hakında hayırlısı petüş .... ddigin gibi saglık olsun gerisi hallolursende sağol canım bazen oluyor ipin ucu kaçıyor ama önemli olan hemen dönüş yapıp kaçamakları olduğunca azaltmak galiba kutu meyve suları alma bence ne vitamin var ne bişey tazecik al portakalını sabah aç karnına sık iç mis gibi evdekiler içinde en güzeli bu ben eve asla almam kutu meyve suyunu portakalı bile sıkıp bekletemdene hemen içerim çünkü 15-20 dk sonra içindeki vitaminler kayboluyor tatlım
geçmiş olsun canım evet malesef zaman yetmiyor hiç birimize ya doğru kullanamıyoruz ya da kadınlara olduğundan fazla yük veriliyor bilemiyorum ama bana da yetmiyor zaman çocuğum olunca ne yapıcam bilmem işten çıkmam şartta sanırım çıkınca daha rahat olur hayırlısı bakalım dediğin gibi sağlık olsun huzur olsun gerisi olup gidiyo canım
afiyet olsun petuşum ..bugün kü menüm şöyle
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
6 Adet Yeşil Zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz reçel
1 bardak yağsız süt
Öğle
Tas kebabı(sadece etlerinden yerim)
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Soğanlı pazı kavurması
Salata
Cacık
Ara
3 adet kuru kayısı
Spor: -yok
hakında hayırlısı petüş .... ddigin gibi saglık olsun gerisi hallolur
sende topigin ıssız zamanlarına denk geldin . ben olmayınca bu cadılarda fazla gelmiyorlar . sanırım bugünlerde herkes yogun ...
petuşum kilo verememen normal şu an yaptıgın 2.aşama monti yanı 3.4. gün monti yapıp arda kaçamak yapmak bi nevi 2. aşamadır . kilo vermek istiyorsan en az bikaç hafta sabredip 1.aşamayı kaçamaksız yapmalısın ..olsun tatlım ya sağlık olsun seninde eminim herşey yoluna girecek iyi düşün iyi olsun aebencim ya birşey sormak istiyorum
sanırım ben kiloda takıldım evet kaçamaklarım oldu bazen ama tatilde inan çok küçük kaçamaklar oldu ve her gün yürüüdm hemde 1,5 saat ya da bir saat şimdi gene yürüyorum her gün olmasada en az hafatada 3 gün yada 4 gün yediklerimde montiye uygun ama kilom hep 58,3 ya da 58,4 arası gidip geliyor bir türlü inmiyor takıldım galiba ne yapmam gerek sizce ??? :97::97:
dövmeyiz ama öperiz ..kabak çekirdeği yasakmı kızlar mesela yemekten sonra bir kase gibi desemBeni dövermisiniz
kesinlikle doğru diyorsun aeben aynen dediklerine katılıyorum vede uyguluyorum pzt den itibaren 1. aşamayı yapıcam ve dediklerinide uygulucam teşekkür ederim canımpetuşum kilo verememen normal şu an yaptıgın 2.aşama monti yanı 3.4. gün monti yapıp arda kaçamak yapmak bi nevi 2. aşamadır . kilo vermek istiyorsan en az bikaç hafta sabredip 1.aşamayı kaçamaksız yapmalısın ..
bazan takılmalar sebebsizde olabiliyor vucud bu bazan öyle durumlar oluyorki artık ben bili açılama yapamıyorum . şöyleki geçen günlerde sabah ekmekli kahvaltı öylen spagetti akşamda makarna yedigim halde ertesi gün kilom 7 gr. inmiş hatta 1 cm incelmişim. hadi bunu açıkla bakalım aeben dedim kendime .ama sanırım bu 1 günlük bir olgu deyil bünye o döneme bakıyor .. seninde bu dönemlerde tam monti yaptıgın söylenemez . o yüzden sana kaçamaksız 1.aşama yapmanaı ve biraz sabırlı olmanı öneririm . birazda bünyeni şaşırtmanı . ziliMİnde dedigi gibi farklı ögünler farklı yiyecekler dene bitki çaylarına agrılık ver bol suya .. yürüyüşden çok vakip buldukça pilates tarzı kas sporları yap bi süre sonra kendiliginden iner inan .
bi yerde çok begendigim bi laf vardır .'' BAŞINDA PİŞSİN DİYE BEKLEDİGİNİZ YEMEK ASLA PİŞMEZ.''
