Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yarın eger kilo verememişşş olursammmm
çıldırcma artık yaa

kız bau geri döndüm çok pis döndüm :)) bikini ve iğrenç bacaklarım basenlerim gözümün önüne geldiler yola devam etmeye karar verdim...25 kilo verdim bi 5 kilo daha veremezmiyim ne ayıp bana...:))yarın ki kilomu başlangıç alıcam 15 haftada sağlıklı sporlu yaşamak istiyorum..koca kıçımı kaldırıp hareket etmem lazım

slm kıslar,aebenim girecek vakit bulamıyorum aplam..19 mayıs çalışmalarım varya sabahtan akşama kadar ordan oraya koşturmacayla geçiyor günüm...serseme dönmüş halde eve geliyorum oğlumu yedir içir,eşime bişeyler hazırla hiç dinlenmeden ya okula gece etüdüne yada etüd yoksa evdeki işlere girişiyorum..

diyarım kendine bi hedef koymana sevind,m valla cnm.15 haftada neler olur neler..hele birde platesle harmanlanırsa bu diyet olacaklara sen bile inanamassın..o sarkmış ve kalın dediğin bacakların filinta gibi olmassa ne diiim...selülitsavar hareketlere yoğunlaş özellikle.ben ebru başka şeyler yaparkende onları yapıyorum her gün.we kimi başlattıysam platese selülitlerinin kalmadı denecek kadar azaldığını duyuyorum cnm.mutlaka platesini yap her gün..montinide proteine yüklenerek devam edersen iyi sonuçlar alırsın kesinlikle.ve ben 15 haftada 6 -7 kg diyorum...

meyvişim hoşgeldn cnm,nerelerdeydin yaw?
banuş ne ediyosun bacıııım?

aebenim sağlığın için dualarım seninle aplam,ben yine kaçar

.................

vayy diyerım süpersin kimtutar seni.....

turşucu seni yinede 1 haftadır hergün yiyorsan 1 kilo azbilem şişmisin .

yarın eger kilo verememişşş olursammmm
çıldırcma artık yaa

monti yapan fıstıklar yarın tartı günü .. malum liste yapamıyorum . pek kmsede bildirmiyor zaten
oyüzden kilo bildirirken kendi haftalık listelenizi yazın .lütfen . yeni yapaçak ve takip edenler açışından iyi olur .

vay avay vay diyarım kaç kilo verecegini görecez fıstık 15 hafta az zaman deyil yeterki tozutma .:)))
ama eminim 6 lı rakamlarda olacaksın .

hadi iyi akşamalar . ben mutfak cizimi yapmaya gidiyom ..

Son düzenleme:

canım diyarcım maşallah azimlisin inşallah azmini hiç bir zaman kaybetmezsin tatlım...bence ağustosta ideal kilonda olacaksın bu gidişle inş... sana her zaman yardım ederiz tabii allah ayrdımcın olsun bu yolda sen istersen başarabilirsin unutma bunu

selam zillicim kolay gelsin sana 19 mayısa kadar yoğun olcan heralde dimi...

aeben ablam da buraymış kaçırmışım..

yarın kilo vermiş olurum umarımm hazırlarız çizelgeleri ablam merak etme senn

Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun acımı paylaştığınız için.
Zor günler geçirdim, geçiriyorum.Verdiğim kiloyuda geri aldım hep börek çörek geldi acıktıkça saçma sapan yedim verdiğimide aldım pazartesi hedefe ulaşana dek burdayım inşallah okulda 2 haftaya rahatlıyor yüzmeyede başlarım inşallah çok sıkıldım bu kilodan bu yaz işim bu görüşmek üzere

hihihi kilo almışım :) regl şişkinliği + turşu bana yarım kilo aldırmış. yok yemicem bu turşuyu karnım nasıl şiş varya. önceden düz duruyodu. kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum, veremeyenlerde üzülmesin niş. veririrz.

günaydın
artık birşey dmeiyourm ben bünyeme kilom 65
nerde ne hata yapıyorum bilmiyorum
amaa çok cnm sıkıldı

