzel . sitesine bir bak derim en azından fikir verir .
ben pantolan dizaynını kaldırıp askılık yaptırmıştım . çünki çok yer kaplıyor onun yerine askılık 50 gömlek alıyor .
önemli olan kendi kulanıma göre iç dizayn yapmak . sürgü kapak bencede iyi oda dar olunca birazda mecburiyet ...
dolap içi çekmecelerde iyi seçim bence . faflardan daha kulanışlı ve daha düzgün görünümlü en azından .raf yerine çekmece tercih et.
dolabın derinligide önemli iyi ölçü aldır çeketve gömlek koları kapaklara degmesin . sanırım 60.65 cm yeterli .
kapak sürgü malzamasinin de kaliteli olmasına dikkat et. gerekirse kendin şeç .
egerl lazzono mobilyaya bakma şansın olursa. dolapların içine ne tür malzeme (agaç kısmı )kulandıklarına bak çünki başka mabilyada o malzeme yi görmedim ben ... sanmayın lazzonide hissem var.ama ben yatak odası için çok araştırdım nerdeysa piyasada bakmadıgım mobilya kalmadı .ve benim hefüfe aldırmak için 2 sene ugraştım . bilgi sayarda nasıl çzim yapılır, gönderilir bilmiyorum maytabım olsa vallahi ölçileri alıp çizerdim .
netten giyinme odalarına bak kapakları olmadıgından iç dizayn konusunda sana fikir verir .

kıslar sonunda kopyalyacagım bir resim buldum ..
beyazla gride çok şık duruyor beyaz eşyalarım zaten gri ... istedigim dizynda böyle bişi ....

aebenim spor konusunda hiç bu şekilde düşünmedim valla ben aplam...benim verilecek kilom olmadığı için 1 beden incelip sıkılaştım.ve istediğim görünüme kavuştum.bu sabah taytımı giyerken bacak arkalarıma falan baktım aynada selülitimde kalmamış gibi.ve bacaklarım inceldi.ben ne kadar zayıflasamda bacaklarım hala istediğim inceliğe kavuşmamıştı.platesten sonra istediğimden ince oldu çok şükür...ama verilecek kilosu olanlarda nasıl durur sıkılaştıktan sonra onu bilemiyorum tabii.arkadaşım hem diyet hem pltesle çok kilo verip inceldi ama onunda verecek kilosu kalmadı.

ama diyere 4 elle sarılıp sabahları plates akşamüstüde yürüyüş yapılırsa 100 kilo olsan tığ gibi olunur bence...
YAŞASIN PLATES KARDEŞLİĞİ(Yüzük kardeşliği gibi oldu)

banuşum sana yazacaktım unuttum dur yazmadan onuda yazıp öle çıkayım.(bu aralar çok giremiyorum karşılaşamıyoruz canım,günde kaç kere okula ve eve yetişiyorum 19 mayısta hem gündüz stadta hemde akşam gösteri merkezinde koro çalışması için repertuar hazırlıyorum)

senin sıpalar sabah kaçta uyanıyor ve hemen kahvaltı ediyorlarmı?şu sebepten sordum şekerim.
benim kuzucuk artık sabahları geç uyanıyor bazen 9:30 bazende 10'da.eskiden plates başlayana kadaar zoraki tıkıştırmaya çalışıyordum ,oğlumda uyyanır uyanmaz hiç yemek istemiyordu açılamadığından ve tüm yemek yedirme çabam sinir harbiyle sonuçlanıyordu.
şimdi ben 9:30 gibi uyandıysam kendi kahvaltımı hazırlıyorum oğlumunkinide hazırlıyorum.(patates kızartıyorum yada ona benzer uğraşmalı bişey varsa yapıyorum.)
kendimde 1-2 kuru meyve yada 1 yaş meyve yiyiyorum.o arada plates başlıyor yapıyorum ve iyice acııkmış oluyoruz ikimizde.sonra oturup güzel yiyiyorum mamalarımızı:)
oğlumda beni çok zorlmadan yiyiyor acıktığı için.
bende plastesten önce hızlı yiyp midemi taş gibi yapmıyorum hemde dolu mideyle spor çok zor oluyor.
sende öle yapabilirsen yap diyecektim cnm.uyuyorsa tabii...yada yiyebiliyorkarsa onlara hazırla onlar yerken sen yap sporunu...
ben sabahları koştururken telef oluyordum artık o koşturmaca olmuyor bari...

