aebencim teşekkür ederim canım
kızlar akşama kabak yemeği yapayım diyorum içine bulgur da katıyorum ben sakıncası var mı:26:
ilk sayfalar da gördüm menülerle köfte falan ama sebze ile birlikte karışınca yenir mi acaba:26:bulgur yasak diye biliyorum ben. bence koyma
ilk sayfalar da gördüm menülerle köfte falan ama sebze ile birlikte karışınca yenir mi acaba:26:
yok cnm kitabım.ben ilk sayfalara bakayım biraz dahavala ben yasak die biliorm..kitabın yok mu okusan
bende bunu buldum canım.yeşillikle seviyesi düşüyormuş zaten yemeğin için çok fazla yok bulgur en fazla 2 kaşık kadar olur 1 porsiyondabu günkü menüm ........
1 elma ..
kavaltı..
2 yumurtayla omlet.. salatalık ..domates ... 1 bar. süt 0 yaglı..
öglen ...
hş. karnı bahar .. 1 kase yogurt ... az yeşil fasulye ..
ikindi
2 ymek kaşıgı kısır bol kıvırcıkla ......... 1 acuç kuru yemiş ...
akşam ..
hamsii... salata ... 1 br. süt .....
bugün ev gezmasındeydim . hamurişlerine bakmadım bile ayıp olmasın diyede kısırdan aldım ama resmen kıvırcık yedim diyelim .. ayrıca bulgurum oranı 45. bol kıvırçıkla seviyesi gayet düşük diye düşünüyorum .......
40 dk pilates . yarım satte yürüyüş .......
öğlen yemedin mi canımbugünkü menüm:
sabah klask monti ve elmalı yeşil cay
ara 1 kivi
akşam 2 yumurtalı omlet ve salata
ara: erik
öğlen yemedin mi canım
ayşem ilk sayfalara takılma üstünden 2 sene geçti . bu zaman zarfında montidede baya degişiklik oldu .2. kitapda yasaklar daha belirgin bizde ona göre degiştirdik .bende bunu buldum canım.yeşillikle seviyesi düşüyormuş zaten yemeğin için çok fazla yok bulgur en fazla 2 kaşık kadar olur 1 porsiyonda
menümü yazayım hemen
sabah
tahıllı ekmek ve ligt peynirden tost,
yeşillik
öğlen
1 kase çorba
yeşillik
2 bardak ayran
arada
1 elma
akşam
0.5porsiyon domates çorbası
kabak yemeği
salata,yogurt
ilerleyen saatlerde
çilek ve erik
spor 1 saat callan
afiyet osun canım mönün güzel .tavuk kızarma olmasa dahada güzel olcakmış ...yinede unla kızartılmakdan iyidir . böyle durumlarda kızarmış üst kısmını yemesseniz daha iyi olur .zatetn deriside yasak tavugun .. tüm yagı oralarda.kızlar geçmişi okuyamadım hemen bunu yazıp çıkıyorum gene bakıcam ilerleyen saatlerde hepinizi öptümm
Dünün özeti:
-Menüye aynen uyuldu.
-Menüye ilave olarak çok az taze fasulye,bir zeytin yedim ve bir bardak şalgam suyu içtim.(kendimi tebrik ettim sofradaki zararlı hiç birşeye dokunmadım rakı içmedim,pirinç pilavına dokunmadım,avakado salatası yemedim,ceviz,peynir yemedim,lavaşa elimi sürmedim)
-Spor yapamadım tahmin ettiğim gibi vakit olmadı.
bugün kü menüm şöyle
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
4 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık
Köy peyniri
Öğle
Kızarmış tavuk(galeta unlu şinitzel yapacaklarmış ahçıya rica ettim benimkini unsuz kızartacak)
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Patlıcan salatası
1 kase cacık
Az taze fasulye
Yeşillik söğüş
Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş
zilim negüzel tesadüf...cnm aebenimde cvp verir sanırım ama menülerinde hep karbonhidrat olmuş üst üste.
sabah ekmek,öğlen çorba(büyük ihtimal mercimekti oda karb.) akşamda kabakla birlikte bulgur olunca 3 öğüne karbonhidrat girmiş oluyor tatlım...
bulguru mecbur kalmadıkça yemiyoruz kızlar...
yani bir misafirliğe falan gittiğinizde ev sahibine ayıp olmasın diye hamur işi yemektense bolca yeşillik eşliğinde 1-2 kaşık yada 1-2 mercimek köftesi belki ama evde yapıp yemesseniz menfaatinize olur canlar..
tmm cnm bir daha yemem yanında et yemedim zaten bulguru kızım için katıyorum hem çok seviyo hemde çok besleyici neyse ben yemem artık cnm.peki etsiz kuru fasulye yiyebiliyor muyuz ben çok seviyoruzmerhabalar monti güzelleri......
ayşem ilk sayfalara takılma üstünden 2 sene geçti . bu zaman zarfında montidede baya degişiklik oldu .2. kitapda yasaklar daha belirgin bizde ona göre degiştirdik .
farkındaysan ben o mönümde misafirlikde mecburen diger seçeneklerden kurtulmak için; çok az yemişim ...
sen evdesin kendin pişiriyorsun .kabak bulgursuzda çok güzel..
sonuç olrak eger kabaklı bulgurlu mönünde et yoksa miktar çok az olmak kaydiylee belki yenir ama egerki kabagın ve bugurun yanında etde yiyeceksen yanlış yapmış olursun . azda olsa çokda olsa, etle ekmek türevi karışmayacak .
dedigim gibi eski sayfları fazla okuma aklın karışmasın 2 sene evvelki mönülerde yanlışlık yaptıgım yerler var.
pişmiş bulgurum gl endeksi 1.aşama için yüksek canım balcımında belirtigi gibi...
ilk sayflardan çok tecrübeli arkadaşların bilgileri daha güvenilir .
öyleyi atladıgına göre sabah baya geç kalktın baclkım .afiyet olsun mönü güzel .bugünkü menüm:
sabah klask monti ve elmalı yeşil cay
ara 1 kivi
akşam 2 yumurtalı omlet ve salata
ara: erik
evet, evet, evet ..tmm cnm bir daha yemem yanında et yemedim zaten bulguru kızım için katıyorum hem çok seviyo hemde çok besleyici neyse ben yemem artık cnm.peki etsiz kuru fasulye yiyebiliyor muyuz ben çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?