saggol nazlışım ...aebenim ablam çok geçmiş olsun ...
ayşem hatırladım ,kızın vardı sanırım 60 .65 arası dolanıyordun yanlış hatırlamadım dimi... azramın kilosuna bakarken seninkide gözüme takılıyordu ,,eskilerdensin ...aabencim çok geçmiş olsun cnm.ben 8.takımdan hatırladın mı bilmiyorum cnm.bende monti yapmak istiyorum uzun süredir yerimde sayıyorum kg hiç düşmüyo uzun düzenli spor yapıyorum haftanın 6 günü 1 saat yediklerimi de dikkat ederim ama 1 gr düşmüyor kg çok moralim bozuk bu duruma artık bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.yalnız benim burda ligt peynir yoğurt vs.bulmam zor, ligt olmasa olmaz mı.ayranı öğlen ve akşam yemeğinde mutlaka içiyorum çok tüketiyorum ama ligt değil
amin beyazım .ablacım geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda atlatırsın iyileşirsin. Allah herkese sağlık sıhhat versin, dert verip derman aratmasın inş.
çok geçmiş olsun annecine .canım zarla kalp arasındaki bölgede su toplanmıstı ama baya fazlaydı canım. nedenini bulamadılar ameliyat oldu annem cok şükür tekrarlamadı.
ayşecim . cal etkilidir. yapabiliyorsan devam et ...aabencim çok teşekkür ederim canım.evet kg 63.7 şuanda.uzun süredir bis,klete biniyordum şu anda callantics yapıyorum tavsiye ederim çok etkili.
bugün kahvaltı mı yazayım
1.5 dilim tahıllı ekmek
biraz tere yağlı yumurta(eşimden kalanı yedim tereyağıda yasak sanırım),
labne peyniri
tamam cnm artık kahvaltıda yumurtayla birlikte ekmek yemiyorum.göz gezdireyim menülere tekrar zaten arada takip ediyordum cnm.ayşecim . cal etkilidir. yapabiliyorsan devam et ...
kahvaltın montiye aykırı canım .. ekmek türüyle 0 yag almaya çalışıyoruz ..özeliklede doymuş yaglardan uzak duruyoruz ..
ayrıca yumurtada bol doymuş yag barındırıyor ...
özetle ekmekle ne tere yag nede yumurta yemiyoruz montide ...
ekmegini 2.3. dl yiyemende bi sakınca yok ama yanında salatalık. dom . maydonoz tarzı yemelisin .
ilk sayfada kahvaltı örnekleri var .
cnm sende 6.takımdaydın değil mi.ne güzel kg vermişsin maşallah.ben 65 le başladım hala 63 lerde geziyorumgünaydın aben ablammm
yürüyüşe gittim aslında ama geri dönmek zorund akaldım sadece 30 dk yürüyebildim
form çayı içmiştim
rahatsız etti beni spor sırasında
bu hafta çok yeidm tartılmadımd avalla biliyorumki artıda olcam bugündne itibaren başlaıdm baklaım vucudum yeterince şaşırmıştır sanırım
cnm sende 6.takımdaydın değil mi.ne güzel kg vermişsin maşallah.ben 65 le başladım hala 63 lerde geziyorumform çayları öyle yapıyor ne zaman nerde geleceği belli olmuyor içince
zilicim geçmiş olsun canım bugun tatilsin dinlen güzelce keyfine bak derim :)slm kıslar...
çok hastayım o sebeple giremedim topiğe.19 mayıs çalışmaları esnasında çok terleyip üşüttüm ard arda acısı çıkıyor sanırım.oğlumda benden fena durumda.ana oğul yatıyoruz babamız fırsat buldukça eve gelip bakıyor bize.şu havalarda bi iyi olamadı gitti.güneşi ne zaman göreceğiz artık bıktık bu güneşin cee deyip kaçmasından.valla yaz ortası geldi kombiyi kapatamadık daha.
güneş iyice ısıtsın artık sırtımızı içimizi.....bi gün yağmur bi gün soğuk en sonunda hastalığı bulduk...
aebenim tahlillerin temiz çıkmasına sevindim aplam..banum mucuks cnm..
