hoşgeldin petuşşşşşş ..Kızlar hepinize merhaba iznim bitti bugün işbaşı yaptım çok güzel bir tatildi dolu dolu geçti doyamadım bebeğim olursa hiç durmucam çıkıcam evimin hanımı bebemin anası olmayı istiyorum artıkkanladım ki evimde çoook ama çoook mutluyum zaten senelerdir bu düşünce geçiyor aklımdan ama aksilikler den dolayı olmadı inşallah sağlıklı bir bebeğim olursa hayırlısıyla ağız tadıyla çıkmayı nasip eder Allah bana
tatilde çok gezdim ve ailemle vakit geçirdim hemen hemen her gün 1 saat yürüdüm spormu aksatmadım kaçamaklara gelince çok abartmadım ama genede oldu tabi ufak tefek o kadar mutluydum ki kasmak istemedim anın tadını kaçırmadım pişman değilim kiloma gelince ne almışım ne vermişim aynı 58,5 duruyorum sanırım yaptığım spor kaçamaklarımı dengeledi diye düşünüyorum.
Ama artık gerçekten 58 lerden 57 lere düşmeyi çok istiyorum ve bunun için yoluma devam ediyorum haydi bismillah
bugün kü menüm şöyle
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
6 Adet Yeşil Zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz reçel
1 bardak yağsız süt
Öğle
Yeşil mercimek yemeği
1 kase cacık
Salata
Akşam
Pırasa yemeği
Salata
Light ayran
Ara
2 hurma
Spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş
ayyyyy teşekkür ederim .aeben
ben diyet yapmayacağım da annem için bakıyordum diyet programlarına
sayfayı bir tıkladım baştan sona ne güzel hazırlamışsın ellerine sağlık ya tebrik etmek istedim gerçekten
hoşgeldin petuşşşşşş ..
kilo almamana saveindim .
hadi bakalım kolaygele .
afiyet olsun balkcım .günaydımnlar annelerin anneler gününü kutlarım
dünkü menüm
sabah : klasik monti
öğlen semiz otu salatası, kase mercimek corbası, biraz yer fıstığı
ara: cok minik bir parça %70 kakaolu cikolata
akşam; ton balıklı salata
ara: 1 portakal
günaydın herkese...:80:
haftasonunu hiç söylemek istemiyorumdün de aşkımla annesine gittik onlarla yemek yedim abarttım biraz o yüzden bugünden itibaren montiye sıkıca döndüm hadi bakalım....
menüm şöyle...
Sabah:1 elma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı,2 ceviz
Öğle:balık ızgara, salata, yoğurt
Ara:1 meyve
Akşam:zeytinyağlı fasulye,yoğurt
monti sen bizim herşeyimizsin.....
iyilik banum . temizlige ar aver dim size bakayım dedim yarın hem dr gidicem hem mutfak için ölçü alımına gelecekler . ertesi günde başka bir firma gelecek ölçü almaya ...petunya merhabaa
hep derdim ki ben bebegim bile olsa çalışırımmm
hemen başlarım işe filan derdimmmm
ama gerçektenn olunca bebekleirm bırakamadım çalışamadım.
hala çalışsam acaba ? diye düşünsem burnumun diregi sızlıyor yaaa
kocaman oldular 2.5 yaşı geçtiler ama hala çalışmıyorum.
belki 4-5 yaşında düşüncem amaaa
kendinn büyütceksin çoccugnu yaaaa öpe koklaya
uykudna uyuanınca snei görcek çocuk,bi yeri acıyınca sen öpceksin
her şeyinden haber dar olcaksınn
tabi imkanlar el verdiginceee,özelde oldugum için çıktım ama memur olsam mecbur çalışıcaktım
aben ablaaaaaaaa:82::82::82:
nasılsınnnnn:80::80::79::79:
iyi insan lafi üstüne gelirmiş nazlımBen geldim ablam burdayım ... Kullandığım ilaçlar yüzünden sersem gibiyim inanılmaz uyku ve halsizlik yapıyor cuma günü kiloda bildiremedim inanılmaz ödem oldu bende kilomda haliyle baya fazla çıktı ablam 59,3
bende, tüm annelerin geçmiş anneler gününü kutlarım .
afiyet olsun balkcım .
mariş dün kaçamak yapmışın ama bugün toparlama günü olmuş kr. keserek ...
afiyet olsun ....
evet canım bende aynını düşünüyorum eğer şartlarım uygun olursa ve herşey yolunda giderse inşallah çıkıcampetunya merhabaa
hep derdim ki ben bebegim bile olsa çalışırımmm
hemen başlarım işe filan derdimmmm
ama gerçektenn olunca bebekleirm bırakamadım çalışamadım.
hala çalışsam acaba ? diye düşünsem burnumun diregi sızlıyor yaaa
kocaman oldular 2.5 yaşı geçtiler ama hala çalışmıyorum.
belki 4-5 yaşında düşüncem amaaa
kendinn büyütceksin çoccugnu yaaaa öpe koklaya
uykudna uyuanınca snei görcek çocuk,bi yeri acıyınca sen öpceksin
her şeyinden haber dar olcaksınn
tabi imkanlar el verdiginceee,özelde oldugum için çıktım ama memur olsam mecbur çalışıcaktım
aben ablaaaaaaaa:82::82::82:
nasılsınnnnn:80::80::79::79:
canım geçmiş olsun hiç canını sıkma dediğin gibi sadece ödem onlar geçer yakında sen sağlığına bak önce gerçek kilon o değil biliyorsun hiç moralini bozma geçmişi okuyamadım ben neyin var kuzum seninBen geldim ablam burdayım ... Kullandığım ilaçlar yüzünden sersem gibiyim inanılmaz uyku ve halsizlik yapıyor cuma günü kiloda bildiremedim inanılmaz ödem oldu bende kilomda haliyle baya fazla çıktı ablam 59,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?