yarın eger kilo verememişşş olursammmm
çıldırcma artık yaa
slm kıslar,aebenim girecek vakit bulamıyorum aplam..19 mayıs çalışmalarım varya sabahtan akşama kadar ordan oraya koşturmacayla geçiyor günüm...serseme dönmüş halde eve geliyorum oğlumu yedir içir,eşime bişeyler hazırla hiç dinlenmeden ya okula gece etüdüne yada etüd yoksa evdeki işlere girişiyorum..
diyarım kendine bi hedef koymana sevind,m valla cnm.15 haftada neler olur neler..hele birde platesle harmanlanırsa bu diyet olacaklara sen bile inanamassın..o sarkmış ve kalın dediğin bacakların filinta gibi olmassa ne diiim...selülitsavar hareketlere yoğunlaş özellikle.ben ebru başka şeyler yaparkende onları yapıyorum her gün.we kimi başlattıysam platese selülitlerinin kalmadı denecek kadar azaldığını duyuyorum cnm.mutlaka platesini yap her gün..montinide proteine yüklenerek devam edersen iyi sonuçlar alırsın kesinlikle.ve ben 15 haftada 6 -7 kg diyorum...
meyvişim hoşgeldn cnm,nerelerdeydin yaw?
banuş ne ediyosun bacıııım?
aebenim sağlığın için dualarım seninle aplam,ben yine kaçar
vayy diyerım süpersin kimtutar seni.....kız bau geri döndüm çok pis döndüm :)) bikini ve iğrenç bacaklarım basenlerim gözümün önüne geldiler yola devam etmeye karar verdim...25 kilo verdim bi 5 kilo daha veremezmiyim ne ayıp bana...:))yarın ki kilomu başlangıç alıcam 15 haftada sağlıklı sporlu yaşamak istiyorum..koca kıçımı kaldırıp hareket etmem lazım
turşucu seni yinede 1 haftadır hergün yiyorsan 1 kilo azbilem şişmisin .ben yidim tek suçlu sülüüüman
selam kızlar umarım iyisinizdir herşey yolundadır. Aeben ablam bol su içicem tamam tuzu da azaltıcam inş. ama ben neden şiş olduğumu buldum. 1 haftadır deli gibi yediğim biber turşusundan dolayı şişim. o kadar canım istiyo ki artık yemeğin yanında turşu yiyeyim değil de turşunun yanında ne yemeği yesem diye düşünüyorumsanırım turşuya da ara verme zamanı geldi
yarın eger kilo verememişşş olursammmm
çıldırcma artık yaa
hanımlar hanımlarrrrr acil yardımınıza ve motivasyonunuza ihtiyacım var
tatile ağustos sonunda çıkıyorum kararsızdım çıkmam die düşündüm ama izin aldım çıkıcam
15 hafta gibi bir sürem var önümde
ve asıl soru
kaç kg verebilirim sıkı bir monti ve spor ile birlikte sonunda tatil deniz güneş ve selülitli şişman sarkmış bacaklar var motive olmam lazım. hayal kurmakta istemiyorum gerçekçi olursak şimdi başladım tekrardan eski azmime ama sizce kaç kg verebilirim? spor olarak günde 30 dk eliptik yaparım birde mekik çekerim plates için bilgisayarımı kardeşime yolladığım için yapamıyorum artık
hanımlar hanımlarrrrr acil yardımınıza ve motivasyonunuza ihtiyacım var
tatile ağustos sonunda çıkıyorum kararsızdım çıkmam die düşündüm ama izin aldım çıkıcam
15 hafta gibi bir sürem var önümde
ve asıl soru
kaç kg verebilirim sıkı bir monti ve spor ile birlikte sonunda tatil deniz güneş ve selülitli şişman sarkmış bacaklar var motive olmam lazım. hayal kurmakta istemiyorum gerçekçi olursak şimdi başladım tekrardan eski azmime ama sizce kaç kg verebilirim? spor olarak günde 30 dk eliptik yaparım birde mekik çekerim plates için bilgisayarımı kardeşime yolladığım için yapamıyorum artık
saat 17: itibariyle gün içinde yediklerimi içtiklerimi yazacağım
evetttttttttttt ablam döndüm montiye :)))))
sabah ve öğleni yazmıyorum. şimdiden başlıyorum :)
akşam: saat 17:25.......1,5 bezelyeli z.yağlı enginar,bir bardak ayran,göbek ve yeşil biber yedim
işten çıktıktan sonra ingilizce kursuna gidicem saat 10,30 gibi evde olurum acıkmışsam bir meyve yerim..
