banum zilimin tespiti dogru şu an aynen benim durumuma geldin ..günaydın
artık birşey dmeiyourm ben bünyeme kilom 65
nerde ne hata yapıyorum bilmiyorum
amaa çok cnm sıkıldı
hadi hayırlı olsun diyerım 15 haftada 65 olman dilegiyle..bu arada sabah tartıldım kilom 73,50 kg çıktı
13.05.2011..........73,50
20.05.2011..........1.HAFTA
27.05.2011..........2.HAFTA
03.06.2011..........3.HAFTA
10.06.2011..........4.HAFTA
17.06.2011..........5.HAFTA
24.06.2011..........6.HAFTA
01.07.2011..........7.HAFTA
08.07.2011..........8.HAFTA
15.07.2011..........9.HAFTA
22.07.2011..........10.HAFTA
29.07.2011..........11.HAFTA
06.08.2011..........12.HAFTA
13.08.2011..........13.HAFTA
20.08.2011..........14.HAFTA
27.08.2011..........15.HAFTA TATİL
buda benim çizelgem aebenim buraya yazdım ki kaçamak yapmıyım :)
afiyet olsun blakcım kreme pek uygun olmamış ama az diyorsun birde kr.yok mönunde o yüzden pek ses etmiyorum ..günaydınlar dünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen; yağsız tuzsuz sebze corbası, ton balıklı salata
akşam ; cok az kremalı körili tavuk ve cacık
ara: 2 kivi 2 kuru kayısı
hadi hayırlı olsun mariş ...tez eskisin 64 .bu arada kilo çizelgemm...
anna maria
ilk hafta .......68 400 gr.
1.hafta ........67 500 gr.
2.hafta ........67 700 gr.
3.hafta ........ 66 900 gr.
4.hafta ........ 66 500 gr.
5.hafta .........65 500 gr.
6.hafta..........65.400 gr
7.hafta..........66.000 gr
8.hafta..........65.000 gr.
bu hafta..........64.800 gr. kırdım 65 zincirini
hoşgeldin laram kendini toparlaya bildinmi biraz olsun ...Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun acımı paylaştığınız için.
Zor günler geçirdim, geçiriyorum.Verdiğim kiloyuda geri aldım hep börek çörek geldi acıktıkça saçma sapan yedim verdiğimide aldım pazartesi hedefe ulaşana dek burdayım inşallah okulda 2 haftaya rahatlıyor yüzmeyede başlarım inşallah çok sıkıldım bu kilodan bu yaz işim bu görüşmek üzere
hadi hayırlı olsun diyerım 15 haftada 65 olman dilegiyle..
ya ne geldi aklıma bak banum diyarım 65 olsun diye dua ediyoruz e sen 65 sin neden bunun tadını çıkarmıyorsun ?
ablam haklı banu nerelerden geldik buralara şimdi biraz sabitlen istersen ama sonra yine vericeksin, elinden geleni yapıyorsun zaten bu kiloda çooook kötü değil ki...spor la göbeğinide erittin mi tartıyı boşver
saol zilim ama işte bilgisayarı kardeşim götürdü o yüzden netten bakamıyorum ay sonuna kadar sonra gelicek bana haziran başında ancak evden nete girebilicemama cd leri vardı ilk 2 si onları yaparım bende dediğin hareketlerle birlikte..yeni cd sine bakıp alırım canım..
annacım saol önerin için evet ekmek koyuyorlar kesinlikle dikkat edicem
şimdiye kadar 2 lt suyumu içtim yemeğe iniyorum
zilimmmm selam cnm
zaten benim düzgün çalışan bit meto yok biliyorsunnn
öyle böyle veridm kilocukları ama gel görki takıldım 65 te
detoks yaptım p.teis ve salı
çarşamba sabahı 64.0 görmüşken,çrş ve prş
kh dkkat edip pro ya agırlık verip nasıl 65 görüdm
oda ayrı bir konu zaten
inanki sabah oturup agladımmm
hemde bagıra bagıraaa
eşimde sinirlendiii gayet iyisinn göbegi ve yanları sporla erit biraz kendine gelsin vucudun dedii
ne yapcma bileymiyorum yani
annacımm
cnm monti çok güsle bir diyet ama ben yapamıyorum artık
cnmm iradem yok çünkü eskisi gibi kaçmak yapıyorum bu kezd eetkisini yitriyorr
ama hangi yolu izliycem bend ebilmiyorum:26::26::26:
hadi hayırlı olsun mariş ...tez eskisin 64 .
.
banuşum belki bir şişkinliğin sonucudur bu 65 cnm hemen telaşlanma...
hadi 65 oldun varsalım.(bu 65'te bizim topiğin uğursuz rakamı oldu valla marişte 65 zincirini zor kırmış:))
sen 2 çocuk doğurdun bu biiiiirrr....kaç kilolardan bu kiloya düştün ve o kadar kiloluyken biri sana bi gün 65 olacaksın dese iç çekip nerdeee derdin bu iki....bencede aebenimin dediği gibi tadını çıkart cnm...
ben kendimde bir kaç aydır (şubattan beri)gözlemlediğim bişeyden bahsetmek istiyorum.
