Günaydın canım kolay gelsingünaydın hatunlarrr
zilim açmışın tükkanı :) öpüyom sizi
işlerden dolayı fazla yazamıyorum ama arada girip okuyorum yazılarımızı...
canım bende çok severim baklayı içini tazesini dışını her bir şeyini ve aynen dediğin gibi yaparım ama sanırım glisemik değeri yüksek olduğundan tavsiye edilmiyor birinci aşamada yani o yüzden ben yemiyorum ama yinede daha bilgili olan arkadaşlar sana cevap versin daha sağlıklı olurgünaydın kızlar. ödemlerim yavaş yavaş iniyor çok şükür tarıtda da belli oldu. maşallah maşallah bana
kızlar ben dün iç bakla yedim. biliyosunuzdur nasıl olduğunu. baklanın tanelenmiş hali işte. çekirdeği yani. haşladım sarımsaklı yoğurt döktür üzerine. dereotu doğradım. azcıkla pulbiberli yağ gezdirdim. ama listede göremedim baklayı. umarım yüksek değildi GI si.
canım bende çok severim baklayı içini tazesini dışını her bir şeyini ve aynen dediğin gibi yaparım ama sanırım glisemik değeri yüksek olduğundan tavsiye edilmiyor birinci aşamada yani o yüzden ben yemiyorum ama yinede daha bilgili olan arkadaşlar sana cevap versin daha sağlıklı olur
sağol petunyacım bunu bilmem iyi oldu. listeye baktım ya göremedim yada yoktu. yemem artık.
canım benim çok geçmiş olsun
Sağol canım bende inanıyorum baştada böyle kararlı başladım bir sürü kilo verdim şimdi yine aynı karralılıkta ilerliyorum hayırlısı bakalım nazlım sende hiç canını sıkma yeterki sağlığın yerinde olsun kilo dediğin neki verilir canım zaten senin öyle fazla kilon yok acil şifalar diliyorum canım
Günaydın zilli maşallahBu ne enerji hayran kaldım yorgunluğun vardır ama işlerini bitirmenin huzuru içinde o yorgunluk çabuk geçer yarım kalan işler insanın kafasını daha çok yoruyor platesten sonra bomba gibi olurusn eminim öpüyorum
Kolay gelsin anna menüde bakla var sanırım yasak haberin olsunherkese selamlar...:79:
ay kaç gündür kurs,ödev filan çok yoğunum kızlar..ama montiye uymaya çalışıyoruma rada bazen kaçamaklar oluyo ufak tefek ama dengeliyorum...kilo verme hızım etkilenmiyo çok şükür...
bugünkü menüm...
Sabah:1 elma, 5 erik
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmeğiyle tost domates salatalık
Öğle:Zeytinyağlı bakla,yoğurt
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Tavuk sote salata,ayran
Ara:5-6 erik
Kolay gelsin anna menüde bakla var sanırım yasak haberin olsun
ay iyiymiş o zaman yaa tazecik alıp yerim bende ay benim neyim eksik :)saol canım yok kız iç bakla yasak yeşil olan bakla yasak değil diye biliyorum ben :26:
ohh yarasın yağ olmasın enerji olsun afiyet olsunselamlar..
dünkü menüm,
sabah : klasik monti
akşam mantarlı kabaklı biberli tavuklu brokkolili yağsız corba ve badem ve 2 küçük parca %70 kakaolu cikolata
ara: 1 elma
bugün;
sabah: klasik monti
öğlen: mantarlı kabaklı biberli tavuklu brokkolili yağsız corba ve badem
ohhh ne güzel yemeğinde hazır kitap keyfi yap tabiaebenimin işler yoğun sanırım gelemedi....
banuda anasına gitti büyük ihtimal sesi çıkmadığına göre...
bakla ilk çıktığı zamanlar yine konusu olmuştu hatırrmısınız bilmiyorum kıslar..yasak değil...yeşil sebze sonuçta,meyve kuruları yiyoruz meyveler yiyiyoruz montide baklaya göre onların gl indexleri çok daha yüksek olmalı mantıken.onlar bile serbestken bakla niye yasak olsun...yiyin gari....
iç baklada yasak değildir.bakliyat guruna girdiğini varsayarsak bile yasak olmamalı....taze barbunya gibi değerlendiriyorum onuda..taze bir bakliyat...onuda yiyebilirsiniz...kurufasülye şeker hastalarına yasakken bakla yasak lisatesinde yok.hatta babama doktoru baklanın şeker düşürdüğü söylemişti yıllar evvel...babam diyabetik olmasına rağmen yiyyor yani,sizde raharça yiyin...onu yeme bunu yeme ne yiyceksiniz,sebzelerin neredeyse tamamı serbest..enginarya yiyin kızlar tam mevsimi.tazecik...karaciğer dostu ayrıca....
birde farklı enginar tarifleri bilenler yazsın ben çeşit olarak her çeşidini yapmadım alternatif olur...
diyarım montin nasıl gibiyor kuzum...
ben akşamın ve öğlenin yemeklerinide sabahtan yaptığımdan dolayı ohh rahatım valla.evde temiz oturucam kitabımı okuyam hazır oğlumda uyurken.kahvemde hazır..gelin içelim birlikte...
Baklayla ilgili tartışmalara son noktayı koymak istedim:
Montignac amcanın sitesine girdim baktım. Baklanın Gİ'si 40, orda düzeyde yiyecekler arasında görünüyor.
Bir de dikkatimi çeken bir nokta oldu. Çin makarnasının yani noodle'ın gi'si 35 (düşükler arasında), az pişmiş spagettinin gi'si 40 (ortalar arasında)...
Çin makarnasının tadı da domatesli fesleğenli sosla gayet güzel oluyor. Arada bir yenebilir.
Dünün Raporu: 60 dk hızlı tempo yürüyüş yapıldı.
1 lokma bile kaçamak yok yemek sonrası güllü yeşil çay içtim.
bugün kü menüm şöyle
Sabah
Yağsız lor peynirli 1 yumurta
3 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,maydanoz,1 salatalık
1 domates,1 biber
Öğle
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Izgara levrek
Salata
1 Brd. Ayran
Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?