Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese....
ama herkes nerde yahu?niye gelmez oldunuz kıslarrrr?hu huuuu:79:

ahanda geldimmmm zilişşş nasılsın cnmm
benim günle rçok yogun geçiyor nete kısıtlı zmanda bakıyorum artık yaa
valla hergün 6 da kalkıyorum
6:30 da yürümeye dogru 1 saat spor eve gel
kahvaltı faslı sonra yemek yapıyorum
bebeleri dışarı çıkart
gel temizle akla yemek yedir uyuttt
ev toplaaaa

sabah geliyorum kas katı olmuşum
gerdirme hareetleirni yapıyorum orada kol bacak vss
yoksa kas katı kesiliyrummm
vee göbekte kocamannnn halaa
sinir oluyorummmm
platessssssssssssssssss
içimm giidyorr ama zman yaratamıyorum ?

tek zman çoklar uyuyuncaaa
ama ozmnada bestilim çıkıyorr
napcam ben?

en azından evindesin ya biz nedek çocuk yok ama olcek kısmetse iş ev inan artık çok bunaldım yetişmiyor ailem ailesi ev işleri arkadaşlar kendim derken nereye kime yeteceğimi şaşırıyorum koşturmadan huzurlu ve sakin yaşam sadece ölünce mi olcek bilmem

merhabalar bugünkü menüm;

öğlen: klasik kahvaltı
akşam.; semiz otlu peynirli salata 1 haşlanmıs yumurta
ara; portakal

geldim ama gene yetişemedim size
okuldayım şu an laptobumdan giriyorum walla tek dinlendiğim yer burasıydı azda olsa ama eşim ameliyata kalmış oğlumuda aldım geldim çaresizlik ne zor allahım.bırakacak kimse yok...aldım tıktım arabaya getirdim okula...

banum ve petunya ikinizde ne deseniz haklısınız..bende aynı dertten muzdaribim...hiç bi yere yetişemiyorum.24 saat az geliyor bana...çocuk olana kadar yortulmak nedir bilmeyen ben ayaklarımın ağrısından basamaz oldum artık...eşim bazen sana bakarken başım dönüyor otur artık diyor.walla akşam 2'ye kadar ütü yaptım..istifa etmek istiyorum ev işlerinden.zaten sevmezdim iyice nefret eder oldum...evini şey götüren tiplere hayranlık duymaya başladım walla
yap yap yap hep aynı iş değilmi nasılsa?hiç yapma daha iyibiz :83:durmadan yapıyoruzda noluyor ertesi gün hatta aynı gün içinde yine eskisi gibi...
allahım saat 10 olsada evime gitsem beynim patlıyor,çocuklarda hiç çalışmadan gelmiş gıy gıy gıy içimi kıydılar
bu arada meyviş nerde yahu ?geliyorda ben mi göremedim...?

günaydın monticiler. bende acayip bi şişkinlik var. tarıya bi çıktım 1 kilo fazla geldim. bugün yarın regl günüm. acaba ondan olabilir mi? yoksa kendimde dünden beri fazlasıyla kendimi şiş hissediyorum.

hoşgeldin petuşum izinden dönmüşsün .. canım uzun zamandır miğde sorunum vardı. karnım falan felaket şişiyordu bende doktora gittim gerçekten ne olduğunu öğrenmek istiyorsan ve iyi tanı koymamız için endoskopi yapalım dedi .. bende yaptırdım endoskopiyi ( fena bişeydi öğğğğğğğğ ) gastirit ayrıca miğdemde helikobakter mikrobu çıktı ... doktor amca 5 tane ilaç verdi onları kullanıyorum onlarda ödem halsizlik uyku ve sersemlik yapıyr bitsede kurtulsam şu ilaçlardan

senin nasıl geçti tatil bakalım ....

