slm montinin güzel hatuncukları...
ayşeceylin çok iradeli gördüm cnm seni,kilonu ve boyunu hiç bilmiyorum yazdıysan kaçırmışımdır kusura bakma cnm ,ama kısa sürede fazlalıklarından kurtulacakmışsın gibi bir his var içimde...
banuşkoooomösledimmmm seni kuzuuuuum dur bi daha sarılayım
canım benim ciğerlerim tamamen tıkandı eşim izin aldı evdee sürekli ventolin verdi bana(hava maskesiyle hava verdi yani) resmen tıkalı baca gibiydim.sigarayı ağzıma koymadım hayatımda ama içsem bu kadar tıkanmazdık sanırım.afedersiniz kustum havasızlıktan öğüre öğüre..bi gram nefes alamadım ne ağzımdan ne burdunmdan.hiç sesim kalmadı işaretle anlattım derdimi...ama şükür açıldım ventolinden sonra..
birde hatırlarsan oğlum küçük diye master işimi elimin tersiyle itmek zorunda kalmıştım geçen kış istemeye istemeye....şimdi daha kısa sürede (hızlandırılmış proğram gibi) yapma şansım doğdu.ama bunun için yurt dışında eğitim almam gerekecekoğlum olmasa havaya uçardım ama şimdi onu annanesi ve teyzesine bırakıp 1,5-2 aylığına yurtdışına çıkmam gerekecek.süre bu kadar kısa olunca kaçırmak istemiyorum bu fırsatıda.üniversiteye kapağı atabilmem için buna katlanmak zorundayım.ablamda öğretmen olduğu için yazın tatili var bakarlar artık.babasıda haftasonları atlar uçağa gider oğlunu görmeye.bizim için biraz zor olacak ama mecbur katlanacağız artık.
o dönemde nete giremeyebilirim arkadaşlar ama fırsatını buldukça girmeye çalışacağım.özlerim sizleri..
bana şans dileyin...
teşekkürler cnm kararlıyım artık boyum 1.70 kg 63.7 hedefim en az 55 olmak ama 50-52 ye kadar yolu varher gün 1 saat callan yapıyorum bugün 11.yaptım arada da bisiklet sürüyorum ama beslenme düzenimi oturtamadığım içikg veremiyordum ama bu monti iyi geldi bana hiç zorlanmıyorum,karnımda doyuyor
master işin çok güzel olmuş ama çoçuğundan uzak kalmak zor olacaktır benimde 1 kızım var haziranda 2 yaşına girecek babası arada işe götürüyor 1 saat sonra arıyorum getir diyeinsan dayanamıyor ayrı kalmaya ama emin ellerde olacak annen ve ablan çok iyi bakarlar eminim cnm
ilk sayfalardaki menüler de görmüştüm cnmtatlandırıcı serbest mi ?
aeben ablamın menüsünde gördüm şekersiz içemem zatenbu günkü menün .....
sabah kavattı 2 dilim, entegre ekmek 1 kupa tatlandırıcılı çay ..
zeytım 2 lokma yumurta ve peynır .
ara 1 elma .. gerisini yazarım ....
bende onsuz içemiyorum günde 2 bardak içsem olmaz mı 1 tanesini 2 ye bölüp içiyorum zaten yani 2 kupa çaya 1 tanlanrıcı oluyotatlandırıcıya pek müsade yok kızlar...
yani yapay bi şey sonuçta,aebenim mecbur değilseniz içmeyin diyordu daha evvelde..çayı açık içerseniz çekeri aratmıyor bende ilk başta tatlandırıyla başlayıp şekersize dönmüştüm...yıllardırda şekersiz içerim..