şubatta yurtdışından misafirlerim vardı biliyorsunuz.ve mantılar,börekler tatlılar yaptım yenildi içildi.bebnde abartmadan yedim ve ilk kez pişmanlık duymadan yedim.şimdiye kadar hep verdiğim kiloları geri alacakmışım gibi gelirdi ve ne yesem vicdan yapardım pişman olurdum.hatta o sıralar pişmanlık duymadan yedim ve kiloda almadım diye buraya yazmıştım ve aebenim kendine bu kadar eziyet etme doyacak kadar olmasada tadını çıkart yediklerinin yazmıştı hiç unutmuyorum:)
o günden sonra aynen öyle yaptım.hominini gırtlak yemesemde herşeyden yiyiyorum.ve eskisi gibi bi öğün kaçırdıktan hemen sonra tartının üstünde almıyorum soluğu.arada ne zaman aklıma gelirse o zaman tartılıyorum almamışım.hatta yoğun çalıştığım vakitlerin ardından -'ler, görüyorum.ve eskiden yemediğim beni şişireceğini düşündüğüm şeyleri güzelce yiyiyorum.mesela en sevdiğim şey olan etsiz çiğköfteyi haftada 1-2 kere bol marulla 5-6 tane yiyiyorum doyuruyorum karnımı.akşam yemeği yerine yiyiyorum yani onu...
kaçamaklarımın ardından biberiye çayı yapıyorum sanki içimi temizliyor gibi geliyor:)vicdan arınması niyetine sanırım:))
öyle yani prenses banum:))
sende kitlenen metonu tekrar çalıştırmak için sönmek üzere olan ateşe biraz benzin dök,harlansın ateş..
ben ne zaman az yediysem bağırsaklarımda kitlendi bu güne kadar..yemeğe başladığım gibide wc olayım çözülmüştür.sende 1-2 hafta abartmadan çikolata gofret yemeden diyet modundan ve diyeti bıraktım şişmanlarım modundan kurtul ve canının çektiklerini ye biraz..bk gör kilo bile verirsin...
yeterki sağlığımız yerinde olsun kızlar gerçekten..
bu sabahtan beri moral olarak çökmüş vaziyetteyim.okuldan bir arkadaşım(evlerden ırak olsun)kanser olduğunu öğrendim eşimden.kız daha sonuçlarını almamış.önümüzdeki hafta çarşamba çıkacak sanıyor tahlil sonuçlarını.eşim dün eve geldi suratı beş karış.hayırdır dedim,anlattı ağlaya ağlaya helak oldum daha 37 yaşında ve 2 yawrusu var çok küçükler.kızın anası babası yok kazada vefat etmişler.annanesi büyütmüş oda ölmüş arkadaşım evlenince..hepten yalnız kalacak çocukları..içime çöktü valla acısı..3.evreye gelmiş hastalık ama hala bi ümit var diyor eşim.eşimi tanıyor diye sen tahlil sonuçlarını ben senden alırım demiş.eşim çarşamba günü izin alacağım onu o halde görmek ve söylemek istemiyorum dedi..
o yüzden takılmayın o kadar kilonuza görünümüze valla her şey boş geçici...yeterki canımız sağolsun sağlıklı olalım....
annacımmm
saol cnmmm destegin için evet biraz mola vermek gerekiyor bellkii
ama korkuyorum ya kilo alırsam diye
yemedigim halde saçma sapan artışlar oluyor zatenn
bird ebırakırsam ne olur bilmiyorummm
ayy çok geömiş olsun cnm ya genç yaşta allah esirgeisnn
evet kilo için üzülmek üzülecek en son sebep aslında
çok başka şeyler var üzülcekk hayattaa
ölçülerimi aldımm.....
gögüs:92
bel:81
göbek:94
kalça:90
ölçülere bak hizaya gell
laracım kendini toplayabilmene sevindim canım...gel mutlaka seni burda aramızda görmeyi çok isterizz...
hoşgeldin laram kendini toparlaya bildinmi biraz olsun ...
kilo verilir canım dert etme ..
bazan düşünüyorum ;şu an annem baba sag ....Sağol anna canım senin resimlerin beni motive etti maşallahın var darısı başımıza burdayım inşallah
Aeben canım kolay olmuyor ama ağzıma yapışan şu lafı tekrar edeceğim Hayat devam ediyor işte yaşıyoruz çok şükür ama içinde bir boşluk sızı huzursuzluk o anlatılamaz bir duygu işte dün annemler mezarına gitti ben gidemedim dilimin ucunda nasılmış babam iyi miymiş demek vardı yada iyi merak etme selamı var desinler istedim nasıl istedim anlatamam tuhaf işte canım
öyleeeeeeeeeeeee
Artık aranıza daha sık gelebileceğim dersler bitiyor 2 hafta kaldı canım görüşürüz
banum bira belinde kalınlık var canım diger yerler fena deyil ..ölçülerimi aldımm.....
gögüs:92
bel:81
göbek:94
kalça:90
ölçülere bak hizaya gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?