Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hakında hayırlısı petüş .... ddigin gibi saglık olsun gerisi hallolur
sende topigin ıssız zamanlarına denk geldin . ben olmayınca bu cadılarda fazla gelmiyorlar . sanırım bugünlerde herkes yogun ...

afiyet olsun petuşum ..
zilimin dedigi gibi kahvaltılarına bazan degişiklik kat hep aynı tarzda yapıyorsun ...

bana müsade kıslar . haızr güneş yüzünü ögstermişken işlere koyulayım .hava kapalı olunca bende kapalı moda geçiyorum ..
rabbım güneş ne zaman gösterecek yüzünü ... mayıs ortasındayız hala ful kombi yakıyoruz ya ..

hakında hayırlısı petüş .... ddigin gibi saglık olsun gerisi hallolur
sende topigin ıssız zamanlarına denk geldin . ben olmayınca bu cadılarda fazla gelmiyorlar . sanırım bugünlerde herkes yogun ...

olsun tatlım ya sağlık olsun seninde eminim herşey yoluna girecek iyi düşün iyi olsun aebencim ya birşey sormak istiyorum
sanırım ben kiloda takıldım evet kaçamaklarım oldu bazen ama tatilde inan çok küçük kaçamaklar oldu ve her gün yürüüdm hemde 1,5 saat ya da bir saat şimdi gene yürüyorum her gün olmasada en az hafatada 3 gün yada 4 gün yediklerimde montiye uygun ama kilom hep 58,3 ya da 58,4 arası gidip geliyor bir türlü inmiyor takıldım galiba ne yapmam gerek sizce ??? :97::97:

diyar kız çokmu yogunsun okuyup kaçtın .?
nazlım sen nasıl oldun ??
maytap hatun yine firardasın ...

petuşum kilo verememen normal şu an yaptıgın 2.aşama monti yanı 3.4. gün monti yapıp arda kaçamak yapmak bi nevi 2. aşamadır . kilo vermek istiyorsan en az bikaç hafta sabredip 1.aşamayı kaçamaksız yapmalısın ..
bazan takılmalar sebebsizde olabiliyor vucud bu bazan öyle durumlar oluyorki artık ben bili açılama yapamıyorum . şöyleki geçen günlerde sabah ekmekli kahvaltı öylen spagetti akşamda makarna yedigim halde ertesi gün kilom 7 gr. inmiş hatta 1 cm incelmişim. hadi bunu açıkla bakalım aeben dedim kendime . ama sanırım bu 1 günlük bir olgu deyil bünye o döneme bakıyor .. seninde bu dönemlerde tam monti yaptıgın söylenemez . o yüzden sana kaçamaksız 1.aşama yapmanaı ve biraz sabırlı olmanı öneririm . birazda bünyeni şaşırtmanı . ziliMİnde dedigi gibi farklı ögünler farklı yiyecekler dene bitki çaylarına agrılık ver bol suya .. yürüyüşden çok vakip buldukça pilates tarzı kas sporları yap bi süre sonra kendiliginden iner inan .
bi yerde çok begendigim bi laf vardır .'' BAŞINDA PİŞSİN DİYE BEKLEDİGİNİZ YEMEK ASLA PİŞMEZ.''
BURDAKİ YEMEK BASKÜL OLİYİ..

Son düzenleme:
kesinlikle doğru diyorsun aeben aynen dediklerine katılıyorum vede uyguluyorum pzt den itibaren 1. aşamayı yapıcam ve dediklerinide uygulucam teşekkür ederim canım

dövmeyiz ama öperiz ..
Yok petüş yasak deyil ama 1 kase deyil ...
anladım harika bende öperim o zaman hepiciğinizi

afiyet olsun petuşum ..
zilimin dedigi gibi kahvaltılarına bazan degişiklik kat hep aynı tarzda yapıyorsun ...

evet arada yumurtalı bol yeşillikli arada lor salatalı kahvaltılarımı bende özledim pzt herşeye daha özen göstererek devam edicem montime inşallah

diger hatunlar nirdeeee.
diyar . maytap .. nesslişşşşş . nazlımm..yanlızım ve diger kıslar...

canım burdayım ama okumaya fırsatım ancak oluyordu yazamadım

selam sekerlerrr.. :79:

diyarım

zilim :80:

masumumm :79:

nasılsınız görüşmeyelii

iyiyiz canım arada dünyana giriyorum ama yazmaya fırsat olmadı yoksa takibimdesin :)

insan bazen normalde yemiyeceği şeyleri bile canı çekiyor meyve suyu gibi.. ama sen iradelisin hemen sıkı tuttun işi afferim kız sana :) walla azmini takdir ediyorum

canım seninde menülerin inci gibi maşallah montici kızlar hepsi fıstık gibi ler :))))

ben bugün monti kahvaltııs ile güne başladım ama acıktım ya daha saat 11,35 umarım öğlene kadar dayanırım hiç aburcuburumda yok atıştırmıyım die almıyorum artık..yoksa dayanamadan bi anda bitiryorum fındık ceviz ne varsa...