evet şekersiz içen herkes öyle söylüyo ama bir alışabilsem bitki çaylarını içebiliyorum ama normal çayı içmiyorumkızlar şekersiz çayyyy süper ya bi alışsnaızzz
şekerli çayı boşa içmişim dersinizzz bende yaklaşık 7 yıldır şekersiz içiyorum çayı
sanki montiye uymamış menin salata ve süt ürünü yok yanların canım:26:bugünkü menüm:
sabah : klasik monti ve elmalı yeşil çay
öğlen: sınavım olduğu için atıstırmak zorunda kaldım , şekersiz kepekli form biskuvi ve cay
akşam : cok az domatesli makarna
bugün cok karbonhidrat almısım yarın toparlarım
tebrikler ayşecim ....sanki montiye uymamış menin salata ve süt ürünü yok yanların canım:26:
Bu arada ben 3 günde 700 gr vermişim şok oldum acayip mutluyum benim diyetim montiymişte haberim yokmuş teşekkürler kızlar hepinize
BANUM KAYIN VALİDEYLE ARAN PEK GÜZELzilimmm
hatırlıyorm cnmm istedigin halde kabul edememiştin ama
bencede bu kez kaçırma cnm 2 ay zor geçer eminim snein için ama işin içide annen ve teyzesi olduktan sonra bencee çokta gözün arakada kalma zgibime geliyor cnm
ama işte annelikkk akşama kadar özlüyorsun bazen
ventolin çok iidir ya kayra bronşit oldugunda vermiştik bizde küçükken
çok geçmiş olsun cnm
bu arada bende snei özledimm yaaaaa sanırımda dahada özlüycez ne mzna yolculuk?
bu arada kızlar bezelye zmanı şimdi dolaba koyabilirisniz temzileyip
k.valdem 6 poşet göndermiş bana temizlemiş,haşlamışş birde
ayşecim mönülerini toparlamışsın ...[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/avw.php?zoneid=12&n=a01ba094[/ımg]
[ındent][sıze=3]menümü yazayım[/sıze]
[sıze=3]sabah[/sıze]
[sıze=3]kepek ekmeğinden ligt peynirli tost,salatalık[/sıze]
[sıze=3]öğlen[/sıze]
[sıze=3]1 yumurta ve ligt peynirden yapılmış yağsız omlet ve yeşillik, tatlandırıcılı çay[/sıze]
[sıze=3]arada[/sıze]
[sıze=3]1 elma[/sıze]
[sıze=3]akşam[/sıze]
[sıze=3]fırında tavuk,yogurt,yeşillik[/sıze]
[sıze=3]ilerlyen saatlerde de çilek yerim[/sıze]
[sıze=3]spor 1 saat callan[/sıze]
[/ındent]
kılsar tatlandırıcılar serbest deyil ama 1.2. Taneye göz yumabiliyoruz oda olmasa daha iyi ...aeben ablamın menüsünde gördüm şekersiz içemem zaten
bende onsuz içemiyorum günde 2 bardak içsem olmaz mı 1 tanesini 2 ye bölüp içiyorum zaten yani 2 kupa çaya 1 tanlanrıcı oluyo
mönülerin gayat başarılı ayşem küçük ayrıntılarada dikkat ediyorsan süper.sabahı yazmıştım
öğlen
1 yumurta ve 20 gr lıgt peynirden yapılmış yağsız omlet,salalık
arada
1 elma
akşam
2 kase mercimek çorbası
salata
yoğurt
ilerleyen saatlerde
çilek ve elma yiyebilirim
günaydınlar güzeller güzelli arkadaşlarım :))
yeni bir hafta yeni umutlarla sağlıkla geçsin :))
mönün güzel petüşüm ... Tatil bitti dönmüşsün ...kızlar tünaydınnnn iyi haftalar olsun hepimizee hasta olanlara çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
tatil bitti iş başladıtatil nasıl geçti çok güzeldi kaçamak oldu mu evet oldu ama çok büyük kaçamaklar olmadı içim rahat yola devam ediyorum tatil boyunca spor yaptım yürüyüşlerime devam ettim.
Bugün kü menüm
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli (şekersiz)
1 bardak ayran
öğle
yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
salata
akşam
taze fasulye yemeği
yeşillik söğüş
1 kase yoğurt
spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş
banum kilo verdiymeyen bu içinde bulundugun stres kaynaklı ..tünaydınlar efem...........
kimsecikler yok topikte kol geziyorr sessizlik yine
nirdesiniz yaahuuuuuu,birde bana fırça çekiyorusnuz gelmiyorsun diye siz yoksunuz
aben ablam yogundur yine,zilimde hastaydı nasıl oldu acaba
petunya,diyar ,anna bi siz varsınız kızlar yoks akimse gelmiyor
bende dügün ve kına derken giremedim 2 gün bugünd eişler vardı temizlikkk
onları hallettim geldim........ Sohbeti ösledim valla burada
ben 3 günlük proya agırlık vericegim diyete başladım
eminim yine kızıcaksın aben ablam ama olmuyor ya düşüremiyorum tartıyı
çıkmaya bie başladı desem yeridir,cuma günü regli olucam nasıl bir sonuç alırım bilemiyorum ama en azından daha rahat hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?