Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar efem.......
deprem için geçmiş olsun diyorum hissedillen yerleree
aben ablacım sevindim tahlilleirn ii çıkmasınaaa

aebenim ablam çok geçmiş olsun ...
saggol nazlışım ...
ayşem hatırladım ,kızın vardı sanırım 60 .65 arası dolanıyordun yanlış hatırlamadım dimi... azramın kilosuna bakarken seninkide gözüme takılıyordu ,,eskilerdensin ...
ayşem uzun süre spor yapınca vucud bunada alışıyor .farklı sporlara yönelmeni öneririm özelikle pilatese..
.... tabiki monti yapabilirsin . en az 2 hafta dene bakaklım sana uyup uymadıgını anlarız ...
şu anki beslenme tarzını bilmiyorum ama beyaz ekmek ve şekerli gıdalar azda olsa tüketiyorsan montiye başlayınca etkisini görrsün .
yaglı str ürünlerine gelince; yogurdu tüketebilirsin ama ekmekle birlikde yaglı peynir pek önermiyorum . sabahları ekmekle başka seyler yiyebilirsin .marmelad yumurtasız menenem tarzı .. z. ezmesi.. çeşitli soslar vs. ayrıca haftada 2 gün yumurtalı ekmeksiz kahvaltıda yapabilirsin .
sütde içmesen aranacak bişi deyil .. süt ürünlerinde vazgeçilmezimiz yogurt .
salatayı ve yagurdu ögünlerinden eksik etmemelisin .
peyniride ço yaglı olmayanlar malum yag oranı % 40 bile olan peynirler var . en azından % 10 . 20 arası bulabilirsin diye düşünüyorum .. aldıgın her gıdanın etiketini oku özelikle şeker katılıp katılmadıgına bak .
sorularını ben omasamda kıslar çevaplarlar ...
hoş geldin .
ablacım geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda atlatırsın iyileşirsin. Allah herkese sağlık sıhhat versin, dert verip derman aratmasın inş.
amin beyazım .
canım zarla kalp arasındaki bölgede su toplanmıstı ama baya fazlaydı canım. nedenini bulamadılar ameliyat oldu annem cok şükür tekrarlamadı.
çok geçmiş olsun annecine .
annenin durumu baya farklıymış ileri derecede . şükür bende öyle bir durum yok . 10 günlük daha agır bir ilaç tedavim var inşallah bunla tümden kurtulurum :)).

zilim ugramamışsın dun çokmu yoruldun ......

sanede güneydın banum erkencisin . bugün yürüyüşe çıkamadın zar havalar gene bozdu

Son düzenleme:
aabencim çok teşekkür ederim canım.evet kg 63.7 şuanda.uzun süredir bis,klete biniyordum şu anda callantics yapıyorum tavsiye ederim çok etkili.
bugün kahvaltı mı yazayım
1.5 dilim tahıllı ekmek
biraz tere yağlı yumurta(eşimden kalanı yedim tereyağıda yasak sanırım),
labne peyniri

ayşecim . cal etkilidir. yapabiliyorsan devam et ...
kahvaltın montiye aykırı canım .. ekmek türüyle 0 yag almaya çalışıyoruz ..özeliklede doymuş yaglardan uzak duruyoruz ..
ayrıca yumurtada bol doymuş yag barındırıyor ...
özetle ekmekle ne tere yag nede yumurta yemiyoruz montide ...
ekmegini 2.3. dl yiyemende bi sakınca yok ama yanında salatalık. dom . maydonoz tarzı yemelisin .
ilk sayfada kahvaltı örnekleri var .

tamam cnm artık kahvaltıda yumurtayla birlikte ekmek yemiyorum.göz gezdireyim menülere tekrar zaten arada takip ediyordum cnm.
evet callan çok etkili bugün 9.yu yapacağım çok sevdim bırakmayı düşünmüyorum

günaydın aben ablammm
yürüyüşe gittim aslında ama geri dönmek zorund akaldım sadece 30 dk yürüyebildim
form çayı içmiştim
rahatsız etti beni spor sırasında

bu hafta çok yeidm tartılmadımd avalla biliyorumki artıda olcam bugündne itibaren başlaıdm baklaım vucudum yeterince şaşırmıştır sanırım

günaydın herkese hayırlı cumalar...

