Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmm selam cnm
zaten benim düzgün çalışan bit meto yok biliyorsunnn
öyle böyle veridm kilocukları ama gel görki takıldım 65 te
detoks yaptım p.teis ve salı
çarşamba sabahı 64.0 görmüşken,çrş ve prş
kh dkkat edip pro ya agırlık verip nasıl 65 görüdm
oda ayrı bir konu zaten
inanki sabah oturup agladımmm
hemde bagıra bagıraaa
eşimde sinirlendiii gayet iyisinn göbegi ve yanları sporla erit biraz kendine gelsin vucudun dedii
ne yapcma bileymiyorum yani

annacımm
cnm monti çok güsle bir diyet ama ben yapamıyorum artık
cnmm iradem yok çünkü eskisi gibi kaçmak yapıyorum bu kezd eetkisini yitriyorr
ama hangi yolu izliycem bend ebilmiyorum:26::26::26:

diyarcım köftenin içinde ekmek vardır bence sen onun yerine zeytinyağlı karnabaharı ye yanında salata ve yoğurtla...kıymalıdır zaten o kesin...afiyet olsun canım

annacım karnıbahar ı mısır ve bezelye ile pişirmişler minizik parçalara ayırmışlardı bende yemedim köfte yedim 2 tane,salata,2 kaşık yoğurt yedim kalktım. ekmekli idi köfteler

günaydın
artık birşey dmeiyourm ben bünyeme kilom 65
nerde ne hata yapıyorum bilmiyorum
amaa çok cnm sıkıldı
banum zilimin tespiti dogru şu an aynen benim durumuma geldin ..
her şeyi deneyip meto durdu artık .ne yapsan karetmez....
canım bencede biraz ara ver .ha, sana bırak heşeyi demiyorum bir süre diyet piskolojisinden uzaklaş kilo verme hedefin olmasın . kendini kısıtlama, şartlama inan bu iyi geliyor ... bikaç hafta dinlendikden sonra başlarsın tekrar hedef koymaya .
bazan bu durum kaçınılmaz oluyor bünye öyle direniyorki yeter artık diyor bu kilo senin için iyi ... eger çok zorlarsan bünyen iyce alt üst olur .dedigim gibi bi süre kilo vermeyi amaçlama . tek sen deyilsin bu durumda olan . çok kilo vermiş herkes karşılaşır bü tür durumlarla ...
ama son zamanlarda seni uyarmıştım ,bi ondan bi bundan yapma bi yol izle diye .
saglık olsun . geldigin yola dönde bak banum nerden nereye. kendine de bünyenede haksıklık etme .
bu kiloda iyi bi süre bu kiloda kal .kendin toparla ..daha evvel başardın gene başaracaksın .
hadi hayırlı olsun diyerım 15 haftada 65 olman dilegiyle..

ya ne geldi aklıma bak banum diyarım 65 olsun diye dua ediyoruz e sen 65 sin neden bunun tadını çıkarmıyorsun ?
günaydınlar dünkü menüm;

sabah klasik monti
öğlen; yağsız tuzsuz sebze corbası, ton balıklı salata
akşam ; cok az kremalı körili tavuk ve cacık
ara: 2 kivi 2 kuru kayısı
afiyet olsun blakcım kreme pek uygun olmamış ama az diyorsun birde kr.yok mönunde o yüzden pek ses etmiyorum ..
hadi hayırlı olsun mariş ...tez eskisin 64 .
hoşgeldin laram kendini toparlaya bildinmi biraz olsun ...
kilo verilir canım dert etme ..

bu arada ben söyledim mi bilmiyorum ama aben abla
çarşamba sabahı 64.0 görmüştüm
mümkün deil 65 olmamm bugün naısl kilo aldım bilmiyorum

hadi hayırlı olsun diyerım 15 haftada 65 olman dilegiyle..

ya ne geldi aklıma bak banum diyarım 65 olsun diye dua ediyoruz e sen 65 sin neden bunun tadını çıkarmıyorsun ?

ablam haklı banu nerelerden geldik buralara şimdi biraz sabitlen istersen ama sonra yine vericeksin, elinden geleni yapıyorsun zaten bu kiloda çooook kötü değil ki...spor la göbeğinide erittin mi tartıyı boşver

ben begenmiyourm ama kenidmiii böle diyar 65 mutlu etmiyor beni
58 i geçtim 0 olsam yeter diyour m artık

