Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam...
aben ablam herkes öle dedi ben mi yanlış ölçtüm diycme yok amaa ya dogru ölçtüm kalın demekki biraz benim yanlarda fena baksana

abla ben şimdi bişiy yapmayım dimi 2 günlük liste filan
kal. yöntemine devam edeyimm
elbet düşer dimi tratı

banum bence kendini ve bünyeni biraz rahat bırak. kendini kasmayla kilo veremessin ,az rahatla .
stresinde kilo vermeyi engelledigini biliyormusun ...
sana tavsiyem ziliminde de dedigi gibi bu günlerde ota çöpe biraz agırlık ver hafif beslen . bu günlerde pr.çok aldın sebzeye salataya yüklen derim ..
ama gördügüm kadarıyla hala 2 günlük listeler peşindesin .sana tavsiyeym baskülden ve kilo verme stresinden bikaç hafta uzakdur ..

:26::26::26::26::26::26::26::26:

abenn abala çok haklısınnnn
ama nedennn böleyim ? biliyormusun
valla ipin ucunu bırakmamamkkk için bi bıraksma biliyorum gidecekkk
evet çok stres yaptım belki
ama telaşa kapıldımm yaaa inmezde hergün çıkarsa tartı dieee
okkk ozmannn ot,çöp,salata yiyorum sebze agrılıklı beslenicmm

valla sabırsızlıkla alakalı dgeil bu tutumm
biranönce baskül düşsünki eski azim ve şevkim yerine gelsin diye ugraşıyorum

aben abla birdeee gece gece ne güsle süprizzzz
send ebekarmısın benim gibinn

yahu aynı drumlardan bizler geçmedikmi banu seni anlamıyormuyuz sanıyorsun .ama relax ol biraz hafaya cumaya kadar baskülden uzakdur .
aben abla birdeee gece gece ne güsle süprizzzz
send ebekarmısın benim gibinn
yok yav eşimi uyutttum veledlerle oturuyorduk mutfak dolapları için bi ayrıntıya bakmak için açtım pc yi ..
bugün lienadekor'a giitk nerdeyse elime alıp çizimleri ben yapaçaktımne ayrıntılı işler ...bu model renk seçmek bile bikaç hafta alacak sanırım .

ok relaks olucammm.baskülden uzakkkk ,yemekler feda olsun banaa

kolay gelsin ablammm ben bordo ve beyaz lakee seviyorum ya yada kırmızıı
bende kkedimee gardolap çizcem foto eklersin artık bizeeee,dolapların bitince
sanada ii gecelerr

selam...............
kimsecikle ryokkk yaaaa nirdesiniz huuuuu
ankaraya yaz geldi sonundaaa
bugün dışarda olcma bi yere giidyoruz oturmaya
umaırm ikram olarak ev sahibesi yemek yapmıştı
pasta börek dgeilde:)

günaydın herkese diycem ama kimse gelmemiş bu saate kadar?
nerelerdesiniz kızlar,hu huuuuu:80::80::80::80:
slm canım burdayım ben ama pzt yoğun başladı iş malum giremedim iyi haftalar olsun hepimize

selam...............

selam masum burasıda yaz oldu işe gelmek işkence gibi

günaydın herkese diycem ama kimse gelmemiş bu saate kadar?
nerelerdesiniz kızlar,hu huuuuu:80::80::80::80:
kıslar kayıplara karıştılar herhal
ençokda nesliş seni merak ettim tozutuyormusun ne nerelerdesin ....
ya sen diyar 2 gündür ugramamışsın hani hergün mönü verecektin .
selam...............
valla banum yazmı geldi ben anlayamıyorum gece çok soguk . bir bakmışın günlük güneşlik 2 dk sonda suguk hava kapalı .
slm canım burdayım ben ama pzt yoğun başladı iş malum giremedim iyi haftalar olsun hepimize

selam masum burasıda yaz oldu işe gelmek işkence gibi
kolay gelsin petuşş

petunyacığım nasılsın nasıl gidiyor
slm tatlım iyiyim sağol sen nasılsın nazlım
ben en baştan başlar gibi 1. aşamaya döndüm artık vermem gereken kilo daha az kaldı inşallah 4 kilo daha versem harika olacak bakalım bu sefer yeni başlar gibi kaçamaksız 1. aşamayı yapıcam inşallah iyi olur canım ya sıkıldım artık :97:

selamlar kıslar......
selam aeben nasılsın iyi haftalar olsun hepimizeee

Kızlar gerçekten yepyeni bir başlangıç yaptım kaçamaksız 1. aşamaya geri dönüyorum 4 kilo daha versem harika olacak 6 kilo olsa daha da iyi tabi ama 4 kilo versem korumaya geçsem bu bile bana yetiyor bunun içinde kolları sıvadım 64 lerden buralara geldim elbet sıkarsam dişimi 54 lerede ulaşırım yaz geldi bol bol yüzmeye başlarım yürüyüşü zaten yapıyorum haftada 1 yada 2 günde plates yaparsam muhteşem olur sanırım
kendime güveniyorum petuş geliyor petuşşşşş başlangıç kilomu 58,5 olarak yazıyorum bakalım neler başarabilicem kaçamaksız tam uyarak ve spor yaparak görücez
bugün kü menüm şöyle

Sabah
1 Brd. Portakal suyu
1 haşlanmış yumurta
3 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık
1 ceviz
Öğle
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Kabak yemeği
Salata
1 Brd. Ayran

Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş

Son düzenleme:
nazlım nerlerdesin nasıl oldum fıstık iycemisin biraz.. kaç gündür yoksun ortalıkda.

ablam yeni yeni toparladım kendimi içtiğim ilaçlar sersem gibi yaptı beni en son çok fena oldum ilaçlardan doktora gittim bazılarını bıraktırdı ... şimdi çok iyiyim çok şükür ablacığım kaç haftadır yediklerimde düzensiz oldu ama bugünden itibaren toparladım tekrardan

petuşum bu sefer istediğin kiloarı vereceksin canım .. buna inanıyorum ... benimde kullandığım ilaçlar ödem yaptı onları atabilsem ne güzel olacak ....

günaydın kıslar...
tükkanı bu dsabah ben açayım dedim,erkenciyim.sınav sorusu ve parçası hazırlamak için oğlum uyurken kalktım sabahın7'sinde .yemeğimi bile yaptım:)
ama felaket derecede yorgunum,dün dabah 11den akşam 11'e kadar dışardaydım sabahtan akşama kadar stadtaydım,akşamda etüdte( stadda amele yanığı oldumsizde neler var bakalım...
ben şimdi kahvaltı edip platesimi yapayım vakit bulursan gelirim yine görüşüz
banuuuum neler yaptım bacım bu arada....

canım benim çok geçmiş olsun

petuşum bu sefer istediğin kiloarı vereceksin canım .. buna inanıyorum ... benimde kullandığım ilaçlar ödem yaptı onları atabilsem ne güzel olacak ....
sağol canım bende inanıyorum baştada böyle kararlı başladım bir sürü kilo verdim şimdi yine aynı karralılıkta ilerliyorum hayırlısı bakalım nazlım sende hiç canını sıkma yeterki sağlığın yerinde olsun kilo dediğin neki verilir canım zaten senin öyle fazla kilon yok acil şifalar diliyorum canım

Günaydın zilli maşallah bu ne enerji hayran kaldım yorgunluğun vardır ama işlerini bitirmenin huzuru içinde o yorgunluk çabuk geçer yarım kalan işler insanın kafasını daha çok yoruyor platesten sonra bomba gibi olurusn eminim öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…