Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim zor ama sayılı gün geçer .bence bu fırsatı kaçırma ...
Alışmışım senin yazıları görmeden nasıl duracagız bu 2 ay .
çok geçmiş olsun . şimdi iyisindir inşallah ..

aebencim elimden geleni yağıyorum mükafatınıda gördün kısa zamanda çok mutluyum

selam bende bu montiyi yapmak istiyorum ama pek cakmadim davayi ya
hani beyazlari cikardik hayatimizdan ya sonra ???
Bana yardimci olurmusunuz birazcik rica etsem
batucum yardmcı oluruz canım ben olmaamda arkadaşlar var yeterki sen iste ...
Bak ayşede yani başladı onun mönülerinden yardım alabilirsin diger mönülerdende soruların olursada askıda kalmaz cevaplanır
3 beyazı çıkartıyorsun evet ama 1 beyazı tam çıkarmıyorsun (rekmegi) beyaz deyilde kahverengini yiyorsun .
günaydın kzılaarrr dünkü menüm;

sabah klasik monti
öğlen domatesli spagetti
akşam kremalı körili tavuk (çok az)
blackım salata ve yogurt nerde ??????
Bugünlerde mönülerin düznsizmi geliyor banamı öyle geldi

mönülerin gayet başarılı ayşem .
Ama şunuda ekleyim sebze yemeklerinide ihmal etme .
akşam köftenin yanında birde mercimek çorbası var içilebiliyor mu kızlar
bu sorunu yanıtlamışler ayşeceylin.bakliyatlarla proteinler karışmıyor bakliyatı ekmek gibi düşün ...ama 2.aşamada beraber yeniyor .
ay ben malesef birlikte yedimmeyve olarakta 3 tane kuru hurma yerim 2 saat sonra falan
kızlar bu arada ben toz polen yutuyorum 1 çay kaşığı hergün inş. Yasak değildir
yok canım bal deyil sonuçta .
bugün kaçamak yaptım
Sabah 2 yumurtalı omlet ve yerfıstığı
akşam peynirli ve mantarlı tavuk.. Ve dondurma
blacık kilon kalmadı senin sanırım oyüzden hafifden salıyorsun gibime geldi.

]

ewt cnmm sabahın 6 sında kalkıp yürüyorum her sabah
banum saat 6 da dışarısı çok güzel oluyor yav niye hayıflandın osaatte yürüyorum diye ...
Keşke bende yürüyebilsem . şu dr işlerim bitsin iyce bende başlıycam yürümeye .inşallah
banu bi süre kilo verme hedefin olasın ama salmada bu yarı bi tuttursan 1 ay kadar kilo almadan . Sonra tekrar başlarsın . O zaman onuç alırsın . Ama il önce bu piskoljiden kurtulmalısın ..hedefini kaldır baskülüde .
cnm sen yine montiye devam et.demekki detoksla sadece su atöış vucudun sonrada +olarak dönmüş sana.montiyi bırakma sakın canını sıkıp 2 haftada toparlanırsın eminim.
ne güzel tespit..

aabennn ablma hoşgeldinn

evet kasma dedniz abla amaa tartı çıkıyor habireeee,

Selam kıslar
özledinizmi beniiiiii
Ben sizleri çok özledim giremiyorum fazla çok yogunun .akşamlarıda çoçuklardan fırsat bulamıyorum odada ders çalışıyorlar ....
Nasılsınız bakem .??
özledik tabi topik ıssız sessiz zaten sende gidince kimsecikler olmuyor
ben azimle diyetime sporuma devam ediyorum aeben bir süre tartılmıcam kaçamaksız devam edicem 2-3 hafta sonra tartılıcam bakalım ne olacak en son gördüğpüm kilo 58.3 :) takıldım kaldım:97:

abennn ablammm
o ayarı ben tutturamıyorum yaa maslesef yani
habrie inmek istiyorum bulundugum kilodann
ve yiyorumda aksiliklerd eoldu misafirlerr filan derken

haa bird eo yürüyorum yazısının yanında aslında bunlar olması laızmdı yanlış olmuş düzelmeidmdeee kaldı öleee
yoksa bende seviyorum yürümeyiii kulagımd akulaklıla

