Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarr.bakın nazar oldum işte ben bu hafta 200 gr.cık vermişim sebebini biliyorum amaaaa Allahın izniyle vermeye devam edicem inş. kilo veren veremeyen herkesi şimdiden tebrik ederim.
kaçamak yaptın demek beyazım o haldede verdin tebrikler .....
sen devam et diyerım elbet inecek ... kilo almamakda güzel ..
Gnüaydınnnnnnnnnnn.....

çok mutluyummmmm....Acayip dönüş yaptım montiye.....:):):)

Geçen hafta 79,1 gelmiştim...

Bu hafta 77,2 Geldim....

üstüne wc problemim var 3 gündür...
oy neslişim . 2 kiloya yakın vermişsin bu hafta . sogan suyununda etkisi olur kilo vermede ... bebek içinde iyi olur inşallah .

hayırlı cumalar kıslar... merheba demeden girmişim mesajlara ...

günayydınnnn fıstıklarımm
kilo veren herkesi tebrik ederim
bende 55 .0 çıktım sabah wc işinide halletmiştim baya hafiflemiş hisseidyorum kendimi
bu sabah strechi yapamadım yaa 10.30a kadar olan kısmı yaptım ben yapamıyorum geçen hafta hastaydım zaten plates yapadım ama ondan öncekşi haftada streche katılamadım 15 dakka falan yapmıştım
neyse alışırım herhalde .bende bütün karın hareketlerini yaptım o ara karnım baya çalıştı ama karnımdan çok bacak arkam ve üstüm ağrıyo
strechten dolayı
ama olsun kendimi seviyorum plates yapıyorum:)).
sabahta zillimin semizotu salatasından yedim bi koca kase 1.5 dilimde ekmek yedim kendimi süper hissediyorum

gunaydın kızlar
aebencım gecen yıl sanırım yenıyordu az da olsa bol salatayla ızın vardı bende bol salatayla yedım kımsede yorum yapmayınca yemek zorunda kaldım calısıyorum ahcı ne yaparsa bana uygun onları yeyıyorumm neyse bu haftayı saymıyorum artık alısma haftası gıbı olsun dıger hafta tam anlamıyla baslamıs olayımmm sporla desteklı olarak
bugunku menum
sabah 900 3 dılım ekmek 1 dom, 1 sal,
11:00 yarım elma yesil çay
1300 : ( yemekte nohut tavuk meercımek corba var hangısını onerırsınız) yanına yogurt yıycem
15:00 yarım elma yeşil çay
1900: patlıcan közde yogurt, salata

herkese selamlar...:80:

ben bu hafta aynıyım...65.0

haftaya iyi bi sonuç çıkarcam inş...

menümü yazayım...

Sabah:yumurtalı kahvaltı, 1 avuç fındık
Öğle:Biftek tava, yoğurt, salata
Ara:1 elma
Akşam:Yoğurtlu semizotu salatası
Ara:1 meyve
[/COLOR]

slm millet...
azda olsa kilolar gitmiş...en çokta nesliş vermiş tebrikler...
diyarım sende yapabiliyorsan bi detox yapsana cnm belki biraz faydası olur metona...
ben şimdi kaçar ev işleri beni bekler...

m
tebrikler maytabım .... bende regl oldum bugün oyüzden bende yapmadım sitreci. canım istdedi dogrusu pek tadım yok .
ıcırım zorunlu hallerde yenebilir bulgur çalışıyorsan . durumlara karşı boynumuz kıldan ince.:))
öyle yemeginde ise tavukla doyabilecegin kadar varsa mönüde tavugu ye salata ve yogurtla ...
ama tavuk çok az diyorsan tavuk yemeyip baklagili seçersin .ama öncelik tavuklu mönüde .
afiyet olsun mariş mönün güzel .

saol ablamm

amanın öyleden bu yana kimse gelmemiş ....

ben burdayım ablam şimdi geldim nasılsınn

bugün canım cok sıkkın moralim cok bozuk doğru dürürst bişey yemedim yarına artık

herkese selaaam
bu sabah evden cok erken çıktığım için kilo bildiremedim ancak bu saatte giriyorum
ya off ben iyce dengesiz oldum sabah 55,400 çıktım yine
ama regl olmak üzereyim sanırım şişliğim var
kilo veren herkesi tebrik ederim daha cok kilocuklar kaybederiz umarım

Günaydın günaydın sevgili monti ve plates severler. hepinize mutlu ve pozitif bir gün diliyorum

kaçamak yaptın demek beyazım o haldede verdin tebrikler .....

kaçamak ki ne kaçamak abla. inan sıkıldım ve çok canım istedi. kırk yılda bir olsun ama. ama abla neyi farkettim biliyomusun, önceden bacaklarımda selülit vardı platesten mi ne bilemiyorum inan azalmış. ama öyle böyle değil. öncekinin 10 da biri kalmış desem abartmam. maşallah hepimize vericez inş. bütün kilocukları. ve geçen gün yeni pantolon aldım kendime. eşim ve komşum hayret etti nasıl incelmiş bacakların diye. evde bol giyiyoruz farkedilmiyor. pantolonu giyince daha belli oldu. o görüntünü görünce insan nasıl seviniyor. Nasip olursa bu akşam gene çıkıcaz alışverişe gömlek alasım var. tabi hala kiloluyum ama eskiye göre içime gene sinerek giyiyorum abla. kendime az güvenim geldi en güzeli. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. hepimize o güzel yemekleri gördüklerçe canımız istedikçe azim versin nefsimize irade versin. öpüyorum ablam.

diyarcım sabitlenmeyi bende sevmiyorum insanın morali bozuluyor. acaba bu dönemde vücudumuzu tetikleyecek bişey mi yapmalı. bende hep onu düşünüyorum acaba bu ne olabilir ki? mesela spor yapmıyo olsak spora bşlayabilirdik. yani vücudu nasıl şaşırtmalı bence herkes fikrini yazsın. biberiye çayını denermisin. kuru biberiyeyi kaynayan suda demle. 1 bardak suya 1 çay kaşığı kafi geliyor. tadıda çok hoş.

