Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tmm cnm daha acemiyim 4.günümbu arada çorba domates çorbasıydı cnm

yok çok görümüyorum ablacım öğreniyorum yavaş yavaş zor gelmiyo yani spagetti bile yemek istemiyorum hamur işi diye o derece adapte oldum yani

zilim rabbım kolaylık versin .bi çırpıda geçsin inşallah; bu 2 ay ..
arada gelme ihtimalin yokmu hafta sonu vs.?

Allah yardımcın olsun cnm inş. çabucak geçer sonrasında rahat edersin cnm

kızlar siz buradayken menümü yazayım
sabah kızarmış 2 dilim ekmek peynir yeşillik
öğlen
0.5 domates çorbası
5 ızgara köfte
yeşillik,yogurt
akşama ne yiyeyim kızlar yumurta ve salata mı yiyeyiyim menemen mi yiyeyim sizce

oy zilim demek 1 günlügüne gelme ihtimalıin var onada şükür ....

zilim bu yazını begenemedim ne öyle veda eder gibi..
canım benim bana duydugunuz sevgi inanın sizlere duydugum sevginin yansıması .burda ne yazıyorsam, tüm benligimle . sizlerde öylesiniz bunu biliyorum sanal manal.ama bu sevgi gerçek .senle belki birebir karşılaşmadık ama banumla en azından karşılaştık .burda neysem oyum .tüm içtenligimle ...
şimdi veda yerine izne çıkıyormuş gibi düşün . eminimki daha süper bi şekilde döneceksin . eşin yavruşun ve bizim aramıza... gel bi öpem

Son düzenleme:
akşam için her ikiside olur ayşecim ...
yanlız dom çorbana takıldım kreme ve un yok içinde deyilmi?

defnecim banum sorularını yanıtlamış ...
canım ilk sayflar .2 ene evvelinin hatta o zaman 1.kitabım bile yoktu .
haklısın 1.kitap çok karışık hatta ben davincinin şifresi derdim eskiden .
bizlerin asıl bilgilendigi 2.kitap ... kadına özel montignac.. daha yalın anlatımı var....
sorularınada kısaca degneyim ...
merçimek 1.aşamda yeniyor canım .ama baklagil gurubunu en fazla haftada 3 ögün tavsiye ediyoruz ..(ekmekli kahvaltı hariçi) havuç yasaklar arasında pişmişide çigside...
makarna konusundaysa masumumun dedigi gibi .ilk haftalarda fazla önermiyorum birkaç hafta sonra yenebilir ama pişma süresi az tutulmuş olmalı yanı hafif diri olmalı .. tabı birde yagsız ....
montide aslında karbonhidratlarım geneli yagsız tüketilmeli buna ekmekde dahil .
bira mayasıda hamura katıgımız deyil eczamenlerde satılan farklı işi ..
birde bu linkde kitapda bulamayacagın kadar monti konusunda biklgi var .. ve her sorana iletilmek üzere.
başlamak istersen elimizden geldigince yardımcı oluruz ..ben olmasamda topikde sana yardım edecek mutlaka biri olur ...

selammmmmmmmm
efem...................(çakma aben oldum)

nasılsınız ,bugün bi sıcak tı bi sıcaktı bend eeve geldim döktüm yazlıkları ama şimdi görüyorum ki sonbahar havası var ama ben çkartıyım artık dökmüşkenn

zilimm,ayrılık rüzgarı esiyor yine sendeee
sayılı gün cnm geçer inşş çabucak,
aben ablam evet seninle tanıştık hatta 2. sini ayarlamak için can atarım
gerçekten çok samimii ve içtensinnn,şuan monti yapmıyorum ama buradayım
yyazmaz sam buraya olmuyor bana çok samimi geliyorsunuz hepinizi çok seviyorum

sorma banu sabah veledlerin okulda kermes vardı gelen kadar piştik şimdide yagnur havası var...
sabah eşimdemişti öyleden sonra yagmur var diye ...
ben pazar cıksam iyi olcak tazecik yeşilikler alayım . bu mevsimde çok seviyorum pazarı ne çok çeşit meyve var . rabımm nigmetleri sıralamış önümüze.. bizde elhamdulillah demek düşüyor ...

Son düzenleme:
kendimii saldıgım haftaa 66 ya çıkmıştım kaçamkalarla
2 gündür pro agırlıklı beslendim sabah 65 i görüdm
ama sveinemiyourm ,igrendim artık 65 rakamından bakalım cumya ne olcak sonuç

mucuk mucukkk hepinizeee

zilim benimmmmm canımmmm
bende seni özledim sizi takip ediyorum ama monti veya baska bi diyet yapmadığımdan yazamak istemiyorumm..
ben herseyi bıraktım zaten dizim iilesmedi spor yapamıyorum o yüzden ee spor olmayınca diyet hiç olmuyor bıraktım diyet olayınıı
sen neler yapıyorsun bakalım ufaklık nasıl öpsün teyzesi onuu

kendimii saldıgım haftaa 66 ya çıkmıştım kaçamkalarla
2 gündür pro agırlıklı beslendim sabah 65 i görüdm
ama sveinemiyourm ,igrendim artık 65 rakamından bakalım cumya ne olcak sonuç
çok iyi anlıyorum seni cnm bende 63.7 altına düşememiştim uzun zamandır ya 64 çıkıyodum ya 63.7 aylarca hiç değişmedi bende tiksinmiştim nefret eder olmuştum bildirim günlerinden ama monti sayesinde 63 ü gördüm

meyvişşşş
hoşgeldin cnmmmm ya bence sen bu kiloyu koru çizelgen gayet ii ben mi 58 olsam ama benim için rüya rtıkın

ayşe
cnm valla bende tiksindim cuma günü naısl olcak bakalım bi kırsam zinciri eminim arkası gelir

masumum benim vücut öyle bi su topladıki cok kötü durumdayım ..
regl olamadım yine ilac kullandım sonuc bana nerdeyse 3 kilo getirdi bu gün regl oldum şişliğim insede toparlansam 58 kilo olmaya rağzıyımm.. ama suanda 58 bile değilim..

masumum 90 kg dan 64 e inmişsin bu süper bişey o kadar kg verdin 6 kg yu mu veremeyeceksin cnm

selamlarr bugünkü menüm:

sabah klasik monti
öğlen 3 tane şekersiz diyet bisküvi ve elma suyu
ara: erik
akşam : kabak yemeği ve yoğurt

masumum 90 kg dan 64 e inmişsin bu süper bişey o kadar kg verdin 6 kg yu mu veremeyeceksin cnm

ayşecim
valla inanırmıın bilmiyourm ama sanki bunc akiloyu veren ben degilim,acaip bozuldu motivasyonum ve güvenim gittii kendimee inşş tartı inerse eskiye dönebilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…