Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın
hafta sonu iyi gezmişim bacacıklarımın sızısından zor yürüyorum walla kıslarbirde dün büyük temizlik yaptım.bu sabah platesi zordan yaptım.ama plates bittikten sonra iyiki yapmışım dedim,kaslarım yumuşadı resmen.herkese önemle ve şiddetle tavsiye edebileceğim tek spor ...keşfedenlerden allah razı olsun şu platesi

bahar gelmeye başladı sanki kızlar geçte olsa...insanın içi kıpır kıpır oluyor.herkes bu yaza incecik girer inşallah...kirazda çıkınca bol bol yersiniz ödem mödem de kalmaz...ooo gelsin mayocuklar bikinicikler

masum gene annenemi gittin sen bakimm....eşinden önce bana soracaksın demedimmi ben sana..
ama neyseki bu seferki çok farkedemedim,arada kaçtın gittin sanırım.yada ben çok giremedimden farkedemedim. ama senle denk gelemez olduk bu sabah yatakta oğlumun uyanmasını beklerken bile aklıma geldin valla canım,özlettin kendini

oyyyy oyy oyyyy
zilimmm geldimm cnmmm hafta sonud aorada kaldım mecburen ya aslınd aben bu kadar sık gitmekten pek hoşlanmıyorum ama eşim yogun çalışıyor haftanın 7 günü desem yeridirrr
annemde bodruma gitmedne gideyim diyoum bol bol 2 bebe ileeee
kafayı yiycem valla napimm

Kızlar hepinize merhaba iznim bitti bugün işbaşı yaptım çok güzel bir tatildi dolu dolu geçti doyamadım bebeğim olursa hiç durmucam çıkıcam evimin hanımı bebemin anası olmayı istiyorum artıkk anladım ki evimde çoook ama çoook mutluyum zaten senelerdir bu düşünce geçiyor aklımdan ama aksilikler den dolayı olmadı inşallah sağlıklı bir bebeğim olursa hayırlısıyla ağız tadıyla çıkmayı nasip eder Allah bana
tatilde çok gezdim ve ailemle vakit geçirdim hemen hemen her gün 1 saat yürüdüm spormu aksatmadım kaçamaklara gelince çok abartmadım ama genede oldu tabi ufak tefek o kadar mutluydum ki kasmak istemedim anın tadını kaçırmadım pişman değilim kiloma gelince ne almışım ne vermişim aynı 58,5 duruyorum sanırım yaptığım spor kaçamaklarımı dengeledi diye düşünüyorum.
Ama artık gerçekten 58 lerden 57 lere düşmeyi çok istiyorum ve bunun için yoluma devam ediyorum haydi bismillah
bugün kü menüm şöyle
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
6 Adet Yeşil Zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz reçel
1 bardak yağsız süt
Öğle
Yeşil mercimek yemeği
1 kase cacık
Salata
Akşam
Pırasa yemeği
Salata
Light ayran
Ara
2 hurma

Spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş

Son düzenleme:
hoşgeldin petuşşşşşş ..
kilo almamana saveindim .
hadi bakalım kolaygele .

aeben

ben diyet yapmayacağım da annem için bakıyordum diyet programlarına
sayfayı bir tıkladım baştan sona ne güzel hazırlamışsın ellerine sağlık ya tebrik etmek istedim gerçekten
ayyyyy teşekkür ederim . yaptıgım işi tam yapmasını severim ..
annecinizede sevgiler . mümkünde katılsın aramıza...

bende, tüm annelerin geçmiş anneler gününü kutlarım .

afiyet olsun balkcım .

mariş dün kaçamak yapmışın ama bugün toparlama günü olmuş kr. keserek ...
afiyet olsun ....

petunya merhabaa
hep derdim ki ben bebegim bile olsa çalışırımmm
hemen başlarım işe filan derdimmmm
ama gerçektenn olunca bebekleirm bırakamadım çalışamadım.

hala çalışsam acaba ? diye düşünsem burnumun diregi sızlıyor yaaa
kocaman oldular 2.5 yaşı geçtiler ama hala çalışmıyorum.
belki 4-5 yaşında düşüncem amaaa

kendinn büyütceksin çoccugnu yaaaa öpe koklaya
uykudna uyuanınca snei görcek çocuk,bi yeri acıyınca sen öpceksin
her şeyinden haber dar olcaksınn

tabi imkanlar el verdiginceee,özelde oldugum için çıktım ama memur olsam mecbur çalışıcaktım

aben ablaaaaaaaa:82::82::82:
nasılsınnnnn:80::80::79::79:

diger hatunlar nirdeeee.
diyar . maytap .. nesslişşşşş . nazlımm..yanlızım ve diger kıslar...

iyilik banum . temizlige ar aver dim size bakayım dedim yarın hem dr gidicem hem mutfak için ölçü alımına gelecekler . ertesi günde başka bir firma gelecek ölçü almaya ...

sen ne yaptın anacına gitmişin ne güzel benim anamda uzakda her istedigimde gidemiyorum işte . canları sag olsun seslerini duymak bile güzel ..

zilim yine alış alış veriş yapmışız .
bnim hafta sonumda sınavlarla geçti. pek çalışmadıgım sınavlarla . sınav arlarındada bizde dolaştık alış veriş merkezlerında . ama çok yer yeni sezon diye kazık fiyatları çekmişler.

