Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Dünün Raporu: 60 dk hızlı tempo yürüyüş yapıldı.
1 lokma bile kaçamak yok yemek sonrası güllü yeşil çay içtim.

bugün kü menüm şöyle

Sabah
Yağsız lor peynirli 1 yumurta
3 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,maydanoz,1 salatalık
1 domates,1 biber
Öğle
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Izgara levrek
Salata
1 Brd. Ayran

Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş

günaydın hatunlarrr

zilim açmışın tükkanı :) öpüyom sizi

işlerden dolayı fazla yazamıyorum ama arada girip okuyorum yazılarımızı...

günaydın kızlar. ödemlerim yavaş yavaş iniyor çok şükür tarıtda da belli oldu. maşallah maşallah bana
kızlar ben dün iç bakla yedim. biliyosunuzdur nasıl olduğunu. baklanın tanelenmiş hali işte. çekirdeği yani. haşladım sarımsaklı yoğurt döktür üzerine. dereotu doğradım. azcıkla pulbiberli yağ gezdirdim. ama listede göremedim baklayı. umarım yüksek değildi GI si.

Ay beyaz, deniz mavi eglenin kizlar
Yarinden ayrilanin yuregi sizlar

Kızlar yarın ablamlar geliyor sonra 19 mayıs tatil yani cumayıda cumartesiyide izin istedim aldım harika oldu havada muhteşem daha ne olsun

günaydın hatunlarrr

zilim açmışın tükkanı :) öpüyom sizi

işlerden dolayı fazla yazamıyorum ama arada girip okuyorum yazılarımızı...
Günaydın canım kolay gelsin

canım bende çok severim baklayı içini tazesini dışını her bir şeyini ve aynen dediğin gibi yaparım ama sanırım glisemik değeri yüksek olduğundan tavsiye edilmiyor birinci aşamada yani o yüzden ben yemiyorum ama yinede daha bilgili olan arkadaşlar sana cevap versin daha sağlıklı olur

sağol petunyacım bunu bilmem iyi oldu. listeye baktım ya göremedim yada yoktu. yemem artık.

günaydın petunyacığım sağol canım ......

herkese selamlar...:79:

ay kaç gündür kurs,ödev filan çok yoğunum kızlar..ama montiye uymaya çalışıyoruma rada bazen kaçamaklar oluyo ufak tefek ama dengeliyorum...kilo verme hızım etkilenmiyo çok şükür...

bugünkü menüm...
Sabah:1 elma, 5 erik
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmeğiyle tost domates salatalık
Öğle:Zeytinyağlı bakla,yoğurt
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Tavuk sote salata,ayran
Ara:5-6 erik

Kolay gelsin anna menüde bakla var sanırım yasak haberin olsun

selamlar..
dünkü menüm,
sabah : klasik monti
akşam mantarlı kabaklı biberli tavuklu brokkolili yağsız corba ve badem ve 2 küçük parca %70 kakaolu cikolata
ara: 1 elma

bugün;
sabah: klasik monti
öğlen: mantarlı kabaklı biberli tavuklu brokkolili yağsız corba ve badem

aebenimin işler yoğun sanırım gelemedi....
banuda anasına gitti büyük ihtimal sesi çıkmadığına göre...
bakla ilk çıktığı zamanlar yine konusu olmuştu hatırrmısınız bilmiyorum kıslar..yasak değil...yeşil sebze sonuçta,meyve kuruları yiyoruz meyveler yiyiyoruz montide baklaya göre onların gl indexleri çok daha yüksek olmalı mantıken.onlar bile serbestken bakla niye yasak olsun...yiyin gari....
iç baklada yasak değildir.bakliyat guruna girdiğini varsayarsak bile yasak olmamalı....taze barbunya gibi değerlendiriyorum onuda..taze bir bakliyat...onuda yiyebilirsiniz...kurufasülye şeker hastalarına yasakken bakla yasak lisatesinde yok.hatta babama doktoru baklanın şeker düşürdüğü söylemişti yıllar evvel...babam diyabetik olmasına rağmen yiyyor yani,sizde raharça yiyin...onu yeme bunu yeme ne yiyceksiniz,sebzelerin neredeyse tamamı serbest..enginarya yiyin kızlar tam mevsimi.tazecik...karaciğer dostu ayrıca....
birde farklı enginar tarifleri bilenler yazsın ben çeşit olarak her çeşidini yapmadım alternatif olur...
diyarım montin nasıl gibiyor kuzum...

ben akşamın ve öğlenin yemeklerinide sabahtan yaptığımdan dolayı ohh rahatım valla.evde temiz oturucam kitabımı okuyam hazır oğlumda uyurken.kahvemde hazır..gelin içelim birlikte...

saol canım yok kız iç bakla yasak yeşil olan bakla yasak değil diye biliyorum ben :26:
ay iyiymiş o zaman yaa tazecik alıp yerim bende ay benim neyim eksik :)

ohh yarasın yağ olmasın enerji olsun afiyet olsun

ohhh ne güzel yemeğinde hazır kitap keyfi yap tabi
yiyin gari diyosun yiyek o zaman yaa pakla pakla gel bizi akla

Yoğundum geçen hafta kilomu yazamamıştım. Şimdi yazayım.

66,5'la başlamıştım. En son 62,9'da bırakmıştım. Bugün kilom 61,9'du. Yani iki haftada 1 kilo, toplamda (7 haftada) 4,6 kilo...

Az az ama istikrarlı bir şekilde ilerliyorum :))

selammmmmmmmmmmmmm
öhö öhö öhööööööö
zilimmmm cnmm günahımı aldık bu kezzz
annme filan gitmidm cnmmm yaaa
işler ytişmiyor artık

sabah kalk yürü 6 daa
sonra eve gel kahvaltı faslı
sonra yemek yap
ortalık toplaaa
bebeleir uyuttum ,kendimde uyumuşum yanlarındaa
yeni uyandım bişiyler yedimmm

Baklayla ilgili tartışmalara son noktayı koymak istedim:

Montignac amcanın sitesine girdim baktım. Baklanın Gİ'si 40, orda düzeyde yiyecekler arasında görünüyor.

Bir de dikkatimi çeken bir nokta oldu. Çin makarnasının yani noodle'ın gi'si 35 (düşükler arasında), az pişmiş spagettinin gi'si 40 (ortalar arasında)...

Çin makarnasının tadı da domatesli fesleğenli sosla gayet güzel oluyor. Arada bir yenebilir.

harika haberler bunlar pakla pakla aklandın gözel paklaaa

selam kıslar ..
zilim evet çok yogumun pc ye vaktim olmuyor .. bu sıralar idare edin beni ne olur ......

süper gidiyorsun petüşş hadi göreyim seni...kır 58 zincirini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…