Kızlar günaydınnn
son zamanlarda 2. aşamayı yaptığım için kilom aynı tabi acilen birinci aşamaya döneceğim pzt yi başlangıç olarak kabul ettim pzt den itibaren kaçamaksız 1. aşamayı yapmak için kendime sözüm var kızlar kilom şu an bunca kaçamağa rağmen(baklava dahil,simit,çekirdek vs..) aynı 58.3 sporla ve kaçamak yapar yapmaz hemen dikkat edip u dönüşü yapmamla alakalı sanırım biliyorum istediğim kiloya ininceye kadar böyle yapmama gerek ama sanırım biraz verince rahatlama oldu bende ama topluyorum kendimi artık eskisi gibi kaçamaksız devam etmem gerek yoksa bu kilomu korucam anladım bunu neyse kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize

bütün desteğiniz için teşekkür ederim :)) dün akşam yediklerim değişmedi akşam enginarımı yiyip derse gitmiştim eve geldiğimde acıkmadığım için hiçbirşey yemeden uyudum

bu sabah: 2 incir

kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği,yağsız peynir,zeytin(sanırım zeytini çokkaçırdım 6 tane kadar),domates,salatalık,biber,maydonoz,çay

CUMA KŞR.DOMATES ÇORBASI MENGEN KÖFTESİ SOSLU BONCUK MAKARNA ŞEKERPARE Z.Y. KARNABAHAR SALATABAR B.YOĞURT-AYRAN

öğlen ki menümde bu tabi ki içinden köfte,salata,yoğurt yerim menüm uygun olmaz ise die evden 2 yumurta haşladım getirdim.

zilim selülit savar hareket nasıl oluyor??

bu arada sabah tartıldım kilom 73,50 kg çıktı

13.05.2011..........73,50
20.05.2011..........1.HAFTA
27.05.2011..........2.HAFTA
03.06.2011..........3.HAFTA
10.06.2011..........4.HAFTA
17.06.2011..........5.HAFTA
24.06.2011..........6.HAFTA
01.07.2011..........7.HAFTA
08.07.2011..........8.HAFTA
15.07.2011..........9.HAFTA
22.07.2011..........10.HAFTA
29.07.2011..........11.HAFTA
06.08.2011..........12.HAFTA
13.08.2011..........13.HAFTA
20.08.2011..........14.HAFTA
27.08.2011..........15.HAFTA TATİL

buda benim çizelgem aebenim buraya yazdım ki kaçamak yapmıyım :)

günaydınlar dünkü menüm;

sabah klasik monti
öğlen; yağsız tuzsuz sebze corbası, ton balıklı salata
akşam ; cok az kremalı körili tavuk ve cacık
ara: 2 kivi 2 kuru kayısı

herkese tünaydın...
ben gelene kadar öğlen oluyor:)
kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar...diyarım seni tekrardan burda görmek ne güzel yaaa
ve bu safer çok azimli görünüyorsun,azimli fare misali dağları deleceksin inşallah cnm...(biz yaqğları delsek yeter gerçi dağlar farelere kalsın:)
selülit savar hareket top üzerinde yada yerde yapılabiliyor cnm.ben yerde yapıldığında daha etkili olduğunu düşünüyorum topum olmasına rağmen.çünki top zıplatıyor insanı ve hareket topun kaldırma kuvvetiyle daha kolay hale geliyor ve kalça yeteri kadar çalışmıyor...
ebrunun yeni dvd'si sırf kalçaya yönelikmiş hep reklamını yapıyor proğramında onuda alabilirsin ama her gün proğramındada yapıyor zaten almasanda olur.ama kalça kaldırma için önce nefes egzersizlerini mutlaka yapmak lazım.soğuk vücutla başlarsan kaslarına aşırı yük biner ertesi gün kalkamassın yerinden cnm.