zilim haklısın.azmin elinden bişi kaçmaz .
. ama bazı durumlarda bunların hepsinide yapsan tıkanıp kalıyor birazda meto ve bu bünyeyle ilgili.
yada vucudla. kimi vucud yapısı vardırki idaal kiloda olsada belli bölgeler gitmez . kimi insanlar vardırki 45 kiloda olsa göbeginden yakınır yada zayıf oldugu halde erimeyen basenlerinden . yani bölgesel kilolardan .ama senin gibi şanslı vucudlarda var maşallah manken gibi. .:))

bunlarıda göz ardı etmemek lazım . birde bazan öyle bir noktaya geliyorki vucud tak diyor ve duruyor .. bunu birçok kişide gördüm . tabi bununda üstesinden gelinebilir ama sabır taşı olmak lazım .bazan buda insan üstü bir sabır istiyor .. tabi istisnanlar kaideyi bozmaz .

Son düzenleme:

saol zillicim...evt haklısın canım ...evt yanında dengeleyince etki etmiyor valla baskül sevindirdi beni...demekki pastanın etkisini azalttım

sevindim ablam baskülde pastanın etkisi olmadı gerçekten

Selam canlarımmm....
Pazartesi gününden beri montiyle devam ediyorumm...Geçen haftanın telafisini yparak ....
Bir daha dönmem zatenn...O kötülüğü kenime asla yapmayacağımmm....

Çok yoğunum kızlat bu saat oldu halen ofiste iş bitirmeye çalışıyorum...
Menülerimi bile yazamıyorumm...Ama bilinki montiden ödün vermiyorum....

Ayrıca soğan kürümüde yapıyorumm...Bebek için...
Yüzmeyede başladım haftada 2 akşam devam ediyorum...Çarşamba ve cuma günleri 1,5 saat yüzüyorum...Onun dışında henüz bir spor yapamıyorum çünkü bu aralar hiçç vaktim yok...Bu ay sonuna kadar yoğunluğum devam edecek..Sabır diliyorumm....

Hepinizi öpüyorumm.....

Aeben ablacımm yarın çok yoğun olup giremez isemm ya yarın akşam yada c.tesi sabah kesin bildirimimim yaparımmm...Cuma çok yoğun oluyorum çünkü...:26:

günaydın kızlarr.bakın nazar oldum işte ben bu hafta 200 gr.cık vermişim sebebini biliyorum amaaaa Allahın izniyle vermeye devam edicem inş. kilo veren veremeyen herkesi şimdiden tebrik ederim.

günaydın kızlarr.bakın nazar oldum işte ben bu hafta 200 gr.cık vermişim sebebini biliyorum amaaaa Allahın izniyle vermeye devam edicem inş. kilo veren veremeyen herkesi şimdiden tebrik ederim.

tebrikler beyazcım azimle veriyorsun bence durmak yok zaten...

bende bugün tartıldım 72,7 çıktım yani sanırım artık ben 71 ile 72 arasında sabitledim kilomu inmiyor birtürlü ama olduğu kadar artık..

sabah mekik çektim 50 adet 40 adette bacak çevirme hareketi...akşamda plates:)

Gnüaydınnnnnnnnnnn.....

çok mutluyummmmm....Acayip dönüş yaptım montiye.....:):):)

Geçen hafta 79,1 gelmiştim...

Bu hafta 77,2 Geldim....

üstüne wc problemim var 3 gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…