ergh istediğin kiloya kısa sürede inmene sevindim cnm bundan sonra sabitle sakın alma ipin ucunu kaçırıp..
diğer hatunlar nerelerde?
ergh
hoşgeldin cnmmmm ay ne gğüsel yaaa ben ne zmna görcem 5 rakamını acabaa
tebrikle rncm sanadaaa şimdi koruma zamanııı
zilimm
çok geçmiş olsun cnmmm ,ya sorma havaar berbat ya benimkilerde alışıyor dışarıyaaa yagmurlu oldugu gün dışarıı çıkamıyoruzzz yiyorlar beni resmenn kilomdaaa kaç oldu bilmiyourm başlaıdm baklaım bugün
herkese hayırlı cumalar
ben yine uzun zamandır giremedim hayalet oldum kızlar umarım herkes iyidir herkese sevgilerimi iletiyorum
kızlarrr ben artık montinin 2. aşamasına geçicem bugun kilom 54,300 çıktı
daha fazla zayıflamıyım zaten herkes cok zayıfladın iskelet gibisin falan demeye başladı
tabi ki o kadar da değil ama bence de yeterli bu kilo :)
kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlere de azim ve sabır dilerim:)
aeben ablaaa zili banu meyve fatmaaa hanımlar nasılsınız özlemişim sizi
slm kıslar...
çok hastayım o sebeple giremedim topiğe.19 mayıs çalışmaları esnasında çok terleyip üşüttüm ard arda acısı çıkıyor sanırım.oğlumda benden fena durumda.ana oğul yatıyoruz babamız fırsat buldukça eve gelip bakıyor bize.şu havalarda bi iyi olamadı gitti.güneşi ne zaman göreceğiz artık bıktık bu güneşin cee deyip kaçmasından.valla yaz ortası geldi kombiyi kapatamadık daha.
güneş iyice ısıtsın artık sırtımızı içimizi.....bi gün yağmur bi gün soğuk en sonunda hastalığı bulduk...
aebenim tahlillerin temiz çıkmasına sevindim aplam..banum mucuks cnm..
ergh istediğin kiloya kısa sürede inmene sevindim cnm bundan sonra sabitle sakın alma ipin ucunu kaçırıp..
diğer hatunlar nerelerde?
kızlar öğle yemeğinde
5 ızgara köfte
100 gr yoğurt ve yeşil soğan yedim evde başak yeşil bişey kalmamış şuan çıkamıyorum biraz karışık burası belki akşama doğru çıkabilirsem alırım
teşekkürler cnm bugün kahvaltım montiye uymadı inş. yarın daha iyi olacakk.az önce markete gitti yeşilllik aldım birde sadece bimde oda ligt peynir buldum başka ligt bişey yoktu
selam marişcim bugün cumaydı dimi kilo bildirim günü..günaydın herkese hayırlı cumalar...
kilom 64.7 100 gr gitmiş of bi düşemedim 63 e yaa
aeben ablam nasılsınn...giremiyorum buralara pek ödevler yüzünden o kadar yoğunumki...montiye pek dikkat edemyorum acaba disiplinli bir şekilde yeniden 1.aşamaya başlasam kilo verme hızım artarmı ki nedersin ablamm :26:
herkese hayırlı cumalar
ben yine uzun zamandır giremedim hayalet oldum kızlar umarım herkes iyidir herkese sevgilerimi iletiyorum
kızlarrr ben artık montinin 2. aşamasına geçicem bugun kilom 54,300 çıktı
daha fazla zayıflamıyım zaten herkes cok zayıfladın iskelet gibisin falan demeye başladı
tabi ki o kadar da değil ama bence de yeterli bu kilo :)
kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlere de azim ve sabır dilerim:)
aeben ablaaa zili banu meyve fatmaaa hanımlar nasılsınız özlemişim sizi
bende aknaz aldım yağsız peyniri hiç sevmem amA bakıcaz artıkolsun canım ilk gün benimde uymamıştı mnotiye alışırsın zamanla...
evt bi tek bimde migrosta bide carrefourda var yağ oranı çok düşük peynirlerden... ben en çok bimdeki aknazı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?