yere uzanıyorsun selülitsavar için.
bacaklarını omuz hizasında aç,pubiği ve tüm vücudunu yere iyice yapıştır.ellerini çenenin altında bağlayabilirsin destek olması için.dizlerini kırarak ayak topuklarını havada birleştir.
ve beline yük bindirmeden kalçanı sıkarakayaklarını ayırmadan yukarı kaldırıp indireceksin yavaç yavaş...
her indirmede nefes al-kaldırırken ver...hareket bu umarım anlatabilmişimdir..
birde lastiğin varsa yan yatıp dizlerine bağla lastiği kalça hareketlerini yap cnm mutlaka...
göbişin varsada mutlaka karın hareketide yap.netten bakıp yapacaksan çarşamba yada perşembe günlerini yap derim en yoğun çalıştığı günler..
hayatımda gördüğüm en etkili spor..6 yıldır salona gidiyordum hiç bi işe yaramadığını platesle tanıştıktan sonra farkettim.boşuna zaman kaybıymış.6 yıl plates yapsaydım sporcu kası yapardım walla..ben 5 aydır yapıyorum platesi ama çevremde farketmeyen bir kişi kalmadı düşün o derece etkili...
sende 15 haftada düzenli yaparsan aynada kendini izlemeye doyamassın valla..ben kilo vermeme ve spor yapmama rağmen bacaklarım yumuşacıktı cılk gibi...şimdi taş gibi oldu iç bacak ve popişim..ve şekillendi:)
eskiden zayıf olmama rağmen skinny jean giymeye cesaretim yoktu üst bacaklarım kalın gelirdi gözüme .omzumda yok benim fazla o sebeple üstüm dar altım geniş görünüyordu şimdi alt kısmıma 38 bedenlar bol geliyor valla..acaip mutlu oluyor kabinden çıkarken..darısı hepinizin başına inşallah..

(amma uzun yazım gene :))

banum senin meto yavaşaldı bence her diyeti denediğinden dolayı.iyisimi sen bi süre ara ver hızlansın 1-2 hafta kadar.sonra yine devam et etkili olur gibi gewliyor ama aebenim daha iyi bir fikir verir mutlaka...
üzülme sıkma canını,sağlığın yerinde olsunda gerisi kolay ..allah başka dert elem vermesin...

laracım kendini toplayabilmene sevindim canım...gel mutlaka seni burda aramızda görmeyi çok isterizz...

ay canım regl şişkinliğindendir o turşuyuda çok yeme ödem yapıyo insana haftaya veririsin inş canım

günaydın
artık birşey dmeiyourm ben bünyeme kilom 65
nerde ne hata yapıyorum bilmiyorum
amaa çok cnm sıkıldı

masumcum bende 65 te takılı kalmıştım son bir aydır ama moralimi bozmadım ve montime aynen devam ettim protein ağırlıklı beslendim ve bu sabah 64.8 çıktım artık direnmiyo vücudum bence sende protein ağırlıklı beslenirsen 65i devirceksin inanıyorum ben...

canım demekki pankreasın iyi dengelemiş alışmış dalgalanmalara karşı koyuyor...süper bence 1.aşamaya geçince gitcek kilolar...

diyarcım köftenin içinde ekmek vardır bence sen onun yerine zeytinyağlı karnabaharı ye yanında salata ve yoğurtla...kıymalıdır zaten o kesin...afiyet olsun canım

günaydınlar dünkü menüm;

sabah klasik monti
öğlen; yağsız tuzsuz sebze corbası, ton balıklı salata
akşam ; cok az kremalı körili tavuk ve cacık
ara: 2 kivi 2 kuru kayısı

aafiyet olsun canım güzel hiç tartılmadınmı sen hala kızz...

saol zilim ama işte bilgisayarı kardeşim götürdü o yüzden netten bakamıyorum ay sonuna kadar sonra gelicek bana haziran başında ancak evden nete girebilicem ama cd leri vardı ilk 2 si onları yaparım bende dediğin hareketlerle birlikte..yeni cd sine bakıp alırım canım..

annacım saol önerin için evet ekmek koyuyorlar kesinlikle dikkat edicem

şimdiye kadar 2 lt suyumu içtim yemeğe iniyorum

bu arada kilo çizelgemm...

anna maria

ilk hafta .......68 400 gr.
1.hafta ........67 500 gr.
2.hafta ........67 700 gr.
3.hafta ........ 66 900 gr.
4.hafta ........ 66 500 gr.
5.hafta .........65 500 gr.
6.hafta..........65.400 gr
7.hafta..........66.000 gr
8.hafta..........65.000 gr.

bu hafta..........64.800 gr. kırdım 65 zincirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…