banu neden bukadar zorluyorsun kendini .
Bünye vermiyor bırak biraz. Git herşeye saldır demiyorum ama bukadarda sorun yaratacak ne var ...rabbım saglık versin ..
Senin durumları sade sanamı özel sanıryorsun ben yaşamadımmı ?
Sizlere burda çatır çatır kilo verirken ben bu durumlardaydın . Hangi gün şikayetlendim olmuyorsa olmuyor... Zorla zorla neye kadar . En önemlisi saglık . Bak 1 aydır spor bile yapamıyorum .
Ama hepsi böyle olsun . Sonuçda bi yere kadar . Rabbım agzıyın tadını bozmasın saglık sihatini elinden almasın . Gerisi nasıl olsa olur ...
Sen kaç kilodan indin bu kiloya . Dön ardına bak . 10larca kilo verdin kalan 5 kiloda biraz beklesin ne yapalım .hayat kısa tadını çıkar .

erghcim sen bana yakın oturuyorsun sanırım .....

bende özlüyorum sizleri ama musadi lamıyorum fazla . şu an bile kalkmam lazım akşama işmin yegeni gelecek asker ugurlanacak .. Diger kaynımgil getiriyorlar ama kendi avlarina götürmezler bana gelirler ne hikmetse .
Yanındada bğrsürü kimsa olur yemke yapmam lazım başka işlerde var .yani sizin için çaldın bu vakti kendimden ..
Sonraki gün tekrar dr. Randevum var romatolajiye gitmem gerek birde ortda tahlil yaptıcaz .dizlerimde bi gariplik var .
Birde mutfagı hallademedik henüz .birkaç firmaya bakıyoruz .gitgel çizimdi vs deken .
Birde çocukların dr konturolleri arada misafir vs derken anlayın halimi.
ay banu ben çek severim helde yanımda kafamdan biri olsa vaktin nasıl geçtigi anlaşılmıyor . Yav ne vardı dikmen taraflarından ev alsan ..

aebencim elimden geleni yağıyorum mükafatınıda gördün kısa zamanda çok mutluyum

Ayşem bu arada kaptanlıgın hayırlı olsun 8.takım kaptanlıgını almışsın ...tebrikler ..
Beyaz ve nazlımı görmedim ... Daha göremediklerim var gerçi ama .

Bana müsade ıslar mr .gideyim..

selam güzeller güzeli bacılarım :))

fazla giremiyorum ama ara ara girip okuyorum

zilim bulunmaz fırtsat gitmeye karar vermene çok sevindim ayrıca geçmişler olsunn

banum görüşemiyoruz biliyorum benim evdeki bilgisayarı bacıma yolladığım için onun bunun bilgisayarından arada face e bakıyorum yeni ressimler yükledim nasıl çıkmışım :)

ablam menülerimi yazamıyorum ama ipin ucunu kaçırmış değilim bu arada ebrunun selülit savar cd si vardı bizim dvd cide onu aldım daha açmak nasip olmadı bu akşam ingilizce kursu var yarın akşam açıp bakıcam yapıcam inşallah

öpüyorum şimdiden siziiiiii

Merhabalar, Montignac diyetini daha iyi uygulamak için kitabı okumak istedim ancak bulamadım sonra 2. el Yedikce zayifla, ince kal kitabını buldum ve hemen okudum... Ama bu kitap çok karışık geldi, cogu bu formdan edindiğim bilgi kitapta yok ve bazı bilgiler farklı. Mesela kitapta 1. Aşamada mercimek, fasulye ve nohuttan uzak durulması yazıyor. Kitabın bir yerinde yenirse de akşamları yagsiz pisirilmesi gerekiyor yazıyor. sonra Havuç yasak diyor... Pişmiş ve çığ olarak bir açıklama yapılmamış. makarna pisme süresi ile ilgili bir bilgi yok kitapta. Bira mayası yararına deginilmis ama nasıl tüketilmeli konusunda bilgi bulamadım kitapta. Acaba sizler bu bilgileri başka bir kaynaktan mı öğrendiniz? Bir de kafam çok karıştı mercimek, havuç, makarna konusunda ne yapmalıyım ????

