ergehcim 2.aşamda tüm meyveleri yiyebilirsin . dikkat etmen gereken meyvede ;sadece saat düzenine uyman 1.aşamaki gibi...afiyet olsun ...hanımlaaar bir sorum var babam yeni dünya almış pek de severim
yeni dünya yenebiliyor muydu ilk sayfalara baktım ama yoktu ya da ben görmedim
zilim geçmşler olsun hem ogluşa hem sana ..slm kıslar...
çok hastayım o sebeple giremedim topiğe.19 mayıs çalışmaları esnasında çok terleyip üşüttüm ard arda acısı çıkıyor sanırım.oğlumda benden fena durumda.ana oğul yatıyoruz babamız fırsat buldukça eve gelip bakıyor bize.şu havalarda bi iyi olamadı gitti.güneşi ne zaman göreceğiz artık bıktık bu güneşin cee deyip kaçmasından.valla yaz ortası geldi kombiyi kapatamadık daha.
güneş iyice ısıtsın artık sırtımızı içimizi.....bi gün yağmur bi gün soğuk en sonunda hastalığı bulduk...
aebenim tahlillerin temiz çıkmasına sevindim aplam..banum mucuks cnm..
ergh istediğin kiloya kısa sürede inmene sevindim cnm bundan sonra sabitle sakın alma ipin ucunu kaçırıp..
diğer hatunlar nerelerde?
serbestmi bırakmıştın yemeyi banum ?ergh
hoşgeldin cnmmmm ay ne gğüsel yaaa ben ne zmna görcem 5 rakamını acabaa
tebrikle rncm sanadaaa şimdi koruma zamanııı
zilimm
çok geçmiş olsun cnmmm ,ya sorma havaar berbat ya benimkilerde alışıyor dışarıyaaa yagmurlu oldugu gün dışarıı çıkamıyoruzzz yiyorlar beni resmenn kilomdaaa kaç oldu bilmiyourm başlaıdm baklaım bugün
afiyet olsun ayşem öylen mönün güzel tabi köftelerin içnde ekmek yokdu dimi???kızlar öğle yemeğinde
5 ızgara köfte
100 gr yoğurt ve yeşil soğan yedim evde başak yeşil bişey kalmamış şuan çıkamıyorum biraz karışık burası belki akşama doğru çıkabilirsem alırım
bu miktarı geçmesen yiyebilirsin ayşem ..bende aknaz aldım yağsız peyniri hiç sevmem amA bakıcaz artık
kaju fıstığı yiyebilir miyim 10 tane günde
aknazın tadı fene deyil canım afiyet olsun . yag oranına baktınmı % 2.5 mu yoksa % 9 mu layt peynirin .. bazı yerlerde degişiyor bin aknazın yag oranları ...aebencim doğudayım ben bu sene kıbrıstan buraya geldik. bim var şükür ki o var.lor u hiç sevmiyorum ben çok tatsız tutsuz.zaten yağsız peyniri hiç sevmem zaten ilk defa yiyeceğim bakalım
ligt yazıyo cnm açıklamasında enerjisi %50 azaltılmıştır diyo canımaknazın tadı fene deyil canım afiyet olsun . yag oranına baktınmı % 2.5 mu yoksa % 9 mu layt peynirin .. bazı yerlerde degişiyor bin aknazın yag oranları ...
ayşen bizi ilgilendiren kısmı yag oranı... enerjizi hiç fark etmez..ligt yazıyo cnm açıklamasında enerjisi %50 azaltılmıştır diyo canım
ergehcim 2.aşamda tüm meyveleri yiyebilirsin . dikkat etmen gereken meyvede ;sadece saat düzenine uyman 1.aşamaki gibi...afiyet olsun ...
yapma canım ya bende aynı duygular içindeyim gitmiyo bir türlü sporda yapıyorum ama yok olmuyoaben ablaa... hoşgeldin
evet ablam bünye şaşırsın diyee biraz serbest yeidm bol karbon aldım
yani ne yapsm artık gitmiyor kilollar yapıştı banaa
biliyorsun ya
5 gün 0 karbon almama ragmen 1 kilo veremedim
geçen cumadan beirde bıraktım herşeyiii
ne bitki içtim ne su ,herşeydne yedimm
ama bugün yeniden başlaıdm bakalım
amaa hiç inancım yok artıkk
ben 65 ltını göremiycemm
64.1 görmüşken manasız bir şekilde 65 i gördüm
şölee elle tutulur gözle görülür bir kaçamak yapsamm
amennaaa amaa ,oda yoktu habir artt kilom
ne diyete inancım kaldı artık nede kendimee açıkcasıı
yapma canım ya bende aynı duygular içindeyim gitmiyo bir türlü sporda yapıyorum ama yok olmuyo
yine de umudumuzu kaybetmeyelim biz spor yapıyor musun sen
dönemsel bir şey mi acaba cnm regl falan mı yakın ben çok umutlandım bu montiyle.inş. yine üzülmemewt cnmm sabahın 6 sında kalkıp yürüyorum her sabah
dönemsel bir şey mi acaba cnm regl falan mı yakın ben çok umutlandım bu montiyle.inş. yine üzülmem
cnm sende vucudunu şaşırtmak adına detoxs falan yapsan olmaz bir ayran detoks u varya onu mesela denedin mi hiçcnm montiye güven zatenn
benim bünyem durud artık kilo veremiyorum ne yapsamm
ama sen montyle sonuç alırsın cnm merak etme
cnm sende vucudunu şaşırtmak adına detoxs falan yapsan olmaz bir ayran detoks u varya onu mesela denedin mi hiç
cnm sen yine montiye devam et.demekki detoksla sadece su atöış vucudun sonrada +olarak dönmüş sana.montiyi bırakma sakın canını sıkıp 2 haftada toparlanırsın eminim.ayyyy cnm valla denemedigim şey kalmadı
geçen haftalarda 2 gün detoks yaptım
64 ü görüdm tartda sonraki iki gün protein agırlıklı beslendim 2 günde 1 kilo aldım
65 oldum artık bend ebıktım ve saldım ipin ucunu bu hafta yeidmde yedmm
aylardır yeirmd esayıyorum ben
şölee baya bi kaçamka yapsma hak ettim desem oda yok
yani hiç bişiy yaramıyor artık banaa
cnm sen yine montiye devam et.demekki detoksla sadece su atöış vucudun sonrada +olarak dönmüş sana.montiyi bırakma sakın canını sıkıp 2 haftada toparlanırsın eminim.
motivasyonunu kaybetme cnm bak yapmadığın zaman sonuç böyle olmuş işte.hadi topla kendi başla yeniden hedefine ne kadar kalmışki şurdaahh cnm keşke yapabilsem ama artık okadar iradeli degilim
yani monti yapacak irade yok bende artık malesef
motivasyonunu kaybetme cnm bak yapmadığın zaman sonuç böyle olmuş işte.hadi topla kendi başla yeniden hedefine ne kadar kalmışki şurda
işte beni düşündüren hep bu oldu o kadar çok girip çıktımki bu topiğe bir türlü cesaret edemedim başlamaya.şimdi deneyeceğim inş. başarırım cnmcnm montiylede cvp alamıyorum been artık
oda alıştı bünyeee
daha dogrusu kaçamak yaptıgım için
sonuç alamadımmm biliyosun montidee azcık kaçamaga bilem yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?