Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam bende bu montiyi yapmak istiyorum ama pek cakmadim davayi ya
hani beyazlari cikardik hayatimizdan ya sonra ???
bana yardimci olurmusunuz birazcik rica etsem

evt ablacım geç kaldığım içinmi dedin hastayımda öksürüyorum napim geç gelebildim afedersinn

tamam öyle yapcam o zaman ablacım saol

bende aknaz aldım yağsız peyniri hiç sevmem amA bakıcaz artık
kaju fıstığı yiyebilir miyim 10 tane günde

yiyebilirsin canım ama miktarı abartma ben şahsen abarttığımda tartıyla gergilik yaşamıştım

günaydın kzılaarrr dünkü menüm;

sabah klasik monti
öğlen domatesli spagetti
akşam kremalı körili tavuk (çok az)

menü mü yazayım monti menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeğinden ligt beyaz peynirle yapılmış tost tatlandırıcılı çay,yarım bardak ayran
öğlen
haşlanmış yumurta,salata,lıgt peynir
akşam
5 ızgara köfte yogurt,salata
ilerleyen saatlerde de ayran içerim 10 tane de kaju yeme hakkım var
inş. bir yanlışlık olmamıştır menümde kızlar

günaydın kzılaarrr dünkü menüm;

sabah klasik monti
öğlen domatesli spagetti
akşam kremalı körili tavuk (çok az)

afiyet olsun canım

akşam köftenin yanında birde mercimek çorbası var içilebiliyor mu kızlar

canım baklagillerle eti birlikte tüketmiyoruz..ayrı ayrı öğünlerde olabilirdi ama birlikte olmaz...köfte yada mercimek çorbasını tercih etmelisin...menün gayet iyi tek eksiğin var o da meyve..unutmaki vücudumuz şeker ihtiyacını meyveden karşılayacak...afiyet olsun canım

ay ben malesef birlikte yedimmeyve olarakta 3 tane kuru hurma yerim 2 saat sonra falan
kızlar bu arada ben toz polen yutuyorum 1 çay kaşığı hergün inş. yasak değildir

bugün kaçamak yaptım
sabah 2 yumurtalı omlet ve yerfıstığı
akşam peynirli ve mantarlı tavuk.. ve dondurma

günaydın kızlar az az önce kahvaltımı yaptım lıgt peynirli domatesli tost ve salatalık yanıda da tatlandırıcılı ıhlamur

bugünkü menüm kızlaarr

sabah klasik monti ve elmalı yeşlil çay
öğlen tavuk ve cacık
akşama allah kerim

sabahı yazmıştım
öğlen
1 yumurta ve 20 gr lıgt peynirden yapılmış yağsız omlet,salalık
arada
1 elma
akşam
2 kase mercimek çorbası
salata
yoğurt
ilerleyen saatlerde
çilek ve elma yiyebilirim

Kızlar Tünaydınnnn İyi haftalar olsun hepimizee hasta olanlara çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
tatil bitti iş başladı tatil nasıl geçti çok güzeldi kaçamak oldu mu evet oldu ama çok büyük kaçamaklar olmadı içim rahat yola devam ediyorum tatil boyunca spor yaptım yürüyüşlerime devam ettim.

Bugün kü menüm

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli (şekersiz)
1 bardak ayran

Öğle
Yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Taze fasulye yemeği
Yeşillik söğüş
1 kase yoğurt

Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş

tünaydınlar efem...........
kimsecikler yok topikte kol geziyorr sessizlik yine
nirdesiniz yaahuuuuuu,birde bana fırça çekiyorusnuz gelmiyorsun diye siz yoksunuz
aben ablam yogundur yine,zilimde hastaydı nasıl oldu acaba
petunya,diyar ,anna bi siz varsınız kızlar yoks akimse gelmiyor
bende dügün ve kına derken giremedim 2 gün bugünd eişler vardı temizlikkk
onları hallettim geldim........ sohbeti ösledim valla burada

ben 3 günlük proya agırlık vericegim diyete başladım
eminim yine kızıcaksın aben ablam ama olmuyor ya düşüremiyorum tartıyı
çıkmaya bie başladı desem yeridir,cuma günü regli olucam nasıl bir sonuç alırım bilemiyorum ama en azından daha rahat hissediyorum kendimi

yaz yaklaştı totomuz tutuşmaya başladı ah şu kilolar bi gidiversede kuş gibi olsak ahh ahhhhh
hoşgeldin masumum evet kimsecikler yok çok sessiz buralar
burdayım ben

aneeeeeeee kız seni unutmuşum bak sende mudavinleirnden sin topigin
valla ben hem fırsat bulamıyorum hemdee küstüm ya diyete
yazasımd agelmiyor açıkcasııı

ay küsme diyete falan sağlıklı besleniyorum de bende bazen artık 57 ler gelsin diye sitem ediyorum ama kaçamak yapan benim suçluda benim

petuşşşşş
ahh cnm ya sen bi bilsen ben naısl bir kısır döngü içerisindeyim artık bünyeme şaşıyorum o derce yani
kaç aydır 65-66 arasınd asürünüyorum en son bi 64.1 i görmüştüm ne olduysa ondan sonra oldu
sporra başladım derken kilo aldım diyet yaptıgım halde,motivasyon kayboldu tabi
bi ye bi bırak arada yaptıgım diyetler derken
durum böyleee, valla bazen aglayacak gibi luyorum ya

kızlar ben ayın 21 inde başladım başlangıç kg 63.7 bakalım kaç kg gidecek 1 haftada.
bu beslenme şeklini çok sevdim hiç tatlı krizine girmiyorsun.dün kızım babası götürmüştü iş yerine orda cips almış arkadaşları normalde ben cips yedirmiyorum kızıma ama kendim çok severim cipsi gelirken paketle geldi az kalmış içinde normalde dayanamaz yerdim son kalanlarıda çıtır çıtır yedi yanımda yani cips bile dayanabildiysem tamamdır bu diyet işi

slm montinin güzel hatuncukları...
ayşeceylin çok iradeli gördüm cnm seni,kilonu ve boyunu hiç bilmiyorum yazdıysan kaçırmışımdır kusura bakma cnm ,ama kısa sürede fazlalıklarından kurtulacakmışsın gibi bir his var içimde...

banuşkoooomösledimmmm seni kuzuuuuum dur bi daha sarılayım
canım benim ciğerlerim tamamen tıkandı eşim izin aldı evdee sürekli ventolin verdi bana(hava maskesiyle hava verdi yani) resmen tıkalı baca gibiydim.sigarayı ağzıma koymadım hayatımda ama içsem bu kadar tıkanmazdık sanırım.afedersiniz kustum havasızlıktan öğüre öğüre..bi gram nefes alamadım ne ağzımdan ne burdunmdan.hiç sesim kalmadı işaretle anlattım derdimi...ama şükür açıldım ventolinden sonra..

birde hatırlarsan oğlum küçük diye master işimi elimin tersiyle itmek zorunda kalmıştım geçen kış istemeye istemeye....şimdi daha kısa sürede (hızlandırılmış proğram gibi) yapma şansım doğdu.ama bunun için yurt dışında eğitim almam gerekecekoğlum olmasa havaya uçardım ama şimdi onu annanesi ve teyzesine bırakıp 1,5-2 aylığına yurtdışına çıkmam gerekecek.süre bu kadar kısa olunca kaçırmak istemiyorum bu fırsatıda.üniversiteye kapağı atabilmem için buna katlanmak zorundayım.ablamda öğretmen olduğu için yazın tatili var bakarlar artık.babasıda haftasonları atlar uçağa gider oğlunu görmeye.bizim için biraz zor olacak ama mecbur katlanacağız artık.
o dönemde nete giremeyebilirim arkadaşlar ama fırsatını buldukça girmeye çalışacağım.özlerim sizleri..
bana şans dileyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…