günaydınnnnnnnnnnnnnn
zilimmm yine gececii miydinn kuu
llah yardım etsin vallaaaa
benimd ekv ler gelip bebeleir alcka bugünn
eşim diyorki yat dinlenn yaaaa deidmm oldu

arkada bi oda var agzına kadar dolmuş ıvır zıvır
eskiden kapısını kapatıyordumm
ama artık açabiliyorlar kapıyıı ve heryerde geziyorlarr:)))9

tk kişilik bazam var onu çıkartıp içindekileriii boşaltcma çekkmeceleir düzeltcem ne var ne yok gereksiz atıcam:)) bayılırım atmayaaa evdeki gereksiz şeylerii:))))
yok anacım dinlenmek
hergün 6 da kalkıyorum gecee 12 d eyatıyorum ama valla yetmiyorrr bana pöfffffff

bugündeee zamanım kalırsaaa bi duş alıpp,bid ekahve yapıppp içmek istiyourm keyifleeetabii zman kalırsaaaa

ha unutmadann sonunda çizelgemdeki kilonun 100 gr aşasını görüdm umarım cma günü 63. görebilirim ucundanda olsaa anlamadım vucudum nedne direndi bu kadarrr
4 günlük 0kh diyetind ebile gram oynamadımmm

çenem düştü ben kaçarrrrrraben ablaaaa nirdesinn

günaydın monticiler. bende acayip bi şişkinlik var. tarıya bi çıktım 1 kilo fazla geldim. bugün yarın regl günüm. acaba ondan olabilir mi? yoksa kendimde dünden beri fazlasıyla kendimi şiş hissediyorum.
bende reglinin ilk yada ikinci günü başlıyor şişkinlik ama herkezde farklı olabiliyor kaçamağın yoksa geçici bir şişkinliktir endişe etme bence

sağol canım hoşbuldum çok geçmiş olsun tatlım mide çok önemli kısa zamanda iyileşmeni dilerim canım

gereksizleri atmaya bende bayılırım canım daha yeni yaptım bahar temizliğini kıyafetleri 3 koca poşet ayırıdm kayınvalideme verdim köydekilere götürecek birilerinin işine yarasın diğer gereksizleri kullanılmayan kırık dökük herşeyi attım kuş gibi hafifledim ya gereksiz hiç bir eşyayı biriktirmeyi tutmayı sevmiyorum ardiye odasındakiler dahil
işe yaramıyorsa atacaksın yada vereceksin şu an evim pırıl pırıl ve fazlalıklarından yükünden kurtuldu aynı bizim yağlardan kurtulduğumuz gibi temizlik düzen gibisi yok ama yardımcı şart tabi

bugün kü menüm şöyle

Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
6 Adet Yeşil Zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz reçel
1 bardak yağsız süt
Öğle
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Mantarlı tavuk sote
Semizotu salatası
Patlıcan salatası
1 kase yoğurt
Ara
Karadut

Spor:en az 30 en fazla 40 dk eliptik bisiklet

herkese günaydın...
benim laptoba bişeyler oldu valla,o kadar yavaşki ben yazdıktan 30 sny sonra çıkıyor yazılar:)
banum sen yaz bahar temizliğine girişmişsin ufaktan ofaktan cnm..kolay gele...
aebeniminde doktor ve mutfak dolaplarıyla ilgili işleri var sanırım öyle demişti geçen gün...onada kolay gelsin...
nazlı sanada çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim....

petuş aynen katılıyorum,evdeki fazlalık ne varsa insan büyük yükten kurtuluyor...benim en çok sevdiğim şeydir evde atılacakları atıp(daha pazar günü yaptım bende yazlıkları çıkarttım atılacak kışlık yazlık ne varsa salladım gitti)evi bi güzel temizleyip yorgunluktan gebermişte olsam duşumu alıp bi kahva yapıp geçip temiz evimi izlemek en keyif aldığım şey valla...tüm yogunluğuma rağmen kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum derin temizliklerden sonra...ama süpürüp sildiğim zaman öyle çok temizlenmiş hissi uyanmıyor içimde.illa büyük temizlik olacak kendimi daha iyi hissetmek için...
ama tek katlı evimni arıyorum valla her temizlik yapışımda..2 saatte köşe bucak temizlerdim..birde o zaman çocuk yoktu..şimdi oğlum ayağıma bağ oluyor temizlk yaparken ve ev çift katlı olduğu için sil süpür yıka pakla bir gün yetmiyor( napalım sağlık olsunda yapar dururuz...

kızlar bir kaç gün önce ebrunun proğramımıydı tam hatırlayamıyorum(bu aralar alzaymerli gibiyim) bi beslenme uzmanı çıkmıştı kulak misafiri oldum işimin arasında dinledim...