şimdi diycemki aben abla yulaflı listeyi yapıyım diycmemm
ama fırça yiycemmm sanırım:26::26::26:

banuşum belki bir şişkinliğin sonucudur bu 65 cnm hemen telaşlanma...
hadi 65 oldun varsalım.(bu 65'te bizim topiğin uğursuz rakamı oldu valla marişte 65 zincirini zor kırmış:))
sen 2 çocuk doğurdun bu biiiiirrr....kaç kilolardan bu kiloya düştün ve o kadar kiloluyken biri sana bi gün 65 olacaksın dese iç çekip nerdeee derdin bu iki....bencede aebenimin dediği gibi tadını çıkart cnm...
ben kendimde bir kaç aydır (şubattan beri)gözlemlediğim bişeyden bahsetmek istiyorum.
şubatta yurtdışından misafirlerim vardı biliyorsunuz.ve mantılar,börekler tatlılar yaptım yenildi içildi.bebnde abartmadan yedim ve ilk kez pişmanlık duymadan yedim.şimdiye kadar hep verdiğim kiloları geri alacakmışım gibi gelirdi ve ne yesem vicdan yapardım pişman olurdum.hatta o sıralar pişmanlık duymadan yedim ve kiloda almadım diye buraya yazmıştım ve aebenim kendine bu kadar eziyet etme doyacak kadar olmasada tadını çıkart yediklerinin yazmıştı hiç unutmuyorum:)
o günden sonra aynen öyle yaptım.hominini gırtlak yemesemde herşeyden yiyiyorum.ve eskisi gibi bi öğün kaçırdıktan hemen sonra tartının üstünde almıyorum soluğu.arada ne zaman aklıma gelirse o zaman tartılıyorum almamışım.hatta yoğun çalıştığım vakitlerin ardından -'ler, görüyorum.ve eskiden yemediğim beni şişireceğini düşündüğüm şeyleri güzelce yiyiyorum.mesela en sevdiğim şey olan etsiz çiğköfteyi haftada 1-2 kere bol marulla 5-6 tane yiyiyorum doyuruyorum karnımı.akşam yemeği yerine yiyiyorum yani onu...
kaçamaklarımın ardından biberiye çayı yapıyorum sanki içimi temizliyor gibi geliyor:)vicdan arınması niyetine sanırım:))

öyle yani prenses banum:))
sende kitlenen metonu tekrar çalıştırmak için sönmek üzere olan ateşe biraz benzin dök,harlansın ateş..
ben ne zaman az yediysem bağırsaklarımda kitlendi bu güne kadar..yemeğe başladığım gibide wc olayım çözülmüştür.sende 1-2 hafta abartmadan çikolata gofret yemeden diyet modundan ve diyeti bıraktım şişmanlarım modundan kurtul ve canının çektiklerini ye biraz..bk gör kilo bile verirsin...

yeterki sağlığımız yerinde olsun kızlar gerçekten..
bu sabahtan beri moral olarak çökmüş vaziyetteyim.okuldan bir arkadaşım(evlerden ırak olsun)kanser olduğunu öğrendim eşimden.kız daha sonuçlarını almamış.önümüzdeki hafta çarşamba çıkacak sanıyor tahlil sonuçlarını.eşim dün eve geldi suratı beş karış.hayırdır dedim,anlattı ağlaya ağlaya helak oldum daha 37 yaşında ve 2 yawrusu var çok küçükler.kızın anası babası yok kazada vefat etmişler.annanesi büyütmüş oda ölmüş arkadaşım evlenince..hepten yalnız kalacak çocukları..içime çöktü valla acısı..3.evreye gelmiş hastalık ama hala bi ümit var diyor eşim.eşimi tanıyor diye sen tahlil sonuçlarını ben senden alırım demiş.eşim çarşamba günü izin alacağım onu o halde görmek ve söylemek istemiyorum dedi..
o yüzden takılmayın o kadar kilonuza görünümüze valla her şey boş geçici...yeterki canımız sağolsun sağlıklı olalım....

zilimmmm çok üzüldüm cnmm arkadaşınaa
tabiki kilo veremiyorum diye bir dert olamaz cnm allah büyük sıkıntılar vermesinn
ahh yaa yawrulara yaızk

zilimmm
sen söyleidigndne beri bend eiçiyorum biberiyee
faydası varmı bilmiyorum ama mideye ii geliyor snaki şişligi alıyor
annem geçen yıl kurutup getimişti ölece duruyorud sen diyene kadar ama şimdi
he rgün içiyorum.............

rica ederim canım afiyet olsunn

bence aeben ablam ve zillicimin dediğigibi sen bir haftaa ara ver canım bende öyle yaptım 1 hafta umursamadım hatta buraya doğru düzgün menü yazmadım başta 200-300 gr aldım ama sonrasında kısınca öyle bi hızxzla gittiki bak şu 3 gün içinde 64e düştüm sporumuda arttırdım ama söyliyim bunuda boö bol yürüyorum her fırsatta havalarda güzel öyle yaparsın ama bir kaç gün kendine izin ver diyeti düşünme sonra toparlanırsın...nasıl olsa hedefine kadar durmadan devam edeceksin gitcek o kilolar bak gör ha gayret az kaldı canım en uygun zamanı kendin bulacaksın inanki bende bıkkın olduğum analrda amann 65 oldum işte daha ne diyordum ama baktım olmuyor böyle o anın tadını çıkarttım ve vicdanın bir süre sonra sana diyor zaten hadi artık son kalan kilolarıda verme vakti diye bence sanada olcak bu ama dediğim gibi önce biraz mola...