tahmini kilo önerilerinizi bekliyorum hatta iddiaya girelim açık artırma yapalım :)
slm kıslar,aebenim girecek vakit bulamıyorum aplam..19 mayıs çalışmalarım varya sabahtan akşama kadar ordan oraya koşturmacayla geçiyor günüm...serseme dönmüş halde eve geliyorum oğlumu yedir içir,eşime bişeyler hazırla hiç dinlenmeden ya okula gece etüdüne yada etüd yoksa evdeki işlere girişiyorum..
diyarım kendine bi hedef koymana sevind,m valla cnm.15 haftada neler olur neler..hele birde platesle harmanlanırsa bu diyet olacaklara sen bile inanamassın..o sarkmış ve kalın dediğin bacakların filinta gibi olmassa ne diiim...selülitsavar hareketlere yoğunlaş özellikle.ben ebru başka şeyler yaparkende onları yapıyorum her gün.we kimi başlattıysam platese selülitlerinin kalmadı denecek kadar azaldığını duyuyorum cnm.mutlaka platesini yap her gün..montinide proteine yüklenerek devam edersen iyi sonuçlar alırsın kesinlikle.ve ben 15 haftada 6 -7 kg diyorum...
meyvişim hoşgeldn cnm,nerelerdeydin yaw?
banuş ne ediyosun bacıııım?
aebenim sağlığın için dualarım seninle aplam,ben yine kaçar
Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun acımı paylaştığınız için.
Zor günler geçirdim, geçiriyorum.Verdiğim kiloyuda geri aldım hep börek çörek geldi acıktıkça saçma sapan yedim verdiğimide aldım pazartesi hedefe ulaşana dek burdayım inşallah okulda 2 haftaya rahatlıyor yüzmeyede başlarım inşallah çok sıkıldım bu kilodan bu yaz işim bu görüşmek üzere
hihihi kilo almışım :) regl şişkinliği + turşu bana yarım kilo aldırmış. yok yemicem bu turşuyu karnım nasıl şiş varya. önceden düz duruyodu. kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum, veremeyenlerde üzülmesin niş. veririrz.
günaydın
artık birşey dmeiyourm ben bünyeme kilom 65
nerde ne hata yapıyorum bilmiyorum
amaa çok cnm sıkıldı
Kızlar günaydınnn
son zamanlarda 2. aşamayı yaptığım için kilom aynı tabi acilen birinci aşamaya döneceğim pzt yi başlangıç olarak kabul ettim pzt den itibaren kaçamaksız 1. aşamayı yapmak için kendime sözüm var kızlar kilom şu an bunca kaçamağa rağmen(baklava dahil,simit,çekirdek vs..) aynı 58.3 sporla ve kaçamak yapar yapmaz hemen dikkat edip u dönüşü yapmamla alakalı sanırım biliyorum istediğim kiloya ininceye kadar böyle yapmama gerek ama sanırım biraz verince rahatlama oldu bende ama topluyorum kendimi artık eskisi gibi kaçamaksız devam etmem gerek yoksa bu kilomu korucam anladım bunu neyse kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize
bütün desteğiniz için teşekkür ederim :)) dün akşam yediklerim değişmedi akşam enginarımı yiyip derse gitmiştim eve geldiğimde acıkmadığım için hiçbirşey yemeden uyudum
bu sabah: 2 incir
kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği,yağsız peynir,zeytin(sanırım zeytini çokkaçırdım 6 tane kadar),domates,salatalık,biber,maydonoz,çay
CUMA KŞR.DOMATES ÇORBASI MENGEN KÖFTESİ SOSLU BONCUK MAKARNA ŞEKERPARE Z.Y. KARNABAHAR SALATABAR B.YOĞURT-AYRAN
öğlen ki menümde bu tabi ki içinden köfte,salata,yoğurt yerim menüm uygun olmaz ise die evden 2 yumurta haşladım getirdim.
zilim selülit savar hareket nasıl oluyor??
günaydınlar dünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen; yağsız tuzsuz sebze corbası, ton balıklı salata
akşam ; cok az kremalı körili tavuk ve cacık
ara: 2 kivi 2 kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?