sürekli aynı kahvaltıyı yapmakta vücudu yavaşlatıyormuş..yani metabolizmayı..aynen bi ilacı sürekli kullanmak gibidir demişti.artık vücut onu sıradan bir şey gibi algılamaya ve tepki vermemeye başlar,ara sıra yediklerimizi değiştirip vücudu şaşırtmamız gerekiyor kilo vermeyi hızlandırmak adına dedi..yoksa yavaşlar-takılır-sabitlenir diye anlatıyordu...bizde hep aynı şeyleri yiyiyorz farkındamısınız..fix monti kahvaltısı her gün..
ben bile sıkıldım yaaa hep aynı şey hep aynı şey..(allahım nankörlük etmiyorum,nolur günah yazma)
ben bu aralar kızartmaya takılıyorum tavsiye ederim.değişiklik oluyor.tabii yağda kızarmış değil..
çarlistonun küçücükleri var manavda onlardan alıyorum.bir kaşık yağdateflonda kapak kapatıp arada sallaya sallaya çevirtiryorum 5-6 dk.da pişiyorlar.sonra onları tabağa alıp aynı tavaya domatesleri dilimleyip üzerine az kekik ve tuz ekleyip onlarıda ksık ateşte ter yüz edip pişiriyorum.değişiklik oluyor..

aradada (size yasak siz yulaf yiyyebilirsiniz) mısır gevreklerinden yiyiyorum.
sizde kilonuz takıldığında yemediğiniz bişeyleri yiyin kızlar.faydası olur diye düşünüyorum...
gene destan döktürmüşüm uzun uzun...ben kaçar

Petunyacım sağol. ipin ucunu kaçırdık sanırım. az kilo verdik diye özgüven gelmeye başladıo cozurttuk dolayısıyla. ama bugün kendime söz verdim. kaçamak yapmayacağım için. çok şükür öğlen yemeğimi yedim hala kaçamaksızım. yoksa ev meyva suyuyla dolu. hadi 1 bardaktan nolcak ki demedim içmicem seni dedim kutuya bakıp artık konuşuyorum onlarla anlıyolar gibi beni akşam yemeğini de atlatırsak derin bir oh çekicem.

selam kızlar bugün kurstaydım bütün gün menümü yazıp yatıcam hemen...

Sabah:10 çilek 10 erik
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı
Öğle:Zeytinyağlı kerevizli enginar, yoğurt
Ara:1 avuç badem fındık karışımı
Akşam:barbunya,salata,yoğurt

herkese iyi geceler...

merhabalar kıslar . nasılsınız bakayım biliyorum sizleri ihmal ediyorum ama inanın çok yogunun dr. has. mutfak deken pestilim çıkıyor . birde üstüne büyük kızım beden derisnde parmagına top gelmiş şükür kırık deyil ama sarılı parmagı bide onla ugraştım ...
saglık olsun diyorum başkada bişi demiyorum . umarımiyisinizdir hepiniz ..

beyazım relg den canım kilo deyil tuzu azalt biraz bolda su iç reg bitince fos diye inersin .

banum küçük bir ayrıbtıya dikkatinizi çekmek istiyorum ..
benim saglık problemi yüzünden biliyorsun 2.3. aydır tedavi görüyorum ve ben bu tedaviye ek olrak ilk ay sebze detoksu yapmıştım ve o ay montiyle beslenmiştim . proteine fazla agırlık vermemştim . ve o ay iyi bir sonuç almıştım tedeviden . ondan sonraki ay bende: şu sıralar senin yaptıgın tarzda protein agırlıklı beslenmiştim . hatta bazı günler .0 kr. . dün pr. dr.dan ögrendigime göre agırlılı proteinle beslenmek asid bakımından çok zararlıymış sanırım benim geçen ay tatlillerim iyi çıkmaması birazda buna dayalı ... senin rahatsizlıgın yok benim gibi ama seninde kendine özgü rahatsızlıkların var ve bu protein agırlıklı beslenmemnin nelere sebeb oldugunu BİLMİYORUZ ... SENDEN RİCAM SEBZEYE AGIRLIK VER ...YAVAŞ GİTSİN SAGLIKLI OLSUN ...