BURDAKİ YEMEK BASKÜL OLİYİ..
anladım harika bende öperim o zaman hepiciğinizidövmeyiz ama öperiz ..
Yok petüş yasak deyil ama 1 kase deyil ...
afiyet olsun petuşum ..
zilimin dedigi gibi kahvaltılarına bazan degişiklik kat hep aynı tarzda yapıyorsun ...
diger hatunlar nirdeeee.
diyar . maytap .. nesslişşşşş . nazlımm..yanlızım ve diger kıslar...
selam sekerlerrr.. :79:
diyarım
zilim :80:
masumumm :79:
nasılsınız görüşmeyelii
Petunyacım sağol. ipin ucunu kaçırdık sanırım. az kilo verdik diye özgüven gelmeye başladıo cozurttuk dolayısıyla. ama bugün kendime söz verdim. kaçamak yapmayacağım için. çok şükür öğlen yemeğimi yedim hala kaçamaksızım. yoksa ev meyva suyuyla dolu. hadi 1 bardaktan nolcak ki demedim içmicem seni dedim kutuya bakıpartık konuşuyorum onlarla anlıyolar gibi beni akşam yemeğini de atlatırsak derin bir oh çekicem.
selam kızlar bugün kurstaydım bütün gün menümü yazıp yatıcam hemen...
Sabah:10 çilek 10 erik
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı
Öğle:Zeytinyağlı kerevizli enginar, yoğurt
Ara:1 avuç badem fındık karışımı
Akşam:barbunya,salata,yoğurt
herkese iyi geceler...
meriş kuru yemişleri bitrdinmi sonunda kızzz....
tam takip edemedim marişim bu haftalarda çok kuru yemiş yedin kilo vermeni nasıl etkiledi bu ?
bana gelincede aynı kilolardayım 62.63 arası hatta biraz daha incelmişim ...göbüş 91. bel 71 olmuş .
sanırım kilo takıntısını atınca kilo veriyorum ben .her şeyden yiyorum halade bu günlerde .ama porsyonlarım baya azaldı . iştahım fazla yok bide kısıtlama kalkınca sanırım normale döndüm ..
hayırllısıyla saglık sorunlarımı atlatsam.... kıslar dua edin bana hastalıgım farklı noktalara kaymasın .
bugün kü menüm şöyle
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
6 Adet Yeşil Zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz reçel
1 bardak yağsız süt
Öğle
Tas kebabı(sadece etlerinden yerim)
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Soğanlı pazı kavurması
Salata
Cacık
Ara
3 adet kuru kayısı
Spor: -yok
canım burdayım ama okumaya fırsatım ancak oluyordu yazamadım
iyiyiz canım arada dünyana giriyorum ama yazmaya fırsat olmadı yoksa takibimdesin :)
insan bazen normalde yemiyeceği şeyleri bile canı çekiyor meyve suyu gibi.. ama sen iradelisin hemen sıkı tuttun işi afferim kız sana :) walla azmini takdir ediyorum
canım seninde menülerin inci gibi maşallah montici kızlar hepsi fıstık gibi ler :))))
ben bugün monti kahvaltııs ile güne başladım ama acıktım ya daha saat 11,35 umarım öğlene kadar dayanırım hiç aburcuburumda yok atıştırmıyım die almıyorum artık..yoksa dayanamadan bi anda bitiryorum fındık ceviz ne varsa...
afiyet olsun canım dediğin gibi istediğim kiloya inene kadar kabak çekirdeği yemesem daha iyi gibi sonra koruma aşamasında yerim yoksa ben hep bu kiloda kalacak gibiyim :97:bugün protein günü ilan ediyorum...
Sabah:1 elma, 2 kuru kayısı
Kahvaltı:geç kalktığım için kahvaltı ve öğle birleşti, soğanlı biberli domatesli biftek tava, salatalık ve yoğurt
Ara:1 meyve
Akşam:balık ızgara, salata
Ara:belki bir meyve
bugün kuzenim gelcek ızgara yapcaz balık filan sucukta var ama ben balık yicem
afiyet olsun canım dediğin gibi istediğim kiloya inene kadar kabak çekirdeği yemesem daha iyi gibi sonra koruma aşamasında yerim yoksa ben hep bu kiloda kalacak gibiyim :97:
kabak çekirdeği yasakmı kızlar mesela yemekten sonra bir kase gibi desembeni dövermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?