evet kasma dedik ama git herşeye saldır demedik ..ay acıdımı .
yukkk apla acımadııııı hatta eline saglık

abla çevre yolundan koşarak gelirimm istersennn

akşam ayran içmiştim gerci onu yazmamısım ama eet bu aralar pek umursamıyorum toparlıcam insallah

aebencim haklısın vala biraz salladım bu aralar.. ama toparlıcam kilo var ya olmaz mı kilo

merhabaa.
kitap konusunda ergenlikten menozpoza montigene diye bir kitap var o daha açıklayıcıymış
biz bu bilgileri topik sahibi aben abladan edindik kendisii yıllardır monti işinin içinde.
kuru baklagil yogun krbonhidrat içeriyor ,biz ilk başlarda yedikkk hatta ben protein sanarak yemiştim
ama aben ablam şöle diyor sabah ekmekli kahvaltı yaptıysak,öglen degilde akşam yemek lazım diyor baklagili çünkü 2 ögün üstüste baklagil agır oluyor..

baklagilleri etsiz pişiridign sürece sorun yok doyana kadar yersin yanınd abol salata ve yogurt ile,
makrnada normal spagetti bile olur ama sadece spgetti yiyoruz ,8 dk haşlıyorsun yanınd abol yagsız domates sos ve salata ile yersin hatta yogurt ta olur

ama bunları kendin bulman lazım bazılarıma kilo yapıyor,bazılarımızı yavaşlatıyor makarna ve baklagil
ama yemekte gerekiyor tabiki haftada 2 gün tavsiye ediyor aben abla

umarım açıklayıcı yazabilmişimdir. kolay gelsin

aebenim canım aplammmm
walla seni o kadar çok seviyorum(z)ki ne desem anlatamam bunu....sebebini sen bile bilemessin..
yazılarını okuyorum içim kaynıyor sana...belki anneme çok uzak oturmamdan dolayı burda kendimi teselli ettim,sizlerle(masum,diyar ,meyve,ve buradaki ismini sayamadığım herkes)fiziksel anlamda tanışamasakta burda yeri geldi derleştik,yeri geldi fikir alışverişinde bulunduk,akıl aldım,fikir verdim,üzüntümüzü sevincimizi herşeyimizi paylaştım sizinle...yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler.yardım edebildiklerimiz varsada bizim için mutluluktu...

aebenim
canım benim
seni ben pek çok
pek çok severim....

walla kıslar burdan ayrılmak ana da çok zor gelecek,yaratabildiğim en küçük fırsatta girip okuyacağım ve yazacağımda...ama hepinizi çok özliycem...
dünden beri migrenim tuttu,oğluma durup durup sarılıp ağlıyorum...ilk defa ayrı kalacağım ve nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum...ben olmadan durabilecekmi ve ben onsuz durabilecekmiyim...2 ay onsuz nasıl geçecek??bir yada iki kere tr'ye onu görmeye gelebilirsem geleceğim 1 günlüğüne....şu an kendimi acaip kötü ve çaresiz hissediyorum ama hem oğlumun k-geleceği hemde kendi kariyerim için bunu yapmak zorundayım.daha esnek çalışma saatlerim olacak ve tam asi dönemde olan lise öğrencileriyle uğraşmıycam...:44:allahım bana kolaylık ver noluurda çabucak geçsin şu 2 ay...

zilimmmm
valla cnm seni çok ii anlıyorum burnumun diregi sızladı yazını okuyunca
ama mecbur cnm ya napacaksın işte hayat bu oluyor böyle şeylerr
senin için sonuçlaır çok daha ii olcak eminim.
ogluşun hasretinede dayancaksın azcık.biliyorum zor bir durum ama napcan cnm
herşey onun için .........

kendinii üzme lütfen görmeye gelirisn arada dediign gibi
bird ebalkmışsınki gidivermiş günler
hem artık tekonolojiiii çok ilerde kuuuuuuuu
mektup göndercek halin yok ya
hergün netten görürsün ogluşunu

aebencim teşekkür ederim canım
kızlar akşama kabak yemeği yapayım diyorum içine bulgur da katıyorum ben sakıncası var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…