kilom 64.7 100 gr gitmiş of bi düşemedim 63 e yaa

aeben ablam nasılsınn...giremiyorum buralara pek ödevler yüzünden o kadar yoğunumki...montiye pek dikkat edemyorum acaba disiplinli bir şekilde yeniden 1.aşamaya başlasam kilo verme hızım artarmı ki nedersin ablamm :26:

cnm sende 6.takımdaydın değil mi.ne güzel kg vermişsin maşallah.ben 65 le başladım hala 63 lerde geziyorumform çayları öyle yapıyor ne zaman nerde geleceği belli olmuyor içince

cnm sende 6.takımdaydın değil mi.ne güzel kg vermişsin maşallah.ben 65 le başladım hala 63 lerde geziyorumform çayları öyle yapıyor ne zaman nerde geleceği belli olmuyor içince

mrb. cnm hayır ben 6. takımda degildimm 80-89 topigindeyimmm
oradann görmüşş olabilirsin

herkese hayırlı cumalar
ben yine uzun zamandır giremedim hayalet oldum kızlar umarım herkes iyidir herkese sevgilerimi iletiyorum

kızlarrr ben artık montinin 2. aşamasına geçicem bugun kilom 54,300 çıktı
daha fazla zayıflamıyım zaten herkes cok zayıfladın iskelet gibisin falan demeye başladı
tabi ki o kadar da değil ama bence de yeterli bu kilo :)

kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlere de azim ve sabır dilerim:)
aeben ablaaa zili banu meyve fatmaaa hanımlar nasılsınız özlemişim sizi

slm kıslar...
çok hastayım o sebeple giremedim topiğe.19 mayıs çalışmaları esnasında çok terleyip üşüttüm ard arda acısı çıkıyor sanırım.oğlumda benden fena durumda.ana oğul yatıyoruz babamız fırsat buldukça eve gelip bakıyor bize.şu havalarda bi iyi olamadı gitti.güneşi ne zaman göreceğiz artık bıktık bu güneşin cee deyip kaçmasından.valla yaz ortası geldi kombiyi kapatamadık daha.
güneş iyice ısıtsın artık sırtımızı içimizi.....bi gün yağmur bi gün soğuk en sonunda hastalığı bulduk...
aebenim tahlillerin temiz çıkmasına sevindim aplam..banum mucuks cnm..
ergh istediğin kiloya kısa sürede inmene sevindim cnm bundan sonra sabitle sakın alma ipin ucunu kaçırıp..
diğer hatunlar nerelerde?

ergh
hoşgeldin cnmmmm ay ne gğüsel yaaa ben ne zmna görcem 5 rakamını acabaa
tebrikle rncm sanadaaa şimdi koruma zamanııı

zilimm
çok geçmiş olsun cnmmm ,ya sorma havaar berbat ya benimkilerde alışıyor dışarıyaaa yagmurlu oldugu gün dışarıı çıkamıyoruzzz yiyorlar beni resmenn kilomdaaa kaç oldu bilmiyourm başlaıdm baklaım bugün

zilicim geçmiş olsun canım bugun tatilsin dinlen güzelce keyfine bak derim :)
ya bundan sonrasından daha cok korkuyorum zaten şimdi benm bu kiloda kalmam lazım ne almam ne de vermem lazım bu daha zor

banucummm inşallah sen de en kısa zamanda istediğin kiloyu görürsün tatlım

kızlar öğle yemeğinde
5 ızgara köfte
100 gr yoğurt ve yeşil soğan yedim evde başak yeşil bişey kalmamış şuan çıkamıyorum biraz karışık burası belki akşama doğru çıkabilirsem alırım

tatlım bende özledim seni...kilon süper benced ekorumaya başla artık inşallah almazsın bir daha

çok çok geçmiş olsun zillicim kıyamam allah şifalar versinn sana ve oğluşuna

afiyet olsun canım aramıza hoşgeldin bu arada

afiyet olsun canım aramıza hoşgeldin bu arada [/QUOTE]

teşekkürler cnm bugün kahvaltım montiye uymadı inş. yarın daha iyi olacakk.az önce markete gitti yeşilllik aldım birde sadece bimde oda ligt peynir buldum başka ligt bişey yoktu

teşekkürler cnm bugün kahvaltım montiye uymadı inş. yarın daha iyi olacakk.az önce markete gitti yeşilllik aldım birde sadece bimde oda ligt peynir buldum başka ligt bişey yoktu

olsun canım ilk gün benimde uymamıştı mnotiye alışırsın zamanla...

evt bi tek bimde migrosta bide carrefourda var yağ oranı çok düşük peynirlerden... ben en çok bimdeki aknazı seviyorum

hanımlaaar bir sorum var babam yeni dünya almış pek de severim
yeni dünya yenebiliyor muydu ilk sayfalara baktım ama yoktu ya da ben görmedim

selam marişcim bugün cumaydı dimi kilo bildirim günü..
mariam kilo vermek istiyorsan bencede tekrar 1.aşamaya geç fazla kilon kalmadı ama yaza hedefinde olursun .

hoşgeldin ergh . hedefine ulaşmana çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına .

olsun canım ilk gün benimde uymamıştı mnotiye alışırsın zamanla...

evt bi tek bimde migrosta bide carrefourda var yağ oranı çok düşük peynirlerden... ben en çok bimdeki aknazı seviyorum
bende aknaz aldım yağsız peyniri hiç sevmem amA bakıcaz artık
kaju fıstığı yiyebilir miyim 10 tane günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…