ay bitti valla abla sorma yaw...dışardaydım kurstaki kızlar abur cubur almıştı kızları kıramadım ısrar edince...bisküvi yemekten iyidir ama dimi abla... bilmem fazla yemiyorum birde çok yemeyinceetkilemiyo eksinlikle denedim gördüm...

abalm geçmiş olsun ya...ama incelmene sevindim...dua edicem bol bol sana ablammm

afiyet olsun canımmm kabak çekirdeğinde çok fazla yağ var söyliyim fazla abartma bide tuzsuz ye mümkünse vücudun su tplamasınn

teşekkürler diyarcım send öylesin...meyve filan ye canım ya kuruyemişlerden az miktarda yiyebilirsin tok tutuyor...bir de acıktıkça tarçınlı bir şey iç sıcak çay gibi...

bugün protein günü ilan ediyorum...

Sabah:1 elma, 2 kuru kayısı
Kahvaltı:geç kalktığım için kahvaltı ve öğle birleşti, soğanlı biberli domatesli biftek tava, salatalık ve yoğurt
Ara:1 meyve
Akşam:balık ızgara, salata
Ara:belki bir meyve

bugün kuzenim gelcek ızgara yapcaz balık filan sucukta var ama ben balık yicem

afiyet olsun canım dediğin gibi istediğim kiloya inene kadar kabak çekirdeği yemesem daha iyi gibi sonra koruma aşamasında yerim yoksa ben hep bu kiloda kalacak gibiyim :97:

afiyet olsun canım dediğin gibi istediğim kiloya inene kadar kabak çekirdeği yemesem daha iyi gibi sonra koruma aşamasında yerim yoksa ben hep bu kiloda kalacak gibiyim :97:

ay çok yemezsen etkilemez tatlım ya..ama bence istediğin kiloya düşene kadar yeme böyle şeyler arada ye ama canım can bu yani ben de kuruyemişi çok sevdiğim için arada bir yiyorum özellikle sabahları yiiyorumki yağa dönüşmeden enerji olsun kilo yapmasın diye...

kabak çekirdeği yasakmı kızlar mesela yemekten sonra bir kase gibi desem beni dövermisiniz

ben yidim tek suçlu sülüüüman

selam kızlar umarım iyisinizdir herşey yolundadır. Aeben ablam bol su içicem tamam tuzu da azaltıcam inş. ama ben neden şiş olduğumu buldum. 1 haftadır deli gibi yediğim biber turşusundan dolayı şişim. o kadar canım istiyo ki artık yemeğin yanında turşu yiyeyim değil de turşunun yanında ne yemeği yesem diye düşünüyorum sanırım turşuya da ara verme zamanı geldi

hanımlar hanımlarrrrr acil yardımınıza ve motivasyonunuza ihtiyacım var

tatile ağustos sonunda çıkıyorum kararsızdım çıkmam die düşündüm ama izin aldım çıkıcam

15 hafta gibi bir sürem var önümde

ve asıl soru

kaç kg verebilirim sıkı bir monti ve spor ile birlikte sonunda tatil deniz güneş ve selülitli şişman sarkmış bacaklar var motive olmam lazım. hayal kurmakta istemiyorum gerçekçi olursak şimdi başladım tekrardan eski azmime ama sizce kaç kg verebilirim? spor olarak günde 30 dk eliptik yaparım birde mekik çekerim plates için bilgisayarımı kardeşime yolladığım için yapamıyorum artık

saat 17: itibariyle gün içinde yediklerimi içtiklerimi yazacağım

evetttttttttttt ablam döndüm montiye :)))))

sabah ve öğleni yazmıyorum. şimdiden başlıyorum :)

akşam: saat 17:25.......1,5 bezelyeli z.yağlı enginar,bir bardak ayran,göbek ve yeşil biber yedim

işten çıktıktan sonra ingilizce kursuna gidicem saat 10,30 gibi evde olurum acıkmışsam bir meyve yerim..

tahmini kilo önerilerinizi bekliyorum hatta iddiaya girelim açık artırma yapalım :)

diyarcım çok sıkı gördüm seni meaşşallahhh cnm
buralarda ol kaybolmaaa
tam destek bizden sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…