Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

listede bulguru 55 diye yazmış bence yeme

Yüksek GI gıda maddesi / ürün

Mısır şurubu 115
Bira * 110
Glikoz (dekstroz) 100
Glikoz şurubu 100
Kızarmış patates, elma dilimli patates 95
nişasta) 95
Patates, fırında pişmiş 95
Pirinç unu 95
Glutensiz beyaz ekmek 90
Patates unu 90
Havuç () * pişmiş 85
Kereviz, düğme kereviz, () * pişirilmiş kereviz 85
Mısır gevreği 85
Hamburger ekmeği 85
mısır nişastası) 85
Pop mısır şekeri (olmadan) 85
Şişirilmiş pirinç 85
puding 85
Şalgam () * coked 85
Beyaz sandviç ekmeği 85
Beyaz buğday unu 85
Patates püresi 80
Börekler 75
Lazanya (yumuşak buğday) 75
bal kabağı 75
Pirinç süt şeker (sütlaç ) ile 75
Karpuz * 75
Baget beyaz ekmek 70
Bisküvi 70
Börek 70
Lahana şalgam, bir tür şalgam,70
Çikolata bar (şeker) eklendi 70
Kolalı içecekler, alkolsüz içecekler, soda 70
Mısır unu 70
Darı, 70
Pekmez 70
Ezme 70
Noodle (ihale buğday) 70
Muz / (pişmiş) 70
Polenta, mısır unu 70
Patates kızartması,70
cips 70
Manhaşlanmış patates 70
tı (yumuşak buğday) 70
Rafine edilmiş tahıllar şeker (ile) eklendi 70
Peksimet 70
Special K ™ 70
Standart pirinç 70
Beyaz şeker (sakaroz) 70
Bütün kahverengi şeker 70
Pancar, pancar () * pişmiş 65
Kestane unu 65
Fava fasulye, bakla, bakla () pişmiş 65
kahverengi ekmek maya () ile 65
Akçaağaç şurubu 65
Marmelat şeker () ile 65
Mars ®, Sneakers ®, Nuts ®, vb 65
Müsli şeker veya bal (ile eklenmiş ...) 65
Ananas (kalay / CAN) 65 A
Kuru üzüm (kırmızı ve altın) 65
Çavdar ekmeği çavdar (30&#37 65
Mısır, 65
haşlanmış patates 65
Tam tahıllı ekmek 65
Muz () Konfit 60
Kestane 60
Sert / makarnalık buğday irmik 60
Bal 60
Dondurma (şekerli ) 60
Lazanya (sert buğday) 60
Uzun taneli pirinç 60
Mayonez (,) şekerli endüstriyel 60
Karpuz (kavun, tatlı ve sulu, vb) * 60
yulaf lapası 60
Kokulu pirinç (jasmine. ..) 60
Pizza 60
Mantı (sert buğday) 60
Bulgur () pişmiş 55
Tereyağı kurabiye, kurabiye, bisküvi Spritz (un, yağ, şeker) 55
Üzüm suyu () şekersiz 55
yenidünya 55
Ketçap 55
Mango suyu () şekersiz 55
Nutella ® 55
Papaya (taze meyve) 55
Kırmızı pirinç 55
Spagetti (iyi) pişmiş 55
Sushi 55

bende bunu buldum canım.yeşillikle seviyesi düşüyormuş zaten yemeğin için çok fazla yok bulgur en fazla 2 kaşık kadar olur 1 porsiyonda

bugünkü menüm:

sabah klask monti ve elmalı yeşil cay
ara 1 kivi
akşam 2 yumurtalı omlet ve salata
ara: erik

menümü yazayım hemen
sabah
tahıllı ekmek ve ligt peynirden tost,
yeşillik
öğlen
1 kase çorba
yeşillik
2 bardak ayran
arada
1 elma
akşam
0.5porsiyon domates çorbası
kabak yemeği
salata,yogurt
ilerleyen saatlerde
çilek ve erik
spor 1 saat callan

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okuyamadım hemen bunu yazıp çıkıyorum gene bakıcam ilerleyen saatlerde hepinizi öptümm

Dünün özeti:
-Menüye aynen uyuldu.
-Menüye ilave olarak çok az taze fasulye,bir zeytin yedim ve bir bardak şalgam suyu içtim.(kendimi tebrik ettim sofradaki zararlı hiç birşeye dokunmadım rakı içmedim,pirinç pilavına dokunmadım,avakado salatası yemedim,ceviz,peynir yemedim,lavaşa elimi sürmedim)
-Spor yapamadım tahmin ettiğim gibi vakit olmadı.

bugün kü menüm şöyle

Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
4 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık
Köy peyniri

