makar na olmaz cnm yanında et türü şeylerin yanında karbonhidrat alınmıyor diye biliyorum.yanında bol salata ve süt ürünü mutlaka olacak.Arkadaşlar ben montiye bugün başladım
akşam ki menümde balık var az yağda kızaracaklar
yanına marul ve köz patlıcan biber salatası var
yanına makarna haşlaması yiyim diyom bi yandan da çok mu olur diye tereddütleniyorum
ne dersinsiniz
acnım senin menülerde salatalar hep eksik:26:
hmm ben yemeklerin yanında mutlaka yenecek diye biliyordum ondan dedim cnmcanım özellikle yemedim gece yicem salata. geç saatlere kadar çalışcam sınav dönemimo yüzden gece kullancam salata hakkımı
cnm aslında karışık değil sana kabaca anladığım kadarıyla özet geçeyimmeyvenull un tavsiyesiyle okudum ilk sayfayı ama bana çok karışık geldi nedense kafam karıştı yani diyet listesi ne kadar zor olabilir sonuçta ama ne bileyim karıştı kafam
geçen sene 80 kiloydum yaz gibi diyete dikkat etmeye başladım en son 70e düştüm diyetisyenin de takviyesiyle ama 70de takılıp kalınca dukan diyetine başladım 5 nisanda
şimdi de 66 civarındayım küsüratı saymazsak boyum 1.54 en az 55 e düşmem lazım o yüzden
ama dukanda devamlı et süt almak bütçemi zorluyo hemde yaz geldi devamlı et yumurta yiyemem meyveleri de özledim zaten
dukanı bırakıp buna başlasam diyorum ama bi yandan da 4 evreyi tamamlamadan başka şeye geçip kilo almaktan korkuyorum
bana yardımcı olabilir misiniz ki acaba?
sabah :
2 dilim ekmek
sucuk
ara:
erik
ara:1 avuç çekirdek
öğlen(montiye başladım becerebildiysem) :
yağsız tarhana çorbası
akşam :
12 sardalya az yağda kızartılmış
patlıcan biber köz salata
1buçuk saat sonra erik (anca bu kadar dayanabildim)
hmm ben yemeklerin yanında mutlaka yenecek diye biliyordum ondan dedim cnm
ekmekle sucuk yemiyoruz diye biliyorum canım. ve tarhananın içinde bulgur falan varsa onlar yasak ne olduğunu bilmiyorum içinde. bi de mümkün olduğunca kızartma yememek lazım. büyük balığı fırında yağlı kağıda sarıp içine soğan ve domates koyup pişirince mükemmel oluyor denemeni tavsiye ederim.
cnm aslında karışık değil sana kabaca anladığım kadarıyla özet geçeyim
kahvaltıda tam bugday ekmeği yiyorsun sadece beyaz ekmek yasak.ekmek yediğin zaman yanında az yağlı peynir zeytin ezmesi şekersiz mamelat hafta da 1günde sucuk yiyebiliyorsun.yumurta olursa kahvaltında ekmek yemiyorsun.öğünlerinin yanında mutlaka salata ve süt ürünü olacak.bakliyat yiyeceğin zaman yanıda et türü yemiyceksin.kabaca böyle yasak olan yiyeckler var ben de yeni öğreniyorum cnm.bence montiye başlayabilirsin sorun olacağını sanmıyorum cnm
ii akşamlar kızlar
fesafis
dukan geçekten zor bi diyet ,montiye geçiş yapabilirisn dukandan en kötü ihtimalle bir hafta filan kilo veremezsin yada azcık alırsın belki bunlarda olmaz,ilk haftadn başlarsın cnm vermeye
dukandan çok çok saglıklı bir diyte monti
gebara hoşgldin cnm
montide beyaz un ve beya zun giren bütün yiyecekler yasak cnm
bu sebepten tarhana yiyemiyoruz,cnm
balık çok güzel bir tercih yanında bol salata ohh miss
sen ne yedin masumum
monti kuralları
beyaz un ve beyaz un giren bütün gıdalar yasak
şeker yasak şkeir meyveden alıyoruz
muz,üzüm,karpuz,kavun,havuç(pişmiş çig),dondurma yasak
süt ürünleri mümkün oldugunca yagısz olacak( yogurt yy.peynir bim aknaz )
sadece kahvaltıda tb ekmegi yenecek doyana kadar dige r ögünlerde ekmek yenmeyecek
haftada 2 gün bakliyat yenilebilir (bünyeye baglı birazda)
et ile ekmek yenmyecek
yumurta ile ekmek yenmiycek
yumurta ile kahvaltı yaptıgınızda ,ekmek yemiycekisniz
meyveler yemeklerden 15 dk önce ve 3 saat sonra yenicek
kuruyemiş ögünlerle birlikte yenir.
pirinç,bulgur yasak
makarna sadece spagetti yiyoruz onuda 8 dk haşlıyoruz ama nadiren yiyoruz
yemekleirn yanınd amutlaka süt ürünü ve salata yiyoruz
montide en ufak kaçamak bile diyeti bozuyor,kaçamaga yer yok malesef
kaçamaksız yapıldıgınd açok güsel sonuçlar alınıyor .
bol iradeli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?