Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmm
hatırlıyorm cnmm istedigin halde kabul edememiştin ama
bencede bu kez kaçırma cnm 2 ay zor geçer eminim snein için ama işin içide annen ve teyzesi olduktan sonra bencee çokta gözün arakada kalma zgibime geliyor cnm
ama işte annelikkk akşama kadar özlüyorsun bazen
ventolin çok iidir ya kayra bronşit oldugunda vermiştik bizde küçükken
çok geçmiş olsun cnm

bu arada bende snei özledimm yaaaaa sanırımda dahada özlüycez ne mzna yolculuk?

bu arada kızlar bezelye zmanı şimdi dolaba koyabilirisniz temzileyip
k.valdem 6 poşet göndermiş bana temizlemiş,haşlamışş birde

teşekkürler cnm kararlıyım artık boyum 1.70 kg 63.7 hedefim en az 55 olmak ama 50-52 ye kadar yolu varher gün 1 saat callan yapıyorum bugün 11.yaptım arada da bisiklet sürüyorum ama beslenme düzenimi oturtamadığım içikg veremiyordum ama bu monti iyi geldi bana hiç zorlanmıyorum,karnımda doyuyor
master işin çok güzel olmuş ama çoçuğundan uzak kalmak zor olacaktır benimde 1 kızım var haziranda 2 yaşına girecek babası arada işe götürüyor 1 saat sonra arıyorum getir diye insan dayanamıyor ayrı kalmaya ama emin ellerde olacak annen ve ablan çok iyi bakarlar eminim cnm

menümü yazayım
sabah
kepek ekmeğinden ligt peynirli tost,salatalık
öğlen
1 yumurta ve ligt peynirden yapılmış yağsız omlet ve yeşillik, tatlandırıcılı çay
arada
1 elma
akşam
fırında tavuk,yogurt,yeşillik
ilerlyen saatlerde de çilek yerim
spor 1 saat callan

callanetics baya iyi hemen toparlıyor ben de yaptım bi ara ama şu sıralar kafamı kaşıyacak vaktim yok o yüzden ara verdim 9 haziranda tekrar başlıcam

tatlandırıcı serbest mi ?

Son düzenleme:
tatlandırıcıya pek müsade yok kızlar...
yani yapay bi şey sonuçta,aebenim mecbur değilseniz içmeyin diyordu daha evvelde..çayı açık içerseniz çekeri aratmıyor bende ilk başta tatlandırıyla başlayıp şekersize dönmüştüm...yıllardırda şekersiz içerim..

bende onsuz içemiyorum günde 2 bardak içsem olmaz mı 1 tanesini 2 ye bölüp içiyorum zaten yani 2 kupa çaya 1 tanlanrıcı oluyo

kızlar şekersiz çayyyy süper ya bi alışsnaızzz
şekerli çayı boşa içmişim dersinizzz bende yaklaşık 7 yıldır şekersiz içiyorum çayı

kızlar şekersiz çayyyy süper ya bi alışsnaızzz
şekerli çayı boşa içmişim dersinizzz bende yaklaşık 7 yıldır şekersiz içiyorum çayı
evet şekersiz içen herkes öyle söylüyo ama bir alışabilsem bitki çaylarını içebiliyorum ama normal çayı içmiyorum

ben şekersiz türk kahvesine alıştım hatta nası şekerli içmişim bu zamana kadar dedim.. ama çayı hala sevmiyorum şekersiz o yüzden siyah çay içmiyorum sadece yeşil çay içiyorum o da şeker aratmıyor zaten

bugünkü menüm:
sabah : klasik monti ve elmalı yeşil çay
öğlen: sınavım olduğu için atıstırmak zorunda kaldım , şekersiz kepekli form biskuvi ve cay
akşam : cok az domatesli makarna

bugün cok karbonhidrat almısım yarın toparlarım

sanki montiye uymamış menin salata ve süt ürünü yok yanların canım:26:
bu arada ben 3 günde 700 gr vermişim şok oldum acayip mutluyum benim diyetim montiymişte haberim yokmuş teşekkürler kızlar hepinize

Kızlar günaydın bugün çok neşeli uyandım ne harika bir gün yarabbim şükürler olsun dedim hepimize bol gülücüklü harika bir gün diliyorum sağlıkla huzurla inşallah

Dünün özeti:
-Menü ve spor aynen uygulandı.Kocişle 1 saatlik hızlı tempolu yürüyüş yapıldı.
-Menüye ilave olarak yürüyüş sonrası (saat22:00 gibi) sadece 2 adet salatalık bir adet zeytin yedim.

bugün kü menüm şöyle

Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
4 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık
Köy peyniri

Öğle
Taze fasulye yemeği
1 kase cacık

Akşam
Saç kavurma
Bol yeşil salata
1 kase cacık
Az Yoğurtlu semizotu

Spor : -yok (vaktim kalırsa yapıcam yemekli misafirim var)

Son düzenleme:
Selam kıslar
özledinizmi beniiiiii
Ben sizleri çok özledim giremiyorum fazla çok yogunun .akşamlarıda çoçuklardan fırsat bulamıyorum odada ders çalışıyorlar ....
Nasılsınız bakem .??

sanki montiye uymamış menin salata ve süt ürünü yok yanların canım:26:
Bu arada ben 3 günde 700 gr vermişim şok oldum acayip mutluyum benim diyetim montiymişte haberim yokmuş teşekkürler kızlar hepinize
tebrikler ayşecim ....

BANUM KAYIN VALİDEYLE ARAN PEK GÜZEL KIYMETİNİ BİL BİDE HŞ.. LAMIŞ .
ZİLİME NE OLDU YAV ..

ayşecim mönülerini toparlamışsın ...

aeben ablamın menüsünde gördüm şekersiz içemem zaten
kılsar tatlandırıcılar serbest deyil ama 1.2. Taneye göz yumabiliyoruz oda olmasa daha iyi ...
Tatlandırıcılardan bir sonraki ögünde karbonhidrat alırsanız kan şekeriniz çok fazla yükseliyormuş buna göre hareket edin ...
bende onsuz içemiyorum günde 2 bardak içsem olmaz mı 1 tanesini 2 ye bölüp içiyorum zaten yani 2 kupa çaya 1 tanlanrıcı oluyo

sabahı yazmıştım
öğlen
1 yumurta ve 20 gr lıgt peynirden yapılmış yağsız omlet,salalık
arada
1 elma
akşam
2 kase mercimek çorbası
salata
yoğurt
ilerleyen saatlerde
çilek ve elma yiyebilirim
mönülerin gayat başarılı ayşem küçük ayrıntılarada dikkat ediyorsan süper.

günaydınlar güzeller güzelli arkadaşlarım :))

yeni bir hafta yeni umutlarla sağlıkla geçsin :))
Diyarım nasılsın ..?
mönün güzel petüşüm ... Tatil bitti dönmüşsün ...
banum kilo verdiymeyen bu içinde bulundugun stres kaynaklı ..
Daha evvel yazayım dedim ama fırsat bulamadım . Biz sana biraz dinlen kendini kasma dedik yav 1 hafta olmadan tekrar başladım yazmışsın .
Prodan çok sebzeyle agırlık ver banum hafif geçiştir .
Bende bu günlerde tekrar artıdyım ama kulandıgım içlaç baya agır sindirimdee baya zorluyor yanında migde karuyucu alıyorum .bakalım bir hafta daha kulanmam gerek umarım işe yarada atlatırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…