Öğle
Kızarmış tavuk(galeta unlu şinitzel yapacaklarmış ahçıya rica ettim benimkini unsuz kızartacak)
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Patlıcan salatası
1 kase cacık
Az taze fasulye
Yeşillik söğüş

Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş

merhabalar monti güzelleri......

bende bunu buldum canım.yeşillikle seviyesi düşüyormuş zaten yemeğin için çok fazla yok bulgur en fazla 2 kaşık kadar olur 1 porsiyonda
ayşem ilk sayfalara takılma üstünden 2 sene geçti . bu zaman zarfında montidede baya degişiklik oldu .2. kitapda yasaklar daha belirgin bizde ona göre degiştirdik .
farkındaysan ben o mönümde misafirlikde mecburen diger seçeneklerden kurtulmak için; çok az yemişim ...
sen evdesin kendin pişiriyorsun .kabak bulgursuzda çok güzel..
sonuç olrak eger kabaklı bulgurlu mönünde et yoksa miktar çok az olmak kaydiylee belki yenir ama egerki kabagın ve bugurun yanında etde yiyeceksen yanlış yapmış olursun . azda olsa çokda olsa, etle ekmek türevi karışmayacak .
dedigim gibi eski sayfları fazla okuma aklın karışmasın 2 sene evvelki mönülerde yanlışlık yaptıgım yerler var.
pişmiş bulgurum gl endeksi 1.aşama için yüksek canım balcımında belirtigi gibi...
ilk sayflardan çok tecrübeli arkadaşların bilgileri daha güvenilir .

cnm aebenimde cvp verir sanırım ama menülerinde hep karbonhidrat olmuş üst üste.
sabah ekmek,öğlen çorba(büyük ihtimal mercimekti oda karb.) akşamda kabakla birlikte bulgur olunca 3 öğüne karbonhidrat girmiş oluyor tatlım...
bulguru mecbur kalmadıkça yemiyoruz kızlar...
yani bir misafirliğe falan gittiğinizde ev sahibine ayıp olmasın diye hamur işi yemektense bolca yeşillik eşliğinde 1-2 kaşık yada 1-2 mercimek köftesi belki ama evde yapıp yemesseniz menfaatinize olur canlar..

afiyet osun canım mönün güzel .tavuk kızarma olmasa dahada güzel olcakmış ...yinede unla kızartılmakdan iyidir . böyle durumlarda kızarmış üst kısmını yemesseniz daha iyi olur .zatetn deriside yasak tavugun .. tüm yagı oralarda.

petüş avakoda neden yemedin içinda yasak şeylermi vardı ?? avakadonun gl endeksi 10 diye hatırlıyorum .

zilim negüzel tesadüf...
nasılsın .karar verdinmi yurtdışı işine .?

tmm cnm bir daha yemem yanında et yemedim zaten bulguru kızım için katıyorum hem çok seviyo hemde çok besleyici neyse ben yemem artık cnm.peki etsiz kuru fasulye yiyebiliyor muyuz ben çok seviyoruz

tmm cnm bir daha yemem yanında et yemedim zaten bulguru kızım için katıyorum hem çok seviyo hemde çok besleyici neyse ben yemem artık cnm.peki etsiz kuru fasulye yiyebiliyor muyuz ben çok seviyoruz
evet, evet, evet ..
ayşem haftada kahvaltı harici 3 ögün karbonhidrat hakın var....
yani haftada 3 akşam yada öylen baklagil agırlıklı ögün yüyebilirsin . yada 1.2. haftada bir spagetti. yagsız ama . ben artık okadar alıştımki bol yogurtlu ve dom. soslu sapgettiye şimdi bile yag katmıyorum .

ayşecim sakın bu yasakları çok görme şurda 2 aya kalmadan. fazlalıklarından kurtulursun .yanlzı kaçamaklara bi başladınmı rdı gelir demedi deme . o yüzden kaçamaksız 2 ay yap bittir işi.
hatta 1 aya kalmadan 5 li rakamları görürsün inşallah . .

kıslar neslihanı gören yok dimi nereye kayboldu bu kız..

Son düzenleme:
aebenim
karar verdim gideceğim,ama çok fena duygusala bağladım durumu
yawrumdan ayrılma fikri aklıma geldikçe(ki hiç aklımdan çıkmıyor gece uyuyamıyorum bile) karnımın içinde kelebekler uçuşuyor.kaç gündür dolapta meyvelerim bozuldu hiç bişey yiyemez içemez oldum.en sevdiğim kirazı bile yiyemiyorum,taş gibi soğuk soğuk bi şey oturdu içime çıkmıyor.
döndüğümde üniversitede çalışacağımı düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.offf allahım yawrusundan mecbur olup uzakta kalanlara allah sabır versin...fikri bile çıldırtıyor insanı....benim için dua edin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…