zilim zor ama sayılı gün geçer .bence bu fırsatı kaçırma ...slm montinin güzel hatuncukları...
Ayşeceylin çok iradeli gördüm cnm seni,kilonu ve boyunu hiç bilmiyorum yazdıysan kaçırmışımdır kusura bakma cnm ,ama kısa sürede fazlalıklarından kurtulacakmışsın gibi bir his var içimde...
Banuşkoooomösledimmmm seni kuzuuuuum dur bi daha sarılayım
Canım benim ciğerlerim tamamen tıkandı eşim izin aldı evdee sürekli ventolin verdi bana(hava maskesiyle hava verdi yani) resmen tıkalı baca gibiydim.sigarayı ağzıma koymadım hayatımda ama içsem bu kadar tıkanmazdık sanırım.afedersiniz kustum havasızlıktan öğüre öğüre..bi gram nefes alamadım ne ağzımdan ne burdunmdan.hiç sesim kalmadı işaretle anlattım derdimi...ama şükür açıldım ventolinden sonra..
Birde hatırlarsan oğlum küçük diye master işimi elimin tersiyle itmek zorunda kalmıştım geçen kış istemeye istemeye....şimdi daha kısa sürede (hızlandırılmış proğram gibi) yapma şansım doğdu.ama bunun için yurt dışında eğitim almam gerekecekoğlum olmasa havaya uçardım ama şimdi onu annanesi ve teyzesine bırakıp 1,5-2 aylığına yurtdışına çıkmam gerekecek.süre bu kadar kısa olunca kaçırmak istemiyorum bu fırsatıda.üniversiteye kapağı atabilmem için buna katlanmak zorundayım.ablamda öğretmen olduğu için yazın tatili var bakarlar artık.babasıda haftasonları atlar uçağa gider oğlunu görmeye.bizim için biraz zor olacak ama mecbur katlanacağız artık.
O dönemde nete giremeyebilirim arkadaşlar ama fırsatını buldukça girmeye çalışacağım.özlerim sizleri..
Bana şans dileyin...
batucum yardmcı oluruz canım ben olmaamda arkadaşlar var yeterki sen iste ...selam bende bu montiyi yapmak istiyorum ama pek cakmadim davayi ya
hani beyazlari cikardik hayatimizdan ya sonra ???
Bana yardimci olurmusunuz birazcik rica etsem
blackım salata ve yogurt nerde ??????günaydın kzılaarrr dünkü menüm;
sabah klasik monti
öğlen domatesli spagetti
akşam kremalı körili tavuk (çok az)
mönülerin gayet başarılı ayşem .menü mü yazayım monti menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeğinden ligt beyaz peynirle yapılmış tost tatlandırıcılı çay,yarım bardak ayran
öğlen
haşlanmış yumurta,salata,lıgt peynir
akşam
5 ızgara köfte yogurt,salata
ilerleyen saatlerde de ayran içerim 10 tane de kaju yeme hakkım var
inş. Bir yanlışlık olmamıştır menümde kızlar
bu sorunu yanıtlamışler ayşeceylin.bakliyatlarla proteinler karışmıyor bakliyatı ekmek gibi düşün ...ama 2.aşamada beraber yeniyor .akşam köftenin yanında birde mercimek çorbası var içilebiliyor mu kızlar
yok canım bal deyil sonuçta .ay ben malesef birlikte yedimmeyve olarakta 3 tane kuru hurma yerim 2 saat sonra falan
kızlar bu arada ben toz polen yutuyorum 1 çay kaşığı hergün inş. Yasak değildir
blacık kilon kalmadı senin sanırım oyüzden hafifden salıyorsun gibime geldi.bugün kaçamak yaptım
Sabah 2 yumurtalı omlet ve yerfıstığı
akşam peynirli ve mantarlı tavuk.. Ve dondurma
banum saat 6 da dışarısı çok güzel oluyor yav niye hayıflandın osaatte yürüyorum diye ...ewt cnmm sabahın 6 sında kalkıp yürüyorum her sabah
banu bi süre kilo verme hedefin olasın ama salmada bu yarı bi tuttursan 1 ay kadar kilo almadan . Sonra tekrar başlarsın . O zaman onuç alırsın . Ama il önce bu piskoljiden kurtulmalısın ..hedefini kaldır baskülüde .ayyyy cnm valla denemedigim şey kalmadı
geçen haftalarda 2 gün detoks yaptım
64 ü görüdm tartda sonraki iki gün protein agırlıklı beslendim 2 günde 1 kilo aldım
65 oldum artık bend ebıktım ve saldım ipin ucunu bu hafta yeidmde yedmm
aylardır yeirmd esayıyorum ben
şölee baya bi kaçamka yapsma hak ettim desem oda yok
yani hiç bişiy yaramıyor artık banaa
ne güzel tespit..cnm sen yine montiye devam et.demekki detoksla sadece su atöış vucudun sonrada +olarak dönmüş sana.montiyi bırakma sakın canını sıkıp 2 haftada toparlanırsın eminim.
özledik tabi topik ıssız sessiz zaten sende gidince kimsecikler olmuyorSelam kıslar
özledinizmi beniiiiii
Ben sizleri çok özledim giremiyorum fazla çok yogunun .akşamlarıda çoçuklardan fırsat bulamıyorum odada ders çalışıyorlar ....
