Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hanımlaaar bir sorum var babam yeni dünya almış pek de severim
yeni dünya yenebiliyor muydu ilk sayfalara baktım ama yoktu ya da ben görmedim
ergehcim 2.aşamda tüm meyveleri yiyebilirsin . dikkat etmen gereken meyvede ;sadece saat düzenine uyman 1.aşamaki gibi...afiyet olsun ...

zilim geçmşler olsun hem ogluşa hem sana .. çabuk iyleş dön aramıza.
serbestmi bırakmıştın yemeyi banum ?
afiyet olsun ayşem öylen mönün güzel tabi köftelerin içnde ekmek yokdu dimi???

bim' in peyniri montiye en uyumlu peynilerden canım ... hatta ısparta ekmegi ve köy ekmegide montiye uygun ...
yaşadıgım yerde yok diyince bende yurt dışında sandım seni ... ee yakınında bim varsa daha ne olsun ...

bende aknaz aldım yağsız peyniri hiç sevmem amA bakıcaz artık
kaju fıstığı yiyebilir miyim 10 tane günde
bu miktarı geçmesen yiyebilirsin ayşem ..
peyniri % 0 yaglı bulmak ımkansız gibi bişi ayşeceylin . eger lor seviyorsan bin in loruda % 1 yaglı çok uygun . montiye .

aebencim doğudayım ben bu sene kıbrıstan buraya geldik. bim var şükür ki o var.lor u hiç sevmiyorum ben çok tatsız tutsuz.zaten yağsız peyniri hiç sevmem zaten ilk defa yiyeceğim bakalım

aebencim doğudayım ben bu sene kıbrıstan buraya geldik. bim var şükür ki o var.lor u hiç sevmiyorum ben çok tatsız tutsuz.zaten yağsız peyniri hiç sevmem zaten ilk defa yiyeceğim bakalım
aknazın tadı fene deyil canım afiyet olsun . yag oranına baktınmı % 2.5 mu yoksa % 9 mu layt peynirin .. bazı yerlerde degişiyor bin aknazın yag oranları ...

aknazın tadı fene deyil canım afiyet olsun . yag oranına baktınmı % 2.5 mu yoksa % 9 mu layt peynirin .. bazı yerlerde degişiyor bin aknazın yag oranları ...
ligt yazıyo cnm açıklamasında enerjisi %50 azaltılmıştır diyo canım

aben ablaa... hoşgeldin
evet ablam bünye şaşırsın diyee biraz serbest yeidm bol karbon aldım
yani ne yapsm artık gitmiyor kilollar yapıştı banaa
biliyorsun ya
5 gün 0 karbon almama ragmen 1 kilo veremedim
geçen cumadan beirde bıraktım herşeyiii
ne bitki içtim ne su ,herşeydne yedimm

ama bugün yeniden başlaıdm bakalım
amaa hiç inancım yok artıkk
ben 65 ltını göremiycemm

64.1 görmüşken manasız bir şekilde 65 i gördüm
şölee elle tutulur gözle görülür bir kaçamak yapsamm
amennaaa amaa ,oda yoktu habir artt kilom

ne diyete inancım kaldı artık nede kendimee açıkcasıı

ergehcim 2.aşamda tüm meyveleri yiyebilirsin . dikkat etmen gereken meyvede ;sadece saat düzenine uyman 1.aşamaki gibi...afiyet olsun ...

aaa gerçekten mi :) cok şaşırdımmm ve cok mutlu oldum allahımmmm
gecen ctesi ayrancı pazarında sarı sarı muzları dizmişlerdi tezgaha nası canım cekti 1 kereye mahsus muz yicem walla kızlaaaar kusura bakmayın cok sevinçliyim yarın pazara gideyim ben yine :)))

yapma canım ya bende aynı duygular içindeyim gitmiyo bir türlü sporda yapıyorum ama yok olmuyo

yine de umudumuzu kaybetmeyelim biz spor yapıyor musun sen

cnm montiye güven zatenn
benim bünyem durud artık kilo veremiyorum ne yapsamm
ama sen montyle sonuç alırsın cnm merak etme
cnm sende vucudunu şaşırtmak adına detoxs falan yapsan olmaz bir ayran detoks u varya onu mesela denedin mi hiç

cnm sende vucudunu şaşırtmak adına detoxs falan yapsan olmaz bir ayran detoks u varya onu mesela denedin mi hiç

ayyyy cnm valla denemedigim şey kalmadı
geçen haftalarda 2 gün detoks yaptım
64 ü görüdm tartda sonraki iki gün protein agırlıklı beslendim 2 günde 1 kilo aldım
65 oldum artık bend ebıktım ve saldım ipin ucunu bu hafta yeidmde yedmm
aylardır yeirmd esayıyorum ben
şölee baya bi kaçamka yapsma hak ettim desem oda yok
yani hiç bişiy yaramıyor artık banaa

cnm sen yine montiye devam et.demekki detoksla sadece su atöış vucudun sonrada +olarak dönmüş sana.montiyi bırakma sakın canını sıkıp 2 haftada toparlanırsın eminim.

cnm sen yine montiye devam et.demekki detoksla sadece su atöış vucudun sonrada +olarak dönmüş sana.montiyi bırakma sakın canını sıkıp 2 haftada toparlanırsın eminim.

ahh cnm keşke yapabilsem ama artık okadar iradeli degilim
yani monti yapacak irade yok bende artık malesef

ahh cnm keşke yapabilsem ama artık okadar iradeli degilim
yani monti yapacak irade yok bende artık malesef
motivasyonunu kaybetme cnm bak yapmadığın zaman sonuç böyle olmuş işte.hadi topla kendi başla yeniden hedefine ne kadar kalmışki şurda

motivasyonunu kaybetme cnm bak yapmadığın zaman sonuç böyle olmuş işte.hadi topla kendi başla yeniden hedefine ne kadar kalmışki şurda

cnm montiylede cvp alamıyorum been artık
oda alıştı bünyeee
daha dogrusu kaçamak yaptıgım için
sonuç alamadımmm biliyosun montidee azcık kaçamaga bilem yer yok

cnm montiylede cvp alamıyorum been artık
oda alıştı bünyeee
daha dogrusu kaçamak yaptıgım için
sonuç alamadımmm biliyosun montidee azcık kaçamaga bilem yer yok
işte beni düşündüren hep bu oldu o kadar çok girip çıktımki bu topiğe bir türlü cesaret edemedim başlamaya.şimdi deneyeceğim inş. başarırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…