tmm cnm daha acemiyim 4.günümcnm aebenimde cvp verir sanırım ama menülerinde hep karbonhidrat olmuş üst üste.
sabah ekmek,öğlen çorba(büyük ihtimal mercimekti oda karb.) akşamda kabakla birlikte bulgur olunca 3 öğüne karbonhidrat girmiş oluyor tatlım...
bulguru mecbur kalmadıkça yemiyoruz kızlar...
yani bir misafirliğe falan gittiğinizde ev sahibine ayıp olmasın diye hamur işi yemektense bolca yeşillik eşliğinde 1-2 kaşık yada 1-2 mercimek köftesi belki ama evde yapıp yemesseniz menfaatinize olur canlar..
yok çok görümüyorum ablacım öğreniyorum yavaş yavaş zor gelmiyo yani spagetti bile yemek istemiyorum hamur işi diye o derece adapte oldum yaniayşecim sakın bu yasakları çok görme şurda 2 aya kalmadan. fazlalıklarından kurtulursun .yanlzı kaçamaklara bi başladınmı rdı gelir demedi deme . o yüzden kaçamaksız 2 ay yap bittir işi.
hatta 1 aya kalmadan 5 li rakamları görürsün inşallah . .
kıslar neslihanı gören yok dimi nereye kayboldu bu kız..
zilim rabbım kolaylık versin .bi çırpıda geçsin inşallah; bu 2 ay ..aebenim
karar verdim gideceğim,ama çok fena duygusala bağladım durumu
yawrumdan ayrılma fikri aklıma geldikçe(ki hiç aklımdan çıkmıyor gece uyuyamıyorum bile) karnımın içinde kelebekler uçuşuyor.kaç gündür dolapta meyvelerim bozuldu hiç bişey yiyemez içemez oldum.en sevdiğim kirazı bile yiyemiyorum,taş gibi soğuk soğuk bi şey oturdu içime çıkmıyor.
döndüğümde üniversitede çalışacağımı düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.offf allahım yawrusundan mecbur olup uzakta kalanlara allah sabır versin...fikri bile çıldırtıyor insanı....benim için dua edin kızlar..
Allah yardımcın olsun cnm inş. çabucak geçer sonrasında rahat edersin cnmaebenim
karar verdim gideceğim,ama çok fena duygusala bağladım durumu
yawrumdan ayrılma fikri aklıma geldikçe(ki hiç aklımdan çıkmıyor gece uyuyamıyorum bile) karnımın içinde kelebekler uçuşuyor.kaç gündür dolapta meyvelerim bozuldu hiç bişey yiyemez içemez oldum.en sevdiğim kirazı bile yiyemiyorum,taş gibi soğuk soğuk bi şey oturdu içime çıkmıyor.
döndüğümde üniversitede çalışacağımı düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.offf allahım yawrusundan mecbur olup uzakta kalanlara allah sabır versin...fikri bile çıldırtıyor insanı....benim için dua edin kızlar..
oy zilim demek 1 günlügüne gelme ihtimalıin var onada şükür ....aebenim canım aplammmm
walla seni o kadar çok seviyorum(z)ki ne desem anlatamam bunu....sebebini sen bile bilemessin..
yazılarını okuyorum içim kaynıyor sana...belki anneme çok uzak oturmamdan dolayı burda kendimi teselli ettim,sizlerle(masum,diyar ,meyve,ve buradaki ismini sayamadığım herkes)fiziksel anlamda tanışamasakta burda yeri geldi derleştik,yeri geldi fikir alışverişinde bulunduk,akıl aldım,fikir verdim,üzüntümüzü sevincimizi herşeyimizi paylaştım sizinle...yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler.yardım edebildiklerimiz varsada bizim için mutluluktu...
aebenim
canım benim
seni ben pek çok
pek çok severim....
walla kıslar burdan ayrılmak ana da çok zor gelecek,yaratabildiğim en küçük fırsatta girip okuyacağım ve yazacağımda...ama hepinizi çok özliycem...