Ben geldim ablam burdayım ... Kullandığım ilaçlar yüzünden sersem gibiyim inanılmaz uyku ve halsizlik yapıyor cuma günü kiloda bildiremedim inanılmaz ödem oldu bende kilomda haliyle baya fazla çıktı ablam 59,3

iyi insan lafi üstüne gelirmiş nazlım
nazlım önce saglık kiloya takma . inan şişdigimde günde 1 kilo fark ediyor bi gün bakıyorum 1 kilo fazla ertesi gün 1 kilo eksik . beslenmemde bir düzene oturdu her şeyden ama az yiyorum . kil deyilbi saglık olsun .
yarın bende dr. gidicem korkmuyorda deyilim . su toplama şikayetinden başka 2 haftadırda dizlerimde sızı hissediyorum bir gün çok yürümüştüm, mecburiyetten ertesi gün başladı 2 haftadır geçmedi .kas gevşeticide sürdüm ilgisi yok . inşallah aklıma gelen şeylerden sorun çıkmaz. yarın için pr. özel randevü aldık . 2. haftadrı bekliyoruz muayene için ..

banuşuuuum ne kadarda doğru söylemişsin canımmm ....

hele uykudan uyandıklarında illa annesini arıyorlar benim oğlumda babasıyla o kadar iyi anlaştığı ve eşim oğlumun bir dediğini ikiletmediği halde çocuk uyanınca beni göremeyince dünyası başına yıkılıyor..akşamları okula gittiğimdede oyuna ne kadar konsanre olmuş olursa olsun evi bir kere dolaşıp anne nerde diye soruyormuş
benim tek avantajım bu yılda okul işini ayarlamış olmak ve gündüzleri hep olmasada genelde evde olmak.ve okula giderken oğlumu (biraz sefil olsada)yanımda gezdirmek....onu eşimden başka kimseye güvenip bırakamıyorum annane babanne yada akraba falanda olmayınca yakınlarda mecbur çanta gibi gezdiriyorum çocuğu..

ve ben anne olduktan sonra çok sulu zırtlak bi tip oldum yaw
profilo reklamında bile neredeyse her gözüm takıldığında gözlerimden yaşlar boşanıveriyor annemi de çok özledim belki ondan belki anne olduğum için bilmeiyorum ama o reklam çıkınca tik oldu eşim hemen bana bakıyor bendee bakma yaaa konsantrasyonumu bozuyorsun diye takılıyorum.bi reklam madara etti beni anlayacağınız

aebenim alışveriş işini hiç sorma ,acaip pişmanlık duyuyorum bazen,hep diyorum ya allah ıslah etsin beni...dünde mangoda el örgüsü krem rengi delikli bi boleroya benzer kısa kollu önü açık düğmesiz bi hırka gördüm içim gitti ama kendime söz verdim almıycam diye.el kadar şey 79:90 tl'idi çünki.ip alıcam kendim örücem aynısını.zeten eldığım şeyleride bıkana kadar giymiyorum hepten yazık oluyor...bak tutumluluğu öğrenmeye başlamışım azcık,almıycam örcem,giycem...

bende, tüm annelerin geçmiş anneler gününü kutlarım .

afiyet olsun balkcım .

mariş dün kaçamak yapmışın ama bugün toparlama günü olmuş kr. keserek ...
afiyet olsun ....

saol ablam evdeki tüm kuruyemişleri bitirdim almıycam daha...

toparlancam tabi son 5 kiloyu atmak için savaş açtım kilolara

evet canım bende aynını düşünüyorum eğer şartlarım uygun olursa ve herşey yolunda giderse inşallah çıkıcam
Allah hepimize evlatlarını koklaya koklaya analı babalı büyütmek nasip etsin

canım geçmiş olsun hiç canını sıkma dediğin gibi sadece ödem onlar geçer yakında sen sağlığına bak önce gerçek kilon o değil biliyorsun hiç moralini bozma geçmişi okuyamadım ben neyin var kuzum senin

bugün kü menüm şöyle

Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
8 Adet Yeşil Zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz reçel
1 bardak yağsız süt
Öğle
Tavuk sote
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Zeytinyağlı Enginar yemeği
Az ıspanak kavurma
Yeşillik söğüş
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal,karadut

Spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş

Son düzenleme:
selam fıstıklar...:79:

menümü yazayım...

Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:2 dilim tb ekmeğinden tost,1 bardak süt
Öğle:Zeytinyağlı fasulye, 2 köfte, yoğurtlu salata
Ara:1 kase erik
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yoğurt

sporum bitti ama ben yürüyüşümü bırakmadım sabah: 30 dk yürüyüş, öğle 1.5 saat yürüyüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…