günaydınnnnnnnn
aben ablam çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmişşşş

protein konusund açok haklısın ablaa
fazlaaa pro almak çok zararlııı
bende zaten dün yaptım bugünd eyapcma amaa ben sebze yemeden olmuyor ya
dün akşam akabak yedimm
elma filan yeidm yaniii

her şeyin fazlası zarar ablam..............

ankara çok kasvetliydi sabah ama yinede güne açtı bira zşimdi ...
sabah zord aols agittim yürümeye ama çok zorlandımmmçok yolrulmuşum dün ondan sanırım

ha birde abla unutmadann aysebru diye bir kullanıncı
karbon diyeti yapıyormuş ama çok afazla hsar görmüş böbrekleir filannn
ama baya katı yapıyormuş ya sürekli pro alıyormuşş
allah korusun zor şeyler bunlar

sende sağol canım bazen oluyor ipin ucu kaçıyor ama önemli olan hemen dönüş yapıp kaçamakları olduğunca azaltmak galiba kutu meyve suları alma bence ne vitamin var ne bişey tazecik al portakalını sabah aç karnına sık iç mis gibi evdekiler içinde en güzeli bu ben eve asla almam kutu meyve suyunu portakalı bile sıkıp bekletemdene hemen içerim çünkü 15-20 dk sonra içindeki vitaminler kayboluyor tatlım

geçmiş olsun canım evet malesef zaman yetmiyor hiç birimize ya doğru kullanamıyoruz ya da kadınlara olduğundan fazla yük veriliyor bilemiyorum ama bana da yetmiyor zaman çocuğum olunca ne yapıcam bilmem işten çıkmam şartta sanırım çıkınca daha rahat olur hayırlısı bakalım dediğin gibi sağlık olsun huzur olsun gerisi olup gidiyo canım

afiyet olsun petüş ......
kolaygele zilim ....
benim evde ammabr gibi oldu mutfak dolaplarını bekliyorum herşeyi atmak için . sanırım 1 ay daha sürr yaptırmak . 2 fırmadan ölçü aldırdık bakalım ne çıkartacaklar ortaya .
halllarıda tamirat bitsin öyle yıkamaya vericem .
selam sekerlerrr.. :79:

diyarım

zilim :80:

masumumm :79:

nasılsınız görüşmeyelii
nasılsın meyvişim ben şekerler bölümünde kalmışım .. olsun şekerlikde iyidir .
neler yapıyorsun meyvem ..
meriş kuru yemişleri bitrdinmi sonunda kızzz....
tam takip edemedim marişim bu haftalarda çok kuru yemiş yedin kilo vermeni nasıl etkiledi bu ?

bana gelincede aynı kilolardayım 62.63 arası hatta biraz daha incelmişim ...göbüş 91. bel 71 olmuş .
sanırım kilo takıntısını atınca kilo veriyorum ben . her şeyden yiyorum halade bu günlerde .ama porsyonlarım baya azaldı . iştahım fazla yok bide kısıtlama kalkınca sanırım normale döndüm ..
hayırllısıyla saglık sorunlarımı atlatsam.... kıslar dua edin bana hastalıgım farklı noktalara kaymasın .

bugün kü menüm şöyle

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
6 Adet Yeşil Zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz reçel
1 bardak yağsız süt
Öğle
Tas kebabı(sadece etlerinden yerim)
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Soğanlı pazı kavurması
Salata
Cacık
Ara
3 adet kuru kayısı

Spor: -yok

yani bizler 1 .2 haftda bu sonuçları alıyorsak sürekli proteinle besleneneler ne oluyor acepki?
ben bi süre platesde yapamıycam sanırım dr. biraz agır gelir bi süre yama dedi ama yürüyüşden bişi olmaz yürüye bilirsin dedi. dünde hacettepede kanları verdin pzartesi tekrar dr. götürecem bakalım umarım farkl farklı şeyler çıkmaz . sanırım benim rahatsızlık baya geriye dönükmüş .
dr. onuda sordum kıslar diyet yapmamın kilo alıp vermemin benim saglık sorumunla hiç alakası yokmuş . yani belli sebeli bişi deyilmiş bu iltihaplar ..ama agır proteinler kandaki bu tarz şeylere etki ediyormuş .aklınızda bulunsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…