Son düzenleme:

canım çok çokkkk sevindim ve mutlu oldum kıyafet konusunda insanın kendine gelen güveni inanılmaz güzel heyecanlar seni anlıyorum ve gülücüklerle destekliyorum :))

çay olayına gelince ben haftada 4 gün filan tarçın kaynatıp içine yeşil çay demliyorum ama biberiyeyide deniyeyim artık değişiklik olur...ben senin kadar spor yapamadığım için en azından düzenli yapamıyorum o yüzden aslında benim spora ağırlık vermem bacaklarım ve sarkmalarım için daha iyi olur.mesailer olmasa spora başlıcam ama şimdilik evde hareket ediyorum vakit varsa plates yapıyorum

canım inan bende 1 gün yapcam bi gün yapamıyorum. başlıyorum tam yapmaya illa bi komşu çıkıp geliyor. eşimde soruyo bana yaptınmı platesini diye. sağolsun beni çok destekliyor canım benim. bende komşu geldi deyince, neden ben spor yapıyorum demiyosun diyo. ee kapıya gelene işim var denir mi. yani işte ama yaparsan çok faydası var. ben özellikle bacaklarım ve basenlerim için şu videoyu çok beğendim. hep onu açıp yapıyorum;

Pilates 7 Nisan 2011 - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon

Pilates 15 Nisan 2011 - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon - buda güzel. zaten hep aynı hareketler ama ben platesin faydasını gördüm. ilk video biraz kısa ondan daha iyi yani vakit olsa ah ahh işte

iyi hafta sonları kıslar .
bugün ve yarın sınavlarım var ondan sonraki günlerde mutfak için ölçü almaya gelecekler .birde dr. randevum var yani sizi ihmal edersem bilinki aklımdasınız ....

banum yine yoksun zilim sende gelmemişsin hiç ..

bayazım ne mutlu oldum aldıgın sonuçlara . canım pilatesin ve motinin etkisi birleşti sende .
ara dabir hepiz çozutuyoruz olur okdar kadı kızındada..

neslişim sende çok yognsun sanrım ..

diger kıslarda fazla ugramamış hafta sonu sanırım ondan ......

şmdiden iyi pazarlar .

slm millet....
şimdiden anne olann herkesin anneler gününü kutlarım.

sabahtan beri anneme hediye aradım durdum.ne alacak olsam herşeyi var makbule geçmeyecek aldığım şey...neyseki buldum sonunda aldım.daha evvel alıp yollayacaktım ancak giderdi ama çıkamadım havadan dolayı oğlumla...artık salı günü falan geçer eline pazartesi gönderirsek.yarında çiçek yollatırız idareten...keşke yanında olabilsekte elinide öpebilsek annelerimizin...
bakalım bana ne aldılar oğlumla babası bu gün çarşıda sürekli yanımdan ayrılma çabası içindeydiler bende anlamamış gibi yaptım artıkoğlumun acıktığını bahane edip ede diye ayrıldılar sonrada..
bu arada rodi mood'ta 2 alana 2 bedeva kampanyası var kızlar...anneme göre bişey yoktu orda ama kendime aldım bende..collezyone'da %25 indirim lcw'dede 3 al 4.sü bedevamıydı neydi camına yazmışlar girip bakmadım.. çoğu marka yer indirim yapmış ...ihtiyacınız varsa fırsatın değerlendirin derim kızlar...benim açlıktan başım ve dolaşmaktan ayaklarım ağrımasaydı gezecektim daha ama arabayı zor kullandım beynim zonkladı.heryer tıklım tıkışık insan kaynıyor.
5 dk.sonra öğrencim özel derse gelecek kızlar ben kaçar..pazartesi görüşürüz

günaydımnlar annelerin anneler gününü kutlarım

dünkü menüm
sabah : klasik monti
öğlen semiz otu salatası, kase mercimek corbası, biraz yer fıstığı
ara: cok minik bir parça %70 kakaolu cikolata
akşam; ton balıklı salata
ara: 1 portakal

aeben

ben diyet yapmayacağım da annem için bakıyordum diyet programlarına
sayfayı bir tıkladım baştan sona ne güzel hazırlamışsın ellerine sağlık ya tebrik etmek istedim gerçekten

Son düzenleme:
günaydınnnnn efem........
annelerr gününüz kutlu olsunnnnn ......
3 -4 gündür anneme gitmişitm giremeidm herkes iidir inşşş

günaydın herkese...:80:
haftasonunu hiç söylemek istemiyorum dün de aşkımla annesine gittik onlarla yemek yedim abarttım biraz o yüzden bugünden itibaren montiye sıkıca döndüm hadi bakalım....

menüm şöyle...
Sabah:1 elma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı,2 ceviz
Öğle:balık ızgara, salata, yoğurt
Ara:1 meyve
Akşam:zeytinyağlı fasulye,yoğurt

monti sen bizim herşeyimizsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…