Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sevindim beyazım ... sakın yolundn şaşma bak ne güzel gidiyorsun montiyle kilo sorununa nokta koyacaksın inşallah ...
baklanada afiyet olsun . yanında et yemediginiz sürece problem deyil kıslar......
Ay beyaz, deniz mavi eglenin kizlar
Yarinden ayrilanin yuregi sizlar

Kızlar yarın ablamlar geliyor sonra 19 mayıs tatil yani cumayıda cumartesiyide izin istedim aldım harika oldu havada muhteşem daha ne olsun
:87:
afiyet olsun mariş
azmin daim olsun petuşumm .
geçmiş olsun nazlım .önce saglıkgerisi gelir ...
bedava bronzlaşmışsın zilim . şaka bi yana zor işler Allah kolaylık versin
afiyet olsun blakcım ...
canım kilonu hala bilmiyormusun ayy ne meraksızsın kısssss...

banum sanda kolay gelsin yaz geldi iyce zorlaştı senin işler..

neslişş nerdesinn bozdunmu iyce motiyi .

diyarım sende yogunsun sanırım .

meyvişde unutmuş bizi , kendi dünyasına dalmış herhal
maytabımmm sen nerdesin gıııı...
laram sende ugramamışsın ..

slmm

aben ablammm evet benim işş zorlaştı iice napalım allah can saglıgı versin diyorummm
dışaır çıkınca en azındna daha rahat oluyorlar ,uykulaır filan sorun olmuyor

zilim
cnm aben ablanın alıntıısnd agörüdm beni sormuşsun kuşum
valla ben ne yöne gittigimi bilmiyorum
ama giidyorum gündüz gece,

aebenim ben bi ara revirde tartılmıstım ama tartı yanlış tartıyor ilk baslarda 68 göstermişti yeni tartıldım 64.5 gösteriyor suan.. ama eminim ya o kadar olmam mümkün değil cünkü yazın diyetisyene gitmiştim o tarttı beni 64.5 demişti ve şuan o zamana göre baya zayıfladım. göbek kalmadı basenlerime dokunuyorum böyle nası azalmış geliyor ellediğimde . yürürken bile sallanırdı bacaklarım şimdi o bile gitti. baya zayıfladım ben anlayacağın canım
o gün erkek arkdasım aldı beni başka bi yere koydu dedi ki eskiden seni kaldıramazdım artık ordan oraya atıyorum
öyle işte canım tartı yanlış yani günde 50 insan cıkıyo üstüne ve dijital bile değil. ve yazın 64,5 olduğum zamanlar giydiğim pantolon üstümden düşüyor artık giyemiyorum yani
ayyy bugün eczaneye de gittim nie tartılmadım ki off akılsız kafam neyse artık türkiyeye gidince tartılcam kesin ve emin bi yerde

Dünün Raporu: --Gündüz 25 dk hızlı tempo ,akşam 45 dk hızlı tempo toplam 70 dk yürüyüş yapıldı.
--İkindi acıkır gibi oldum 1 bardak ayran içtim 4 adet çeri domates yedim.
--Akşam ızgara balık yiyecektim şaşkın garson tava yapmış sağlık olsun dedim tava balığı yedim azcık unlu idi tabi üstü.
Not: yarından itibaren tatile giriyorum ben pzt. iş başı yapıcam ablamlarla 4 gün güzel bir tatil olur inşallah diyetimi bozmadan bol sporla geçirmeyi planlıyorum tatilimi inşallah dediğim gibi olur.

Bacılarım bugün kü menüm şöyle

Sabah
1 adet kivi,yarım yeşil elma,1 tatlı kaşığı ahududu reçeli (şekersiz)
Yağsız lor peyniri
1 adet haş.yumurta
4 Adet Yeşil Zeytin,1 ceviz
Bol yeşillik,biber,salatalık

Öğle
Sebzeli köfte(köftelerinden biraz alıcam ve yasak olmayan sebzelerinden)
1 kase cacık
Salata
Akşam
Kabak yemeği
Yeşillik söğüş
1 kase yoğurt