şöyle düşün vücudun nerelerden nerelere geldi o kadar kilo verdi ve yoruldu biraz molaya ihtiyacı var dinlenmeye sonra tekrar vermeye devam edicek...hani koşarız koşarız dinleniriz sonra tekrar devam ederiz ya işte aynen öyle tatlım şimdi mola verme vakti sonra tekrar devamm moral bozmak yok senin kilonda olmak isteyen bir sürü kadın var unutma bunu sen böylede güzelsin...strese hiç gerek yok sağlıklı olduktan sonra kilo vermekte ne var dimi şekerimm

amma konuştum k.bakma bende geçen hafta senin durumundaydım ondan yani seni anladığım için moral vermek istedim canımm :78:

hadi hayırlı olsun mariş ...tez eskisin 64 .

.

saol ablam eskiyecek inş 19 mayısta 63 olmak için uğraşıyorumm

zillicim çok üzüldüm ya...o kadar doğru söyledin ki sağlık olsunda gerisi boş ya...allah şifalar versin canım arkadaşına

geçen sene bende kıyısından döndüm kanserin biyopsi bile yapmışlardı bana ama allahtan test sonuçları iyi çıkmıştı...o zaman anladım yaşamın ne kadar değerli bir şey olduğunu sağlıktan önemli bir şey yok allah hepimize sağlıklı uzun yıllar nasip etsin inş...

Son düzenleme:
annacımmm
saol cnmmm destegin için evet biraz mola vermek gerekiyor bellkii
ama korkuyorum ya kilo alırsam diye
yemedigim halde saçma sapan artışlar oluyor zatenn
bird ebırakırsam ne olur bilmiyorummm

ayy çok geömiş olsun cnm ya genç yaşta allah esirgeisnn
evet kilo için üzülmek üzülecek en son sebep aslında
çok başka şeyler var üzülcekk hayattaa

ölçülerimi aldımm.....
gögüs:92
bel:81
göbek:94
kalça:90

ölçülere bak hizaya gell

rica ederim canım ne demek..yok korkma sakın rahat ol ya...almazsın kasma kendini bu kadar ama...

ölçülerimi aldımm.....

ölçülere bak hizaya gell

bence fena değil sporla incelirsin bi kaç cnm merak etme canım...göbeğin için greyfurtu öneririm benim göbeğim neredeyse hiç kalmadı 2 aydır her sabah yedim şimdi yeni bıraktım yemeyi işe yarıyo bence...bide mekik çek en az 200 tane...benm kalçam daha büyük valla

banucum yaz geliyor havalar güzelleşsin zaten bol bol yürürüz daha çabuk gider yağlarımız sen üzülme emi öpüyorum seni ben :)

günaydın bu arada kimsecikler yok ben açayım dükkanı :)

dün yediklerim
sabah:2 incir
kahvaltı:2 dilim tb ekmekli kahvaltı
öğlen:2 köfte,salata,yoğurt
ara:meyven yoktu 1 salatalık,1 avuç tan fazla fındık
akşam:2 haşlanmış yumurta,peynir,salata,ayran

akşam mesaideydim eve gidince ebrunun kol hareketleri,50 mekik,5 dk eliptik bisikletcik yapabildim

3 lt suyumu içtim

eksiğim meyve biliyorum ama haftasonu alıp işe getiricem bu aralar yemekhanede hep tatlı çıkıyor

laracım kendini toplayabilmene sevindim canım...gel mutlaka seni burda aramızda görmeyi çok isterizz...

Sağol anna canım senin resimlerin beni motive etti maşallahın var darısı başımıza burdayım inşallah

hoşgeldin laram kendini toparlaya bildinmi biraz olsun ...
kilo verilir canım dert etme ..

Aeben canım kolay olmuyor ama ağzıma yapışan şu lafı tekrar edeceğim Hayat devam ediyor işte yaşıyoruz çok şükür ama içinde bir boşluk sızı huzursuzluk o anlatılamaz bir duygu işte dün annemler mezarına gitti ben gidemedim dilimin ucunda nasılmış babam iyi miymiş demek vardı yada iyi merak etme selamı var desinler istedim nasıl istedim anlatamam tuhaf işte canım
öyleeeeeeeeeeeee
Artık aranıza daha sık gelebileceğim dersler bitiyor 2 hafta kaldı canım görüşürüz

bazan düşünüyorum ;şu an annem baba sag ....
.ölmüş olsalar (allah gecinden versin )bir tarafım boş .şimdi uzakdalar, fazla göremiyorum, ama soluk aldılarını, istedigimde seslerini duyabilecegimi biliyorum ..
laram en azından annecigin yanında .
hani insanların yaşam sürelerini uzatmaya çalışıyortlarya bence boşa; hayat sevdiklerimizle aynı döngüde güzel .
......evet hayat devam ediyor . zaman herşeye ilaç ...boşluklarımız dolmasada ..

ölçülerimi aldımm.....

ölçülere bak hizaya gell
banum bira belinde kalınlık var canım diger yerler fena deyil ..
daha öncee ölçü almıştın karşılaştırdınmı ?
kilolar aynı olsada her insanın tip yapısı farklı oyzden her kilo herkesde aynı durmuyor ...
benim ölçülerimde şu fazla farkımız kalmamş .
gögüs 90 .
bel ... 71.
göbek . 91
kalça 93

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…