Nasılsınız bakem .??
banu neden bukadar zorluyorsun kendini .aben ablaa... Hoşgeldin
evet ablam bünye şaşırsın diyee biraz serbest yeidm bol karbon aldım
yani ne yapsm artık gitmiyor kilollar yapıştı banaa
biliyorsun ya
5 gün 0 karbon almama ragmen 1 kilo veremedim
geçen cumadan beirde bıraktım herşeyiii
ne bitki içtim ne su ,herşeydne yedimm
ama bugün yeniden başlaıdm bakalım
amaa hiç inancım yok artıkk
ben 65 ltını göremiycemm
64.1 görmüşken manasız bir şekilde 65 i gördüm
şölee elle tutulur gözle görülür bir kaçamak yapsamm
amennaaa amaa ,oda yoktu habir artt kilom
ne diyete inancım kaldı artık nede kendimee açıkcasıı
erghcim sen bana yakın oturuyorsun sanırım .....aaa gerçekten mi :) cok şaşırdımmm ve cok mutlu oldum allahımmmm
Gecen ctesi ayrancı pazarında sarı sarı muzları dizmişlerdi tezgaha nası canım cekti 1 kereye mahsus muz yicem walla kızlaaaar kusura bakmayın cok sevinçliyim yarın pazara gideyim ben yine :)))
evet kasma dedik ama git herşeye saldır demedik ..aabennn ablma hoşgeldinn
evet kasma dedniz abla amaa tartı çıkıyor habireeee,
bende özlüyorum sizleri ama musadi lamıyorum fazla . şu an bile kalkmam lazım akşama işmin yegeni gelecek asker ugurlanacak .. Diger kaynımgil getiriyorlar ama kendi avlarina götürmezler bana gelirler ne hikmetse .özledik tabi topik ıssız sessiz zaten sende gidince kimsecikler olmuyor
ben azimle diyetime sporuma devam ediyorum aeben bir süre tartılmıcam kaçamaksız devam edicem 2-3 hafta sonra tartılıcam bakalım ne olacak en son gördüğpüm kilo 58.3 :) takıldım kaldım:97:
ay banu ben çek severim helde yanımda kafamdan biri olsa vaktin nasıl geçtigi anlaşılmıyor . Yav ne vardı dikmen taraflarından ev alsan ..abennn ablammm
o ayarı ben tutturamıyorum yaa maslesef yani
habrie inmek istiyorum bulundugum kilodann
ve yiyorumda aksiliklerd eoldu misafirlerr filan derken
haa bird eo yürüyorum yazısının yanında aslındabunlar olması laızmdı yanlış olmuş düzelmeidmdeee kaldı öleee
yoksa bende seviyorum yürümeyiii kulagımd akulaklıla
aebencim elimden geleni yağıyorum mükafatınıda gördün kısa zamanda çok mutluyum
yukkk apla acımadııııı hatta eline saglıkevet kasma dedik ama git herşeye saldır demedik ..ay acıdımı .
bende özlüyorum sizleri ama musadi lamıyorum fazla . şu an bile kalkmam lazım akşama işmin yegeni gelecek asker ugurlanacak .. Diger kaynımgil getiriyorlar ama kendi avlarina götürmezler bana gelirler ne hikmetse .
Yanındada bğrsürü kimsa olur yemke yapmam lazım başka işlerde var .yani sizin için çaldın bu vakti kendimden ..
Sonraki gün tekrar dr. Randevum var romatolajiye gitmem gerek birde ortda tahlil yaptıcaz .dizlerimde bi gariplik var .
Birde mutfagı hallademedik henüz .birkaç firmaya bakıyoruz .gitgel çizimdi vs deken .
Birde çocukların dr konturolleri arada misafir vs derken anlayın halimi.
ay banu ben çek severim helde yanımda kafamdan biri olsa vaktin nasıl geçtigi anlaşılmıyor . Yav ne vardı dikmen taraflarından ev alsan ..
sanki montiye uymamış menin salata ve süt ürünü yok yanların canım:26:
bu arada ben 3 günde 700 gr vermişim şok oldum acayip mutluyum benim diyetim montiymişte haberim yokmuş teşekkürler kızlar hepinize
Merhabalar, Montignac diyetini daha iyi uygulamak için kitabı okumak istedim ancak bulamadım sonra 2. el Yedikce zayifla, ince kal kitabını buldum ve hemen okudum... Ama bu kitap çok karışık geldi, cogu bu formdan edindiğim bilgi kitapta yok ve bazı bilgiler farklı. Mesela kitapta 1. Aşamada mercimek, fasulye ve nohuttan uzak durulması yazıyor. Kitabın bir yerinde yenirse de akşamları yagsiz pisirilmesi gerekiyor yazıyor. sonra Havuç yasak diyor... Pişmiş ve çığ olarak bir açıklama yapılmamış. makarna pisme süresi ile ilgili bir bilgi yok kitapta. Bira mayası yararına deginilmis ama nasıl tüketilmeli konusunda bilgi bulamadım kitapta. Acaba sizler bu bilgileri başka bir kaynaktan mı öğrendiniz? Bir de kafam çok karıştı mercimek, havuç, makarna konusunda ne yapmalıyım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?