dünden beri migrenim tuttu,oğluma durup durup sarılıp ağlıyorum...ilk defa ayrı kalacağım ve nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum...ben olmadan durabilecekmi ve ben onsuz durabilecekmiyim...2 ay onsuz nasıl geçecek??bir yada iki kere tr'ye onu görmeye gelebilirsem geleceğim 1 günlüğüne....şu an kendimi acaip kötü ve çaresiz hissediyorum ama hem oğlumun k-geleceği hemde kendi kariyerim için bunu yapmak zorundayım.daha esnek çalışma saatlerim olacak ve tam asi dönemde olan lise öğrencileriyle uğraşmıycam...:44:allahım bana kolaylık ver noluurda çabucak geçsin şu 2 ay...
akşam için her ikiside olur ayşecim ...kızlar siz buradayken menümü yazayım
sabah kızarmış 2 dilim ekmek peynir yeşillik
öğlen
0.5 domates çorbası
5 ızgara köfte
yeşillik,yogurt
akşama ne yiyeyim kızlar yumurta ve salata mı yiyeyiyim menemen mi yiyeyim sizce
yok canım ikisideakşam için her ikiside olur ayşecim ...
yanlız dom çorbana takıldım kreme ve un yok içinde deyilmi?
defnecim banum sorularını yanıtlamış ...Merhabalar, Montignac diyetini daha iyi uygulamak için kitabı okumak istedim ancak bulamadım sonra 2. el Yedikce zayifla, ince kal kitabını buldum ve hemen okudum... Ama bu kitap çok karışık geldi, cogu bu formdan edindiğim bilgi kitapta yok ve bazı bilgiler farklı. Mesela kitapta 1. Aşamada mercimek, fasulye ve nohuttan uzak durulması yazıyor. Kitabın bir yerinde yenirse de akşamları yagsiz pisirilmesi gerekiyor yazıyor. sonra Havuç yasak diyor... Pişmiş ve çığ olarak bir açıklama yapılmamış. makarna pisme süresi ile ilgili bir bilgi yok kitapta. Bira mayası yararına deginilmis ama nasıl tüketilmeli konusunda bilgi bulamadım kitapta. Acaba sizler bu bilgileri başka bir kaynaktan mı öğrendiniz? Bir de kafam çok karıştı mercimek, havuç, makarna konusunda ne yapmalıyım ????
selammmmmmmmm
efem...................(çakma aben oldum)
nasılsınız ,bugün bi sıcak tı bi sıcaktı bend eeve geldim döktüm yazlıkları ama şimdi görüyorum ki sonbahar havası var ama ben çkartıyım artık dökmüşkenn
zilimm,ayrılık rüzgarı esiyor yine sendeee
sayılı gün cnm geçer inşş çabucak,
aben ablam evet seninle tanıştık hatta 2. sini ayarlamak için can atarım
gerçekten çok samimii ve içtensinnn,şuan monti yapmıyorum ama buradayım
yyazmaz sam buraya olmuyor bana çok samimi geliyorsunuz hepinizi çok seviyorum
çok iyi anlıyorum seni cnm bende 63.7 altına düşememiştim uzun zamandır ya 64 çıkıyodum ya 63.7 aylarca hiç değişmedi bende tiksinmiştim nefret eder olmuştum bildirim günlerinden ama monti sayesinde 63 ü gördümkendimii saldıgım haftaa 66 ya çıkmıştım kaçamkalarla
2 gündür pro agırlıklı beslendim sabah 65 i görüdm
ama sveinemiyourm ,igrendim artık 65 rakamından bakalım cumya ne olcak sonuç
meyvişşşş
hoşgeldin cnmmmm ya bence sen bu kiloyu koru çizelgen gayet ii ben mi 58 olsam ama benim için rüya rtıkın
ayşe
cnm valla bende tiksindim cuma günü naısl olcak bakalım bi kırsam zinciri eminim arkası gelir
acnım senin menülerde salatalar hep eksik:26:selamlarr bugünkü menüm:
sabah klasik monti
öğlen 3 tane şekersiz diyet bisküvi ve elma suyu
ara: erik
akşam : kabak yemeği ve yoğurt
masumum 90 kg dan 64 e inmişsin bu süper bişey o kadar kg verdin 6 kg yu mu veremeyeceksin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?