- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
sevindim beyazım ... sakın yolundn şaşma bak ne güzel gidiyorsun montiyle kilo sorununa nokta koyacaksın inşallah ...günaydın kızlar. ödemlerim yavaş yavaş iniyor çok şükür tarıtda da belli oldu. maşallah maşallah bana
kızlar ben dün iç bakla yedim. biliyosunuzdur nasıl olduğunu. baklanın tanelenmiş hali işte. çekirdeği yani. haşladım sarımsaklı yoğurt döktür üzerine. dereotu doğradım. azcıkla pulbiberli yağ gezdirdim. ama listede göremedim baklayı. umarım yüksek değildi GI si.
baklanada afiyet olsun . yanında et yemediginiz sürece problem deyil kıslar......
Ay beyaz, deniz mavi eglenin kizlar
Yarinden ayrilanin yuregi sizlar
Kızlar yarın ablamlar geliyor sonra 19 mayıs tatil yani cumayıda cumartesiyide izin istedim aldım harika olduhavada muhteşem daha ne olsun
afiyet olsun marişherkese selamlar...:79:
ay kaç gündür kurs,ödev filan çok yoğunum kızlar..ama montiye uymaya çalışıyoruma rada bazen kaçamaklar oluyo ufak tefek ama dengeliyorum...kilo verme hızım etkilenmiyo çok şükür...
bugünkü menüm...
Sabah:1 elma, 5 erik
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmeğiyle tost domates salatalık
Öğle:Zeytinyağlı bakla,yoğurt
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Tavuk sote salata,ayran
Ara:5-6 erik
azmin daim olsun petuşumm .Kızlar gerçekten yepyeni bir başlangıç yaptım kaçamaksız 1. aşamaya geri dönüyorum 4 kilo daha versem harika olacak 6 kilo olsa daha da iyi tabi ama 4 kilo versem korumaya geçsem bu bile bana yetiyor bunun içinde kolları sıvadım 64 lerden buralara geldim elbet sıkarsam dişimi 54 lerede ulaşırım yaz geldi bol bol yüzmeye başlarım yürüyüşü zaten yapıyorum haftada 1 yada 2 günde plates yaparsam muhteşem olur sanırım
kendime güveniyorum petuş geliyor petuşşşşş başlangıç kilomu 58,5 olarak yazıyorum bakalım neler başarabilicem kaçamaksız tam uyarak ve spor yaparak görücez
bugün kü menüm şöyle
Sabah
1 Brd. Portakal suyu
1 haşlanmış yumurta
3 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık
1 ceviz
Öğle
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Kabak yemeği
Salata
1 Brd. Ayran
Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş
geçmiş olsun nazlım .önce saglıkgerisi gelir ...ablam yeni yeni toparladım kendimi içtiğim ilaçlar sersem gibi yaptı beni en son çok fena oldum ilaçlardan doktora gittim bazılarını bıraktırdı ... şimdi çok iyiyim çok şükür ablacığım kaç haftadır yediklerimde düzensiz oldu ama bugünden itibaren toparladım tekrardan
bedava bronzlaşmışsın zilim .günaydın kıslar...
tükkanı bu dsabah ben açayım dedim,erkenciyim.sınav sorusu ve parçası hazırlamak için oğlum uyurken kalktım sabahın7'sinde .yemeğimi bile yaptım:)
ama felaket derecede yorgunum,dün dabah 11den akşam 11'e kadar dışardaydım sabahtan akşama kadar stadtaydım,akşamda etüdte( stadda amele yanığı oldum sizde neler var bakalım...
ben şimdi kahvaltı edip platesimi yapayım vakit bulursan gelirim yine görüşüz
banuuuum neler yaptım bacım bu arada....
afiyet olsun blakcım ...selamlar..
dünkü menüm,
sabah : klasik monti
akşam mantarlı kabaklı biberli tavuklu brokkolili yağsız corba ve badem ve 2 küçük parca %70 kakaolu cikolata
ara: 1 elma
bugün;
sabah: klasik monti
öğlen: mantarlı kabaklı biberli tavuklu brokkolili yağsız corba ve badem
canım kilonu hala bilmiyormusun ayy ne meraksızsın kısssss.
banum sanda kolay gelsin yaz geldi iyce zorlaştı senin işler..
neslişş nerdesinn bozdunmu iyce motiyi .
diyarım sende yogunsun sanırım .
meyvişde unutmuş bizi , kendi dünyasına dalmış herhal
maytabımmm sen nerdesin gıııı...
laram sende ugramamışsın ..