Spor : Ev işleri vakit kalırsa 20 dk bisiklet + 30 dan 3 set 90 mekik

Son düzenleme:
günaydın herkese...
banum aynen bende her sabah 11:30'dan 12'ye kadar parka götürüyorum şu an çıkacağız beni bekliyor kürekleri kovası hazır tam tekmil:)buraya bakıp öyle çıkayım dedim...
eve gelince yorgun oluyor yemeğinide itiraz etmeden yiyip küt diye yatıyor sızıp kalıyor.akşam üstüğde bir posta babasıyla gidiyorlar parka...akşamda daha saat 9:30da olduğu yere uyuyacak duruma geliyor.iyi oldu havaların ısınması..ama ben bi taneyi zor kovalıyorum.herkesinki oturup oynarken sallanırken bizimki 4 dolanıyor parkı bende peşinde tabiii.seninkilerde böyleyse allah kolaylık versin cnm valla...
ben şimdi kaçar üstümü başımı çekeliyor hadiiiii paaka diye:))

Günaydın canım ne mutlu sana bebenle güzel vakit geçirmeler haydi paaakaaa

kızlar günaydın. bu çin makarnası da nedir ilk defa duyuyorum
günaydın beyaz tatlım marketlerde satılıyor google da çin makarnası diye arat resimleri çıkar spagetti gibi ama çok daha incesi sıcak suyu döküyosun hemen pişiyo uzak doğu ülkelerinin çok sık kullandığı besinlerden biri bence domates soslu makarnamızın yerini tutmaz ama zevk meselesi tabi

Kızlar hepinize iyi tatiller diliyorum ben pzt burdayım inşallah kaçamaksız dönmek umudu ile hoşçakalın

iyi akşamlar kıslar .....
topige yaz rehaveti çökmüş biraz..
zilim ve benum kolaygele yavruçakklar için parklar birebir haylazları yormak için .

petuşüm snada iyi tatiller canım güle güle gitgel ..

beyazım bende bilmiyorum çin makarnasını ...

Son düzenleme:
kıslar size iyi haberlerim var ..

yapılan test sonuçlarım çıktı şükür ne iltahap var nede romatizmal bişi .tahliller temiz çıktı ...
ama agrılarım hala var .ve kalp zarındaki su hala normalden fazla ..dr. tekrar daha kuvvetli bi ilaç verdi 10 gün kullanıcam .
ve bu arada tekrar romatolojiye gönderdi rahatsızlıgımın sebebi iyce araştırılsın neden kaynaklandıgı bulunsun diye ...

.. sanırım dizlerimi zorladım. çok yürümüştüm ogün ertesi günde pilatesde yüklendim galiba incittim .şimdi fazla kalmadı .. tam sonuç romatolojiden sonra belli olacak .

Son düzenleme:
desene 5'li rakamlarasın ..aslında en dogrusunu yaptın .önemli olan görüntünden kilo verdigin belli olması ..ama tabi sabredipde tartılmayana .
tebrikler fıstık

desene 5'li rakamlarasın ..aslında en dogrusunu yaptın .önemli olan görüntünden kilo verdigin belli olması ..ama tabi sabredipde tartılmayana .
tebrikler fıstık

teşekkür ederim bu arada cok gecmiş olsun canım benim annemin de kalbi su toplamıştı yıllar önce atlattık çok şükür insallah senin de geçer bir an önce

günaydınlar efem ........
ATATÜRKÜ ANMA , GEÇLLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ..

teşekkür ederim bu arada cok gecmiş olsun canım benim annemin de kalbi su toplamıştı yıllar önce atlattık çok şükür insallah senin de geçer bir an önce
İNŞALLAH BACK'IM .
kalbi derken: kalp mi zarımı su toplamıştı...nedenini bulabildimi dr. lar.?

aabencim çok geçmiş olsun cnm.ben 8.takımdan hatırladın mı bilmiyorum cnm.bende monti yapmak istiyorum uzun süredir yerimde sayıyorum kg hiç düşmüyo uzun düzenli spor yapıyorum haftanın 6 günü 1 saat yediklerimi de dikkat ederim ama 1 gr düşmüyor kg çok moralim bozuk bu duruma artık bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.yalnız benim burda ligt peynir yoğurt vs.bulmam zor, ligt olmasa olmaz mı.ayranı öğlen ve akşam yemeğinde mutlaka içiyorum çok tüketiyorum ama ligt değil

İNŞALLAH BACK'IM .
kalbi derken: kalp mi zarımı su toplamıştı...nedenini bulabildimi dr. lar.?

canım zarla kalp arasındaki bölgede su toplanmıstı ama baya fazlaydı canım. nedenini bulamadılar ameliyat oldu annem cok şükür tekrarlamadı.

ablacım geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda atlatırsın iyileşirsin. Allah herkese sağlık sıhhat versin, dert verip derman aratmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…